Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
τουοτα
Παλιά 12-09-08, 18:02
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
Cool τουοτα

λοιπον πηρα μερικα τηλ και θυμηθηκα τι εχει γινει σε εσενα μαλλον αλλα και σε αλλον ενα στο κερατσινι.
την εποχη που πηρες το αυτοκινητο ερχοτανε χωρις ηλεκτρικα παραθυρα και κλειδαριες και απο το καινουργιο αγγλικο εργοστασιο με πολλα προβληματα οπως εδειξε η συνεχεια αλλα οχι σε αυτα που αναφερεσαι εσυ, πιο πολυ λογω του οτι ειχε ευρωπαικα αναλωσιμα πχ lucas δισκοπλατο που δεν αντεχε 20000χλμ.
η τοποθετηση τους γινοτανε απο καποιους ασχετους με το θεμα ,βοηθος βοηθου ,ασχετοι με το επαγγελμα που απλα τους εχουν δειξει τι πρεπει να κανουνε. οι ασχετοι αυτοι ανοιγανε με τελειως λαθος τροπο την πορτα με αποτελεσμα να σπανε ολα τα μαμα κουμπωματα και να τα αντικαταστατουν με αλλα εμποριου τα οποια τριζανε και η λυση ηταν απλα να μπει τα μαμα τα κοκκινα με το αρμαφλεξ γυρω γυρω. μετα βαζανε κατι aftermarket παραθυρα που λογω κακης τοποθετησης (συντομα θα βαλω και φωτο ) κανανε θορυβο και σπαζανε.

αμεσο επακολουθο των προηγουμενων ηταν οτι επρεπε να ξεκουμπωσουνε την φισα της πορτας αναμεσα πορτα και κολονα με αμεσο προβλημα να κλειδωνει τι immobilizer και να μην παιρνει μπρος το αυτοκινητο.

εμεσο επακολουθο ηταν και το οτι στις κενες θεσεις της φισας κανανε τρυπες διαμπερες μεταξυ της θυληκιας φισας (που ειναι στερεωμενη στην κολονα )και αρσενικης φισας με αποτελεσμα συχνα πυκνα να βγαινει οφ το immobilizer (το immobilizer επαιρνε εντολη ενεργοποιησης απο την κλειδαρια του οδηγου το οποιο μετα απο οδηγια της ελληνικης αντιπροσωπειας δεν ξαναμπηκε ποτε σε αυτο το σημειο σε τουοτα..

με λιγα λογια ηταν πολυ λιγα κομματια στα οποια εγιναν αυτες οι ζημιες και η μαμα εταιρια δεν ειχε καμια σχεση για αυτο και το 2000 νομιζω ηρθαν οι ιαπωνες στην ελλαδα και εδιωξαν την τοτε δοιηκηση.

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Παλιά 12-09-08, 18:12
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 244
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
να σου πω και εγω για αλλη μια φορα οτι εισαι πραγματικα πολυ ατυχος,και αν οντος σου εχουν συμβει ολα αυτα οπως λες τοτε μην ξανα αγορασεις toyota.....οστοσο εισαι μια πολυ σπανια περιπτωση και για μενα τουλαχιστον και της οικογενειας μου που ειμαστε κατοχοι toyota παρα πολλα χρονια δεν επειρεαζει καθολου την κριση μου για την εταιρεια η περιπτωση σου.θα συμβουλευα ολους οσουν με ρωταγανε για την συγκεκριμενη εταιρεια να γινουν ανεπιφυλακτα πελατες της.για εμενα η toyota ειναι η πλεον αξιοπιστη εταιρεια αυτοκινητων.επισεις χωρις να θελω να φανω υποτιμητικος για τα seat αν ψαξεις λιγο στο ιντερνετ θα δεις οτι απο την αλλη εισαι και λιγο τυχερος που δεν εχεις το παραμικρο προβλημα με το αυτοκινητο σου.οπως και να χει σου πανε τα σεατ καλυτερα απο οτι τα toyota.μην ξαναπαρεις λοιπον ποτε γιατι μπορει να ξαναπαθεις τα ιδια.αυτα απο εμενα για χαρα
Παλιά 12-09-08, 18:17
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Εγω ρε παιδια να παρω το LEON?????
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Παλιά 12-09-08, 18:22
Το avatar του χρήστη Fanis
Fanis Offline:
Administrator

Μοντέλο: LEXUS IS 200
Περιοχή: Nikaia
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός Fanis είναι ένας φάρος φωτός
παντως οχι σε κοκκινο.!!!!

Η διαφορα μεταξυ ενος αντρα και ενος παιδιου ειναι......το μεγεθος των παιχνιδιων..

Παλιά 12-09-08, 18:25
Το avatar του χρήστη Stetas
Stetas Offline:
Moderator

Μοντέλο: Corolla E111L HB G6
Περιοχή: Πάτρα
Δύναμη Σεβασμού: 403
Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Stetas θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ρε συ Evank ειλικρινα δηλαδή έχω διαβάσει όλα τα ποστ και ακόμα δεν εχω καταλάβει τι προσπαθείς να πετύχεις.....

