Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
3ο TOYO TIRES ΟPEN DAY 2008
Παλιά 27-07-08, 01:06
Το avatar του χρήστη tigraki
tigraki Offline:
Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 237
tigraki είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Lightbulb 3ο TOYO TIRES ΟPEN DAY 2008

Παιδιά το Tarmac οργανώνει στο Καρτόδρομο ΟPEN DAY.
Εδώ και η ανακοίνωση:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tarmac

3ο TOYO TIRES ΟPEN DAY 2008

KARTODROMO Αφιδνών

Κυριακή 31 Αυγούστου
Ωρα προσέλευσης 09:00

Στο γνώριμο χώρο του Kartodromo Αφιδνών θα γίνει τελικά το 3ο TOYO TIRES ΟPEN DAY 2008.

Στο νέο topic με τις συμμετοχές
(- ΕΔΩ -) η τηλεφωνικώς θα πρέπει να δηλώσετε τη δική σας συμμετοχή και με τι αμάξι θα τρέξετε, και να τελειώσετε με τα διαδικαστικά (εγγραφές, αιτήσεις, χρήματα) το συντομότερο, διότι είμαστε στην περίοδο διακοπών. Το αντίτιμο είναι 30€

Οπως πάντα τα συνδρομητικά μέλη θα συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ και θα έχουν περισσότερο χρόνο στην πίστα.

Η είσοδος για τους Θεατές θα είναι και αυτή φυσικά ΔΩΡΕΑΝ.
Εγώ πάντως θα πάω σαν γνωστός των παιδιών και αν θέλετε σαν μέλος του Corolla Club. Όποιος τρελαμένος θέλει ακολουθεί.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-08-08, 23:31
tigraki Offline:
Μέλος

Μόλις σήμερα δήλωσα συμμετοχή παιδιά.
Από ότι είδα ήταν άλλα 2 Corollaκια.
9 το πρωί θα είμαστε εκεί.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-08-08, 01:00
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Unhappy

Πάντως, επιτρέψτε μου να αναρωτηθώ πάνω στο θέμα της ασφαλούς διεξαγωγής του συγκεκριμένου event, το οποίο αφορά αυτοκίνητα στη συγκεκριμένη πίστα για cart.
Ο λόγος που αναρωτιέμαι -και είμαι και επιφυλακτικός- είναι ότι στον 3°
αγώνα του GTCC υπήρξε ατύχημα το οποίο από καθαρή τύχη παρέμεινε ατύχημα με υλικές ζημίες μόνο και δεν υπήρξε εμπλοκή και οχημάτων που δεν συμμετείχαν στον αγώνα.
Πραγματικά, κρίμα που έκλεισαν τα Μέγαρα...
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-08-08, 03:12
tigraki Offline:
Μέλος

Φίλε μου για το θεσμό GTCC επέτρεψέ μου να είμαι ΚΑΘΕΤΑ εναντίων για πολλούς λόγους τους οποίους να μην τους πούμε σε αυτό το θέμα.
Το συγκεκριμένο event όπως κάθε Open Day event, δεν είναι αγώνας αλλά μία παρεήστηκη κατάσταση όπου βάζουμε τα μωρά μας για να ξεκα....σουμε (συγνώμη για την έκφραση) να μάθουμε τις αντιδράσεις τους σε λίγο οριακές συνθήκες κλπ ώστε να μην τα κάνουμε στους Δημόσιους Δρόμους για πολλούς και διάφορους λόγους όπου ο κυριώτερος είναι η ασφάλεια των συμπολιτών μας, μετά η δική μας και τέλος οι περιουσίες μας. Δεν λες πάλι καλά που υπάρχουν και αυτά τα events και έχουν μειωθεί τα ατυχήματα στους δρόμους...!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-08-08, 12:33
PeterIoannou Offline:

PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tigraki Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου για το θεσμό GTCC επέτρεψέ μου να είμαι ΚΑΘΕΤΑ εναντίων για πολλούς λόγους τους οποίους να μην τους πούμε σε αυτό το θέμα.
Το συγκεκριμένο event όπως κάθε Open Day event, δεν είναι αγώνας αλλά μία παρεήστηκη κατάσταση όπου βάζουμε τα μωρά μας για να ξεκα....σουμε (συγνώμη για την έκφραση) να μάθουμε τις αντιδράσεις τους σε λίγο οριακές συνθήκες κλπ ώστε να μην τα κάνουμε στους Δημόσιους Δρόμους για πολλούς και διάφορους λόγους όπου ο κυριώτερος είναι η ασφάλεια των συμπολιτών μας, μετά η δική μας και τέλος οι περιουσίες μας. Δεν λες πάλι καλά που υπάρχουν και αυτά τα events και έχουν μειωθεί τα ατυχήματα στους δρόμους...!!!
Κατά πρώτον, δεν εκθείασα το GTCC και βέβαια είναι δικαίωμα του καθενός να συμφωνεί με την ύπαρξη, την απουσία ή τη συμμετοχή σε αυτό. Δημοκρατία έχουμε, ή τουλάχιστον, έτσι διαφημίζεται...
Απλά, μίλησα για κάτι που συνέβη σε μία οδηγό κατά τη διεξαγωγή ενός event με αυτοκίνητα στη συγκεκριμένη πίστα (μπορεί να λεγόταν αγώνας, αλλά με τους κουβάδες μας των 85 ίππων της κατηγορίας Ζ -για τα μαμίσια, έτσι?- σιγά τον αγώνα!).
Υποτίθεται πως η οδήγηση στην πίστα σου δίνει τη δυνατότητα να πιέσεις τον εαυτό σου και το αυτοκίνητό σου ώστε να δεις τις αντιδράσεις τις δικές σου και του αυτοκινήτου σου, να διορθώσεις τα οδηγικά σου σφάλματα ώστε να πετύχεις βελτίωση των οδηγικών σου ικανοτήτων -πράγμα που φαίνεται από τις ενδείξεις του χρονομέτρου, καλώς ή κακώς-. Και όλα αυτά με ασφάλεια για τον οδηγό και τους υπόλοιπους, αφού το περιβάλλον της πίστας είναι -υποτίθεται- ελεγχόμενο.
Το συμβάν που εξέθεσα στην προηγούμενη δημοσίευσή μου, απλά κατέδειξε -κατά τη γνώμη μου- πως η πίστα αυτή είναι ακατάλληλη για χρήση από αυτοκίνητα που οδηγούνται από ερασιτέχνες, δεδομένου ότι δεν παρέχει την ασφάλεια που πρέπει στους συγκεκριμένους χρήστες.
Από εκεί και πέρα, όπως προανέφερα, δημοκρατία έχουμε...
Όσο για τα διάφορα events που λες, έχω συμμετάσχει σχεδόν σε όλα τα track days που έχει διοργανώσει το Yaris Club -του οποίου είμαι μέλος εδώ και περισσότερα από τέσσερα χρόνια- και γνωρίζω πολύ καλά τη σημασία, την προσφορά και την αξία τους. Αλλά με ενδιαφέρει και η ασφάλειά μου, γι' αυτό -πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου- διοργανώνονταν στην πίστα των Μεγάρων...
Τέλος, αν κοιτάξεις τις στατιστικές, τα δυστυχήματα παραμένουν σχεδόν αμείωτα (7004 το 2008, έναντι 7100 το 2007), ενώ τα θύματα από αυτά, παρουσίασαν μικρή αύξηση μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2008 σε σχέση με το αντίστοιχο του 2007 (665 νεκροί από 661). Υπάρχει σχετική στατιστική ακόμα και στα αρχεία της Τροχαίας. Και δεν έχουν συμπεριληφθεί σε αυτές τις στατιστικές και οι νεκροί του Δεκαπενταύγουστου, που -δυστυχώς- θα υπάρχουν και φέτος.
Από την πλευρά μου, εύχομαι να περάσετε καλά και να το ξανακάνετε.
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-08-08, 19:59
tigraki Offline:
Μέλος

Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα με όλα που γράφεις.
Κυρίως με αυτό που γράφεις για τους ερασιτέχνες. Να προσθέσω σε αυτό με τους τρελαμένους που μπαίνουν πρώτη φορά σε πίστα και νομίζουν ότι είναι πίστα με συγκρουόμενα και δεν θα πάθουν τίποτα. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσεις σε αυτό.
Αν και τι να πούμε αφού η πολιτεία όσο και να φωνάζουμε όσο και να πιέζουμε μας γράφουν κανονικά για μια πίστα της προκοπής.
Οπότε προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε και με τις μικρές αυτές πιστούλες. Από το να κινδυνεύουμε όλοι στους δρόμους.
Όσο για τα στατηστηκά που λες δεν το ήξερα. Αλλά νομίζω ότι στις ηλικίες που κάπως είμαστε λίγο περισσότερο λογικοί και ώριμοι με το τιμόνι και ασχολούμαστε με events και πίστες ότι έχουμε γλητώσει αρκετές ψηχές. Σύμφωνα με την δική μου γνώμη βέβαια.
Ελπίζω να τα πούμε και από κοντά φίλε μου σε καμια συνάντηση ή στο event.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-08-08, 02:13
PeterIoannou Offline:

Και εγώ ελπίζω να τα καταφέρω να κατέβω στο Bizz αυτή την Παρασκευή που μας έρχεται, ώστε να μπορέσω να έρθω και εγώ για πρώτη φορά σε συνάντηση...
Πιστεύω να μπορέσουμε να τα πούμε από κοντά...
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-08-08, 14:47
tigraki Offline:
Μέλος

Την τίμησα την Corolla δεόντως... Για να μην λένε μερικοί ότι τα Sedan δεν μπαίνουν με τα 4.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  P8310020.jpg
Εμφανίσεις:  55
Μέγεθος:  115,8 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  P8310035.jpg
Εμφανίσεις:  56
Μέγεθος:  125,7 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  Untitled-1.jpg
Εμφανίσεις:  53
Μέγεθος:  108,1 KB  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-08-08, 16:34
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tigraki Εμφάνιση μηνυμάτων
Την τίμησα την Corolla δεόντως... Για να μην λένε μερικοί ότι τα Sedan δεν μπαίνουν με τα 4.
Εισουν ευχαρηστημενος απο την αποδοση και απο το στριψιμο του αμαξιου σου???sedan for ever...(λεμε τωρα).

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vassilis_vvti : 31-08-08 στις 16:59.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-08-08, 22:19
tigraki Offline:
Μέλος

Εκεί που παιδευόμουν με 1ες 2ες 3ες με το Rover, τώρα μόνο με 2α όλη την πίστα και ανετότατα την γύρναγα. Μου έκανε εντύπωση η ροπή.
Τα λάστιχα τελικά μόνο όταν ζεστάθηκαν ήρθε στα ίσια το το αυτοκίνητο.
Τα φρένα μια χαρά παιδιά. Μετά το service που έκανα το καλοκαίρι έχει στρώσει το αυτοκίνητο. Απλά το επιβεβαίωσα στην πίστα που του ήπια το αίμα.
Όλο το πίσω σύστημα βέβαια πέταγε δεξιά αριστερά στις στροφές μόλις άφηνα το γκάζι ή τσίμπαγα φρένο. Άλλο που δεν ήθελα εγώ.
Το αυτοκίνητο στην πίστα είναι απίθανο. Μόλις πάνω στην στροφή νόμιζα ότι θα πετάξει μούρη τότε άφηνα λίγο γκάζι, μάζευε λίγο μπροστά πέταγε λίγο πολύ πίσω και τσακ μπαίνεις μια χαρά.
Έπαιζα λίγο και με την αλλαγή του βάρους τσίμπαγα και λίγο φρένο οπότε έμπαινα πόρτες. Λίγο χειροφρενάκι που και πού σε συνδυασμό και πάλι με την εναλλαγή του βάρους, στις δύσκολες στροφές ή για να κάνουμε κάτι λίγο περισσότερο θεαματικό και τσαααακ με τα 4 η κυρια.
Γενικά έμεινα ευχαριστημένος με το αυτοκίνητο.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
TOYO T1-R keratsiniotis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 36 10-09-11 19:51
Toyo T1R ή Yokohama Parada spec-2??? butlerakos TOYOTA COROLLA 111(G6) 77 07-02-09 16:14
Το 2008 σε εικονες. endurasKE-30 OFF TOPIC 3 02-01-09 22:56
Αυτοκίνηση 2008 Ayrton ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 30 08-11-08 02:01
Motegi 2008 ranger MOTO GP 23 02-10-08 22:31

Page generated in 0,18842697 seconds (83,91% PHP - 16,09% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:33.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com