Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-06-08, 05:43
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
βαριαντορ μπιλιες για να μην τρωει το σκαλωμα στις εκκινησεις ενα καρμπυρατερ απο 200αρη και τα ζιγκλερ ρυθμησμα και ενα ποιο ελευθερο φιλτρακι...ε?
Παλιά 13-06-08, 13:07
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από salonikios Εμφάνιση μηνυμάτων
δε καταλαβα το σχολιο σου,εγω ετσι τους αποκαλω.

ρε παιδες μη τρελαθουμε τωρα οι μηχανες δε πιανονται απτα αμαξια σε κοντρα!!!θελει ναχεις πανω απο 250+++ αλογα για να παιζεις μαζι τους,ειδικα ολα τα καινουρια τα χιλιαρι που εχουν πανω απο 160 αλογα στη ροδα και ζυγιζουν 170 +- κιλα.

μπα roy-d τσαμπα λεφτα ειναι το κυλινδροπιστονο για runner(για τα 4τ).εχω οδηγησει 125 με το κιτ(211 κυβικα νομιζω οτι παει),πηγαινε καλουτσικα αλλα δε δουλευε ομαλα και γραμμικα σαν το δικο μου(200 μαμα) και πανω κατω σαν μαμα 200αρι παει,και λιγο χειροτερα!!!καλυτερα βαλε βαριατορ και μπιλιες για να παρει τα πανω του.
Στις κόντρες που έχουν κάνει μηχανές με αυτοκίνητα και έχουν νικήσει τα αυτοκίνητα, οι μηχανές ήταν τουλάχιστον 10ετίας + και σκέτα χρέπια....Και το κάνουν και θέμα.

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Edessaios : 13-06-08 στις 13:18.
Παλιά 13-06-08, 14:44
Το avatar του χρήστη giwrgos20v
giwrgos20v Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: 200sx
Περιοχή: κορυδαλλος-νικαια
Δύναμη Σεβασμού: 239
giwrgos20v είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ανοιξτε ενα τοπικ με βελτιωσεις για τα runner κ μην βρωμιζεται το αυτο εδω
παρακαλω

Παλιά 13-06-08, 15:11
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πικρενεσαι γιατι εκτος απο υπερκυβισμενα σας περνανε εσας τους 20v και τα ραννερ???χαχαχαχαχαχα!!!!!
Παλιά 13-06-08, 15:20
mpesikos Offline:

Μοντέλο: CTS
Δύναμη Σεβασμού: 395
mpesikos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giwrgos20v Εμφάνιση μηνυμάτων
ανοιξτε ενα τοπικ με βελτιωσεις για τα runner κ μην βρωμιζεται το αυτο εδω
παρακαλω
αχρηστο θα ειναι γιατι κανεις δεν αλλος δεν ασχολειται με σκουτερακια!!μονο ο roy-d θα ποσταρει..να ανοικσουμε ενα τοπικ για παπια οπως yamaha f1

εχεις λισαξει με εκεινο το παλιο ρανερ
Παλιά 13-06-08, 20:32
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τώρα κατάφερα να μπώ στο φόρουμ μετά από μια βδομάδα. Όχι ότι η γνώμη μου έχει κάποια ιδιαίτερη αξία, αλλά θα ήθελα να θίξω κάποια από τα σημεία που διάβασα.

Διάβασα ότι για να με περάσει ένα golf gti 4 (που μπορεί να πέζει από 150 εως αρκετά πάνω από 200 αλόγα) θα πρέπει να μην ξέρω να ανοίγω και να μην ξέρω να εκμεταλλεύομαι τον κινητήρα του αυτοκινήτου μου. Επίσης ότι δεν είμαι ο τύπος του κοντράκια (είμαι ο πρώτος που αποποιούμαι αυτόν τον τίτλο) αλλά με τον τρόπο που αναφέρθηκε είναι σαν να μου λέτε "μεγάλε αφού δεν ξέρεις μην ανοίγεις και μας ρεζιλεύεις"! Επίσης ότι κακώς πήρα TS αφού δεν το σκίζω συνέχεια και ότι με το 1600 θα βολευόμουν μια χαρά.

