Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-07-08, 18:04
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
απλα Νεκταριε δεν θα ανοιξω μαζι σου την τελευταια φορά ημουν πολυ μπροστα, οποτε ειμαι οκ.

τι με νοιαζει που εβαλες μετα τον compressor, α για την ιστορια μου εφυγε παλι η ταπα θα τον μαμησω τον Λευτερη, με ενα αυτοκολλητο κυκλοφορει ελπιζω να με βγαλει στις διακοπες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-07-08, 11:08
Nektarios Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: Toyota Corolla TS
Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 268
Nektarios θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Nektarios θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Σωστός Γιώργο μου.
Θα κρατήσουμε το τελευταίο αποτέλεσμα και όλα καλά.

Εγώ θα πάω σήμερα στον Λευτέρη για το φίλτρο λαδιού και θα τον ενημερώσω να ετοιμάσει τάπα και το λαμάκι όπως το δικό μου
να είναι έτοιμα όταν θα γυρίσεις να τα βάλεις μαζι με τα δικά μου φρένα πάνω.

Τα φρένα λογικά θα τα βάλω μέχρι το σάββατο οπότε και θα δούμε τι διαφορές θα έχουν.

Πάντως Γιώργο κάτσε εκεί που είσαι όσο περισσότερο μπορείς.
Εδώ βράζει ο τόπος , άσε περιμένω πως και πως να έρθει η ώρα να πάρω την άδειά μου να φύγω να ξεκουραστώ.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 22-07-08 στις 11:29. Αιτία: Συγχώνευση δημοσιεύσεων...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-07-08, 00:05
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ποσο σου στοιχισε νεκταριε αν επιτρεπεται η μετατροπη?και εννοω καθαρα μονο για τον κομπρεσορα. Επισης η τροχαλια μονη της ποσο εκανε?απ οτι ξερω το κιτ δινει 400cc μπεκ ποσο μεγαλυτερα ειναι καλυτερο να βαλεις?
Παλιά 23-07-08, 10:28
Nektarios Offline:
Μικρό Μέλος

Nektarios θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος Nektarios θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
To κιτ του compressor στοίχισε 3000 ευρώ , η τροχαλία στοίχισε 60 ευρώ και τα μπέκ που μπήκαν τελικά είναι 530cc.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-07-08, 12:53
Το avatar του χρήστη firebone
firebone Offline:

Μοντέλο: Ε12 1.8
Περιοχή: athenz city
Δύναμη Σεβασμού: 264
firebone είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Nektarios Εμφάνιση μηνυμάτων
To κιτ του compressor στοίχισε 3000 ευρώ , η τροχαλία στοίχισε 60 ευρώ και τα μπέκ που μπήκαν τελικά είναι 530cc.
Δηλαδη Νεκταριε το κιτ ειχε μεσα 400cc μπεκ και για καλυτερες επιδοσεις εβαλες 530cc ??? ή μονο με τα 530 δουλευει σωστα ο κομπρεσορας??? και κατι τελευταιο,πριν πας στον greddy ειχες ψαξει καθολου περι rotrex?

σε ευχαριστω!

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-07-08, 16:22
Nektarios Offline:
Μικρό Μέλος

Το κιτ περιελάμβανε μπέκ 440cc αλλά εμένα δεν μου έφταναν λόγω και άλλων πραγμάτων που έχω πάνω στο αμάξι δούλευαν στο 96% οπότε και έβαλα άλλα των 530cc.
Όχι δεν είχα ψάξει καθόλου για rotrex compressor
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-07-08, 16:34
Roy-D Offline:
Moderator

οι ερωτησεις σου γινοντε γιατι μπαινει και σε vvti ο συγκεκριμενος κομπρεσορας. αρα να παμε κι εμεις σε κατι παραπανω απο μπεκ ή ειναι πλεονασμος? και κατι αλλο περαστικα μαζι και προγραματισμος ετσι?
Παλιά 23-07-08, 17:04
Nektarios Offline:
Μικρό Μέλος

Παιδιά θέλω να ξέρετε ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ερωτήσεις.

