Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
|
|
24-06-08, 13:13
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Να διαγράψουμε τότε όλους όσους συμμετέχουν στο forum και δεν έχουν στην κατοχή τους Corolla και όσους εκφράζουν διαφορετική άποψη από τον "κανόνα" ότι η Corolla είναι το τέλειο αυτοκίνητο...
|
God Corollapatra, please ban me nowwwww!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll
(και να του ρίξουμε και 100 βουρδουλιές στον πισινό )
|
Πώς μπορώ να γλιτώσω τις βουρδουλιές εις το οπίσθιον; Διότι τις προτιμώ εις το εμπρόσθιον!!!
Παράθεση:
Ακόμα πιο σωστός, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την μαμά ΤΟΥΟΤΑ αλλά με τους κάφρους και κουτοπόνηρους ελληνάρες που νομίζουν ότι είναι οι πιο έξυπνοι από όλους τους υπόλοιπους...
|
Απλά αναρωτιέμαι κανονικά δεν έπρεπε η ΤΟΥΟΤΑ να επιλέγει τους αντιπροσώπους της στην κάθε χώρα; Στην τελική ας ήταν αποκλειστικός ένας, όπως παλιά ο Κασιδόπουλος και η ΤΟΥΟΤΑ είχε ΤΟ ΟΝΟΜΑ από εξυπηρέτηση και εγγύηση.
Παράθεση:
Βλάβες υπάρχουν σε όλα τα αυτοκίνητα ανεξαρτήτου μάρκας και μοντέλου λόγω μαζικής παραγωγής όπως και εσύ αναφέρεις, απλά από ένα σημείο και μετά μετράς την συχνότητα που συμβαίνει σε κάθε μοντέλο...
|
Ας τις βγάλει αλλά όχι από την ημέρα αγοράς, γιατί σημαίνει ότι το αμάξι ήρθε εξ αρχής ελαττωματικό, γι' αυτό και με απογοήτευσε η μαμά μας!
Παράθεση:
Το κομμάτι για το supercar δεν ήταν αναφορά προς εσένα, το είπα γενικά και περισσότερο προς εκείνους που εκθειάζουν την Corolla τους ως το απόλυτο αυτοκίνητο...
|
Εδώ θα σε κεράσω και freddo όταν βρεθούμε
Ωστόσο, σημασία έχει ότι ο φίλος μας μπήκε να μας πει την χαρά του για το μελλοντικό νέο του απόκτημα και σε λίγο τον βλέπω να πάρει καμιά ΚΕ30 για να έχει το κεφάλι του ήσυχο! Φίλε μου, με το καλό να το πάρεις και με το καλό να το χαρείς με ασφάλεια. Αυτό έχει σημασία μόνον!!!
24-06-08, 15:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παιδιά και άλλη μια φορά θέλω να σας επιστήσω την προσοχή.
ΗΡΕΜΙΑ!!!!
Όπως όλοι γνωρίζετε είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικά γούστα και διαφορετικές αντιλήψεις!
Αυτό σημαίνει ότι ο καθένας έχει την άποψη του και μπορεί να την εκφράζει αρκεί να είναι κοσμία διατυπωμένη και να μην προσβάλει κανέναν!!!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 24-06-08 στις 15:57.
