Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-06-08, 10:01
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ppschrs Εμφάνιση μηνυμάτων
Η μεγάλη διαφορά που έχει με τη blitz είναι στο σημείο που κάνει κοιλιά πριν μπει στο lift.Δηλαδή ανάμεσα σε 5000 και 6200 στροφές.Κάπου πήρε το μάτι μου να πωλείται μια ΚΝ μεταχειρισμένη.Στo forum των 4τροχών αν θυμάμαι καλά.Πάντως η άποψη μου είναι να πας σε blitz.
Στους 4 τροχούς πωλείται της APEXi. Πολύ καλό αυτό για τις 5000-6200, είναι νομίζω εκεί που το χρειάζεται.

Στο site της blitz βρήκα αυτά τα 3:

http://www.blitz-uk.co.uk/ProductItem-191.aspx
http://www.blitz-uk.co.uk/ProductItem-245.aspx
http://www.blitz-uk.co.uk/ProductItem-276.aspx

Ποιο από όλα έβαλες εσυ γιατί βλέπω έχουν μεγάλες διαφορές στην τιμή. Υποθέτω θα πρέπει να συνδυαστεί με κάτι τέτοιο

http://www.blitz-uk.co.uk/ProductItem-2152.aspx
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-08, 11:01
(@)WizZk1d(@) Offline:

Περιοχή: Αθήνα - Περιστέρι
Δύναμη Σεβασμού: 0
(@)WizZk1d(@) είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ppschrs καλημέρα.
Φοράς κάποια χοάνη της Blitz?
Αν ναί έχεις εμπειρία από Κ&Ν 57ι το σετ που φόραει ή φόραγε ο Madvingear
Συγκριτικά τι μου προτείνεις γιατι με ενδιαφερει το συγκεκριμενο κοματι να το αλλαξω μες την επομενη βδομαδα.
Από απόδοση από ήχο τι λέει?
Corolla E12 1.4 έχω F/Lift.
Σ Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-08, 20:04
Το avatar του χρήστη ppschrs
ppschrs Offline:
Moderator

Περιοχή: Χαλκίδα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 258
ppschrs έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Παύλο είναι η πρώτη φιλτροχωάνη.Την 2η δε την έχω ξαναδεί.Πρέπει να είναι καινούρια.Πάντως όλα τα παιδιά στο club με ts φοράνε την πρώτη.Οσο για τις σιλικόνες κάποια παιδιά φοράνε.Εγώ όχι.Θεωρώ ποιο σημαντικό να απομονώσεις τη χωάνη από το μοτέρ με κάποια πατέντα για να μην τραβάει καυτό αέρα.Μετά από αυτό ίσως σκεφτώ και τι σιλικόνες για να τελειοποιήσω το έργο.

Φίλε (@)WizZk1d(@) δεν ισχύει το ίδιο για το 1400.Εσύ απ'ότι ξέρω ότι και να κάνεις δε θα δεις διαφορά στην απόδοση ,παρα μόνο στον ήχο.

Και ένα κολπάκι ακόμα.Οποιος θέλε να δει μια μικρή διαφορά στον ήχο και λίγο καλύτερα στα χαμηλά ας βγάλει μια πεταλούδα που έχει το φιλτροκούτι στα πλάγια.Αυτή η πεταλούδα ανοίγει όταν το αμάξι είναι κρύο γι αυτό το λόγο όταν ειναι κρύο τράβάει λίγο καλύτερα χαμηλά και κάνει παραπάνω θόρυβο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 16-06-08 στις 20:17. Αιτία: Συγχώνευση posts...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-06-08, 01:01
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

ευχαριστώ για τη συμβουλή. Έχεις αφαιρέσει όλο το φιλτροκούτι ή έχεις αφήσει το κάτω μέρος ώστε να τραβάει αέρα μέσα από αυτό; Έχω δει και κάποια κιτ που αφαιρούν όλες τις σωληνώσεις και φέρνουν αέρα από τις γρίλιες κατευθείαν εκεί που βρίσκεται η χοάνη. Νομίζω το σύστημα αυτό λέγετε cold air intake (CAI) και αν δεν κάνω λάθος βγάζει και η TRD. Έχει κάνει κανείς κάτι τέτοιο;