Όποτε ερωτήθηκα κάτι απάντησα.
Δεν νομίζω οτι έχει κάποιος να μου προσάψει κάτι κάποιος και ειδικά από τους παλιούς που με γνωρίζουν και προσωπικά.
Δύσκολο να χρειάστηκε κάτι κάποιος και να μην τον βοήθησα συμβουλεύω όπου και όπως μπορώ ακόμα και πρίν προκύψει κάποιο πρόβλημα.

Ο greddy επιλέχτηκε διότι γνωρίζαμε και το τι θα μας χρειαστεί (σαν παρελκόμενα) και το τι θα βγάλει απο απόδοση, συν το γεγονός ότι έχει μπεί σε πολλά και είχαμε σχετικό feedback.

Για τα μπέκ όπως είπα και παραπάνω στο δικό μου δούλευαν στο 96%
λόγω εκκεντροφόρων, πεταλούδα γκαζιού, ροική, εξάτμιση, φιλτροχοάνη κτλ που έχω στο αμάξι μου.

Δυστοιχός αυτό δεν είμασταν σε θέση να το γνωρίζουμε εξ αρχής , ήρθε ο Μότης το ρύθμισε αρχικά μας ενημέρωσε σχετικά και μέτα τα αλλάξαμε.

Τώρα σχετικά με το rotrex δεν γνωρίζω και πολλά.Αν θέλετε βέβαια το κοιτάζω και ενημερώνω σχετικά.

Roy-D αν αναφέρεσαι στο τέλος στην τιμή οχι δεν ισχύει.

Ο Compressor 3000 ευρώ αγορά κανά χιλιάρικο τοποθέτηση και αγορά ανταλλάκτικών που θέλαμε (ψυγείο λαδιού, 2 βεντιλατέρ, αντάπτορες , ροική στον κομπρέσορα ροική στο χταπόδι , φλάτζες , τοποθέτηση κτλ) και τέλος ο Μότης πήρε 400ευρώ για τη ρύθμιση.

Παιδιά μην ξεχάσω να σημειώσω ότι από αυτη τη τιμή να αφαιρέσουμε και τον παράλληλο εγκέφαλο της Greddy 700 ευρώ που τον πούλησα σύν κάποια άλλα κομμάτια που επίσης πουλήθηκαν.
Βέβαια να προστεθούν και οι ζάντες μα τα φρένα που αφοράστηκαν για αντικατάσταση των εργοστασιακών.....
Σιγά σιγά μαζεύονται τα λεφτά....!!!!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 23-07-08 στις 19:55. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 23-07-08, 21:36
Roy-D Offline:
Moderator

ok οχι ρε Νεκταριε δεν στο ειπα για παραπανο.εμενα μου αρεσε οπως πηγαινε η τς και χωρις τον κομπρεσορα παντως... βασικα αν θες 3000 αγορα και αλλο 1 τοποθετηση η προσφορα του κλαμπ στον HRD 3000 τοποθετημενος ειναι πολυ καλη... Αν και αυτα εμενα θα με αφορουν πολυυυυυ αργοτερα αφου ακομα δεν εχει φτιαχτει το δικο μου!!!!
Παλιά 24-07-08, 10:53
Nektarios Offline:
Μικρό Μέλος

Roy καλημέρα.

Καταρχήν καλό θα ήταν αυτός που θα στο τοποθετήσει να το έχει ξανακάνει για να ξέρει και τι να περιμένει από προβλήματα.

Δηλαδή ένα πρόβλημα είναι το δυναμό που δεν χοράει και θέλει να φτιαχτεί άλλη βάση, άλλο θέμα ειναι το μπροστινό κομμάτι της εξάτμισης
το οποίο ξεκολάει το πρεσαριστό μέταλλο που έχει μέσα για χώρισμα οπότε αλλάζεις όλο το κομμάτι με ένα ενιαίο 72αρι και διορθώνεται το πρόβλημα
( και για να μην πεί κανείς ότι θα έχει πρόβλημα ρεταρίσματος κτλ σας λέω απλά ότι έχει δοκιμαστεί σε 4 αυτοκίνητα και δουλεύει άψογα).

