Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ Μαλώστε, διαφωνίστε όσο θέλετε!!!!!!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-07-08, 01:44
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οπως ειχα γραψει σε ενα τοπικ για τα τς οι 20v εχετε μπερδευτει και η ψευτουπερηφανεια δεν σας αφηνει να δειτε καθαρα.

εγινε μια κοντρα και το μαυρο με 3ες ρολαριστα ηταν πισω 1 μιση αμαξι.και μηλαω για ποιο ελαφρυ αυτοκινητο και οχι τελειως μαμα!!!!

Αλλο μπερδεμα.για μενα ενα υπερκυβισμενο ειναι ενα ελαφρως πειραγμενο 1800vvti εχει μεγαλυτερη συμπιεση μια χοανη τις περισσοτερς φορες και καπως ποιο ελευθερη εξατμιση,ισως και καλυτερο προγραμματισμο.
Ποιο απο τα γρηγορα σας 20v ειναι ΜΟΝΟ με εξατμιση προγραμμα... Σχεδον ολα εχουν της παναγιας τα ματια πανω και μηλαμε για ενα μοτερ με αγωνιστηκες καταβολες. Ναι δεν θα περασω, του Ακη ή και του τσαφτσουφ αλλα αυτοι εχουν ριξει κοπο ψαξιμο και χρημα στα μοτερ τους.Ειναι σαν να ερχετε ενα starlet με τουρμπο και 300+ αλογα να περναει ενα Evo και να λεμε ΝΑ ειναι ποιο γρηγορο το starlet απο το παλιο evo!!!

Συμαζευτειτε!!! το υπερκυβισμενο τι ειναι? ενα μαμα 1800cc με ΦΠΕ,ε αυτο το μοτερ απο ενα 20v με τα ιδια πραγματα και το τονιζω...ΙΔΙΑ ειναι αρκετα μπροστα λογο ροπης...μεχρι να φτασει ψηλα το 20v θα εχει τελειωσει και το ανοιγμα!

Πανο ασε τους γιατρους και τις παροτρυνσεις.ασε τα πρασινα και τα μπλε που μονο οι βασεις μπορει να ειναι μαμα της μηχανης...δεν σου μηλησα για turbo ή για αλλα ποιο αγρια υπερκυβισμενα... αν ειναι σου φερνω εγω ενα υπερκυβισμενο που στροφαρει 11000 στροφες... ΤΙ ΝΑ ΛΕΕΙ!?!??!?!
Παλιά 10-07-08, 01:56
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
οι βασεις να ειναι μαμα της μηχανης? παλι καλα που εισαι μπροστα σε ολες τις μετατροπες και ξερεις τι εχει ο καθενας χρηστο...
ισως βαλαμε μαζι το μοτερ μου... δε θυμαμαι ρε...

ρε βασιλη πες του να κοψει το ιντερνετ ρε...

δλδ εμενα φιλε χρηστο τι εχει το ρημαδι και δηλωνω 142 αλογα?

ασχετα αμα ειδα 240 σημερα στο σειριο...
αχ βρε βρωμοσασμαν του καρινα....
Παλιά 10-07-08, 02:13
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
μπροστα δεν ημουν αλλα ολοι λιγο πολυ λενε τι εχουν κανει στο φορουμ,και εγω εχω πει και ΟΛΟΙ το ξερουν τι εχω κανει..Ηδη αυτο που εχεις πει ειναι ατοπο.. Δηλαδη εχω που εχω δηλωσει 18αρης τι ειμαι?14αρης? ή δεν ξερεις τι εχω κανει!? Ησουν μαζι μου οταν το εφτιαχνα ομως?
Παλιά 10-07-08, 06:38
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1244
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παναγια μου βοηθα με....
Παλιά 10-07-08, 09:19
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μ' αρέσει!!! Μ' αρέσει!!!!

