Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-09-08, 18:36
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Έχεις κολλήσει με τις 40 σελίδες.Άν διάβασες και τις 40 σελίδες σίγουρα θα πρόσεξες πως κάποια άτομα προσπαθούν να βρούν μια λύση σε όλες αυτές τις σελίδες και όχι 1.000 ιδιοκτήτες ο καθένας από αυτούς με διαφορετικό τριγμό.Μην είσαι ισσοπεδωτικός σε όλα φίλε μου.
Δεν σου κάνει κάτι;Μην το ξαναγοράσεις.Το να προσπαθήσεις να μας πείσεις πως τα ΤΟΥΟΤΑ είναι τα χειρότερα αυτοκίνητα νομίζω πως λάθος πόρτα χτύπησες.Είσαι 1 δυσαρεστημένος πρώην κάτοχος (από κάποιες εκατοντάδες που υπάρχουν) ανάμεσα σε χιλιάδες ευχαριστημένους κατόχους COROLLA.Η ιστορία της ΤΟΥΟΤΑ και μόνο λέει πάρα πολλά.
Παλιά 11-09-08, 18:39
EVANK Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 203
EVANK είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε μου εγω δεν φοραω παρωπιδες. Παραδεχομαι οτι τα γερμανικα σε καποια πραγματα ειναι ανωτερα και να σαι σιγουρος οτι οταν βλεπω κατι τετοιο ειμαι απο τους πρωτους που θα το ομολογησει. ΑΛΛΑ, δεν μπορω να ακουω τον καθενα που θα πεσει σε εκεινη τη μια περιπτωση στο εκατομμυριο να θαβει μια εταιρια η οποια εχει αποδειξει τοσο την αξιοπιστια της οσο και το τι μπορει να κανει. Και στο κατω κατω να σου πω και κατι αλλο: η Seat για να φτασει εκει που ειναι τωρα εξαγοραστηκε, ενω η ΤΟΥΟΤΑ οτι εχει πετυχει το χει κανει μονη της. Αν δεν ειχε εξαγοραστει το 94 (αν θυμαμαι καλα γιατι τοτε ημουν και 8 χρονων) τα αυτοκινητα της θα ηταν ακομα μπρικια. Οικογενειακος φιλος ειχε την τοτε ναυαρχιδα της Seat, το Toledo. 3 την ωρα μεσα στα συνεργεια ηταν. Για να μη θυμηθω το IBIZA του 95 ενος συνεργατη μου. Δεν το πουλησε, αλλα το απεσυρε και αγορασε ιαπωνικο!
Θα γελάσεις με αυτό που θα σου πω, όχι μόνο εσύ αλλά όλοι εδώ πέρα.
Και το λέω επειδή πάντα θεωρούμαι ιδιαίτερα αντικειμενικός. (συμπληρώνω.. έτσι λένε)
(Το γέλιο για το αντικειμενικός)
Η γνώμη μου για την VW είναι ότι είναι μια αδικαιολόγητα ακριβή εταιρεία με σχεδιαστικά αναχρονιστικά μοντέλα με εξοπλισμό λιτό.
Τώρα τελευταία με τα TSi κάτι γίνεται.
Η Audi εξαγοράστηκε και αυτή γιατί τα παλιά Audi ήταν για κλάματα, και τώρα ουσιαστικά είναι ένα VW πιο πολυτελές και πολυ πιο ακριβό.
Στα 1600cc του A4 παίρνω ασυζιτητή BMW 316.
Αδικαιολόγητα ακριβό.
Η SEAT εξαγορασθείσα και αυτή (Fiat Ισπανική ήταν), ξύπνησε η μαμά της τώρα (η VW δηλαδή) και έφτιαξε το νέο leon το aLTEΑ XL και το αδικαιολόγητα πανάκριβο fteetrack και τους έβαλε και το TSi και πουλάει μια χαρά.
Δεν πιστεύω να διαφωνήσετε ότι αν το leon έβγαινε στην αγορά σαν νεο VW golf θα είχε σαρώσει γιατί πολύς κόσμος έχει κόμπλεξ με το όνομα.
Δεν θέλει SEAT θέλει VW.
H SKODA... τι να πούμε. Αυτή υπάρχει για όσους δεν μπορούν να δώσουν τα πολλά λεφτά για τα AUDI και τα VW με τα δέρματα κλπ κλπ αλλά θέλουν κάτι ποιο φτηνό.
Ουσιαστικά η VW group έφτιαξε αυτές τις 4 εταιρείες για να χτυπάει στα ίσια τον ανταγωνισμό.
Εχει πολλά κατά στην τιμολογιακή της πολιτική αλλά βρε γαμώτο έχει και..ποιότητα κατασκευής. ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ και ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ.
Συμφωνείς τώρα με αυτό που είπα?
Παλιά 11-09-08, 18:44
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από EVANK Εμφάνιση μηνυμάτων
...επειδή κατασκεύαζε ελλατωματικά αυτοκίνητα!
Η μηπως δεν το ξέρετε.
Αν δεν το ξέρετε δεν πειράζει. Το ξέρει όλος ο κόσμος.
...δυσαρεστημένοι οδηγοί που
αγανάκτησαν να ακούν τα γκάπα-γκούπα της corollas τους ας τολμήσουν.
Θες να μας πεις ότι περισσότεροι είναι οι δυσαρεστημένοι κάτοχοι από τους ευχαριστημένους δηλαδη?!?!?!?!
Τελικά φίλε έχεις πολύ χιούμορ...
Παλιά 11-09-08, 18:46
EVANK Offline:
Μικρό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 203
EVANK είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nikos Εμφάνιση μηνυμάτων
Έχεις κολλήσει με τις 40 σελίδες.Άν διάβασες και τις 40 σελίδες σίγουρα θα πρόσεξες πως κάποια άτομα προσπαθούν να βρούν μια λύση σε όλες αυτές τις σελίδες και όχι 1.000 ιδιοκτήτες ο καθένας από αυτούς με διαφορετικό τριγμό.Μην είσαι ισσοπεδωτικός σε όλα φίλε μου.
Δεν σου κάνει κάτι;Μην το ξαναγοράσεις.Το να προσπαθήσεις να μας πείσεις πως τα ΤΟΥΟΤΑ είναι τα χειρότερα αυτοκίνητα νομίζω πως λάθος πόρτα χτύπησες.Είσαι 1 δυσαρεστημένος πρώην κάτοχος (από κάποιες εκατοντάδες που υπάρχουν) ανάμεσα σε χιλιάδες ευχαριστημένους κατόχους COROLLA.Η ιστορία της ΤΟΥΟΤΑ και μόνο λέει πάρα πολλά.
Επειδή είναι υποχρεωμένος να με υποστηρίζω να σου πω ότι
Και η δημόσια συγγνώμη της ΤΟΥΟΤΑ για τις μαιμουδιές της λέει ακόμα περισσότερα.
Δεν υπάρχει άλλη εταιρεία να έχει κάνει κάτι τέτοιο!
Υπάρχει?

