Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Ερώτηση LEON
Παλιά 13-09-08, 10:11
THEMIS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 vvti G6
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 250
THEMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ερώτηση LEON

Χωρίς να θέλω να συνεχίσω το προηγούμενο θέμα μιας και επίμονα κάποιοι ρωτούν για LEON θα έλεγα ότι για τα λεφτά του είναι καλό το αμάξι. Μην περιμένετε σκισίματα τύπου ιαπωνέζικου να αντέξουν στο αμάξι αυτό, αλλά με τα άλογά του και απλή σπορ οδήγηση μπορείς σαφώς να κινηθείς άνετα χωρίς να γκρινιάζεις για τις επιδόσεις του αυτοκινήτου.
Το αμάξι είναι πολύ βαρύ σε αίσθηση και αυτό είναι υπέρ σε σχέση με τα γιαπωνέζικα που έχω δει. Κατά τα άλλα λόγω μειωμένης τιμής να περιμένεις αν δεν είσαι τυχερός λίγο από ηλεκτρικά και από αμορτισέρ και εγγυήσεις αρκετά πιο περίεργα από τα γιαπωνέζικα.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-09-08, 12:55
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
βασικα εισαι λαθος το μοτερ αυτο ειναι 100% τσεκαριμενο οπως και τον προιγουμενησ γενιας 20v το αμαξι οποτε θες το σκιζεις και δεν βγαζει αχνα ασε που μερικοι το εχουν φασει 3 stage κοντα στα 280+ αλογακια και συνεχιζει ακαθεκτο
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-09-08, 16:28
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
βασικα εισαι λαθος το μοτερ αυτο ειναι 100% τσεκαριμενο οπως και τον προιγουμενησ γενιας 20v το αμαξι οποτε θες το σκιζεις και δεν βγαζει αχνα ασε που μερικοι το εχουν φασει 3 stage κοντα στα 280+ αλογακια και συνεχιζει ακαθεκτο
Κοψε κατι, γιατι θα ξεχασουμε οτι ξερουμε.Του ξαδελφου τα τιναξε η τρομπα νερου στα 170.000 χιλ,ανεβασε θερμοκρασια και τωρα εχει παθε κριση.Το αμαξι ειναι τελεις μαμα με τα 150ps.Eγω του δινω αλλα 30.000 χιλ ζωης και η λειτουργεια του εντελως ταξιτζιδικη.
Ετσι και μου βρεις μοτερ με πανω απο 200.000 χιλ χωρις να εχει πειραχθει ουτε βιδα.Το τονιζω ουτε βιδα. Μονο λαδια. θα το παραδεχθω.Χωρια που η αποδοση τους πεφτει δραματικα μετα τα 100-120.
Αποσπασμα απο το GTCχαιρετω το gtc..εχω ενα octavia gt...τι τυπο τουρμπινας φοραει??στα 17000χλμ εσπασε..η αντιπροσωπεια μου την αλλαξε με μια διαφορα...μου εστειλαν την κ03s..μου ειπαν οτι φορουσε την κ03 κ απλα δεν βγαινει απο την skoda η κ03 σαν ανταλακτικο..ετσι μου εστειλαν την αλλη...α να μην ξεχασω..ειδα διαφορα στο αμαξι οταν μπηκε η αλλη τουρμπινα..σε προσφατο περασμα μου απο γνωστο σε ολους συνεργειο(οχι αντιπροσωπεια) κ χωρις να του πω τι εχει συμβει μου ειπε το εξης..φοραω κ03 σαν μαμα gt κ για να βαλω την κ03s μου ειπε 850 ευρω..πολλοι λενε οτι ολα φορανε κ03s..δεν νομιζω ομως κ οι αντιπροσωπειες αλλα κ ο συγκεκριμενος μηχανικος να λεγανε ψεματα...please helpppppppppp)
Aυτα τα πραγματα δεν θελει η ΤΟΥΟΤΑ και βγαζει σπυρια με τις τουρπινες.
Τωρα ετυχε καποια παρτιδα με μπλοκ ZZ να εχει προβλημα με την καταναλωση λαδιου.Συμβαινουν αυτα και στις καλυτερες οικογενειες.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη toyota mania : 13-09-08 στις 16:38.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-09-08, 19:09
Το avatar του χρήστη danik
danik Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Carina e
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 256
danik είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε παιδια και γω συμφωνω με τον toyota mania ..σχεδον ολοι οι καλοι μου φιλοι εχουν γερμανικα "πυραυλακια" ο ενας εχει το astra opc [και θελει να το δωσει...Απειρα προβληματα.] ο αλλος εχει το golf tsi [με προγραμμα απο mtm] ο αλλος ειχε audi tt 180ps [προηγουμενη γεννια..-καρφωθηκε σε μπαριερες...] και ο αλλος golf 1.4 [απλο 14αρι]
εγω εχω το carina και ενας αλλος φιλος το mazda 3 το καινουριο..

