Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-07-08, 13:18
Το avatar του χρήστη giwrgos20v
giwrgos20v Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: 200sx
Περιοχή: κορυδαλλος-νικαια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 239
giwrgos20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κοιτα για το czt εαν στηθουμε σε μιλημενη κοντρα απο σταση αντε με
καφρικες αλλαγες να του κανω μισο αμαξι.τωρα οι κοντρες στο δρομο
μεσα στην κινηση δεν δινουν αποτελεσματα και διαφορες,παντως στην εθνικη
που εχω πετυχει τετοιο απο τα 200 και πανω πηγαιναμε ιδια αλλα ηταν ανηφορα

Παλιά 14-07-08, 18:08
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπόν μια που λέγατε για το czt ας πω για τα χτεσινοβραδυνά κατορθώματα.

Μετά από αρκετό καιρό κατέβηκα για βολτούλα με την TS και συνοδηγό τον φίλο XrS. Πετυχαίνω λοιπόν στην παραλιακή colt czt με δύο άτομα. Το colt ήταν πολύ προσεγμένο και εξωτερικά ξεχώριζε για το body kit, την εξάτμιση, το χαμήλωμα και την σκάστρα του η οποία ακουγόταν πολύ καλά! Ο XrS μου είπε ότι το body kit που φόραγε ήταν το γνωστό που φοράνε τα κολτ και που πάει πακέτο με τη συνολικότερη αναβάθμιση του αυτοκινήτου και του κινητήρα ο οποίος πάει στα 180 άλογα. Αυτό ήταν δικιά μας εικασία. Τα ανοίγματα που έγιναν ήταν 4 και περιγράφονται παρακάτω:

1) πρώτο άνοιγμα και αναγνωριστικό το κολτ φεύγει μπροστά μου και ακολουθώ εγώ με 2α και περίπου 4.000. Στο μπαμ έφυγε πολύ δυνατά και μου έκανε μια διαφορά η οποία σταθεροποιήθηκε μόλις άρχιζα να παίζω στο λίφτ (2α και 3η). Πάντως από το άνοιγμα αυτο καταλάβαμε ότι το κολτάκι ήταν αρκετά δυνατό.

2) δεύτερο άνοιγμα καπάκι με το 1ο. Το φανάρι μπροστά κόκκινο και τρέχουμε να το προλάβουμε να σταματήσουμε. Πριν σταματήσουμε και με λίγα χιλιόμετρα ανάβει πράσινο όποτε και οι δύο βάζουμε δευτέρα και πατάμε. Όταν πάτησα ήμουν λίγο μπροστά οπότε μέχρι να μπω λιφτ το κολτάκι αρχίζει να με μαζεύει. Η τουρμπίνα λύσσαγε...
Στον κόφτη 2ας είναι δίπλα και εκεί από τη βιασύνη μου καθυστερώ στην αλλαγή 3ης. Εκεί κατάλαβα ότι το κολτάκι είναι πάρα πολύ δυνατό γιατί έφυγε σφαίρα...

3) τρίτο άνοιγμα καπάκι στο 2ο! Πάλι τρέχουμε να προλάβουμε το επόμενο φανάρι που είναι κόκκινο. Οριακά με το που σταματάμε ανάβει πράσινο, βάζουμε 1η και φεύγουμε. Το κολτ από πίσω τώρα. 1η μέχρι να μπω στο λίφτ πάμε μαζί, με το που μπαίνω στο λιφτ αυτός αλλάζει δευτέρα και εγώ του ανοίγω (επιτέλους!). 2α και ανοίγω λίγο ακόμη, 3η ανοίγο και άλλο. Δηλαδή έτσι όπως το είδα ξεκίνησε από πίσω μου και βρέθηκε 2-3 αμάξια πίσω.

4) τελευταίο άνοιγμα, φανάρι αυτός 2ος (είχε ένα atos μπροστά!) και εγώ από πίσω του. Φεύγουμε, κρατάμε 1η και οι 2 μέχρι να βρούμε ευθεία και δίνουμε. Στην αλλαγή λωρίδας η 1η μου σπίνιαρε και έχασα λίγο χρόνο. Από εκεί μέχρι και τα 160 δεν μου έφευγε αλλά ούτε μπορούσα να το μαζέψω

Μετά σταματήσαμε με το παιδί και μιλήσαμε, του έδωσα συγχαρητήρια για το πολύ προσεγμένο και γρήγορο κολτακι και τον ρώτησα σε τι πίεση δουλεύει

0,6 μου λέει 150 άλογα μαμά! Του λέει ο XrS, καλά δεν φοράς το kit αυτό με τα 180 άλογα; Το παιδί είπε όχι αλλά κρατάμε μια επιφύλαξη διότι ακόμη και η εξάτμιση είπε ότι είναι μαμά αλλά ηταν μια μπουράκλα να!