Θα ήθελα να πω ότι είναι άδικο να κρίνετε τους άλλους για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τις καταστάσεις. Έκανα αιματηρές οικονομίες 2.5 χρόνια για να αγοράσω ένα γρήγορο άμαξι και δεν έχω σκοπό να το χαζοσπάω για να ικανοποιήσω τί? Την ματαιοδοξία μου ότι το αμάξι μου είναι γρηγορότερο από του άλλου; Εντάξει εσείς μπορεί να πιστεύετε ότι κάθε αμάξι που γράφει ΤΟΥΟΤΑ είναι αθάνατο και όλα τα άλλα χαλάνε. Εγώ δεν τρέφω αυταπάτες.

Κάθε μέρα μου κολλάει στο δρόμο από ibiza 101 άλογα μέχρι ότι θες. Δηλαδή θα πρέπει να το σπάω όλη μέρα; Τότε θα έπρεπε να είναι 1η-2α κόφτες όλη την ώρα. Για να αποδείξω τι; Η μήπως θα πρέπει να πηγαίνω κολλημένος πίσω από τα golf gti με 2α και 6500 στροφές μέχρι να αποφασίσει να πατήσει; Η μήπως θα πρέπει να κάνω κατεβάσματα στις 7000 στροφές για να μην περάσει ο δίπλα. Λοιπόν αυτό παρότι μπορώ να το κάνω, δεν το κάνω και δεν ξέρω αν αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να κάθομαι σπίτι και να πηγαίνω με ταξί...

Τέλος θα ήθελα να πω ότι διακρίνω έναν έντονο οπαδισμό. Δεν είναι καλό να προσπαθούμε να μειώσουμε το αμάξι του άλλου ο οποίος για κάποιο λόγο το πήρε. Μην γράφετε ότι όλα τα τουρμπο σπάνε, ότι δεν μπορεί να πάει για ώρα με 200 κλπ. Βγάζουνε και οι άλλες εταιρίες καλά αμάξια, δεν είναι μόνο η ΤΟΥΟΤΑ...
Παλιά 13-06-08, 21:11
Το avatar του χρήστη DJKEY
DJKEY Offline:

Μοντέλο: Corolla TS 10/03
Περιοχή: Papagou/Athens
Δύναμη Σεβασμού: 324
DJKEY είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS Εμφάνιση μηνυμάτων
Τώρα κατάφερα να μπώ στο φόρουμ μετά από μια βδομάδα. Όχι ότι η γνώμη μου έχει κάποια ιδιαίτερη αξία, αλλά θα ήθελα να θίξω κάποια από τα σημεία που διάβασα.

Διάβασα ότι για να με περάσει ένα golf gti 4 (που μπορεί να πέζει από 150 εως αρκετά πάνω από 200 αλόγα) θα πρέπει να μην ξέρω να ανοίγω και να μην ξέρω να εκμεταλλεύομαι τον κινητήρα του αυτοκινήτου μου. Επίσης ότι δεν είμαι ο τύπος του κοντράκια (είμαι ο πρώτος που αποποιούμαι αυτόν τον τίτλο) αλλά με τον τρόπο που αναφέρθηκε είναι σαν να μου λέτε "μεγάλε αφού δεν ξέρεις μην ανοίγεις και μας ρεζιλεύεις"! Επίσης ότι κακώς πήρα TS αφού δεν το σκίζω συνέχεια και ότι με το 1600 θα βολευόμουν μια χαρά.

Θα ήθελα να πω ότι είναι άδικο να κρίνετε τους άλλους για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται τις καταστάσεις. Έκανα αιματηρές οικονομίες 2.5 χρόνια για να αγοράσω ένα γρήγορο άμαξι και δεν έχω σκοπό να το χαζοσπάω για να ικανοποιήσω τί? Την ματαιοδοξία μου ότι το αμάξι μου είναι γρηγορότερο από του άλλου; Εντάξει εσείς μπορεί να πιστεύετε ότι κάθε αμάξι που γράφει ΤΟΥΟΤΑ είναι αθάνατο και όλα τα άλλα χαλάνε. Εγώ δεν τρέφω αυταπάτες.

