Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Φοράτε ζώνη ασφαλείας???
|
Πάντα, ακόμα και όταν κάθομαι πίσω
|
|
43 |
31,39% |
Μόνο όταν κάθομαι μπροστά
|
|
79 |
57,66% |
Μόνο στις εθνικές οδούς
|
|
7 |
5,11% |
Αναγαστικά, γιατί χτυπάει η ειδοποίηση
|
|
1 |
0,73% |
Όταν το θυμάμαι
|
|
5 |
3,65% |
Όταν με ειδοποιούν για μπλόκο της τροχαίας
|
|
2 |
1,46% |
Μπααα... δεν ταιριάζει με τα ρούχα μου (όχι)
|
|
0 |
0% |
|
|
29-07-08, 01:48
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Jedes municipality
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μόνο όταν κάθομαι μπροστά.
Βασικά σπάαααααααανιο να κάτσω πίσω.
|
29-07-08, 11:39
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
AΘΗΝΑ
|
|
Εγω μονο οταν ειμαι μπροστα καθως σπανια θα κατσω πισω. Βεβαια πρεπει να φοραμε ζωνη οπου και να καθομαστε αλλα....
|
31-07-08, 14:13
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lnm4444
ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. Εσωσε τον πατέρα μου όταν ντελαπάρισε το VW πηγάνοντας με 100 και έσκασε το μπρόστινο λάστιχο. (Γ@μημένη μπροσκίνιση) Και αν νομίζετε οτί ΔΕΝ χρειάζεται για πίσω, τότε λέτε βλακείες. Σκέψου οτί αν φάτε μια μετωπική και άκομα παιδί να είναι, τότε χωρίς ζώνη το σώμα του ανθρώπου πίσω θα αναπτύξει μια ταχύτητα ικανή να λιόσει ενά καθήσμα, και Recaro Bucket να είναι, και τον άνθρωπο που κάθεται αρκετά να τον σκοτώσει. Στο αυτοκίνητο μου οποίος μπαίνει, ΟΛΟΙ και ΟΠΟΥ κάθονται, φοράνε ζώνη. Ψάξτε στο Youtube να δείτε αυτά που λεώ.
|
Κάτι τέτοιο πρέπει να έχεις υπ' όψιν σου...
22-08-08, 16:12
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
παντα,μπροστα ,πισω (ακομα και στο πορτ-μπαγκαζ να με βαλεις) . το πιο ωραιο ειναι στο ταξι. μολις βαλω τη ζωνη και ακουσει ο ταριφας το "κλικ" στραβωνει αμμεσως σα να μου λεει "δε με εμπιστευεσαι?".
το λαθος παιδια που κανουμε ολοι ειναι οτι εμπιστευομαστε μονο τον εαυτο μας. στους δρομους ομως δεν οδηγαει μονο ο εαυτος μας. τη φοραμε παντα ,οσο μικρη και να ειναι η διαδρομη. και να θυμομαστε παντα τι λενε οι στατιστικες: τα περισσοτερα ατυχηματα συμβαινουν οχι πολυ μακρυα απο το σπιτι μας.
|
22-08-08, 16:32
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από piperaki
παντα,μπροστα ,πισω (ακομα και στο πορτ-μπαγκαζ να με βαλεις) . το πιο ωραιο ειναι στο ταξι. μολις βαλω τη ζωνη και ακουσει ο ταριφας το "κλικ" στραβωνει αμμεσως σα να μου λεει "δε με εμπιστευεσαι?".
το λαθος παιδια που κανουμε ολοι ειναι οτι εμπιστευομαστε μονο τον εαυτο μας. στους δρομους ομως δεν οδηγαει μονο ο εαυτος μας. τη φοραμε παντα ,οσο μικρη και να ειναι η διαδρομη. και να θυμομαστε παντα τι λενε οι στατιστικες: τα περισσοτερα ατυχηματα συμβαινουν οχι πολυ μακρυα απο το σπιτι μας.
|
φιλαρακι επειδη εχω δουλεψει ταξι να ξερεις οτι αν σε πιασουν να μην φορας εσυ το πληρωνεις το προστιμο.
22-08-08, 18:01
|
|
Moderator
|
|
|
|
Ζώνη παντού και πάντα.Με έσωσε στο ατύχημα όταν καταστράφηκε η πρώτη μου κορόλλα.Η πυροσβεστική που με απεγκλώβισε μου είπε απλά...η ζώνη σε έσωσε.Όι λαμαρίνες φτιάχνονται,η ζωή σου όχι.Αυτά τα λόγια μέσα στο σοκ δεν πρόκειται να τα ξεχάσω και ας μου έκανε η ζώνη έγκαυμα από την σφοδρότητα της σύγκρουσης.
Από τότε δεν υπάρχει περίπτωση είτε ως οδηγός,είτε ως συνοδηγός,είτε ως επιβατης να μην φορέσω ζώνη.Επίσης επιβάλλεται και όσοι μπαίνουν μέσα στο τουτού μου να την φοράνε.
22-08-08, 20:27
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Παντα φοραω ζωνη,ακομα και στην δουλεια μου 8ωρες στο τιμονι με ζωνη ειναι 8ωρες συνδεδεμενος με την ζωη γιατι δεν ξερεις τι μπορει να συμβει.
22-08-08, 20:54
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Κι εγώ πάντα, με το που μπαίνω στο γκαραζ το πρώτο πράγμα είναι αυτό που κάνω! Τώρα στο ταξίδι που πήγα στην Τσεχία, 15 ώρες μέσα στο αυτοκίνητο, καθόμουν πίσω και τη φορούσα κανονικά. Η δε κοπέλα που είχα δίπλα μου δεν την φορούσε γιατί λέει την ενοχλεί... Φοράει μόνο όταν οδηγεί και έχει το γιο της μέσα στο αυτοκίνητο.... Καλά κρασιά την λέω...
|
22-08-08, 21:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Οταν ειχα τρακαρει το AVENSIS του πατερα μου, στριβοντας το τιμονι για να κανω ελιγμο επεσα σ' ενα μανδροτοιχο. Ανοιξε ο αεροσακος, ο οποιος μου πεταξε τα χερια απο το τιμονι (στο δεξι βραχιονα εχω ακομη το σημαδι απο το "καψιμο", ασε που τρομαξα). Στο συγκεκριμενο ατυχημα δεν φορουσα ζωνη.
Σε μια μετωπικη που ειχα παλιοτερα, φορουσα ζωνη και εσπασε η αγκραφα.
Σε οποιο ατυχημα και εαν εχω στο ιστορικο μου, ηταν σαν περιμενω τη συγκρουση και γι αυτο προφυλασομουν απο πριν.
Οταν οδηγω παντα φορω ζωνη, οταν ειμαι συνοδηγος αναλογα την διαδρομη και οταν καθομαι πισω ποτε.
|
22-08-08, 22:25
|
|
|
|
Περιοχή:
Κοζάνη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
Είναι λάθος πάντως που πολύ λόγω του ότι κάθονται πίσω δεν φοράνε την ζώνη. Το μπροστά κάθισμα μπορει να αποβεί μοιραίο σε κάποιο χτύπημα..
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18398595 seconds (83,00% PHP - 17,00% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:26. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|