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GMASTER6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Θες να μας πεις ότι περισσότεροι είναι οι δυσαρεστημένοι κάτοχοι από τους ευχαριστημένους δηλαδη?!?!?!?!
Τελικά φίλε έχεις πολύ χιούμορ...
Αυτό κατάλαβες?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 12-09-08 στις 13:27. Αιτία: Συχγώνευση posts...
Παλιά 11-09-08, 18:51
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Σου ειπα οτι αν υπαρχει καποιο συν στα γερμανικα θα ειμαι απο τους πρωτους που θα το παραδεχτει. Ο γερμανος (ο γνησιος ομως γερμανος) στο εσωτερικο του εχει ποιοτητα, χωρις ομως αυτο να σημαινει οτι δεν εχει αντιπαλο. Mε αυτο που λες οτι η VW εφτιαξε 4 εταιριες για να χτυπαει το ανταγωνισμο ερχεσαι στα λογια μου (οτι η Seat χωρις την VW θα εφτιαχνε μπρικια), πιστευω omvw να καταλαβαινεις οτι -εμμεσως πλην σαφως- μας λες οτι η VW δεν μπορουσε να κανει δουλεια απο μονη της...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη JL_e10 : 11-09-08 στις 19:01.
Παλιά 11-09-08, 19:01
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Φίλε μου όταν διάβασα αυτά που έγραψες νόμιζα ότι διάβαζα για κάποιο κακόγουστο αστείο! και καλά ας πούμε ότι σου έτυχαν όλα αυτά, λογικό να τα βάλεις με την Toyota και να την τρέχεις στα δικαστήρια και με το δίκιο σου. Όμως ΔΕΝ μπορεις να κατηγορείς τόσο πολύ την toyota, corolla και τα συναφή για εμένα η toyota είναι ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΕΟΣ, απλά είμαι ΤΟΣΟ ευχαριστημένος που ότι και να πάρω θα είναι 100% Toyota! εμένα η corolla δεν έχει κανένα πρόβλημα και είναι ΕΕ111 του 1997. Δηλαδή εμένα γιατί δεν τρίζει τίποτα? Το ότι στο 99% των κατόχων δεν υπάρχει πρόβλημα και έχει το 1% απλά έτυχε! δεν μπορείς να κατηγορείς τους πάντες γιαυτό! για τα τριξίματα κτλ ξέρω ΑΠΕΙΡΕΣ ιστορίες να σου πω για golf και leon που ήταν για τα ΜΠΑΖΑ και οι ιδιοκτήτες τα πουλήσανε αφού έτρεχαν ΠΟΛΥ καιρό στις αντιπροσωπείες! όπως έτυχε εσένα αυτό τυχαίνει και σε άλλες μάρκες! απλά σου έτυχε! όταν παράγονται ένα σωρό αυτοκίνητα είναι λογικό να βγει και κάτι λάθος! εσύ ΠΟΤΕ δεν κάνεις λάθη? τα τριξίματα γίνονται σε πολλά αυτοκίνητα ειδικά αν έχουν τρακάρει και κυρίως λόγω σκληρών αναρτήσεων και των κολόδρομών που έχουμε. Πραγματικά αυτά που γράφεις μου φαίνονται ΑΚΡΩΣ απίστευτα! δεν σου λέω ότι τα λες έτσι, αλλά ΠΟΤΕ δεν έχω ξανακούσει κάτι τέτοιο! όπως καλά ξέρουν όλοι και εγώ το πιστεύω ΑΠΟΛΥΤΑ TOYOTA=AΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Πριν είχα starlet του 1995 το έκανα αργότερα GT. Μετά με τρακάρανε και το μοτερ το έβαλα στην corolla και συνεχίζει το έργο του με την τέλεια αξιοπιστία που έχει και φυσικά εμένα να το προσέχω όσο μπορώ. Πρέπει να παραδεχτείς ότι σου έτυχε μια περίπτωση που ανήκει σε ατυχές γεγονός. Σορρυ για το ύφος μου, αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά που λες για την Toyota.
Παλιά 11-09-08, 19:26
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Δύναμη Σεβασμού: 407
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Εγω παντως θα πω οτι κακος πεφτεται πανω στον EVANK να τον φατε. Ισως ο τροπος που τα ειπε δεν ειναι πολυ σωστος. Ειπε αρκετες αληθειες μαζεμενες , αλλα με λαθος τροπο. Τα προβληματα που ανεφερε , λιγο πολυ τα εχουμε δει με τον καιρο σε διαφορους απο εμας. Οπως το προβλημα των τριγμων κανεις δεν πρεπει να αμφισβητει οτι υπαρχει. Οπως οτι η Τουοτα μεχρι την Ε12 , δεν εριχνε το βαρος στο στησιμο του αμαξιου και το εριχνε στην εξελιξη του κινητηρα και αυτο δεν πρεπει να το αμφισβητησει κανεις. Οπως οτι η τιμη τους ειναι τσιμπημενη , αλλα εχουν πολυ καλη μεταπωλητικη αξια και αυτο δεν πρεπει να το αμφισβητησει κανεις.
Αρα για να μην μακρυγορω αυτα που ειπε ο EVANK , εχουν μεγαλει αληθεια μεσα τους. Βεβαια ο τροπος τους δεν ηταν σωστος , μιας και απο την πρωτη γραμμη , συμπεριφερθηκε εκμηδενιστηκα για την Τουοτα , αλλα καλο θα ηταν να παραδεχομαστε καποια πραγματα.

