Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panakyr
Eπισης μου ειπε οτι την αλλη βδομαδα του ερχονται καινουργια gps boxes me Win ce 5.0 και 660 Mhz.Τιμη κατω απο 180 ευρω.
panakyr (δεν ξέρω το όνομά σου) αυτά περιμένω και εγώ για να δοκιμάσει το Dest 7 Gr και εάν όλα πάνε καλά να το παραγγείλω για να μου το στείλει... Όντως, είναι ίσως ο μόνος που δοκιμάζει τα πάντα πριν τα προτείνει για πώληση. Εγώ ήμουν σχεδόν έτοιμος να του παραγγείλω το GPS Box αφού δοκίμασε το αγγλικό Dest 7 και μου είπε ότι δεν θα μου το στείλει εάν δεν δοκιμάσει πρώτα και το ελληνικό!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 237
Παιδιά μου ήρθε το μωρό πάλι.
Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες που ελπίζω να βοηθήσουν κάποιον που πιάνουν τα χέρια του.
Όπως θα δείτε έβγαλα το πάνω καπάκι του DVD, έβαλα ένα καπάκι 5 1/4 (CD/DVD) από Computer Case στην πάνω πλευρά για βάση. Έβαλα 2 ανεμιστηράκια 8x8 να βγάζουν τον αέρα από μέσα από το μηχάνημα.
Το καπάκι και τα ανεμιστηράκια τα κόλλησα σα με θερμόκολλα όπου βγαίνει εύκολα αργότερα.
Το ρεύμα για τα ανεμιστηράκια θα το πάρω από 2 καλωδιάκια που κόλλησα τους ακροδέκτες στα 12v του FUSE BOX του DVD. Οπότε δεν επεμβαίνουμε στα καλώδια του αυτοκινήτου.
Και ιδού το αποτέλεσμα.
Στην 7η φωτογραφία έχω βάλει ένα τοξάκι να δείτε... Αφού ξεβιδώσετε την πίσω ψήκτρα τότε περάστε λίγο παραπάνω θερμοαγώγιμη πάστα για CPU για την θερμοκρασία του chip. Μετά ξαναβιδώστε την πίσω ψήκτρα.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 217
Ωραία κατασκευή, πιστεύω ότι θα κάνει δουλειά αλλά μήπως είναι λίγο μεγάλα τα ανεμιστηράκια και υπάρχει πρόβλημα στην τοποθέτηση του dvd? Μήπως θα ήταν καλύτερα να μπούν μικρότερα και αντί να βγάζουν τον αέρα έξω, να στέλνουν αέρα στη μονάδα?