Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Φιλε μου εγω δεν φοραω παρωπιδες. Παραδεχομαι οτι τα γερμανικα σε καποια πραγματα ειναι ανωτερα και να σαι σιγουρος οτι οταν βλεπω κατι τετοιο ειμαι απο τους πρωτους που θα το ομολογησει. ΑΛΛΑ, δεν μπορω να ακουω τον καθενα που θα πεσει σε εκεινη τη μια περιπτωση στο εκατομμυριο να θαβει μια εταιρια η οποια εχει αποδειξει τοσο την αξιοπιστια της οσο και το τι μπορει να κανει. Και στο κατω κατω να σου πω και κατι αλλο: η Seat για να φτασει εκει που ειναι τωρα εξαγοραστηκε, ενω η ΤΟΥΟΤΑ οτι εχει πετυχει το χει κανει μονη της. Αν δεν ειχε εξαγοραστει το 94 (αν θυμαμαι καλα γιατι τοτε ημουν και 8 χρονων) τα αυτοκινητα της θα ηταν ακομα μπρικια. Οικογενειακος φιλος ειχε την τοτε ναυαρχιδα της Seat, το Toledo. 3 την ωρα μεσα στα συνεργεια ηταν. Για να μη θυμηθω το IBIZA του 95 ενος συνεργατη μου. Δεν το πουλησε, αλλα το απεσυρε και αγορασε ιαπωνικο!
|
Θα γελάσεις με αυτό που θα σου πω, όχι μόνο εσύ αλλά όλοι εδώ πέρα.
Και το λέω επειδή πάντα θεωρούμαι ιδιαίτερα αντικειμενικός. (συμπληρώνω.. έτσι λένε)
(Το γέλιο για το αντικειμενικός)
Η γνώμη μου για την VW είναι ότι είναι μια αδικαιολόγητα ακριβή εταιρεία με σχεδιαστικά αναχρονιστικά μοντέλα με εξοπλισμό λιτό.
Τώρα τελευταία με τα TSi κάτι γίνεται.
Η Audi εξαγοράστηκε και αυτή γιατί τα παλιά Audi ήταν για κλάματα, και τώρα ουσιαστικά είναι ένα VW πιο πολυτελές και πολυ πιο ακριβό.
Στα 1600cc του A4 παίρνω ασυζιτητή BMW 316.
Αδικαιολόγητα ακριβό.
Η SEAT εξαγορασθείσα και αυτή (Fiat Ισπανική ήταν), ξύπνησε η μαμά της τώρα (η VW δηλαδή) και έφτιαξε το νέο leon το aLTEΑ XL και το αδικαιολόγητα πανάκριβο fteetrack και τους έβαλε και το TSi και πουλάει μια χαρά.
Δεν πιστεύω να διαφωνήσετε ότι αν το leon έβγαινε στην αγορά σαν νεο VW golf θα είχε σαρώσει γιατί πολύς κόσμος έχει κόμπλεξ με το όνομα.
Δεν θέλει SEAT θέλει VW.
H SKODA... τι να πούμε. Αυτή υπάρχει για όσους δεν μπορούν να δώσουν τα πολλά λεφτά για τα AUDI και τα VW με τα δέρματα κλπ κλπ αλλά θέλουν κάτι ποιο φτηνό.
Ουσιαστικά η VW group έφτιαξε αυτές τις 4 εταιρείες για να χτυπάει στα ίσια τον ανταγωνισμό.
Εχει πολλά κατά στην τιμολογιακή της πολιτική αλλά βρε γαμώτο έχει και..ποιότητα κατασκευής. ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ και ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ.
Συμφωνείς τώρα με αυτό που είπα?