Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
Hotbits σε ΑΕ111 |
|
30-07-08, 12:05
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΩΡΩΠΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Hotbits σε ΑΕ111
Καλημέρα και από μένα. Σκέφτομαι να φορέσω στο corollaki μου αναρτησούλα Hotbits DT1. Ο λόγος που σκέφτομαι αυτήν την ανάρτηση είναι οτι είναι πλήρως επισκευαζόμενη σε 24Η(με ραντεβου).Ρυθμίζετε σε ύψος και σκληρότητα έχει μπουκαλάκι αζώτου πιατέλα για camber και η τιμή της είναι 1200 +φπα απο τον αντιπρόσωπο τους στην κόρινθο.
Έχει κάποιος ακούσει τιποτα για αυτές?
Τα σχόλια σας θα μου ήταν χρήσημα.
|
30-07-08, 12:16
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
|
|
Πριν 1 χρόνο την έδινε καπου στα 1800....
Το κακό με αυτή την ανάρτηση είναι ότι δεν μπορείς να μεταβάλεις το ύψος, αφήνοντας ανεπηρέαστη τη φόρτιση του ελατηριού και το ευρος λειτουργίας του αμορτισέρ.
Εγώ προσωπικά θα πήγαινα σε K-sport ή D2 που τα κάνουν αυτά.
Και είναι στα ίδια πάνω κατω λεφτά.
|
30-07-08, 12:25
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΩΡΩΠΟΣ
|
|
Το κακό είναι οτι το ξερω αυτο.αλλα πιστεύω οτι θα χαμηλώνει ικανοποιητικά το αυτοκίνητο εφόσων σύμφωνα με τα λογια του αντιπροσώπου το μέγιστο χαμήλωμα της είναι γύρω στους 6 πόντους προς πισω.όσο για την σκλήρότητα μου είπε οτι μπορώ να την επιλέξω με άλλα ελατήρια η να της κάνω revalving.
Μήπως είναι όμως πιο ανθρώπινη ανάρτηση σε σχέση με την Ksport οπου εχω ακούσει οτι είναι λίγο σκληρή.
|
30-07-08, 12:27
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
|
|
Και την Κ-sport μπορείς να την κάνεις revalving και να την μαλακώσεις.
Απλά και αυτήν αν δεν την δοκιμασεις δεν μπορείς να ξέρεις τι ρόλο βαράει.
|
30-07-08, 12:35
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΩΡΩΠΟΣ
|
|
τι να σου πω δεν ξέρω.Απο τις δίαφορες συζητήσεις που έχετε κατα καιρούς κανει στο forum λέω οτι είναι σκλήρη.Η μόνη μου εμπειρία απο Ksport ήταν σε RX7. Ξέρεις που επισκευάζοντε οι Ksport?
|
30-07-08, 14:55
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Αυτος εναι γενικος αντιπροσωπος ή απλα αντιπροσωπος στη Κορινθο?Αν ειναι το δευτερο (με καθε επιφυλαξη) απαπαπαπα μακρια. Ποσες D1 θα εχει βαλει σε Κορινθιακα αυτοκινητα και ποσες σε ΑΕ111?
Ασχετο. Εχεις σχεση με Κορινθο?
|
30-07-08, 18:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Hράκλειο-Κρήτη
|
|
Aν θυμαμαι καλά ο Λιαλιας είναι και είναι γενικός...
|
31-07-08, 10:58
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΩΡΩΠΟΣ
|
|
Το όνομα του ειναι Λιάτας και είναι γενικός αντιπρόσωπος και ο μόνος που κάνει επισκευή μεχρι στιγμής σε αυτές τις αναρτήσεις.Εχω φάει μέγαλη ήττα με επισκευη αναρτήσεων. έφερα πριν 2 χρόνια μια JIC ανάρτηση coilover από ιαπωνία, μου χαλασανε οι πίσω μπουκάλες και για να τις στείλω πισω μηνανε κανα 2μινο στο τελωνείο και θέλανε και πάνω απο 400€ μεταφορικά! οπότε για αυτό σκέυτομαι αυτήν την λύση της HOTBITS.
Τόλη δεν είμαι απο κόρινθο αλλά ουτε σχέση έχω.απλά έχω πάρει το αυτοκίνητο απο άργος γιατι είναι πολυ καλοι μας οικογενειακοι φίλοι αυτοι που έχουν την αντιπροσωπία της ΤΟΥΟΤΑ εκεί.
Δεν ξέρω αν έχει βάλει σε άλλα corollaκια τέτοια ανάρτηση ο Λίατας αλλά οι εντυπώσεις μου απο ενα celica ST185 που τις φοράει μου είναι πολυ καλές!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,14799595 seconds (80,55% PHP - 19,45% MySQL) with 39 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:59. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|