δλδ το συνεχιζεις? ποιανου πινακιδες να κοιταω ρε ΘΕΟπαλαβε? απο που κ ως που? πως ξερεις πως παει καθε αμαξι? με τι κρητιριο λες αυτα τα λογια για το αμαξι μου? επειδη ειδες ενα ονειρο οτι ρολαριστες 3 τες εφυγε ενα υπερ.. ανοιγεις ολοκληρη ιστορια του μεγαλεξανδρου?
ε και τι μ αυτο? δλδ παει να πει οτι ειναι γρηγοροτερο?
αυτον που περασα με το ts μπορω να στον φερω σε μια συναντηση να στα πει ο ιδιος γιατι εγιναν 2 ανοιγματα σε ανηφορα και εχασε και τις 2 φορες! και το παραδεχτηκε κανονικοτατα σε ολους μας! σπανια μιλησα για αυτο παρα μονο οταν με επρηξαν οπως εσυ!!!
ασε μη το ξεθαβεις και αυτο γιατι κουραστηκα!!!
εχω αλλα τωρα και το ξερεις!
και απο δω και στο εξης ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ!!!! γιατι με ενοχλει αρκετα να το παιζετε πονηροι και να τα ξερετε ολα για το αμαξι του αλλου...
ξερεις μηπως εσυ με ποσα υπερ εχω κανει ανοιγματα και ποια ηταν τα αποτελεσματα?
και να σου θυμισω οτι το δικο μου ειναι απλα ασημι Α σταδιο...
μερικοι το βαφτισαν μαυρισμενο!!!
ωραια ορολογια ακουγεται αλλα πως στεκει? τι ξερουν δλδ? και ποσο σιγουροι ειναι?
για αυτο σε λεω χρηστος ο κρεμασταριας!!!
και επειδη τα παιρνω ωρες ωρες οταν με το καλο ετοιμασεις την ομορφουλα σου τοτε να μας ενοχλησεις οσους πιστευεις οτι θα τους περασεις η εστω θα τους δεις!!!
και ασε να κοιταω πινακιδες εγω...
και εφοσον ξερω οτι εισαι τυφλας και δεν ξερεις τπτ για το αμαξι μου καλυτερα να μην το πιανεις στο στομα σου γιατι δαγκωνει!!!
1 χρονο τωρα η μονη μα η μονη κουβεντα που λες εδω μεσα ειναι το 20v μενει πισω. και τπτ αλλο και το πιστευεις....
απλα δεν πιστεψες την σουπα που ηπιες απο 1400cc του κυρου! και ειχες και καλυτερο βημα.
αλλο τουτο παλι!!!
παρατα το και μην ασχολεισαι με μενα γιατι ειμαι τοσο κουρασμενος απο τη δουλεια που θα τ ακουσεις εσυ αντι για τον εφοπλιστη!