Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 01-07-08, 19:54
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια εχω ανοιξει εγω με 200ρι κλιο..το κακο ειναι οτι το εκανα οταν ειχα μολις 2 μερες την τς στα χερια μου οποτε καταλαβενετε ποσο καλα ηξερα να δουλευω το αμαξι..o οδηγος του κλιο ηταν πολυ εμπιρος κ το δουλευε τερμα(εχει κανει πολλες κοντρες κ εμπαινε κ σε πιστα)το αποτελεσμα ηταν 3 καροτσες μπροστα αυτος στο 1,5 χιλιομετρο..την διαφορα αυτην την εκανε απο την αρχη κ εκει εμεινε.δεν μου εφευγε αλλα ουτε κ τον μαζεβα!το παιδι που το ειχε δεν ηταν φιλος μου οποτε δεν ξερω αν ηταν μαμα η οχι...
Αρα αν ηξερες το αμαξι καλυτερα θα ηταν μικροτερη η διαφορα ασε που δεν ειναι και μεγαλη για 1,5 χλμ.Παντως και στο βιντεακι δεν νομιζω να το πηγαινει μεχρι κοφτες το κορολλα.
Παλιά 01-07-08, 23:28
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 389
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχει δικιο ο Νικος. Είναι αληθεια πως αν η TS δεν περνάει τις 6.000στρ τότε το 20βάλβιδο είναι μπροστα.
Οντως, το 20βάβιδο ειναι μπροστα απο ένα 1800αρι 140 άλογων παρότι είναι μονο 1.600κυβικά. (κόντρα Marmel με Νεοκλή)

Είναι όμως και αλήθεια πως όταν η TS μπαίνει στο λιφτ, το 20βάλβιδο μένει πισω. (κόντρα Marmel με Jims192).
μηπως πρεπει να σε θυμησω και κοντρα 20v δημητρη με οδηγο εμενα vs jims me TS μεσα στο lift και δυο καροτσες πισω το ts,υπαρχει και σχετικο βιντεο στο κλαμπ για τους απιστους.......οτι ειχε πει ο 2579 τελικα ειχε δικιο,οτι το 20v στεκεται αξια διπλα σε type R
Παλιά 02-07-08, 00:33
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος Εμφάνιση μηνυμάτων
μηπως πρεπει να σε θυμησω και κοντρα 20v δημητρη με οδηγο εμενα vs jims me TS μεσα στο lift και δυο καροτσες πισω το ts,υπαρχει και σχετικο βιντεο στο κλαμπ για τους απιστους.......οτι ειχε πει ο 2579 τελικα ειχε δικιο,οτι το 20v στεκεται αξια διπλα σε type R
Δεν είχα ποτέ την τύχη να μπω σε 20v φαντάζομαι θα είναι πολύ καλή αίσθηση. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παίζει ρόλο σε τί αμαξι φοράς το κάθε μοτέρ. Εννοώ ή θα συγκρίνουμε αυτοκίνητα ή κινητήρες. Το νόημα είναι να δούμε τι κάνει μία Ε12 με 20v απέναντι σε TS. Γιατί αν λέμε ότι μία Ε101 με 20v περνάει την TS τότε τι θα γινόταν αν μια Ε101 φόραγε τον 2zz;
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-08, 01:56
Το avatar του χρήστη Χρηστος
Χρηστος Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: carina e 20v st
Περιοχή: ΒΟΛΟΣ
Δύναμη Σεβασμού: 389
Χρηστος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν είχα ποτέ την τύχη να μπω σε 20v φαντάζομαι θα είναι πολύ καλή αίσθηση. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παίζει ρόλο σε τί αμαξι φοράς το κάθε μοτέρ. Εννοώ ή θα συγκρίνουμε αυτοκίνητα ή κινητήρες. Το νόημα είναι να δούμε τι κάνει μία Ε12 με 20v απέναντι σε TS. Γιατί αν λέμε ότι μία Ε101 με 20v περνάει την TS τότε τι θα γινόταν αν μια Ε101 φόραγε τον 2zz;

φιλε παυλο σε carina που εχει περιπου τα ιδια κιλα με TS σε κανει ο 20v? επειδη αυτη η συζητηση που παμε να ξεκινησουμε εχει γινει με περιπου 20 σελιδες ηδη στο φορουμ πριν κανα δυο χρονια δεν οδηγει καπου,απλα απο την στιγμη που εγιναν οι δοκιμες με το type R εβγαλα εγω και καποια αλλα ατομα τα συμπερασματα τους για τον 20v και φυσικα δικαιωθηκαν καποιοι που τους ειχανε για τρελους!!

