Παιδιά θέλω να ξέρετε ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις ερωτήσεις.
Όποτε ερωτήθηκα κάτι απάντησα.
Δεν νομίζω οτι έχει κάποιος να μου προσάψει κάτι κάποιος και ειδικά από τους παλιούς που με γνωρίζουν και προσωπικά.
Δύσκολο να χρειάστηκε κάτι κάποιος και να μην τον βοήθησα συμβουλεύω όπου και όπως μπορώ ακόμα και πρίν προκύψει κάποιο πρόβλημα.
Ο greddy επιλέχτηκε διότι γνωρίζαμε και το τι θα μας χρειαστεί (σαν παρελκόμενα) και το τι θα βγάλει απο απόδοση, συν το γεγονός ότι έχει μπεί σε πολλά και είχαμε σχετικό feedback.
Για τα μπέκ όπως είπα και παραπάνω στο δικό μου δούλευαν στο 96%
λόγω εκκεντροφόρων, πεταλούδα γκαζιού, ροική, εξάτμιση, φιλτροχοάνη κτλ που έχω στο αμάξι μου.
Δυστοιχός αυτό δεν είμασταν σε θέση να το γνωρίζουμε εξ αρχής , ήρθε ο Μότης το ρύθμισε αρχικά μας ενημέρωσε σχετικά και μέτα τα αλλάξαμε.
Τώρα σχετικά με το rotrex δεν γνωρίζω και πολλά.Αν θέλετε βέβαια το κοιτάζω και ενημερώνω σχετικά.
Roy-D αν αναφέρεσαι στο τέλος στην τιμή οχι δεν ισχύει.
Ο Compressor 3000 ευρώ αγορά κανά χιλιάρικο τοποθέτηση και αγορά ανταλλάκτικών που θέλαμε (ψυγείο λαδιού, 2 βεντιλατέρ, αντάπτορες , ροική στον κομπρέσορα ροική στο χταπόδι , φλάτζες , τοποθέτηση κτλ) και τέλος ο Μότης πήρε 400ευρώ για τη ρύθμιση.
Παιδιά μην ξεχάσω να σημειώσω ότι από αυτη τη τιμή να αφαιρέσουμε και τον παράλληλο εγκέφαλο της Greddy 700 ευρώ που τον πούλησα σύν κάποια άλλα κομμάτια που επίσης πουλήθηκαν.
Βέβαια να προστεθούν και οι ζάντες μα τα φρένα που αφοράστηκαν για αντικατάσταση των εργοστασιακών.....
Σιγά σιγά μαζεύονται τα λεφτά....!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 23-07-08 στις 19:55.
Αιτία: Συγχώνευση posts...
|