Πάντως αυτό που είπες για να απομονώσεις την χοάνη από τον κινητήρα για να μην τραβάει ζεστό αέρα θα κάνει σε κάθε περιπτωση το όλο σύστημα να δουλέψει σωστά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-06-08, 01:38
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Wink

Αυτό που λέει ο ppschrs (Χρήστος, αν θυμάμαι καλά) για τα 14άρια και τα 16άρια, είναι πολύ σωστό.
Και χωρίς φίλτρο να τα αφήσετε τα μοτεράκια αυτά, δεν πρόκειται να κερδίσετε τίποτα, μόνο φασαρία...
Αντίθετα, οι TS, εκ κατασκευής, έχουν το potential να κερδίσουν αρκετά με μία σωστή φιλτροχοάνη, χωρίς τίποτε άλλο.
Στην περίπτωσή μας, το μοτέρ είναι που κάνει την τοποθέτηση μιας φιλτροχοάνης είτε πεταμένα λεφτά, είτε μια πολύ καλή power-for-money "αλλαγή".
Πάνος.
ΥΓ: Πάντως, ακόμα, φοράω μόνο ένα panel K&N μέσα στο φιλτροκούτι, αλλά η κίνηση της φιλτροχοάνης θα συνοδευτεί και από ... κάτι άλλο, για να μη μείνει μισή ...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-06-08, 05:46
ppschrs Offline:
Moderator

Παύλο έχω αφήσει το κάτω μέρος όπως είναι προς το παρών αλλά κάποια στιγμη θα κάνω μια πατέντα γιατί σε κάποιο σημείο στενεύει πολύ ο σωλήνας.Αν το αφαιρέσεις αυτό τελείως θα ρουφάει μόνο ζεστό αέρα και δε θα κάνεις τίποτα.

Πάνο (σωστά θυμάσαι) με τί άλλο θα συνοδεύσεις την φιλτροχωάνη?Εγώ τη δοκίμασα με ένα τελικό remus αλλά το άντεξα μισή ώρα.Ισα ίσα για μια ανάβαση στη ριτσώνα.Δε μου αρέσει το αμάξι να κάνει θόρυβο.Η αλήθεια είναι οτι πήρε λιγάκι αλλά για να το αφήσω μ'αυτό το θόρυβο θα έπρεπε να δίνει καμια 30αριά άλογα.Εγώ κάνω όλα τα χιλιόμετρα σε ταξιδια και δε θέλω να φτάνω με πονοκέφαλο όπου πηγαίνω.Οπότε έχει μείνει στην αποθήκη ενός φίλου.Αν το θέλει κανένας μου λέει.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-06-08, 10:25
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Χρήστο, για να καταλάβεις τί λέω δες αυτό.

http://www.kandn.com/instructions/57-0594.pdf

Παρακάμπτουν όλο το σύστημα με τις σωληνώσεις και φέρνουν αέρα στη φιλτροχοάνη κατευθείαν από έξω χωρίς ο αέρας να κάνει όλες αυτές τις κούρμπες. Για να πω την αλήθεια εκεί που βάζουν τον σωλήνα εγώ φοβάμαι οτι θα φέρνει πολλά σκουπίδια! Σε κάτι άλλα κιτ φέρνουν αέρα από τις γρίλιες. Επίσης αυτό που λες για να απομονώσεις την φιλτροχοάνη η kn βγάζει κάτι τέτοιο

http://www.knfilters.com/cold_air_intakes.htm

Και ένα τελευταίο. Σκούπα δεν προσαρμόζεται σε εμάς; Ξέρω ότι δε βγαίνει αλλά πιστεύω ότι η σκούπα θα έδινε το καλύτερο αποτέλεσμα!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-06-08, 16:15
ppschrs Offline:
Moderator

