Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
13-09-08, 11:10
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
|
13-09-08, 12:39
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
|
|
φιλε Τολη, προκειτε γιΑ συγκριτικο με βαση τις αποψεις καταναλωτων και τα αποτελεσματα δεν βγηκαν μετα απο δοκιμες σε πιστα(φρεναρισμα, στεγνο, βρμενο κτλ). Αποψη μου, με ολο το θαρρος, ειναι να δωσουμε και πολυ σημασια σε αυτο. Πραγματικα τεστ εχει η γερμανικη adac και η αντιστοιχη αυστριακη αν θελετε να ψαχτειτε μεσω ιντερνετ, αλλα νομιζω πως ειναι μονο στα γερμανικα
|
13-09-08, 13:25
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΠΑΡΟΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Βγαινουν ψηλε μου αλλα ολοι οι λαστιχαδες μου λενε να μν βαλω δεικτη V γιατι θα ξερενωνται επειδη δν πιανουν θερμοκρασια
|
Tα T1-R δεν ζεσταίνονται??? Φιλε μου μάλλον για άλλο ελαστικό θα κατάλαβαν και σου έλεγαν.Εκτός αν εσύ αναφέρεσαι στα T1-S.Τα T1-R έχουν από τις πιο μαλακές γόμες(μη πω την πιο μαλακή για ελαστικό επιδόσεων σε τέτοια διάσταση...) και ζεσταίνονται αμέσως.Πάντως και γω σε αυτά κατέληξα σε σχέση με τα parada.Kαι όντως βγαίνουν σε διάσταση 195/50/15 και με σημαντική διαφορά τιμής από τα parada.
|
13-09-08, 14:08
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από papadodi
φιλε Τολη, προκειτε γιΑ συγκριτικο με βαση τις αποψεις καταναλωτων και τα αποτελεσματα δεν βγηκαν μετα απο δοκιμες σε πιστα(φρεναρισμα, στεγνο, βρμενο κτλ). Αποψη μου, με ολο το θαρρος, ειναι να δωσουμε και πολυ σημασια σε αυτο. Πραγματικα τεστ εχει η γερμανικη adac και η αντιστοιχη αυστριακη αν θελετε να ψαχτειτε μεσω ιντερνετ, αλλα νομιζω πως ειναι μονο στα γερμανικα
|
Χωρις παρεξηγηση αλλα οι δρομοι μας δεν ειναι πιστας αλλα ουτε αουτομπαν και ουτε highway αμερικης που αναφερεται στο site.
Επισης κατα με, διαφορετικα συμπεριφεται ενα ελαστικο σε ΒΜW 330 και διαφορετικα σε μια corolla σαν τη δικια μου.
Απλα πιστευω το καλυτερο συγκριτικο ειναι πχ corolla E12 με διαφορετικα ελαστικα με τις εντυπωσεις των χρηστων.
|
13-09-08, 14:36
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
πρωτα απ' δεν τιθεται θεμα παρεξηγησης, συζητηση κανουμε. Πιστευω ομως στα αποτελεσματα των πραγματικων τεστ, γιατι δεν υπαρχει υποκειμενικη κριση, υπαρχουν μονο οργανα και μετρησεις.
Οσο για τη διαφορετικη συμπεριφορα των ελαστικων σε διαφορετικα αυτοκινητα, συμφωνω απολυτα μαζι σου
|
13-09-08, 15:02
|
|
|
|
Περιοχή:
ASPROPIRGOS
|
|
Ήρθε η ώρα να αλλάξω λάστιχα στο TS μου.Τι προτείνετε? Για 16 άρες
|
13-09-08, 19:21
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antoniomp
Ήρθε η ώρα να αλλάξω λάστιχα στο TS μου.Τι προτείνετε? Για 16 άρες
|
avon zv3... ειχα στο carina michelin pilot sport και εβαλα μετα τα avon..νταξει τι να λεμε..απιστευτα! ο οικονομου μου τα εβαλε και σε πολυ καλη τιμη φιλε μου. Εχε τα κατα νου..ειναι πολυ αξιολογα ελαστικα και μετα απο 20000 χιλιομετρα που χει κανει το αμαξι μου απο τα χριστουγεννα τα λαστιχα ειναι σαν καινουρια και πατανε απιστευτα καλα..ουτε σε νερα δεν νιωθουν..τιποτα..απιστευτα απλα, και ειμαι πολυ ικανοποιημενος..τα michelin ειχαν φαγωθει πολυ γρηγορα. και δεν ζεσταινοταν γρηγορα η γομα τους οπως στα avon. Βεβαια δεν ξερω αν το zv3 κανει για τον δεικτη ταχυτητας του ts. κοιταξε το...
παρε και μια φωτο τους.
13-09-08, 20:01
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Jedes municipality
|
|
Σε μαμά 14άρες τι λάστιχο έχετε δοκιμάσει?
Ποιό σας άφησε καλές εντυπώσεις?
Τα Michelin Energy που φοράω σε 165/70 διάσταση με ικανοποίησαν σε όλους τους τομείς εκτός από τη διάρκεια ζωής τους (και με τα πεζοδρόμια υπήρξε ένα θεματάκι..)
Για πείτε καμμιά πρόταση για μαλακό λαστιχάκι πάλι, αλλά να έχει κ λίγη διάρκεια
|
13-09-08, 21:10
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
αν ειχε θεμα με πεζοδρομια με 165-70 δεν μπορω να σου πω τπτ μεινε εκει....
|
13-09-08, 21:15
|
Νεότατος
|
|
|
|
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη frastgr : 17-11-08 στις 17:24.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17249489 seconds (79,82% PHP - 20,18% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:56. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|