Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
2 ανοιγματάκια και εγώ, 1 χτες και 1 την προηγούμενη βδομάδα.
1) ibiza fr: περνάω δίπλα του και αυτός ακούει το μοτέρ και αμέσως αρχίζει να ανεβάζει. Αγώ κόβω για να με φτάσει και μόλις με περνάει αρχίζω να δίνω. Όταν πάτησα ήταν περίπου ενα αμάξι μπροστά μου και είχε καμιά 10αρια χιλιόμετρα παραπάνω από μένα. Είμαι με 3η κοντά στο λιφτ και μόλις πιάνει αρχίσε το πανηγύρι. Μέχρι τη μισή τετάρτη άνοιξα και ήμουν ήδη ένα αμάξι μπροστά. Μετά είπε να μη το συνεχίσει. Εγώ 2 άτομα αυτός μόνος.
2) 106 rallye (Κατα 99% το 16v): Την προηγούμενη βδομάδα έκανα 2 ανοίγματα δυστυχώς όχι δίπλα δίπλα αλλά ο ένας πίσω από τον άλλο. Στο 1ο είμαι εγώ μπροστά, του άνοιγα αρκετά και ειδικά στην 3η. Στο 2ο ήταν αυτός μπροστά. Μπλέξαμε λίγο στην κίνηση και τελικά ανοίξαμε από 2ες όπου και πάλι με ευκολία βρέθηκα μπροστά του. Και εγώ και αυτός 2 άτομα
Αυτά για σήμερα
|
Το fr αν ειναι μαμα,150 αλογα δηλαδη το εχουμε για πλακα,εχω ανοιξει κ εγω κ ηταν πολλες καροτσες πισω..μετα απο καιρο ανοιξαμε παλι μονο που φοραγε revo προγραμματακι κ αποτι πιστευω ηταν 200+ κ εκει τα βρηκα σκουρα..
για τα saxoralla τα ιδια κ εδω,αν ειναι μαμα θελουν κιαλια..
αν ειναι προτο σταδιο(φ.π.ε)εκει εξαρταται απο τον οδηγο της της ts,δηλαδη αν θα εχει την δευτερα στο lift θα ειναι μπροστα!αυτα στα λιγα μετρα φυσικα γιατι μετα............