Παύλο το έχω δει αυτό σε πολλά TS.Το θεωρώ πολύ μπακάλικη λύση.Ο σωλήνας που έχει από τη μάνα του είναι ότι καλύτερο αρκεί να το διορθώσουμε λιγάκι.Εκεί που στενεύει δηλαδή να το κόψουμε και να ενώσουμε πιο χοντρη σωλήνα.Κάτω κάτω έχει κάτι σαν σκούπα που σίγουρα θα το χρησιμοπιήσω.Θα καθήσω με ένα φίλο μου να κάνουμε μελέτη για να φέρουμε οσο το δυνατόν πιο πολύ και πιο καθαρό αέρα(εγώ μαθηματικός-αυτός φυσικός.χαχα)
Αυτή η χωάνη έχει και κάτι που δεν έχει η blitz.Εχει μέρος για να βάλεις τα σωληνάκια των υποπιέσεων.Μπορείς να μου βρεις σε φώτο ακριβώς τι έχει μέσα αυτό το κιτ?Προσπαθώ να καταλάβω τι φτιάχνει ο μάστορας με τα σωληνάκια αλλά δεν μπορώ.Υποθέτω πως έχει και άλλα εξαρτήματα μέσα στη συσκευασία.
Αυτό που βγάζει για να απομονώσεις τη φιλτροχωάνη δεν κάνει τίποτα.Κάτι τέτοιο μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου όπως ο Νεκτάριος.Δες εδώ φώτο http://www.corollaclub.com/forums/sh...ighlight=blitz
επίσης πάρε ιδέες και από δω...
http://www.corollaclub.com/forums/sh...ighlight=blitz
του RMS εννοώ.Κάτι τέτοιο θα κάνω για απομονωση με τις εξής διαφορές όμως: 1)Θα καλύψω και την άλλη μισή μερία και όχι τη μπαταρία και
2)Θα βρω κάποιο άλλο υλικό που να μην είναι καλός αγωγός της θερμότητας.

Α ξέχασα,στην πρώτη σελίδα ο Κωνσταντίνος έχει κάνει κάτι παρόμοιο(αν όχι ίδιο) με αυτό που μου έδειξες.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 17-06-08 στις 16:47. Αιτία: Συγχώνευση δημοσιεύσεων...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-08, 21:13
Το avatar του χρήστη th@nos
th@nos Offline:

Μοντέλο: Ε12 1ZZ
Περιοχή: ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ
Δύναμη Σεβασμού: 327
th@nos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Λοιπον φιλε μου (@)WizZk1d(@) αν θες να βαλεις την χοανη της ΚΝ 57i να ξερεις οτι θα εχεις πολυ ωραιο θορυβο αλλα απο επιδισεις μην περιμενεις και πολλα.Το αμαξι σου θα αρπαζει απο τις 4400 περιπου (τουλαχιστον αυτο κανει στο δικο μου) μεχρι τις 5500.Εκει θα δεις λιγη διαφορα.Στα χαμηλα μια απο τα ιδια.

E12 1.8 3d black

my garage

my page
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-06-08, 12:53
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Χρήστο τώρα δεν είμαι Αθήνα και έχω πρόσβαση σε ένα πολλλλύ αργο ιντερνετ οπότε θα ψάξω αυτό που λες απο Παρασκευή που θα γυρίσω. Όσο για το μαθηματικός-φυσικός, και εγώ του κλάδου είμαι
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αφαίρεση κομπρεσορα a/c mixalhs_23 4AGE 20v Levin 13 04-07-16 22:48
Αφαίρεση Τσίχλας!!! nuntius TOYOTA COROLLA E 12 25 21-01-09 19:04
Αφαίρεση πλαστικών πόρτας Zaha TOYOTA COROLLA 111(G6) 4 21-12-08 19:22
Καθαρισμός/αφαίρεση σιλικόνης. Πώς; nikoskon ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 12 02-03-07 20:03
Βαριεστε Να Ανοιγετε Το Φιλτροκουτι Για ΕλεγΧο? MARMEL UPDATES 40 31-10-05 19:03

Page generated in 0,17302608 seconds (82,61% PHP - 17,39% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:13.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com