Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από fanis
φιλε μου πες μας τι αμαξι ειχες πριν γιατι αυτα που ζητας να κανεις στο corollaki απλα ειναι θεματα που δεν τα ακουμπας γιατι δεν χαλανε και δεν χρειαζονται ουτε συντηρηση ουτε καθαρισμα αλλα και να χρειαζοτανε υπαρχει η εγγυηση που σε καλυπτει ........με λιγα λογια μην το πειραζεις για να μην σε πειραξει....στην τσεπη.
|
Το αμαξι που ειχα πριν ηταν ενα nissan primera 1600 του 94 το οποιο ειχε αγορασει ο πατερας μου καινουργιο και τα τελευταια 3 χρονια το ειχα εγω μιας και ο πατερας πηρε καινουργιο. Εμεινα πολυ ευχαριστημενος(Ιαπωνας γαρ) μιας και το αυτοκινητο ειχε φαει τρελο σκισιμο και μεχρι τα 197000km οπου και το πουλησα και πηρα το cocorollaki μου, το μοναδικο πραγμα που ειχε αλλαχθει ηταν δισκος πλατο στα 140000km περιπου!!
Τεσπα το φιλτρο βενζινης που θελω να αλλαξω δεν νομιζω οτι δεν ειναι θεμα συντηρησης. Τα φιλτρα για αυτο νομιζω ειναι για να αλλαζουν. Τι σοι φιλτρο εχει αυτο το αυτοκινητο και δεν χρειαζεται ποτε αλλαγη και ειδικα με αυτες της κ@λ@βενζινες που βαζουμε? Δεν λερωνεται ποτε αυτο το φιλτρο? Δεν νομιζω...
Υ.Γ. σε ευχαριστω πολυ ranger αυριο κιολας θα το καθαρισω το AFM!!