Τέλος παντων, το αμάξι φόραγε body κιτ, turbo timer, εξάτμιση, σκάστρα και ήταν χαμηλωμένο 3 πόντους. Τώρα για τα άλογα δεν ξέρω, εμένα δεν μου φάνηκε 150 (ούτε και 200 βέβαια). Για 180 θα το έκανα άνετα και απόδειξη ότι στα ανοίγματα συμμετείχε και ibiza fr που χάθηκε στην ευθεία πίσω...

Μοναδικό σχόλιο του παιδιού ήταν ότι 1η-2α τον είχα γιατί λέει δεν καθόταν κάτω (ενώ εμένα κάθεται) και 3η με είχε. Εγώ βασικά ανάποδα τα είδα τα πράγματα και νομίζω ότι ειδικά με 1500κυβικά και 150 άλογα (αν είχε τόσα) λογικά από 3η και μετά πρέπει να του ανοίγω πολύ.
Παλιά 14-07-08, 18:40
Το avatar του χρήστη GMASTER6
GMASTER6 Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 420
GMASTER6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS Εμφάνιση μηνυμάτων

Μετά από αρκετό καιρό κατέβηκα για βολτούλα με την TS και συνοδηγό τον φίλο XrS. Πετυχαίνω λοιπόν στην παραλιακή colt czt με δύο άτομα. Το colt ήταν πολύ προσεγμένο και εξωτερικά ξεχώριζε για το body kit, την εξάτμιση, το χαμήλωμα και την σκάστρα του η οποία ακουγόταν πολύ καλά! Ο XrS μου είπε ότι το body kit που φόραγε ήταν το γνωστό που φοράνε τα κολτ και που πάει πακέτο με τη συνολικότερη αναβάθμιση του αυτοκινήτου και του κινητήρα ο οποίος πάει στα 180 άλογα. Αυτό ήταν δικιά μας εικασία. Τα ανοίγματα που έγιναν ήταν 4 και περιγράφονται παρακάτω:

1) πρώτο άνοιγμα και αναγνωριστικό το κολτ φεύγει μπροστά μου και ακολουθώ εγώ με 2α και περίπου 4.000. Στο μπαμ έφυγε πολύ δυνατά και μου έκανε μια διαφορά η οποία σταθεροποιήθηκε μόλις άρχιζα να παίζω στο λίφτ (2α και 3η). Πάντως από το άνοιγμα αυτο καταλάβαμε ότι το κολτάκι ήταν αρκετά δυνατό.

2) δεύτερο άνοιγμα καπάκι με το 1ο. Το φανάρι μπροστά κόκκινο και τρέχουμε να το προλάβουμε να σταματήσουμε. Πριν σταματήσουμε και με λίγα χιλιόμετρα ανάβει πράσινο όποτε και οι δύο βάζουμε δευτέρα και πατάμε. Όταν πάτησα ήμουν λίγο μπροστά οπότε μέχρι να μπω λιφτ το κολτάκι αρχίζει να με μαζεύει. Η τουρμπίνα λύσσαγε...
Στον κόφτη 2ας είναι δίπλα και εκεί από τη βιασύνη μου καθυστερώ στην αλλαγή 3ης. Εκεί κατάλαβα ότι το κολτάκι είναι πάρα πολύ δυνατό γιατί έφυγε σφαίρα...

3) τρίτο άνοιγμα καπάκι στο 2ο! Πάλι τρέχουμε να προλάβουμε το επόμενο φανάρι που είναι κόκκινο. Οριακά με το που σταματάμε ανάβει πράσινο, βάζουμε 1η και φεύγουμε. Το κολτ από πίσω τώρα. 1η μέχρι να μπω στο λίφτ πάμε μαζί, με το που μπαίνω στο λιφτ αυτός αλλάζει δευτέρα και εγώ του ανοίγω (επιτέλους!). 2α και ανοίγω λίγο ακόμη, 3η ανοίγο και άλλο. Δηλαδή έτσι όπως το είδα ξεκίνησε από πίσω μου και βρέθηκε 2-3 αμάξια πίσω.