|
|
|
|
24-06-08, 15:28
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
ισως δεν ειναι καλη η διατυπωση που εκανε ο φιλος στην επικεφαλιδα "ηρθε ο καιρος για κατι πιο καλο" και εχει γινει ολη αυτη η παρεξηγηση και η συζητηση εκτος θεματος.ισως επρεπε να γραψει καλυτερα "ηρθε ο καιρος για κατι πιο γρηγορο,η,για κατι πιο ακριβο,η ηρθε ο καιρος για πιο πολλα κυβικα ας πουμε.εγραψα την γνωμη μου για την επιλογη του φιλου καθαρα καλοπροαιρετα και οπως ας πουμε θα ελεγα την γνωμη μου αν με ρωταγε καποιος φιλος μου η συγγενης .το οτι καποιος κανει κακη κριτικη για μια επιλογη αυτοκινητου ενος αλλου,δεν σημαινει οτι ζηλευει κιολας. ουτε μισει τον αλλον,ισα ισα που πρεπει να περνεις πολυ σοβαρα καποιες κακεσ κριτικες και να το ψαχνεις το θεμα αλλιως αν ολοι συνεχεια σου χαιδευουν τα αυτια το σιγουρο ειναι οτι παραπανω απο τους μισους σε κοροιδευουν.δεν νομιζω να υπαρχει ανθρωπος εδω μεσα τουλαχιστον απο αυτους που εγω εχω διαβασει αθρα και γνωμες,που να θελει το κακο καποιου αλλου και πιο συγκεκριμενα του φιλου που θελει να αγορασει το audi.αλλωστε με το να γραψεις στο forum οτι θα επιλεξεις ενα αμαξι,ενας λογος που το κανεις ειναι και αυτος,δηλ.να πουν την αποψη τους για την επιλογη αυτη οσοι διαβαζουν το θεμα.δεν κρινουμε τον φιλο αλλα την επιλογη του.αυτο δεν ειναι κατι κακο.
|
|
24-06-08, 21:10
|
|
|
|
|
|
Εγω παντως εχω να πω το εξης : Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
Λοιπον με αυστηρα κριτηρια ας απαντησετε. Ας πουμε διαθεταται αυστηρα 32000€. Και λεω αυστηρα για να μην αρχισεται με 10 πραπανω περνεις αυτο , περνεις εκεινο κτλ. Τι μικρο-μεσαιας κατηγοριας αμαξι θα περνατε?
Και μην αρχισεται θα εδινα τα 20 και τα αλλα στη ακρη κτλ. Θα τα ξοδευατε ολα! Τι αμαξι θα περνατε?
Το μονο σιγουρο ειναι , οχι Toyota. Δεν υπαρχει κατι σε αυτη την κατηγορια....
Λοιπον ξαναλεω , αφηστε αφηστε τους φανατισμους και να απαντατε ξεκαθαρα και με επιχηρηματα. Η Audi υπαρχει απο το 1899 και η Toyota απο το 1935. Σχεδον 40 χρονια μετα. Και επισης να μην ξεχναμε οτι τα Toyota και ιδιαιτερα τα corolla, ξεκινησαν σαν το φτηνο αξιοπιστο (απλο αμαξι χωρις βλαβες )αμαξι του λαου ( μαζι με τους Σκαραβεους και τα 2CV ). Και μιλαμε για την εποχη που η AUDI εβγαζε το AUDI quattro ή το AUDI 100 c3 , με συντελεστής οπισθέλκουσας 0.3 κτλ.
Λοιπον δεν υποστηριζω την AUDI , αλλα δεν μπορω να βλεπω να την κατηγορητε. Αυτα.....
|
24-06-08, 22:07
|
banned
|
|
Περιοχή:
Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Χαίρομαι όταν βλέπω ανθρώπους χωρίς παρωπίδες!!
και λυπάμαι για το αντίθετο..
το φάγατε το παλικάρι..
Για να το διάλεξε το σκεφτικέ και ζύγισε συν και πλυν!
Πειτε την γνώμη σας αλλά ας μην κατακρίνουμε και κοιτάμε μονό corolla και Toyota..
Εξαλλου σε ενα χρόνο (λεει) το ξαναβλέπει!
Αν θες την γνώμη μου λευκομεηλιοροφη και τίποτα άλλο!!
Να δεις και Scirocco σε αυτό το στυλ!
Παρόλα αυτά δύσκολα ,εγώ, θα έφευγα από Ιαπωνια αλλά πανεύκολα από Toyota..
|
|
|
|
24-06-08, 22:24
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Εγω παντως εχω να πω το εξης : Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
Λοιπον με αυστηρα κριτηρια ας απαντησετε. Ας πουμε διαθεταται αυστηρα 32000€. Και λεω αυστηρα για να μην αρχισεται με 10 πραπανω περνεις αυτο , περνεις εκεινο κτλ. Τι μικρο-μεσαιας κατηγοριας αμαξι θα περνατε?
