Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
07-08-08, 11:12
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παιδια μολις γυρισα απο Κερκυρα!!!!! Αλλα δυστηχως ο φιλος θα εχει ηδη παει.... Ειναι ο κολητος μου απο εκει και με γυρισε σε ολα τα κολατζιδικα μερη. Οποιος θελει καμια πληροφορια ας μου πει!
|
17-06-10, 10:15
|
|
|
|
Περιοχή:
Νεάπολη Νικαίας
|
|
Εκει θα παω σε 15 ημερες .....παιδικές διακοπές..
|
17-06-10, 10:52
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
εγω πηγα οταν ανοιξα το τοπικ, και ξαναπηγα και περσι. οτι θελησεις ρωτα
|
17-06-10, 18:35
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Athina
|
|
Πωπω τι μου θυμίσατε!!!! Κέρκυρα είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!! είχα πάει το 2003 μαζί με πολύ καλή παρέα, (αν με πιάνετε) και είχα περάσει τέλεια. Εχει φοβερά μέρη! εγώ έμενα Μπενίτσες απέναντι από την θάλασσα, έκανα και καρτ τότε στα Μωραίτικα, είχαμε νοικιάσει αμάξι και είχα πάει Θεσσαλονίκη από Αθήνα και από εκεί Ηγουμενίτσα και μετά Κέρκυρα! στην επιστροφή επιλέξαμε να πάμε Πατρα με καράβι και απο εκεί Κτελ για Αθήνα! τρελές διαδρομές ε?: PPPP H Παλαιοκαστρίτσα είνα φοβερή! την πατίσαμε και εμείς με τα κρύα νερά και χοροπηδούσαμε σαν τους τρελούς όταν πηδήξαμε μέσα! μου αρέσει που πριν κοροιδεύαμε τους άλλους! δεν ξέραμε τι μας περιμένει! φυσικά μην χάσετε την βόλτα με το καίκι μέσα στις σπηλιές και να φάτε και παστιτσάδο! αν τύχει άνετα ξαναπηγαίνω πάλι! όταν είχα πάει 3 μέρες έβρεχε!!!! καντέμης έτσι???
|
17-06-10, 22:18
|
|
|
|
Περιοχή:
Νεάπολη Νικαίας
|
|
Θα ηθελα λιγο βοηθεια για τι διαδρομη , αν ξερει καποιος, απο Μεσολογγι μεχρι την Ηγουμενιτσα...γιατι απο εκει θα ξεκινησω ....στο τρελα χχααλλααρροο....!!!
|
07-07-10, 01:57
|
|
|
|
Περιοχή:
Νεάπολη Νικαίας
|
|
Ειμαι ηδη στην Κερκυρα απο την Δευτερα ... ωραια πολυ ωραια .. κανενα παραπονο απο τιποτα..μονο απο την κορη μου που φυσικα μετα το μπανιο νυσταζει (14.00 περιπου) και αφου ξυπνησει(18.00 περιπου ) πειναει και αφου φαει νυσταζει για βραδυ(22.00 περιπου) κλπ κλπ...
Οχι καλα κανει ομως ...
|
08-07-10, 00:36
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
φιλε johnboy εγω εχω παει στην Κερκυρα 6 φορες, ειναι πολυ ωραιο μερος. στη Γλύφαδα εχει ενα ωραιο beach bar εκει να πας σιγουρα.
καλα να περασεις
08-07-10, 12:58
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
ευχαριστω, αλλα εγω πηγα, γυρισα, ξαναπηγα, και ξαναγυρισα! το τοπικ ειναι παλιο, ο vnb το επανεφερε με αφορμη τις φετινες του διακοπες.
|
08-07-10, 22:25
|
|
|
|
Περιοχή:
Νεάπολη Νικαίας
|
|
Σημερα Γλυφαδα ειμασταν ...ποοοοολυ ωραια παραλια και οργανωση.....
Ετυχε σημερα ομως με αρκετο αερα και μια θαλασσα παγακι για την κορη...
|
10-07-10, 00:25
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
φιλε μου μην παραληψεις να πας στο fisherman στον αγιο γιωργη των παγων. ειναι μια ψαροταβερνα. ειναι μοναδικη εμπειρια δεν πρεπει να την χασεις
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16081905 seconds (81,24% PHP - 18,76% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:12. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|