Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate
easy rider προεκυψες Βαγγελη??
Eισαι σε φαση αφηνω το corollaki και γυροφερνω με το ποδηλατακι??
|
Ναι ρε φίλε... κινούμαι εναλλακτικά και το γουστάρω!!! Το corolla το κούνησα τη Δευτέρα και το Σάββατο και μάλλον την άλλη Τρίτη που θα ανέβω στη σχολη (χρησιμοποιώ το ποδήλατο σε αρκετές απο τις μετακινήσεις μου).
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Τζιμάκος
Πιο υγιείνο είναι ρε Waste....
|
σαφέστατα ειναι πάρα πολύ καλη γυμναστική!! πρέπει να είμαστε και σε φόρμα!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
ναι αλλα δεν εχει φαση...τι να κανει σουζες στον δρομο?
|
Κανεις λάθος!!!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
Χαιρετε κλαι απο εμενα!
Βαγγο αν μαθω οτι δεν εχεις φωτα στο ποδηλατο ξεχασε το.
Θα ερθω να το παρω.
|
Φώτα έχω βάλει ρε φίλε με λεντάκια μπρός πίσω (μη με φάνε και λάχανο έτσι όπως πάω!!!)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spirosg6
καλησπερα και απο μενα. το ποδηλατο ειναι αλλη φαση αμα σου αρεσει πας οπου θες κανεις οτι θες περνας με κοκκινα πας αντιθετα βγαζεις το αχτι σου.σταματας και με εντο στα φαναρια διπλα στο μπατσο.
|
κάνω και τέτοια φίλε Σπύρο. Πάντος το slik λάστιχο κάνει τρελή διαφορά (σε σχέση με τα πιο mountain που έχουν οι φίλοι μου)
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spirosg6
καληνυχτα και απο μενα.αυριο θα διαβαζω τα κατορθωματα του πάουερ ρέηντζερ με το ποδηλατο.
|
Σκέτο ranger παρακαλώ!!!
Ένα σκηνικό θα σου πώ μονο Σπύρο. κατέβαινα μια κατηφόρα και στο τέλος είχε μια ελαφρως δεξιά στροφη. πίσω μου στα 15 μέτρα ένα 106 φτιαγμένο. πλακωμένος εγώ πλησιάζω στη στροφή. τσιμπάω το πίσω φρένο και διπλώνω το ποδήλατο περίπου 30 μοίρες δεξιά, αφήνω φρένο ξαναπατάω και διπλώνω 30 μοίρες αριστερά, αφήνω φρένα και μπαίνω στη ελαφρώς δεξιά στροφη. Ο τύπος στο 106 πρέπει να έπαθε μεγάλη πλάκα με τις πλαγιορισθήσεις μου...! (προσφέρω και θέαμα!!!)
υστερόγραφο: δεν θα μπορούσα να αφήσω ασχολίαστες τις 8.000 στροφές του Κυριάκου. Ο λύκος και αν εγέρασε την τέχνη δεν την ξέχασε...!