Κάθε μέρα μου κολλάει στο δρόμο από ibiza 101 άλογα μέχρι ότι θες. Δηλαδή θα πρέπει να το σπάω όλη μέρα; Τότε θα έπρεπε να είναι 1η-2α κόφτες όλη την ώρα. Για να αποδείξω τι; Η μήπως θα πρέπει να πηγαίνω κολλημένος πίσω από τα golf gti με 2α και 6500 στροφές μέχρι να αποφασίσει να πατήσει; Η μήπως θα πρέπει να κάνω κατεβάσματα στις 7000 στροφές για να μην περάσει ο δίπλα. Λοιπόν αυτό παρότι μπορώ να το κάνω, δεν το κάνω και δεν ξέρω αν αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να κάθομαι σπίτι και να πηγαίνω με ταξί...

Τέλος θα ήθελα να πω ότι διακρίνω έναν έντονο οπαδισμό. Δεν είναι καλό να προσπαθούμε να μειώσουμε το αμάξι του άλλου ο οποίος για κάποιο λόγο το πήρε. Μην γράφετε ότι όλα τα τουρμπο σπάνε, ότι δεν μπορεί να πάει για ώρα με 200 κλπ. Βγάζουνε και οι άλλες εταιρίες καλά αμάξια, δεν είναι μόνο η ΤΟΥΟΤΑ...
Παυλαρα καλησπερα.

Ειμαι κι εγω κατοχος TS. Συμφωνω σχετικα με τις οικονομιες τις οποιες εκανες για να αποκτησεις το αμαξι που ηθελες. Ομως θα πρεπει να ξερεις οτι αυτος (οπως εγω) που σπαει καθημερινα 1ες-2ες, που κανει αλλαγες απο 4η-2α για να βρεθει στο λιφτ και που περιμενει στις 6.000 για να "χτυπησει" τον μπροστινο του, δεν τα κανει απαραιτητα για να αποδειξει κατι οπως εσυ το εθεσες. Ισως απλα προκειται για μια προσωπικη ευχαριστηση που του δινεται εκεινη τη στιγμη. Προσωπικα ποτε δεν αποδεικνυω τπτ σε κανεναν. Χαιρομαι το αμαξι μου στο επακρον με τον τροπο που εγω εχω επιλεξει. Γι αυτο και πηρα την TS αλλωστε. Αρα δεν προκειται απαραιτητα περι καποιας αποδειξεως προς τον αλλον οδηγο ή προς το αλλο αμαξι, εκτος κι αν οι συνθηκες το απαιτουν και καταλαβαινεται ολοι τι εννοω.

Επισης κανεις δεν υποστηριζει οτι τα μοναδικα αμαξια στον κοσμο ειναι τα toyota. Απλα μας αρεσει να τονιζουμε και να υπερηφανευομαστε για την υπεροχη της αγαπημενης μας αυτοκινητοβιομηχανιας σε καποιους συγκεκριμενους τομεις, οπως η αξιοπιστια για παραδειγμα. Αυτο δεν καθιστα καθε vag τουρμπο αυτοκινητο αναξιοπιστο...αλλα σιγουρο το καθιστα πιο ευαλωτο σε ζημιες σε σχεση με ενα toyota, και αρα ισως κατα κατι πιο αναξιοπιστο απο την αγαπημενη μας εταιρεια. και ειδικα οταν εχουμε τοσα τρανα παραδειγματα αναξιοπιστιας αναφορικα με τα γερμανικα τουρμπο κυριως, καλως θεωρω κανουμε και τα μνημονευουμε. φυσικα και καμμια φορα η υπερβολικη αγαπη καταληγει σε παθος και οπαδισμο, χωρις ομως αυτο να παιρνει ιδιαιτερα υπερβολικες διαστασεις.

Τελος, ολοι εμεις χαιρομαστε να βλεπουμε πραγματικα καλα αμαξια να βγαινουν στην παραγωγη και απο αλλες καταξιωμενες εταιρειες για να εντεινεται ο ανταγωνισμος και να μην νιωθουμε μεγαλη μοναξια στην κορυφη!

