Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Παιδια δεν παει αλλο.
Να σας πω και εγω δυσσαρεστημενος ειμαι.
Θα πουλησω το 30αρι μου.
Μετα απο 31 χρονια χαλασε η τρομπα βενζινης και η ΤΟΥΟΤΑ δεν με καλυπτει.
|
αχαχαχαχαχαχαχ....
Φιλε evank welcome σε ενα japanotoyotoyamahoκρατουμενο φορουμ.. (
)
Oσον αφορα την corolla εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι εχει βγαλει 10 γεννιες και συνεχιζει..ειναι το αυτοκινητο με τις περισσοτερες πωλησεις σε ολο το κοσμο και γενικοτερα αποσπα ΠΑΝΤΑ τα καλυτερα σχολια απο τους ιδιοκτητες τους. Τωρα, αν εσυ ησουν/εισαι και θα εισαι στα ενδωτερα της εταιριας οπως λες σαν υπαλληλος θα επρεπε να ξερεις και 10 πραγματα παραπανω για το αμαξι σου.. δεν γινεται να αποκαλεις μια εταιρια κολοσο "πατατα". Γιατι αν ηταν πατατα δεν θα ηταν οτι ειναι σημερα. (βλεπε lexus, scion klp...)Πατατα ειναι η seat που επρεπε να πουληθει 1000 φορες για να ορθοπωδησει με αυτοκινητα αντιγραφα της vw με λιγοτερη ποιτητα στην λαμαρινα και κατεστραμενα ψευτο-ηλεκτρικα..του συμφοιτητη μου το λεον γιατι εκαψε μοτερ-υαλοκαθαριστηρα στα 1000χιλιομετρα? απο τις καταιγιδες τις απειρες? Πλακα μου κανεις τωρα? Γιατι του δωσανε οπως σου ειπανε και τα παιδια 2 χρονια εγγυηση για τα μηχανικα (για τα ηλεκτρικα κανουν τους ανηξερους και ουδεν λογος..) και επρεπε να πληρωνει μετα "επεκταση"?
Ο δρομος ειναι ανοικτος και τα σκυλια δεμενα..οταν το αγορασες μπορουσε να κανεις την επιστροφη. Μην ερχεσαι να κατηγορεις μετα απο 11 χρονια για τις λαθος κινησεις σου. Υπαρχουν 1002 κανονισμοι και return policies. Θα επρεπε να τα ξερεις σαν υπαλληλος της toyota .. Επισης αν ειναι να κατηγορεις την toyota να κατσεις να σκεφτεις τι θα σου προσφερε το γερμανικο αμαξακι της εποχης...
και συγγνωμη κι ολας..αλλα,σιγα μην εδινα εγω το αμαξι μου να μου το τιγκαρουν αφρο..εισαι σοβαρος???? ελεος.
μηπως δεν σου κανουν αυξηση και τους κακολογεις επιτηδες??