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Παλιά 11-09-08, 19:39
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω παλι οταν ακου τουοτα=αξιοπιστια βγαζω κατιλες απο το 1990 μεχρι 1999 να μιλισουμε για αξιοπιστια απο το 2000 που ξεκηνισαν οι βλακιες οπου ακουω αξιοπιστια ακουω και 6 χρονια....... εχεισ 6 χρονια ?? ε εχεισ αξιοπιστια! χαχα μαλιστα το ειχα διαβασει κιολασ και το ειχα γρψει σε αλο θεμα το ελεγε καθαρα οτι ''η τουοτα δεν κανει λογο για τα αξιοπιστα αυτοκινητατησ αφου εχει 6 χρονια εγγιηση'' να πω παλι οτι ειμαι πανευτυχης κατοχος corolla 101 και 111 αλα το θεμα αξιοπιστιασ λογο τισ εγγλησης παραπαει οσο για το λεον σου φλε αν θεσ παιζει και η επεκταση τησ εγγιησης κοιταξετο οι περισσοτροι δεεν το ξερουν επισης το λεγομενο χρεπι αudi, ασε να το πουνε οι γερμανοι , η seat και η skoda μπηκαν στο club η αudi ανεκαθεν ιταν γρμανικια ασε τι γινετε με τους ομοιλους. διοτι και το λεγομενο peugeot gt bmw μοτερι εχει

