Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-07-08, 18:23
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Η βίδα, αν πιεστεί, μπορεί να μπει στο λάστιχο και να το τρυπήσει, αλλά να μη βγαίνει παρά μόνο με ξεβίδωμα.
Ειδικά αν είναι σαν την ξυλόβιδα που φαίνεται στη φωτογραφία.
Μην θεωρείτε a priori ότι κάποιος την έβαλε εκεί εσκεμμένα. Μην το αποκλείετε, αλλά μην το θεωρείτε και δεδομένο.
Και να σκέφτεστε ότι κάτι που φαντάζει απίθανο, θα το θεωρήσετε απόλυτα φυσιολογικό, μόλις το δείτε να συμβαίνει μπροστά στα μάτια σας.
Τέλος καλό, όλα καλά...
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-07-08, 19:47
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
και εγω πιστευω οτι στο εκαναν επιτηδες αλλα δεν καταλαβα το λογο που δεν σου εκαναν πραγματικη ζημια και την αφησαν στη μεση παντως υπαρχη τρελλη ανωμαλια στον κοσμο.Δεν ειναι αναγκη να εχει καποιος κατι μαζι σου απλα πολυ τα θεωρουν μαγκιες και τα κανουν...οπως και τις γρατζουνιες μα τα κλειδια.
Παλιά 14-07-08, 19:52
Το avatar του χρήστη danik
danik Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Carina e
Περιοχή: athens
Δύναμη Σεβασμού: 256
danik είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
σαμποταζ...σκεψου οτι εμενα μου χανε σκισει τα λαστιχα με σουβλι ενας εξω απο το σπιτι μου..!!! αλλα εγω τον βρηκα τον "αγαπητο" μου γειτονα...και ξερεις μετα... αλλαζει πεζοδρομιο οταν με βλεπει..
Παλιά 14-07-08, 20:47
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κι εγω πιστευω εσκεμενα αλλα μου παει στο μυαλο πιτσιρικι να το εκανε...φτανει και ποιο ευκολα και δει κανα κατσιβελακι!!! Σαλαμινα στην αγορα παιζουν κατσιβελοι ετσι δεν ειναι?? χεχεχεχεχεχε
Παλιά 15-07-08, 01:28
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν ειναι αναγκη να εχει καποιος κατι μαζι σου απλα πολυ τα θεωρουν μαγκιες και τα κανουν...οπως και τις γρατζουνιες μα τα κλειδια.
Βασιλη προσεξε να δεις σκηνικο: ειχε παρει η μανα μου το αμαξι (το Swift) στην δουλεια της στην Αγια Βαρβαρα. Το μεσημερι που πηγε να το παρει ολη η δεξια πλευρα ηταν χαραγμενη. Στην δικη μας περιπτωση βρεθηκε αυτος που το κανε (ενας παππους γυρω στα 70 και καπως σαλεμενος), γιατι ειχε κανει το ιδιο και σε αλλα αυτοκινητα και τον ξερανε. Το εκνευριστικο? Ο μπατσος που εκανε την καταγραφη εγραψε οτι και καλα το εκανε -προσεξε, αυτο αφορα ολα τα αυτοκινητα που χε χαρακωσει- απο ΑΦΕΛΕΙΑ !!! Φιλε Μιχαλη θα συμφωνησω με τα παιδια που λενε οτι ειναι εκ προ μελετης. Στην εικονα δεν φαινεται για τυχαιο.
Παλιά 15-07-08, 01:40
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αυτοι μονο με ξυλο καταλαβαινουν.Αν τους το κανανε σε κατι που αγαπανε μονο τοτε θα καταλαβαιναν...εγω φιλε ετσι και πιασω καποιον και ας μην ειναι δικο μου δεν ξερω και εγω τι θα του κανω.Μια μερα ηταν τρεια πιτσιρικια με δυο κοπελες και κανανε βλακειες στον δρομο και παιζανε κυνηγητο και ενας ανεβηκε πανω στον καπο του αμαξιου(ενα χιουνταιη)και πηγε να φυγει...τα βλεπω τα περνω και τον βουταω και του λεω...ελα εδω ρε τι κανεις και γυρναει και μου λεει γιατι δικο σου ειναι?τα περνω και του λεω τη σημασια εχει θα σου αρεσε να το κανανε στο δικο σου?και ηρθανε οι φιλοι του και μου λενε φιλαρακι ηρεμησε αστον και του λεω μην σε ξαναπετυχω.πιστευω αν δεν ηταν με κοπελες δεν θα εκανε τετοιου ειδος μαγκια(να ανεβει πανω στο καπο)αλλα μετα χεστηκε...Σορρυ για το οφ τοπικ.
Παλιά 15-07-08, 01:43
Το avatar του χρήστη spirosg6
spirosg6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: COROLLA G6
Περιοχή: Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
Δύναμη Σεβασμού: 249
spirosg6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μηπως ο πατερας σου οταν πηρε το αμαξι το αφησε καπου και ενοχλουσε και σου το εκαναν αυτο ρωτατον που πηγε και που παρκαρε αν θυμαται.λιγο δυσκολο να καρφωθηκε απο κατι αλλο.βεβαια ολα ειναι πιθανα μια φορα καρφωθηκε στην πλαινη μερια του λαστιχου οπως εσενα το σιδερο που κραταει τη σελα απο ποδηλατο οταν οδηγουσα σιγα καπου στον ασπροπυργο παταω σε μια λακουβα με νερο και ξεφουσκωνει το λαστιχο αμεσως εκανε και γρατσουνια στο φτερο κοιταω το σιδερο μαζι με τη σελα.δεν εχει ξαναγινει αυτο.και περι γερου που γραφεται ηρθε ενα παλικαρι στη δουλεια μου ολο γρατσουνιες στο αμαξι. και ειπε οτι εβρισκε συνεχεια απο μια γρατσ.του το εκανε ενας στο παρκιν της κοπελιας του και τον επιασε και του λεει δεν εχεις παρκιν εδω γιατι το βαζεις.εγινε χαμος του εκανε και μυνηση.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,14386892 seconds (79,87% PHP - 20,13% MySQL) with 37 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:17.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com