Χρήστο....... τι έχουνε τα 20ν δλδ εκτός από εξάτμιση, εγκέφαλο (και μιλάμε για τον μαμά τον 20ν... !!!)???? Εσείς φτιάχνετε ένα ολόκληρο μοτέρ για να πιάσετε τα άλογα των 20ν, και λές ότι βάζουμε εμείς τις παναγιάς τα μάτια??? Το 20ν δεν χρειάζςεται τίποτα καρντιά μου!!!! Ετοιμο είναι (Και δεν μιλάμε για εξαιρέσεις.... όπου ο καθένας με το μεράκι του θέλει να του βάλει γνήσια εξαρτήματα επάνω)!!!!! Μην το πεις παραέξω αυτό... γιατί θα λένε ότι δεν ξέρουμε τι μας γίνεται!!!!

Η έννοια μαμά είναι λίγο σκοτωμένη!
Μαμά είμαι όσο αφορά το μοτέρ μου..... Μαμά δεν είμαι όσο αφορά το αυτοκίνητό μου (ακριβώς επειδή έχει προσθήκη το μοτέρ!!!)
Ομως οι περισσότεροι 20ν ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ ΣΤΟ ΜΟΤΕΡ!!!! Ακόμα και την εξάτμιση που εσύ καταλογίζεις σαν επιπλέον.... είναι αναγκαία... ή μήπως θα το πας το 20ν με την εξάτμιση του 1,3 - 1,4???? Δλδ εσύ δεν θα βάλεις εξάτμιση για να δουλέψει ΣΩΣΤΑ (Οχι καλύτερα - ΣΩΣΤΑ!!!)?

Αφήστε πια αυτήν την γελοία καραμέλα ότι τα 20ν έχουνε επάνω της παναγιάς τα μάτια!!!! Σαν μοτέρ είναι ΜΑΜΑ, είναι όπως βγαίνουνε!!! Συγνώμη που είναι 4πετάλουδο..... θα το αφαιρέσουμε και αυτό.... Συγνώμη που σκοτώνει μετά της 4500..... θα δημιουργήσουμε Lift και εμείς, να φορτώνουμε μετά της 6500!!!

Τι άλλο θα ακούσω θεέ μου........

Τα υπερκυβισμένα.... έχουνε όλη την γκάμα της ΤΟΥΟΤΑ συναρμολογημένη επάνω τους, και τολμάς και λές ότι έχετε ΦΠΕ? Τι να πώ.... μάλλον δεν ξέρουμε τι μας γίνεται πλέον! Οι παρωπίδες πάνε σύννεφο.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-07-08, 10:26
Το avatar του χρήστη billlllll
billlllll Offline:
Administrator

Μοντέλο: Corolla E12 Sol 1.4 '02
Περιοχή: Ιωάννινα
Δύναμη Σεβασμού: 463
billlllll έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Χρήστο από πόσα χιλιόμετρα ή στροφές ανοίξανε;
Έπρεπε να ανοίξουνε και μία από στάση γιατί το τρίτες ρολλαριστές είναι κλέψιμο για το 20v... και με EVO με πέμπτες ρολλαριστές να ανοίξει μπροστά θα είναι, αλλά ποιό το συμπέρασμα;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-07-08, 10:26
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
μαλλον δεν πατε καλα!Εγω τι λεω τοσο καιρο? Οι γνωμες που εχετε μεχρι τωρα ειναι απο υπερκυβισμενα χωρις προγραμμα ή χωρις εξατμιση σωστη.οταν ενα τα εχει ολα αυτα τοτε το αποτελεσμα ειναι φοβερο και πολυ μπροστα!! ειναι τα ποιο ευκολα 160(πανω κατω) ατμοσφαιρκα αλογα που μπορει να παρει 1400cc αυτοκινητο ποτε!!!
Βρε ταγαρα το μονο σιγουρο ειναι οτι θελουν προγραμμα τα υπερκυβισμενα αυτο ο καθενας που σκεφτηκε λιγο το καταλαβε..
Τωρα για την εξατμιση μην ορκιζεσαι κιολας μπορει να βαλεις λιγο μεγαλυτερη και να το κοψεις το αμαξακι αφου δεν εχετε τουρμπινα..
Σκεψου εμεις με τα σταρλετ μοτερ που βαλαμε 60αρες εξατμισης εχουν κοπει τα καημενα..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-07-08, 10:28
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
για μενα ενα υπερκυβισμενο ειναι ενα ελαφρως πειραγμενο 1800vvti εχει μεγαλυτερη συμπιεση μια χοανη τις περισσοτερς φορες και καπως ποιο ελευθερη εξατμιση,ισως και καλυτερο προγραμματισμο.

