Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
για μενα ενα υπερκυβισμενο ειναι ενα ελαφρως πειραγμενο 1800vvti εχει μεγαλυτερη συμπιεση μια χοανη τις περισσοτερς φορες και καπως ποιο ελευθερη εξατμιση,ισως και καλυτερο προγραμματισμο.
Συμαζευτειτε!!! το υπερκυβισμενο τι ειναι? ενα μαμα 1800cc με ΦΠΕ,ε αυτο το μοτερ απο ενα 20v με τα ιδια πραγματα και το τονιζω...ΙΔΙΑ ειναι αρκετα μπροστα λογο ροπης...μεχρι να φτασει ψηλα το 20v θα εχει τελειωσει και το ανοιγμα!
!
|
Πρώτον η πρώτη πρόταση σου αναιρεί την δευτερη, οπότε καλό θα ήταν να αποφασίσεις.
Έχει κάποιο υπερκυβισμένο ανοιξεί με 20V με συμπίεση και πρόγραμμα και το πέρασε???????????????????????????????
Άστο Χρηστο, εκτός τόπου και χρόνου...
Καλά είναι τα υπερκυβισμένα, αλλά μην το ξεφτιλίζεις έτσι..
Για τον πατέρα μου να πηγαίνει βόλτα με τη μάνα μου είναι τούμπανα και με ένα αυτόαμτο κιβωτιάκι θα είναι αστέρι...
Χώνεψε κάτι που δεν το λέω εγώ, αλλά το λένε 50 χρόνια μηχανοκίνητου αθλητισμού.
"Ότι δεν στροφαρει, δεν πάει".
Και κάτι άλλο, τα μαυροκάπακα είδικά θέλουν ηλεκτρολόγο με @@, αλλιώς νομίζεις ότι σκοτώνει, αλλά απλά πάει σαν ασημένιο.
Άστο γιατί την έχω φάει αυτή την παπάρα όπως και πάρα πολύ από εδώ μέσα, και το ξέρεις.