Και μην αρχισεται θα εδινα τα 20 και τα αλλα στη ακρη κτλ. Θα τα ξοδευατε ολα! Τι αμαξι θα περνατε?
Το μονο σιγουρο ειναι , οχι Toyota. Δεν υπαρχει κατι σε αυτη την κατηγορια....
Λοιπον ξαναλεω , αφηστε αφηστε τους φανατισμους και να απαντατε ξεκαθαρα και με επιχηρηματα. Η Audi υπαρχει απο το 1899 και η Toyota απο το 1935. Σχεδον 40 χρονια μετα. Και επισης να μην ξεχναμε οτι τα Toyota και ιδιαιτερα τα corolla, ξεκινησαν σαν το φτηνο αξιοπιστο (απλο αμαξι χωρις βλαβες )αμαξι του λαου ( μαζι με τους Σκαραβεους και τα 2CV ). Και μιλαμε για την εποχη που η AUDI εβγαζε το AUDI quattro ή το AUDI 100 c3 , με συντελεστής οπισθέλκουσας 0.3 κτλ.
Λοιπον δεν υποστηριζω την AUDI , αλλα δεν μπορω να βλεπω να την κατηγορητε. Αυτα.....
|
φιλε electro με συγκινησες μπορω να πω...
τωρα εχω λογο και γω να αποκτησω ενα audi...
ασε μας βρε!!!
μα σε ολα ηταν πισω οι ιαπωνες...
βαζω στοιχημα ομως οτι ολοι οσοι εχετε η θελετε να αγορασετε a/c για το σπιτι ψαχνετε κατασκευης γιαπωνεζικο? η μηπως κανω λαθος...
παιδια αυτη τη στιγμη αυτη η χωρα ειναι μπροστα...
ναι αντεγραψε και αντιγραφει...
οτι πιανει στα χερια του ομως ειναι τελειοποιημενο....
απο αυτοκινητα μεχρι ηλεκτρονικα.. τα παντα...
πηγαιντε στο dubai και αμα δειτε ηλεκτρονικο πραγμα που δεν ειναι γιαπωνεζικο καθε αυτου.... να μου τρυπησετε τη μυτη....
καποιος λογος θα υπαρχει....
ακομα και στις μηχανες των πλοιων... πολλες μηχανες σπανε... ιδιες μηχανες υπαρχουν ομως και γιαπωνεζικες(αντιγραφα καποτιν αδειας) ποτε δεν αρπαξε και σε καμια ουτε εμβολο λογω του υπερβολικου R&D...
και να ερθουμε στο θεμα μας πιστευω οτι η προιστορια του καθε εργοστασιου δε θα επαιζε ποτε ρολο στην αγορα που θελει να κανει ο φιλος μας η ο οποιοσδηποτε
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 24-06-08 στις 22:29.
|
24-06-08, 22:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Εάν σου είναι αδιάφορο, απλά μην το διαβάζεις το θέμα...
|
Εγώ αυτή την άποψη ακολουθώ. Το θέμα μου είναι αδιάφορο αλλά υπάρχουν και τόσες απόψεις που δεν πρόκειται να βγεί άκρη...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Όπως όλοι γνωρίζετε είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικά γούστα και διαφορετικές αντιλήψεις!
|
Όλοι έχουμε διαφορετικές απόψεις, αλλά μόνο ο Ranger έχει δίκιο...
Φίλε, πάρε ότι θες. Με προσοχή να το οδηγας και σου εύχομαι τα καλύτερα!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
|
|
|
24-06-08, 22:49
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
φιλε electro με συγκινησες μπορω να πω...
τωρα εχω λογο και γω να αποκτησω ενα audi...
ασε μας βρε!!!
μα σε ολα ηταν πισω οι ιαπωνες...
βαζω στοιχημα ομως οτι ολοι οσοι εχετε η θελετε να αγορασετε a/c για το σπιτι ψαχνετε κατασκευης γιαπωνεζικο? η μηπως κανω λαθος...
παιδια αυτη τη στιγμη αυτη η χωρα ειναι μπροστα...