Υ.Γ:εγω παντως ειχα την τυχη να μπω σε ts και αμεσως με εντυπωσιασε το ουρλιαχτο μετα τις 6200!!!!!!!!
Παλιά 02-07-08, 08:34
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε παυλο σε carina που εχει περιπου τα ιδια κιλα με TS σε κανει ο 20v? επειδη αυτη η συζητηση που παμε να ξεκινησουμε εχει γινει με περιπου 20 σελιδες ηδη στο φορουμ πριν κανα δυο χρονια δεν οδηγει καπου,απλα απο την στιγμη που εγιναν οι δοκιμες με το type R εβγαλα εγω και καποια αλλα ατομα τα συμπερασματα τους για τον 20v και φυσικα δικαιωθηκαν καποιοι που τους ειχανε για τρελους!!

Υ.Γ:εγω παντως ειχα την τυχη να μπω σε ts και αμεσως με εντυπωσιασε το ουρλιαχτο μετα τις 6200!!!!!!!!
Μάλλον με παρεξήγησες. Ξέρω ότι υπάρχει μια άτυπη κόντρα μεταξύ της TS και του 20v αλλά εγώ δεν ανήκω σε καμία μερίδα και ο λόγος είναι ότι όπως είπα δεν έχω μπει ποτέ σε αυτοκίνητο με αυτό το μοτέρ. Δεν είμαι άνθρωπος που κρίνω με βάση φωτογραφίες, αριθμούς και περιοδικά, αν ήταν έτσι δεν θα έπερνα TS αλλά σαξόραλο ! Εγώ δεν αμφισβητώ ότι ο 20v είναι ένας πάρα πολύ καλός κινητήρας που κάθεται δίπλα σε TS και TypeR απλά είπα ότι πάντα έχει νόημα να λέμε σε τι αμάξι τον φοράμε (και συμπληρώνω - και με τι σασμάν) . Δεν υπονοώ κάτι παραπάνω από αυτό και φυσικά ούτε θέλω να ξεκινήσω μία ακόμη διαμάχη TS-20v για τον απλούστατο λόγο ότι δεν αμφισβητώ τίποτα από αυτά που λέτε για τον 20v.

Πάντα Φιλικά
Παύλος
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-08, 11:48
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 309
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ δεν αμφισβητώ ότι ο 20v είναι ένας πάρα πολύ καλός κινητήρας που κάθεται δίπλα σε TS και TypeR
Πάντα Φιλικά
Παύλος

Λαθος λαθος και παλι λαθος.
Ουτε κατα διανια δεν καθεται διπλα σαν κινητηρας. Πολυ λιγοτερα αλογα με πολυ μικροτερη ροπη. Το μονο που καθεται διπλα σε TS (και οχι σε ταπερ) ειναι 20V σε ελαφρια καροτσα και αρκετα πειραγμενο. Γιατι Χρηστο δεν ηταν και πολυ μαμα το 20V του Δημητρη και αν θυμαμαι καλα ο ιδιος εφαγε καροτσες και μετα που ετρεξε μαζι σου ο JIM με ειχε πει "" τι ειναι αυτος ο Χρηστος ρε μ@λ@κ@, τρελλος ειναι. εγω λυπαμαι να το ξεκινησω ετσι."" (και μετα στο δρομο εμεινε απο λαστιχο, αφου το μισο το αφησε στην εκκινηση), οπως επισης οτι του εκανες 1,5 καροσα στο μπαμ και η διαφορα εμεινε εκει μεχρι 4ες. Με αυτη τη λογικη το δικο μου TS αφησε πισω 2-3-4 κολωνες (δεν μπορουσα να καταλαβω ηταν πολυ μακρια) 20V σε 111 καροτσα.
Αν βαλεις το μοτερ απο το ταπερ σε 101 θα περνας και τα EVO.