4) τελευταίο άνοιγμα, φανάρι αυτός 2ος (είχε ένα atos μπροστά!) και εγώ από πίσω του. Φεύγουμε, κρατάμε 1η και οι 2 μέχρι να βρούμε ευθεία και δίνουμε. Στην αλλαγή λωρίδας η 1η μου σπίνιαρε και έχασα λίγο χρόνο. Από εκεί μέχρι και τα 160 δεν μου έφευγε αλλά ούτε μπορούσα να το μαζέψω

Μετά σταματήσαμε με το παιδί και μιλήσαμε, του έδωσα συγχαρητήρια για το πολύ προσεγμένο και γρήγορο κολτακι και τον ρώτησα σε τι πίεση δουλεύει

0,6 μου λέει 150 άλογα μαμά! Του λέει ο XrS, καλά δεν φοράς το kit αυτό με τα 180 άλογα; Το παιδί είπε όχι αλλά κρατάμε μια επιφύλαξη διότι ακόμη και η εξάτμιση είπε ότι είναι μαμά αλλά ηταν μια μπουράκλα να!

Τέλος παντων, το αμάξι φόραγε body κιτ, turbo timer, εξάτμιση, σκάστρα και ήταν χαμηλωμένο 3 πόντους. Τώρα για τα άλογα δεν ξέρω, εμένα δεν μου φάνηκε 150 (ούτε και 200 βέβαια). Για 180 θα το έκανα άνετα και απόδειξη ότι στα ανοίγματα συμμετείχε και ibiza fr που χάθηκε στην ευθεία πίσω...

Μοναδικό σχόλιο του παιδιού ήταν ότι 1η-2α τον είχα γιατί λέει δεν καθόταν κάτω (ενώ εμένα κάθεται) και 3η με είχε. Εγώ βασικά ανάποδα τα είδα τα πράγματα και νομίζω ότι ειδικά με 1500κυβικά και 150 άλογα (αν είχε τόσα) λογικά από 3η και μετά πρέπει να του ανοίγω πολύ.
Φίλε μου ποτέ δεν ξέρεις τι παίζει με το αυτικίνητο του άλλου και τι κρύβει κάτω από το καπώ.Συγκεκριμμενα για το colt czt βγαίνει κιτάκι της blitz(φιλτροχοάνη-κολάρα) που δίνει δυναμομετρημένα 20-25 άλογα και το αυτοκίνητο πραγματικά μεταμορφώνεται.Και είναι από τις κινήσεις που κάνουν οι περισσότεροι κάτοχοι βελτιωμένων czt.Να ξέρεις ακόμα ότι επειδή είναι τουρμπάτο παίρνει άλογα για πλάκα.Ακόμα και μία εξάτμιση δίνει αρκετά σε αυτό το αμάξι.Πρόσθεσε σε αυτά και το λίγο βάρος που έχει και καταλαβαίνεις ότι είναι από τα σημερινά μικρά αυτοκίνητα που κυριαρχούν στα φανάρια...
Παλιά 14-07-08, 18:54
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS Εμφάνιση μηνυμάτων

Παντως αρκατε παλαιοτερα καποιος ειχε βαλει ενα λινκ απο το κολτ κλαμπ και ελεγαν για μαμα λολτ με κορολλα τς και οσοι ειχανε ανοιξει ελεγαν οτι τους περναει απο εκκινησεις το κορολλα και πως οταν μπαινεις στο λιφυ τρομαζεις πραγματικα αν εισαι διπλα.
Παλιά 14-07-08, 19:06
xRs Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
xRs είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ δεν πιστεύω ότι το ΚΟΛΤ ήταν μαμά...
Άνοιγε πάρα πολύ καλα και πιστεύω το αποτέλεσμα κρινόταν στις αλλαγές.
Και λέω ότι μάλλον ήταν το Ralliart γιατί είχε πίσω και το σηματάκι (και bodykit και χαμήλωμα κλπ).
Ειδικά στην ευθεία μετά τη Βάρκιζα που ανοίξαμε μέχρι 4ες πηγαίναμε μαζί άρα με βάση και το χρονο που γράφει το Ralliart στο 400αρι πιθανόν να ήταν αυτό.
Βγαίνουν φυσικά και άλλες μη εργοστασιακές βελτιώσεις για το κολτ με εξάτμιση και πρόγραμμα αλλά...