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 11-09-08 στις 19:51.
Παλιά 11-09-08, 19:41
Το avatar του χρήστη NikiforosGT
NikiforosGT Offline:
Moderator

Περιοχή: Athina
Δύναμη Σεβασμού: 1032
NikiforosGT έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
εγώ δεν είπα ότι δεν τα παραδέχομαι, δεν ξέρω τι κάνουν άλλοι, εγώ προβλήματα με τριξίματα δεν έχω προσωπικά, πάντως υπάρχουν σε ΟΛΕΣ τις μάρκες, τώρα μην αρχίσω παραδείγματα, είναι αδύνατον όταν ένα αμάξι έχει μέρη βιδωμένα με βίδες, παξιμαδάκια και άλλα παράξενα πλαστικά πιαστράκια ΠΟΤΕ με τους δρόμους που έχουμε και με τόσους κραδασμούς να μην τρίζει τίποτα. Αν τρίζει κάτι το βρίσκουμε και το φτιάχνουμε όμως, εξέρεση είναι τα τρακαρισμένα που εκεί είναι δύσκολα τα πράγματα. Όμως δεν μπορούμε να κατηγορούμε έτσι την Toyota, απλά ήταν ένα ατυχές γεγονός και έτυχε σε κάποιον. Ξέρω κοπέλα που είχε seat ibiza και της είχε βγάλει τα απίστευτα προβλήματα ειδικά στα ηλεκτρικά, δλδ πρέπει να λέει σε όλο τον κόσμο να μην πάρει ΠΟΤΕ seat γιατί το αμάξι θα είναι για πέταμα? ας μην τα παραλέμε!
Παλιά 11-09-08, 19:52
Το avatar του χρήστη DaveMustaine13
DaveMustaine13 Offline:

Περιοχή: Kavala
Δύναμη Σεβασμού: 329
DaveMustaine13 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Φιλε EVANK το forum εχει και παιχνιδακια ! Πηγαινε παιξε..

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πέθανε ο Τατσούρο Τογιόντα πρώην πρόεδρος της Toyota NikiforosGT Γεγονότα 2 08-01-18 11:18

Page generated in 0,18369007 seconds (82,38% PHP - 17,62% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:26.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com