ολοι εχουν προβληματα..ολοι ομως.και μηχανικα και ηλεκτρικα σε σημειο να τρελενεσαι..βαζει λαμπες στα φαναρια μπροστα και σε μια εβδομαδα ειναι κατεστραμενες. το astra ωρες ωρες εκει που ακουει ο αλλος μουσικη του αλλαζει τα κομματια μονο του παιζει η ενταση φωτεινοτητας στο ταμπλω και στο κοντερ και γενικα δεν τα παει καλα με τα ηλεκτρικα..ενω ειναι πυραυλος..

το golf το 1.4 εχει καταστρεψει 3 διακοπτες παραθυρου..ρουφαει λαδια..εγω του δινα λαδι που χω στο carina και συμπληρωνε και υποτιθεται οτι βαζει λαδι long life. εν τω μεταξυ εληξε η εγγυηση και ο διακοπτης κανει 140ευρω.

το mazda 3 ειναι απλα απιστευτο..σβελτο , υπεροχο ακριβεστατο τιμονι. κοντο σασμαν, πολυ καλο και μεχρι τωρα εχει 3000 χιλιομετρα και δεν εχει βγαλει το παραμικρο. ειλικρινα με εχει εντυπωσιασει..απιστευτο.

και μονο το golf tsi εδω στη σχολη ενος φιλου μου ειναι αθικτο..δεν το περιμενα αν και τις προαλλες τον αφησε απο τρομπα βενζινης επι της εθνικης οδου στα 22000χιλιομετρα. αλλα γενικα το αμαξι το συγκεκριμενο ειναι εκδοση των 25000ευρω με bucket.ηλιοροφες . πακετα νικελ , και λοιπα..το πιο ομορφο tsi που χω δει και με τα λιγοτερα προβληματα..ισως ειναι η περιπτωση... τι να πω..
Παλιά 13-09-08, 20:40
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ναι ενταξει μι το βλεπεις ετσι γιατι αμα δεισ και τα προβληματα με τα corollakia που εχουμε, και εχουν διμοσιευσει τα παιδια σε μια παρομια κατασταση ειναι ολα δεν ειναι δικαιολογια να βαζουμε τα γερμανικα σε καθε λεξει που αναφερει βλαβες! οπου και να ρωτισω οποιον και να ρωτισω παντα βγαζει την εταιρια που ιποστιριζει πρωτη σε ολα και εγω εχω corolla αλα τα γρμανικα τα εχω ζησει και τα εχω σπασει εξισου, απλα το κοστος ειναι η διαφορα οτι στο corolla την τρομπα την θεορω σαν αλαγη λαδιων ε δεν τρεχει κατι και το προσπερναμε σαν να μην σινεβει, ενο σε ενα γερμανικο λεσ ox αμαν τι ειναι αυτο που ακουσα 300 ευρο? και την ακους στερεοφονικα.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 14-09-08 στις 02:25.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-09-08, 21:02
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Smile

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
οπου και να ρωτισω οποιον και να ρωτισω παντα βγαζει την εταιρια που υποστιριζει πρωτη σε ολα
ετσι ειναι ο ελληνας σε ολα...ακομα κ τις καποτες που περνει αυτος ειναι οι καλυτερες απο τις αλλες
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-09-08, 21:07
Το avatar του χρήστη danik
danik Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Carina e
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 256
danik είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε σεις δεν λεω οτι ειναι απροβληματιστα τα ιαπωνικα. μη το βλεπετε ετσι..απλα ανεφερα προβληματα που εμφανιζονται στην παρεα μου..
και μενα το carina με ειχε αφησει απο αισθητητρα στροφαλοφορου και δεν επαιρνε μπρος και τη πληρωσα 160ευρω την ζημια..