Οσο για το TS vs TypeR ψιλα τα δυο αμαξια ειναι σχεδον τα ιδια, αλλα χαμηλα το ταπερ ειναι αρκετα καλυτερο

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kosmas : 02-07-08 στις 15:27.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-08, 13:32
xRs Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
xRs είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ναι χαμηλά το ταπερ είναι σίγουρα καλύτερο και φαίνεται από τους χρόνους 50-80 & 80-110 με 3η και 60-100 με 4η που έγραψε ο Παύλος παρακάτω...
Τις μετρήσεις τις κάναμε αρκετές φορές και η απόκλιση ήταν πολύ μικρή.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-08, 17:57
Το avatar του χρήστη 2579
2579 Offline:

Μοντέλο: AUDI A4 20vt
Περιοχή: πισω απο 315,69 ιππους
Δύναμη Σεβασμού: 315
2579 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
για να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη οταν εκανα καποια τυχαια ανοιγματα με ταπερ με το 20ν καρινα 1200 κιλα το καρινα 1210 το ταπερ και πηγεναμε κοπια λεγαν καποιοι οτι ονειρεβομε.
μετα ειπα οτι το TS ειναι πισω απο το 20ν και παλι τα ιδια λεγαν αρκετη.οταν εγιναν τα ανοιγματα με τα τς ο χρηστος ριχνει 2 καροτσες στο τζιμς192 εγω 1,5 καροτσες στον νεοκλη ο μαρμελ περναει τον νεοκλη ποσο δεν θυμαμε εγω χανω απο τον τζιμς192 2 καροτσες αλλα σε αυτη την κοντρα ειχε αλλαξει φιλτρο αερος που δινει +10 αλογα δυναμομετριμενα (βλ. αστακο)αυτοι ειναι η ιστορια.
το θεμα αναβει εδω οτι ενω εχει αποδιχθη οτι τα τσ μαμα διπλα σε 20ν ειναι λιγο πισω ερχετε ο παυλος και λεει οτι το τς μαμα χανει οριακα απο το ταπερ μαμα τωρα δεν ειναι αυτονοητο οτι οταν ελεγα οτι καθομαστε διπλα με το ταπερ δεν ελεγα μ.....ες.
αυτο υποστηριζα και τωρα ο παυλος με δικαιονη , τα αλλα ειναι φυλολογιες
με type r (του 2010)απο 30-180 10 καροτσες http://www.youtube.com/watch?v=dpahDAFuc2g
ετσι για να εχετε μια εικονα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-08, 18:20
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ρε παιδιά ακόμα με αυτά ασχολείσθε, οπως τα λετε ειναι, εγω θελω να δω καρινα με μοτερ τσ πανω, ποσα θα ριχνει σε corolla ts
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-08, 18:32
Το avatar του χρήστη kosmas
kosmas Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Δύναμη Σεβασμού: 309
kosmas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 2579 Εμφάνιση μηνυμάτων
για να παρουμε τα πραγματα απο την αρχη οταν εκανα καποια τυχαια ανοιγματα με ταπερ με το 20ν καρινα 1200 κιλα το καρινα 1210 το ταπερ και πηγεναμε κοπια λεγαν καποιοι οτι ονειρεβομε.
μετα ειπα οτι το TS ειναι πισω απο το 20ν και παλι τα ιδια λεγαν αρκετη.οταν εγιναν τα ανοιγματα με τα τς ο χρηστος ριχνει 2 καροτσες στο τζιμς192 εγω 1,5 καροτσες στον νεοκλη ο μαρμελ περναει τον νεοκλη ποσο δεν θυμαμε εγω χανω απο τον τζιμς192 2 καροτσες αλλα σε αυτη την κοντρα ειχε αλλαξει φιλτρο αερος που δινει +10 αλογα δυναμομετριμενα (βλ. αστακο)αυτοι ειναι η ιστορια.
το θεμα αναβει εδω οτι ενω εχει αποδιχθη οτι τα τσ μαμα διπλα σε 20ν ειναι λιγο πισω ερχετε ο παυλος και λεει οτι το τς μαμα χανει οριακα απο το ταπερ μαμα τωρα δεν ειναι αυτονοητο οτι οταν ελεγα οτι καθομαστε διπλα με το ταπερ δεν ελεγα μ.....ες.
αυτο υποστηριζα και τωρα ο παυλος με δικαιονη , τα αλλα ειναι φυλολογιες
Αχ αυτες οι θεωριες σου........
Πολυ τις γουσταρω!!!!!!!!!!!!
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
NikiforosGT corolla turbo EE111 Greedy RS type NikiforosGT Videos 53 02-12-10 19:44
DIY Rebuild your ebay Greddy type-s/rs bov NikiforosGT Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 17-09-10 20:33
corolla ts vs civic type r trelokomio ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 33 13-02-08 00:31
t-sport / type r elpis OFF TOPIC 14 01-10-06 04:01

Page generated in 0,17611909 seconds (80,32% PHP - 19,68% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:43.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com