Αλλο θέμα είναι η ψευτοτροχαλία που είναι καλο είναι να μην μπεί διότι κόβεται συνέχεια το λαμάκι που την στηρίζει
και ουσιαστική σημασία δεν έχει.Αν κάνεις ακολουθήσεις αυτή την οδό τότε θέλεις άλλον ιμάντα θέλει η σωλήνα του a/c θέλει αλλαγή για να κάτσει κτλ.

Το κιτ έχει φτιαχτεί για celica που έχει από μαμά δύο βεντιλατέρ , ενώ εμείς έχουμε ένα, οπότε και αυτό θα πρέπει να αλλαχτεί.
Και αφού θα γίνει γιατί να μην μπεί και ένα ψυγείο λαδιού ( λόγω θερμοκρασιών καλοκαιριού) για μεγαλύτερη ασφάλεια.Ηδη χρειάστηκε σε μένα...!!!!
Νομίζεις ότι αυτοί που το έφτιαξαν για celica ήταν χαζοί δεν το είχαν μελετήσει ??
Κάτι παραπάνω γνωρίζουν.

Αυτά καθώς και κάποια άλλα τα οποία για να τα αναφέρω θα πρέπει να γράψουμε εργασία είναι πράγματα που δεν πρόκειτε να στα πεί κανείς ποτέ.

Ούτε ο HRD και αυτός επαγγελματίας είναι και την δουλειά του θέλει να κάνει.Το ίδιο μοτίβο ακολουθεί και ο Μαλιώρας στο βάζει και τέλος.
Οτι και να προκύψει μετά το φτιάχνουμε αλλα τρέχουμε εμείς....
Μήπως περιμένεις να σου πούν να αλλάξεις και δίσκο γιατί ο δικός σου δεν θα αντέξει ??

Το να αγοράσεις το κιτ και να στο βάλει κάποιος είναι το ένα κομμάτι. Το να σου πούν για να γνωρίζεις και να κάνεις και κάποιες εργασίες που θα σου
εξασφαλίσουν τη βιωσιμότητα του μοτέρ κανείς δεν το κάνει το μαθένεις απο τρίτους που το έχουν ξανακάνει και βλέπεις τι προβλήματα έβγαλε.

Σίγουρα υπάρχουν και καλά μαστόρια και φυσικά δεν κρίνω κανέναν για τη δουλειά του.

Απλά σας δίνω τροφή για σκέψη ότι πρίν το κάνετε κάτι να αναλογιστέιτε τι άλλο θα χρειαστεί συνολικά και φυσικά να δούμε και το κόστος αλλά
πιο μακροπρόθεσμα.ΠΧ αν χρειαστεί δίσκος σε δυο μήνες μετά την τοποθέτηση καλό δεν είναι να το βάλεις εξαρχής ??
Τι θα πεις μετά οτί δεν χρειάστικε ?? ή ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στο κόστος του κιτ ??
Αν δεν έβαζες το κιτ δεν θα χρειαζόσουνα δίσκο.....!!!!

Αυτά τα ολίγα , και συγνώμη για τη μεγάλη απάντηση.

Νεκτάριος
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Greddy e-manage Blue TRIA4EFE ΦΟΡΟΥΜ 22 20-08-13 00:27
DIY Rebuild your ebay Greddy type-s/rs bov NikiforosGT Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 17-09-10 20:33
Greddy e-manage on bosch Gorillas TOYOTA COROLLA E 12 46 04-08-09 17:39
Kompressor kit της Greddy σε 3ΖΖ-FE VVT-i 1.6l koperton 3ZZ 1.6L VVTi 36 05-04-09 12:20
ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΣ GREDDY NIKOS.99 OFF TOPIC 2 06-01-08 10:29

Page generated in 0,17903399 seconds (79,92% PHP - 20,08% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:55.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com