Συμαζευτειτε!!! το υπερκυβισμενο τι ειναι? ενα μαμα 1800cc με ΦΠΕ,ε αυτο το μοτερ απο ενα 20v με τα ιδια πραγματα και το τονιζω...ΙΔΙΑ ειναι αρκετα μπροστα λογο ροπης...μεχρι να φτασει ψηλα το 20v θα εχει τελειωσει και το ανοιγμα!

!
Πρώτον η πρώτη πρόταση σου αναιρεί την δευτερη, οπότε καλό θα ήταν να αποφασίσεις.
Έχει κάποιο υπερκυβισμένο ανοιξεί με 20V με συμπίεση και πρόγραμμα και το πέρασε???????????????????????????????
Άστο Χρηστο, εκτός τόπου και χρόνου...
Καλά είναι τα υπερκυβισμένα, αλλά μην το ξεφτιλίζεις έτσι..
Για τον πατέρα μου να πηγαίνει βόλτα με τη μάνα μου είναι τούμπανα και με ένα αυτόαμτο κιβωτιάκι θα είναι αστέρι...

Χώνεψε κάτι που δεν το λέω εγώ, αλλά το λένε 50 χρόνια μηχανοκίνητου αθλητισμού.
"Ότι δεν στροφαρει, δεν πάει".
Και κάτι άλλο, τα μαυροκάπακα είδικά θέλουν ηλεκτρολόγο με @@, αλλιώς νομίζεις ότι σκοτώνει, αλλά απλά πάει σαν ασημένιο.
Άστο γιατί την έχω φάει αυτή την παπάρα όπως και πάρα πολύ από εδώ μέσα, και το ξέρεις.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-07-08, 12:55
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308 Εμφάνιση μηνυμάτων
Χώνεψε κάτι που δεν το λέω εγώ, αλλά το λένε 50 χρόνια μηχανοκίνητου αθλητισμού.
"Ότι δεν στροφαρει, δεν πάει".
Ναι αλλά άλλα λένε τα 2-3 τελευταία χρόνια του μηχανοκίνητου αθλητισμού... Όπως για παράδειγμα το Audi R10 TDi με 650+ ίππους και 1.100 Nm ροπή μεταξύ 3.000 και 5.000 στρ/λεπτό που απλά έχει πάρει τα σώβρακα όλων των υπολοίπων στις 24 ώρες του Le Mans. Εάν όμως αυτό σας φαίνεται πολύ εξωτικό, να πάμε σε κάτι πιο γήινο... Το Seat Leon TDi ας πούμε που μαζεύει "εσώρουχα" στο BTCC... Οπότε, μάλλον αλλάζουν τα πράγματα με τη ροπή να είναι αυτή που μετράει περισσότερο από το στροφάρισμα σε υψηλές στροφές... Και εκεί είναι που έχει το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του το υπερκυβισμένο...
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  011773.1-lg.jpg
Εμφανίσεις:  40
Μέγεθος:  196,0 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  2614509100_7f69a841fb.jpg
Εμφανίσεις:  42
Μέγεθος:  119,5 KB  
Παλιά 10-07-08, 13:03
Το avatar του χρήστη akis308
akis308 Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΑΕ 92
Περιοχή: Hράκλειο-Κρήτη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 12 φορές σε 12 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 470
akis308 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Μην μπερδευεσαι...
Όλα αυτά φοράνε σαλίγκαρο....
Αν ίσχυε αυτό τα F1 θα σβουρίζανε μέχρι τις 6000 rpm........
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΥΠΕΡΚΥΒΙΣΜΕΝΑ!!! teo21 SUPPORT 293 29-01-09 21:43

Page generated in 0,18896508 seconds (80,02% PHP - 19,98% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:27.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com