Γενική απάντηση προς όλους.
Αν νομίζετε ότι άλλη δουλειά δεν έχω από το να κάθομαι να λέω χαζό όποιον έχει ΤΟΥΟΤΑ έχετε κάνει λάθος.
Μεγάλο λάθος!
Τελευταία φορά που θα πω ότι, εδώ μέσα πάαααααρα πολύς κόσμος έχει προβλήματα με τριγμούς. Εκτός αν δεν διαβάσατε τις δημοσιεύσεις τους.
Επειδή, ότι και να κάνετε, αυτά ή δεν θα σταματήσουν ποτέ, είτε θα επανέλθουν μετά από λίγο καιρό πάλι, θα μπορούσατε κάλλιστα να στραφείτε
εναντίον της ΤΟΥΟΤΑ δικαστικά και να ζητήσετε μείωση τιμήματος.
Οταν ξεκίνησα την αγωγή κάποιοι γελούσαν μετά όμως δεν το πίστευαν.
Κανείς όμως δεν ρώτησε γιατί η ΤΟΥΟΤΑ δεν έκανε έφεση στην καταδικαστική απόφαση.
Να πει "κύριοι αυτός είναι τρελός και ακούει φαντάσματα".
Γιατί δεν το έκανε?
Γιατί απλά παρόλο που προσήλθε με ένα σωρό στοιχεία στο δικαστήριο, στο τέλος παραδέχθηκε και αποδέχθηκε την απόφαση.
Αυτό ήθελα να ξέρετε, ότι έχετε και αυτή την δυνατότητα, αν το αυτοκίνητό σας είναι σχετικά νέο. Δεν μιλάμε για ένα αυτοκίνητο εκτός εγγύησης.
Απο 'κει και πέρα, καλά κάνετε και σας αρέσει.
Και εμένα μου άρεσε σαν αυτοκίνητο, το ξαναείπα, ωραίο σχήμα, ωραίο εσωτερικό αλλά ποιότητα μούφα.
αντα να ξαναπω, μηχανή λάστιχο γκαζιάρα ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ!
Ελπίζω να καταλάβατε γιατί δεν μπορώ να λέω τα ίδια συνέχεια ούτε να νομίζετε ότι μπήκα εδώ να σας κάνω μαγκιές.
ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
Thanks!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
H toyota δεν είναι τόσο αξιόπιστη όσο παλαιότερα.
Η toyota είναι σημαντικά πιο αξιόπιστη από τον ανταγωνισμό της σήμερα.
Η toyota έχει μακράν την καλύτερη after sales αντιμετώπιση στους πελάτες της.
Τα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα σήμερα τρίζουν. Το corolla μου, το golf5 του αδερφού μου, το leon του κολλητού μου, το C4 καλού μου φίλου. Όταν λέμε τρίζουν εννούμε καναν μικροσυντονισμό σε κάποιες στροφές ή όταν περνάς από χάλια δρόμους.
Όπως και να έχει κι εμένα αν μου είχαν συμβεί αυτά που λες θα άκουγα toyota και θα έβγαζα σπυριά.
edit:Τέλος αν δεν έχεις πρόβλημα θα μπορούσες να μας ανεβάσεις και την απόφαση του δικαστηρίου;
|
Σ Υ Μ Φ Ω Ν Ω!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fanis
αν θελεις και μπορεις στειλε μου οτι στοιχεια εχεις σε πμ για να τα εχω σαν ιστορικο εναντιον της τουοτα γιατι σαν και εσενα εχω γνωρισει μετα απο τοσα χρονια μονο αλλο ενα με μαυρη η σκουρα μπλε E111 SB και ουτε αυτος μου εφερε ουτε ενα στοιχειο.
|
θα ανεβάσω την απόφαση σήμερα ή αύριο το αργότερο!