ο,τι εχει ο καθενας ειναι καλο. αλλα το θεμα με τις βλαβες ειναι και θεμα χρησης ..
Παλιά 14-09-08, 01:23
THEMIS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 vvti G6
Δύναμη Σεβασμού: 250
THEMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το σημαντικό που μπορεί να παρεξηγήθηκε είναι ότι για αυτό που περιμένεις παίρνεις κάτι το οποίο μπορεί (φυσικά όχι πάντα) να σε πληγώσει πολύ σύντομα, ενώ για τα γιαπωνέζικα ας πούμε αυτό που περιμένεις μάλλον δυσκολότερα θα σε πληγώσουν.
Φυσικά και δεν περιμένεις με τίποτα ροπή και απόδοση ενός 1.8 TSI ή ενός 1.8 20V οπότε αν κάποιος ψάχνει αυτό τότε οκ αλλά θα πρέπει να περιμένει και τα ακόλουθα. Ένα αμάξι δεν είναι μόνο το μοτέρ, είναι το σύστημα διεύθυνσης, τα αμορτισέρ, η οδηγική συμπεριφορά και η αξιοπιστία. Για παράδειγμα για την εποχή του το Punto GT ήταν απλησίαστο σε ευθείες αλλά έπρεπε να ρίξεις ένα κάρο λεφτά για να το κάνεις να στρίβει και χάλαγε κι όλας. Το Honda CRX ήταν σούπερ σε αξιοπιστία και αντοχή με εκπληκτικές επιδόσεις για ατμοσφαιρικό μοτέρ της εποχής αλλά από σύστημα διεύθυνσης μακριά....αυτό το τελευταίο το είχα διαπιστώσει με αυτό το αμάξι.
Το LEON είναι εξαιρετικό αυτοκίνητο για τα λεφτά του και αυτά που ονομαστικά δίνει αρκεί να ρυθμίσεις το μυαλό σου στο ότι έχει 2 χρόνια εγγύηση και στο ότι είναι αυτοκίνητο οικογενειακών καταβολών με σπορ πινελιές. Αν το ξεχάσεις αυτό καληνύχτα.

Ακόμη και το CUPRA (το έχει φίλος και μιλάμε εργοστασιακά μοντέλα και όχι πειραγμένα...γιατί εκεί η συζήτηση αλλάζει) κατά τη γνώμη μου δεν συγκρίνεται με το TYPE R το προηγούμενο αλλά ούτε και με το τελευταίο σε οδηγική συμπεριοφορά στα πρότυπα της ημι-αγωνιστικής κατηγορίας. Άσχετο με τα άλογα και τις ονομαστικές επιταχύνσεις... είναι άλλη η αίσθηση.

Ξέχασα πάντως να πω ότι τα LEON είναι πολύ όμορφα εξωτερικά....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-09-08, 03:46
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Japan for ever και οσο για το προβλημα με καποια μπλοκ η μαμα ΤΟΥΟΤΑ ακομα και η εγγυηση να εχει ληξει στα αλλαζει χωρις να σε χρεωνει γιατι οπως λενε...τα ΤΟΥΟΤΑ δεν καινε λαδια οχι οπως ολο το vw group που δεν υπαρχει μοντελο που να μην καιει λαδι ακομα και τα ατμοσφερικα και σου λενε μετα ειναι φυσιολογικο ετσι δουλευουν...
Παλιά 14-09-08, 11:43
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από THEMIS Εμφάνιση μηνυμάτων
Ακόμη και το CUPRA (το έχει φίλος και μιλάμε εργοστασιακά μοντέλα και όχι πειραγμένα...γιατί εκεί η συζήτηση αλλάζει) κατά τη γνώμη μου δεν συγκρίνεται με το TYPE R το προηγούμενο αλλά ούτε και με το τελευταίο σε οδηγική συμπεριοφορά στα πρότυπα της ημι-αγωνιστικής κατηγορίας. Άσχετο με τα άλογα και τις ονομαστικές επιταχύνσεις... είναι άλλη η αίσθηση.

Ξέχασα πάντως να πω ότι τα LEON είναι πολύ όμορφα εξωτερικά....
To Cupra στρίβει πολύ καλύτερα από οποιοδηποτε TYPER...ειδικά το καινούριο με τον ημιάκαμπτο πίσω έχει πέσει κατηγορία και δε συγκρίνεται....Το cupra σε απόλυτους χρόνους είναι γρηγορότερο από το typer (σε στροφές και ευθείες).
Δεν πάει να πει πως επειδή γίνεσαι φραπέ μέσα στο typer στρίβεις και καλύτερα επειδή θυμίζει αγωνιστικό....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Ερώτηση για Κ.Ο.Κ κωνσταντίνος OFF TOPIC 5 15-01-11 22:10
Ερώτηση???????? Ζήσης OFF TOPIC 8 08-03-10 22:48
Seat Leon II endurasKE-30 OFF TOPIC 223 05-08-09 12:05
Γιατί καποιός να αγοράσει ένα TS και όχι ένα LEON 20V- IBIZA FR - GOLF GTI? gaspas TOYOTA COROLLA T-SPORT 79 17-05-08 20:55
E12 1.6 vs leon 1,4 TSI (125) kosmas TOYOTA COROLLA E 12 205 20-04-08 03:06

Page generated in 0,17400599 seconds (81,86% PHP - 18,14% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:16.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com