Μήπως φίλε βάλθηκες να καταστρέψεις τον κολοσσό που λέγεται Τοyota και να αμαυρώσεις την εικόνα του θρύλου που λέγεται Corolla επιδή στην ουσία και στην πραγματικότητα δεν κέρδισες τίποτα στο δικαστήριο?
Γιατί αυτό έγινε, 450.000 ψωροχιλιάδες δεν είναι τίποτα για τριγμούς και βλακείες που μόνο το δικό σου αυτί που ακούει μυγα στο km όπως λες και συ τους ακουει, μπροστά στα τόσα μηχανικά προβλήματα που σου παρουσίασε μετα (σασμάν τρόμπες immobilizer κτλ κτλ που έγραψες).
Εγώ εκεί καταλήγω και δεν συνεχίζω περαιτέρω τη συζήτηση, αρκετά, έγινε πολύ κουραστικό το θέμα.
Σε συμβούλεψα πάλι δες εδώ την απάντηση μου ξανά αν δεν θυμάσαι!

Corollaclub
Πάτρα
Παλιά 12-09-08, 18:53
Το avatar του χρήστη DaveMustaine13
DaveMustaine13 Offline:

Περιοχή: Kavala
Δύναμη Σεβασμού: 329
DaveMustaine13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οντως δεν υπηρχε λογος να ανοιξει αυτο το topic ! Δηλαδη ο EVANK προσπαθει να κανει τους Παναθηναικους-Ολυμπιακους ή το αντιθετο ? Ε δεν γινεται αυτο ! Εγω παντως μια ζωη toyota θα εχω ή lexus
Παλιά 12-09-08, 19:53
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Kαι γω συμφωνώ ότι πλέον μόνο κουραστικό έχει καταντήσει το θέμα.Admins,mods μάλλον ήρθε η ώρα να πέσει σκούπισμα
Παλιά 13-09-08, 00:27
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
όχι να μην το πάρεις το leon! ειπαμε Toyota POWER forever! και δεν έχω ακούσει προσωπικά και τα καλύτερα για την seat! seat, fiat, αlfa romeo και Γαλλικά αμάξια δεν θα έπαιρνα ποτέ. Πιστεύω και εγώ με την σειρά μου ότι το topic αυτό έχει καταντήσει κουραστικό και λέμε τα ίδια και τα ίδια, πραγματικά βαρέθηκα να διαβάζω, για τον φίλο μας ελπίζω να μην του ξανατύχει ΠΟΤΕ κάτι τέτοιο! και καλή τύχη, αλλά εμένα προσωπικά δεν επηρεάζει καθόλου την γνώμη μου για την Toyota αυτό το γεγονός, για εμένα παραμένει κορυφαία με πολύ καλή αξιοπιστία. To επόμενο αμάξι μου θα είναι Supra! :Ppppp παλιότερα είχα δει ένα αυτοκόλλητο σε ενα glanza και εγραφε όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Supra! LOL!!!!
Παλιά 13-09-08, 04:05
(@)WizZk1d(@) Offline:

Περιοχή: Αθήνα - Περιστέρι
Δύναμη Σεβασμού: 0
(@)WizZk1d(@) είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλαράκο την καλησπέρα μου... ήσουνα απλά άτυχος και συμερίζομαι τον πόνο που νοιώθεις, αλλά όπως λένε και οι περισσότεροι εδω μέσα...

Δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μιλας έτσι στο CLUB για αυτό πού όσοι είμαστε εδώ μέσα θεωρώ οτί λατρέυουμε όχι απλά αγαπάμε το αυτοκίνητο μας και οτιδήποτε γύρω από αυτό...

Γνώμη μου είναι ότι έχουνε αναφερθεί όλα τα πιθανά αίτια και άκρη καμία δεν βγαίνει από αυτό το "CHAT" ιδεών περί αρνητικών των TOYOTA αυτοκινήτων.

Όπως λένε και οι φίλοι GMASTER6 και DaveMustaine13 ήρθε ή ώρα για καθάριότητα του forum αλλά και απ την άλλη μερικοι πιστέυουν πως με τα λόγια μπορούν να αλλάξουνε το μυαλό και τα πιστέυω του αλλουνού...

Δεν είναι έτσι όμως... οπότε το αποτέλεσμα από μέρους μου είναι το εξής :

- Corolla θα συνεχίζουμε να γουστάρουμε να αγαπάμε και να βάζουμε στο σπίτι μας.

- Ομάδα δεν αλλάζουμε και πιστέυω πως κανείς μα κανείς εδω μέσα δεν θα αλλάξει οτιδήποτε στο μυαλό του μετά την δημιουργία αυτου του "CHAT".

Πάντα φιλικά χωρίς καμία παρεξήγηση....

Αλλά αυτή είναι η προσωπική - ταπεινή μου γνώμη..

Sorry για το μεγάλο post αλλά υπάρχουν και μεγαλύτερα....
Παλιά 13-09-08, 04:14
Το avatar του χρήστη Τζιμάκος
Τζιμάκος Offline:
Κυριλέ Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 244
Τζιμάκος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ένα έχω να πω και sorry αν χαλάω το topic...
O φίλος (@)WizZk1d(@) απλά ΕΓΡΑΨΕ !!!
Παράθεση:
- Corolla θα συνεχίζουμε να γουστάρουμε να αγαπάμε και να βάζουμε στο σπίτι μας.

- Ομάδα δεν αλλάζουμε και πιστέυω πως κανείς μα κανείς εδω μέσα δεν θα αλλάξει οτιδήποτε στο μυαλό του μετά την δημιουργία αυτου του "CHAT".
Πιστεύω πως με αυτά τα λόγια μίλησε εκ μέρος όλων μας!
Θεωρώ πως ήρθε η σειρά των Admins και των mods...

Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πέθανε ο Τατσούρο Τογιόντα πρώην πρόεδρος της Toyota NikiforosGT Γεγονότα 2 08-01-18 11:18

Page generated in 0,17306709 seconds (81,47% PHP - 18,53% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:06.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com