Δείτε και αυτό:

http://www.ams.gr/news/preview_news...._DATA_ID=70432
Παλιά 14-07-08, 19:19
Το avatar του χρήστη giwrgos20v
giwrgos20v Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: 200sx
Περιοχή: κορυδαλλος-νικαια
Δύναμη Σεβασμού: 239
giwrgos20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
να γραφουμε και τις ηττες προχθες σαββατοβραδο γυρναω απο λαγονησι κια λογο κινησης πιανω βουλιαγμενης στο φαναρι της βουτας πριν την γεφυρα
ερχεται διπλα ενα πουντο gt.κυριλε εγω ξεκιναω με πρωτη χαλαρα και την κραταω να δω τι θα κανει οποτε και ανοιγει εφαγα καλα,αλλαγη και 2 καροτσεςμεχρι 3 οπου εμεινε εκει .στο φαναρι ειδα εξατμισονι να και στο ανοιγμα η σχαστρα σου τρυπαγε τα αυτια .τον ρωταω ποσα αλογα ειναι και μου λεει 135.ε και εγω του λεω 1.6 115 αλογακια και γελαγε αμηχανα καταλαβενοντας οτι ηταν μαλ@κας

Παλιά 14-07-08, 20:35
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti Εμφάνιση μηνυμάτων
Παντως αρκατε παλαιοτερα καποιος ειχε βαλει ενα λινκ απο το κολτ κλαμπ και ελεγαν για μαμα λολτ με κορολλα τς και οσοι ειχανε ανοιξει ελεγαν οτι τους περναει απο εκκινησεις το κορολλα και πως οταν μπαινεις στο λιφυ τρομαζεις πραγματικα αν εισαι διπλα.
Συγνώμη κιόλας, αλλά το ανάποδο έλεγαν...το CZT είναι μπροστά παρά το τρελό στρίγκλισμα του TS....
Παλιά 14-07-08, 20:40
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 309
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παντως αν ηταν 180 αλογα θα σε ειχε χαλαρα. Τα κολτακια ειναι πολυ δυνατα. Το Ts ειναι ελαφρος πιο γρηγορο απο μαμα κολτ.
Παλιά 14-07-08, 20:53
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas Εμφάνιση μηνυμάτων
παντως αν ηταν 180 αλογα θα σε ειχε χαλαρα. Τα κολτακια ειναι πολυ δυνατα. Το Ts ειναι ελαφρος πιο γρηγορο απο μαμα κολτ.
Αυτό ετοιμάζομουν να γράψω μόλις τώρα. Τα χτεσινά ανοίγματα μου έδωσαν την εντύπωση ότι μόνο από στάση η TS θα ήταν ελάχιστα μπροστά και μόνο αν τις έπαιρνες και το τελευταίο άλογο. Οπότε πολύ πιθανό το παιδί να είχε δίκαιο και να ήταν 150 άλογα.

Απλά αναρωτιέμαι γιατί με μαμά ibiza FR σε αντίστοιχα ανοίγματα πιστεύω θα ήμουν άνετα μπροστά. Άραγε τόσο καλύτερος είναι ο 150άρις του colt από αυτόν του FR;

Πάντως το συγκεκριμένο colt ακουγόταν πολύ δυνατό και είχε απίστευτο μπαμ πράγμα που με βάζει σε σκέψεις. Τελικά το colt πρέπει να είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος
Παλιά 14-07-08, 21:15
xRs Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
xRs είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kosmas Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλά ναι σίγουρα... Αν ήταν με τα 180 τότε σίγουρα θα ήταν άνετα μπροστά με βάση και τους χρόνους που φαίνονται στο λινκ που έδωσα παρακάτω.
Απλά και σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να πεις με σιγουριά γιατί δεν μπορείς να ξέρεις και πόσο το ξέρει ο άλλος και πόσο θέλει τη δεδομένη στιγμή να το πιέσει.
Στα δύο ανοίγματα πάντως φάνηκε πολύ δυνατό και τουλάχιστον εμένα όταν είχα οδηγήσει το κολτ δε μου είχε φανεί τοσο γρήγορο ώστε να κοντράρει ατμοσφαιρικά 200 ίππων
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,23375511 seconds (76,64% PHP - 23,36% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:43.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com