Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spedim
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ W711 ΑΠΟ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΗΣΑ ΤΑ ΕΞΗΣ:
ΣΤΟ DESTINATOR MOY ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Η ΟΜΙΛΙΑ ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Π.Χ. ...ΨΤΕ ΔΕΞΙΑ ,η, .. ΔΙΑΚΟΣΙΑ ..ΤΡΑ ...ΨΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΛΠ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ Η ΟΘΟΝΗ ΚΟΛΗΣΕ ΤΡΑΒΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑ ΑΝΟΙΞΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΗΣΕ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΥΤΑ?????
|
Δεν ειναι προβλημα της συσκευής αυτό φίλε μου ...και μενα έκανε
άλαλξα την κάρτα sd ξαναφόρτωσα το destinator 7 και όλα τέλεια..
έχω και εγω το w711 το οποίο το πήρα απο τα παιδιά απο τη λαμία
σε τρομερή τιμή ...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tigraki
Με EMS που συνεργάζεται με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία και κόστισε 80€.
Ευτυχώς τα βάλε βγάλε τα έκανα μόνος μου και δεν μου κοστίζουν τίποτα.
Οπότε και πάλι κερδισμένος είμαι από να το έβαζα εδώ.
|
Κάτσε τιγρη τωρα γιατι δεν μας τα λές καλά ..σε θυμάμαι όταν ηθελα να αγορασω τη συσκευή από εδώ προτιμώντας να δωσω και 100 ευρώ παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ,γιατι όπως σου ειπα την έχω πάθει με αγορα apo hong kong και κινέζους πωλητές ,έλεγες ότι κάνεις αγορές πολλά χρόνια κτλ κτλ ,να που σου έτυχε τωρα ...
Καταρχήν εδωσες 80 ευρώ για να παει μόνο ,ποσα για να έρθει ?? , το αμάξι είναι ανοιχτό φυσικά και θα είναι για αρκετές μέρες ,χώρια οι μερες που εφαγες για να συνεννοηθείς με τον κινέζο ή συνενοήθηκες με τη πρωτη εσύ ?,χώρια το βάλε -βγάλε ,χωρια το χάσιμο χρόνου και πολλά άλλα φιλε μου ,τα έχω περάσει και εγώ μη με παρεξηγήσεις έτσι....
αντε καλά ξεμπερδέματα
Υ.Γ σίγουρα φθηνότερα θα σου ερθει...
( να πω ότι 699 την πηρα με dest7+sd card 2gb έτοιμο να παιξειμ + tv antenna 20 db + εγγυηση/επισκευή 1 χρόνο εδω )
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spedim
ΕΣΥΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ???
ΚΑΙ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ VOICE ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ???
|
Ρε συ μεγάλε παρε μια άλλη κάρτα sd και ξαναπέρνα το dest ή όπως λες τα αρχεία φωνής πέρνα ξανά ,στειλε mail na sta στειλω εγω στη τελική ,άλλο τρόπο δεν ξερω και μην αγχωνεσαι...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panakyr
Εχω ενα προβλημα με τις ελληνικες γραμματοσειρες στο 2 DIN gps (σαν αυτο του tigraki απο το χονγκ Κονγκ).
Ολα ωραια και καλα,αλλα καποια σιγμα τελικα ειναι λιγο πιο παχια,τα υψιλον ειναι σαν πιο αραια κλπ.
Απο οτι ειδα και απο μια φωτο σε καποιον φιλο εδω μεσα με παρομοιο μηχανημα που το ειχε παρει ομως απο τη Λαμια ,το ιδιο προβλημα.
Ειναι φυσιολογικο?
Επισης μερικες φορες στην πορεια ακουγεται ο χαρακτηριστικος ηχος"κλινκ κλονκ" σαν αυτο που ακουγεται οταν πρωτοβαζω μια καρτα SD.
Eιναι φυσιολογικο?
|
αυτο που ακούς ειναι τα αγαπημενα σημεία ...