ναι αντεγραψε και αντιγραφει...
οτι πιανει στα χερια του ομως ειναι τελειοποιημενο....
απο αυτοκινητα μεχρι ηλεκτρονικα.. τα παντα...
πηγαιντε στο dubai και αμα δειτε ηλεκτρονικο πραγμα που δεν ειναι γιαπωνεζικο καθε αυτου.... να μου τρυπησετε τη μυτη....
καποιος λογος θα υπαρχει....
ακομα και στις μηχανες των πλοιων... πολλες μηχανες σπανε... ιδιες μηχανες υπαρχουν ομως και γιαπωνεζικες(αντιγραφα καποτιν αδειας) ποτε δεν αρπαξε και σε καμια ουτε εμβολο λογω του υπερβολικου R&D...
και να ερθουμε στο θεμα μας πιστευω οτι η προιστορια του καθε εργοστασιου δε θα επαιζε ποτε ρολο στην αγορα που θελει να κανει ο φιλος μας η ο οποιοσδηποτε
|
1) το μυνημα μου δεν ειχε σκοπο να πησει για την αγορα AUDI
2) Δεν κατηγορησα κανενα Ιαπωνεζικο προιον
Καλα ειπε ο Κωστας ( oxygen ). " Λυπαμαι για οσους εχουν παρωπίδες ".
Το προηγουμενο μυνημα μου , ηταν ξεκαθαρο και ειχε ενα απλο επιχειρημα , στο να μην κατηγορουμε τα AUDI. Τωρα εσυ πως το μεταφρασες δεν καταλαβαινω....
ΥΓ: Ιαπωνεζικα προιοντα , κατσκευασμενα στην Ιαπωνια , εχω καιρο να δω..... Ιαπωνεζικα προιοντα , κατσκευασμενα στην Κινα , το δεχομαι....
|
|
|
|
24-06-08, 23:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Δεν εχουμε παρωπιδες!
Ειμαστε σκεπτωμενα (θελω να πιστευω) ατομα και ξερουμε να ζυγισζουμε τα θεματα θελω να πιστευω.
Εμενα αυτο που δε μου αρεσει ειναι να βγαινουν ατομα και να λενε:
Τι πας να το παρεις το μπουρ@@ελο... κλπ κλπ. Ναι ειπωθηκε αμεσα και εμμεσα
Εγω ο ιδιος εχοντας κορολλα αγορασα Seat επειδη κανενα ΤΟΥΟΤΑ δε με καλυπτε.
Αυτο δε σημαινει οτι τα ΤΟΥΟΤΑ δεν ειναι ποιοτικα η αξιοπιστα και αυτο ειπωθηκε!!!
Τα ιαπωνικα εχουν αποδειξει την αξιοπιστια του και θα συνεχισουν να την αποδεικνυουν για πολλα χρονια ακομη!
Φιλε μου να το παρεις αφου το γουσταρεις και να το χαρεις!
Εγω αυτο που εχω να πω για τα AUDI γιατι και το Leon μου του γκρουπ ειιναι
(χαιρομαι που δεν εχει μοτερ VW) ειναι οτι εχουν πανακριβα ανταλλακτικα, οχι μονο συγκρινομενα με ιαπωνικα αλλα και με αυτοκινητα του ομιλου με τα οποια μοιραζονται ανταλλακτικα.
Εχω δει στο συνεργειο απειρες περιπτωσεις οπου πχ ενα ρουλεμα που ταιριαζει και σε Audi και σε Skoda, ενω κοστιζει 10 δραχμες στο Skoda για το Audi να κοστιζει 15!!!!!!!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
24-06-08, 23:09
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ιαπωνεζικα προιοντα κατασκευασμενα στην ιαπωνια υπαρχουν παντου οπου τα πληρωνουν γιατι αξιζουν τα λεφτα τους...
οπου δε τα πληρωνουν ειναι της κυριακης χαρα και της δευτερας λυπη...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 24-06-08 στις 23:15.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,19164109 seconds (83,78% PHP - 16,22% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:01. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|