Φιλικοτατα,
Κωνσταντινος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη DJKEY : 14-06-08 στις 02:45.
Παλιά 13-06-08, 21:41
Το avatar του χρήστη spirosg6
spirosg6 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: COROLLA G6
Περιοχή: Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
Δύναμη Σεβασμού: 249
spirosg6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192 Εμφάνιση μηνυμάτων
Seat Ibiza 450+ άλογα ξεφτύλισε CBR 900. Ήταν συνέχεια μπροστά και μετά τα 200Km/h του άνοιγε ακόμα περισσότερο...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Αμα εχεις ενα αμαξι 800+ αλογα ναι...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από billlllll Εμφάνιση μηνυμάτων
Το 2 sec 0-100 για μηχανή σε δρόμο δεν υπάρχει
Aν το CLS ήταν το 63 AMG και το CBR τον έπαιζε μέχρι τα 100, μπορεί και έμενε κάγκελο στο επόμενο φανάρι ο μηχανάκιας (αφού το μηχανόβιος είναι προσβλητικό )
αποκλειεται το seat να ηταν μπροστα μονο αν ο οδηγος του 900 δεν ηξερε οποιος θελει μπορουμε να τα μετρησουμε εχω ενα fazer 1000 145 αλογα δεν εχει πολλα ειναι τουρισμου το μηχανακι 1τη 120 - 2ερα 160 - 3τη 200 και. 0-200 εχω 9δευτερολεπτα αν παμε εχει ο φιλος μου GSXR 1000 περιπου 170-180 αλογα δεν ξερω ακριβως το εχει ξεφτιλισει.οπωτε παμε βολτα για να παιξουμε με αμαξι πρεπει να ειναι απο Μ3 πορσε και σε αυτα εμεις παιζουμε και αυτοι λυσανε. τελευταια επαιζε με ενα Μ5 το καινουριο 507 αλογα και στα 280 αρχισε να του φευγει το Μ5.με 2ερα εμενα περιπου 100 χιλιομετρα και το σηκωνω σουζα που ειναι και αργο.
Παλιά 13-06-08, 21:45
pavlosTS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla TS pro-f/l
Δύναμη Σεβασμού: 244
pavlosTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση και κυρίως για το ύφος που είναι ανάλογο με το δικό μου. Αν πας μερικές σελίδες (νομιζω 8) πίσω θα δεις γιατί έγραψα αυτά που έγραψα. Ίσως πιο πολύ με πείραξε το ύφος με το οποίο ειπώθηκαν κάποια πράγματα που είχαν την έννοια ότι "δεν ξέρεις να το ανοίγεις οπότε ότι και να γράψεις δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα..."

Εγώ ποτέ δεν είπα ότι δεν τρέχω το αμάξι, έχω πει πάμπολες φορές ότι δεν το σπάω και το κυριώτερο δεν το σπάω για πλάκα. Σε κάποιο μήνυμα παλιά είχα διάβασα ότι κάποιος κατέβασε από 2α και 4000 στροφές σε 1η για να μπει στο λιφτ. Εαν εσεις θεωρείτε ότι αυτό δεν είναι σπάσιμο πάω πάσο. Κατά τη γνώμη μου μη σώσω και τον περάσω αν είναι να κάνω κάτι τέτοιο. Εγώ τέτοια είπα ότι δεν κάνω. Τώρα εαν αυτό που κατάλαβαν μερικοί είναι ότι κυνηγουσα ένα Gti αλλάζοντας στις 7000 στροφές θα ήθελα να μου πουν από που το κατάλαβαν αυτό;

Και για να κλείσω, το περιστατικό με το gti δεν το έγραψα για να πω ότι το gti είναι πιο γρήγορο αλλά για την συμπεριφορά του συγκεκριμένου οδηγού. Έχω ανοίξει και αλλη φορά με gti 4 και έφαγε αρκετό, αλλά ήταν στα ίσα και δεν έκανε τέτοια...

Πάντως ευχαριστώ για την σωστότατη απάντηση σου.
Παύλος
Παλιά 13-06-08, 22:18
papadodi Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Ε12 f/l 1.4
Περιοχή: Αθηνα
Δύναμη Σεβασμού: 245
papadodi είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ασχετο, αλλα δε κρατιεμαι. pavlosTS k djkey, χαιρομαι που υπαρχουν και δυο νηφαλιοι με αποψη σε αυτη τη κουβεντα!
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων Νo5 corollapatra ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1638 03-04-11 22:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 4 ranger ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1064 16-07-09 11:39
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων no 2 admin ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 1362 09-09-07 05:00
Φιλικά ανοίγματα και κοντρούλες Corollάκηδων billlllll ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2206 27-09-06 16:09

Page generated in 0,20012689 seconds (76,06% PHP - 23,94% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:10.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com