Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
29-06-08, 15:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Μπορει να μην ειστε γνωστοι για τους πρακτορους σας αλλα ειστε γνωστοι απο τα υπερκυβισμενα...
Αυτο μου θυμισες ντεντεκτιβ!!
29-06-08, 15:35
|
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παντως και εγω δεν μπορω να κατλαβω την λογικη , δεν λεω τι εχω κανει στο αμαξι μου. Λες και κατεβαινουε σε αγωνες και δεν πρεπει να μαθουν οι αντιπαλοι τι εχουμε κανει για να βγουμε πρωτοι....
|
30-06-08, 08:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Παντως και εγω δεν μπορω να κατλαβω την λογικη , δεν λεω τι εχω κανει στο αμαξι μου. Λες και κατεβαινουε σε αγωνες και δεν πρεπει να μαθουν οι αντιπαλοι τι εχουμε κανει για να βγουμε πρωτοι....
|
Ακριβώς αυτή την άποψη έχω και εγώ... Δηλαδή συμμετέχεις σε ένα αυτ/κό club, αντλείς πληροφορίες, γνώμες, εμπειρίες και όταν κάνεις κάτι εσύ στο δικό σου αυτ/το κάνεις τον "Κινέζο", γιατί δεν θες (λέει) να πεις τι έχεις κάνει στο αμάξι σου... Σαφώς, όπως λέει και ο Χρήστος, δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να πει κάτι που δεν θέλει, απλά εγώ λέω ότι δεν καταλαβαίνω αυτή την λογική...
30-06-08, 08:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
... Σαφώς, όπως λέει και ο Χρήστος, δεν μπορείς να αναγκάσεις κανέναν να πει κάτι που δεν θέλει, απλά εγώ λέω ότι δεν καταλαβαίνω αυτή την λογική...
|
Εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε κι αυτό! Τί είναι αυτό μαγκιά? Μαγκιά είναι να έχεις αμάξι και να ξέρεις να το πηγαίνεις. Όχι να λες είμαι 1400 να ρίχνεις σε άλλα 1400 καρότσες και να λες ποιος είμαι ο π@@στης...ενώ στην πραγματικότητα είσαι υπερκυβισμένος...
Και όσον αφορά τις γνώσεις, δεν ξέρω κανέναν να γεννήθηκε που να τα ξέρει όλα. Έτσι όπως ρώταγες και απαντούσαν σε εσένα, έτσι πρέπει να απαντάς και στους άλλους.
|
30-06-08, 10:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Εγώ δεν καταλαβαίνω ούτε κι αυτό! Τί είναι αυτό μαγκιά? Μαγκιά είναι να έχεις αμάξι και να ξέρεις να το πηγαίνεις. Όχι να λες είμαι 1400 να ρίχνεις σε άλλα 1400 καρότσες και να λες ποιος είμαι ο π@@στης...ενώ στην πραγματικότητα είσαι υπερκυβισμένος...
Και όσον αφορά τις γνώσεις, δεν ξέρω κανέναν να γεννήθηκε που να τα ξέρει όλα. Έτσι όπως ρώταγες και απαντούσαν σε εσένα, έτσι πρέπει να απαντάς και στους άλλους.
|
Οι πιο πολλοι δεν λενε απο κομπλεξ κατωτεροτας, η φοβο.Φανταζεσαι να εισαι υπερκυβισμενος και να τον πιεις απο 14αρι φ.π.ε, εκει να δεις κλαμα.
Ειδα πολλες κοντρες με κατι τυπους κοκκορια,"και γ@μαει το αμαξι", "να η δυναμομετρηση" να το ενα, να το αλλο και στο τελος την ουρα στα σκελια.
30-06-08, 10:57
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Ναι αλλά δεν φταίει το αμάξι πάντα...το αμάξι κάποιος το οδηγεί...
Στο φινάλε, ας μου πει τί έχει κάνει και ας μην ανοίξει μαζί μου!
Η γνώση με ενδιαφέρει όχι να κερδίσω μια κόντρα!
|
30-06-08, 13:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Δεν εχουν ολοι το ιδιο σκεπτικό....
|
16-07-08, 01:10
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Οι Αμερικανοι, ερχονται να να αποδειξουν οτι δεν χρειαζεται να στροφαρεις στον θεο για να πας.Μαλλον εαν στροφαρεις δεν πας.
Ας στροφαρουν Ιταλοι(ferrari)-Γερμανοι(porshe)-Ιαππωνες(Nissan)οσο θελουν.Εμεις με ενα αργοστροφο μοτερ και χαμηλοστροφο,οπου με ζορι παει πανω απο 6000 και κοφτη καπου 6500.Με θεομακρο σασμαν, οπου οι αλλαγες ερχονται μετα απο αιτηση, κανουμε το παγκοσμιο ρεκορ, στην πιο αντρικη πιστα στου κοσμου.Στον ναο της ταχυτητας.Στο Nurburgring.
CHEVROLET CORVETTE ZR1
V8 6,2supercharged.630PS-84KG ΡΟΠΗ.
http://www.highoctane.gr/sbj.aspx?sbj=294
16-07-08, 01:18
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
V8 6,2
|
εχει τα 2πλασια κυβικα απο πορσε.........φαντασου μια πορσε με τοσα κυβικα τι θα κανε.......
|
16-07-08, 09:32
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
εχει τα 2πλασια κυβικα απο πορσε.........φαντασου μια πορσε με τοσα κυβικα τι θα κανε.......
|
Υπαρχει και η CARRERA GT με τοσα κυβικα και MERCEDES SLR-BMW M5-AUDI R8, τα διαφορα Αγγλικα(ASTON MARTIN-JAGUAR)LAMBORGHINI κ.α
Το off topic το εβαλα, γιατι εδω υπαρχει και κοντρα στροφαρισματος vs ροπης.Εαν το στροφαρισμα ειναι χωρις δυναμη και ροπη, ειναι κουφιο.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,23973608 seconds (73,85% PHP - 26,15% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:54. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|