Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 12-06-08, 23:30
Το avatar του χρήστη Janakas
Janakas Offline:
Administrator

Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Janakas έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Μακαρι φιλε να εχεις καλα νεα και να ξεμπερδεψεις! Αν βρηκες το καταλληλο ατομο Κανε Τους Ρομπα φιλε.. δεν μπορει ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο να φερεται ετσι..

..οταν μεγαλώσω θα γινω σαν το Ts του Corollapatra!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-06-08, 00:45
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
βαγγελη και να εχει σκιστει τι να λεει ρε συ??δεν εχει ανοχες το μοτερ να δουλευει μεχρι τους κοφτες?αν ηταν ετσι να μου βαζαν κοφτη στις 4500στροφες. δηλαδη το τς θα ειναι ατοπημα να το πηγαινεις στο λιφτ?? δεν καταλαβαινω.απο την στιγμη που υπαρχει εγγυηση και τα σερβις γιναν σε αντιπροσωπεια πρεπει να το καλυψουν.ασε που αυτη η ζημια δεν βγαινει απο την μια μερα στην αλλη,δεν το πηραν γραμμη?δεν ακουγαν το μοτερ?

εδω μου ειχε κοπη απο μαλακια μου ο αισθητηρας του ΑBS και εδωσα 120 ευρο να τον αλαξω και οταν τον αλαξα λεω,Τσεκαρετε και τον αλλον αν κρεμεται ή ειναι ετοιμος να κοπει να μην εχουμε τα ιδια.Ολα καλα μου λενε δινω τα λεφτα και γεια σας.Μετα απο 2000χλμ ξανα λαμπακι ABS,το πηγα και ηταν κομμενος ο αλλος αισθητηρας.Τους λεω δεν σας ειπα να το τσεκαρετε?γιατι ξανακοπηκε?θα μου το φτιαξετε τσαμπα δεν ξερω τι θα κανετε και πραγματι αλαχτηκε τσαμπα.....

Με τα λιγα αν και δεν ξερω τι παιζει ακριβως και αν ο φιλος ειναι σωστος και καθαρος σε σερβις και λοιπα πρεπει να φτιαχτει το αμαξι του.Γι αυτο οπως λεμε ολοι εχουμε τογιοτα και οχι VW,για να εχουμε και στην στραβη το κεφαλι μας υσηχο.
Παλιά 13-06-08, 03:41
realpoisom Offline:
Νεότατος

Δύναμη Σεβασμού: 0
realpoisom είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπόν, καινούργια μηχανή δεν παίζει να σου βάλουν γιατι η μηχανη δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικο. Αν περαστεί στην εγγύηση θα σου αλλάξου όποιο εξάρτημα έχει φθαρεί ή δε λειτουργεί με βάση τις προδιαγραφες...

Εγώ θέλω να σου ζητήσω μερικές πληροφορίες μια και μιλάω με ενα φίλο που δουλεύει σε αντιπροσωπεια της TOYOTA.
1. σε ποίο συνεργείο πήγες στη Θεσσαλονίκη
2. κάθε πότε αλλάζεις λάδια και τι λάδια βάζεις
3. είπες οτι υπάρχει καταγραφή για το λάδι αλλά όχι για το ρελαντι. Σχετικά με τη βαλβίδα που παίζει παραπάνω;;; ή μηπως θεωρούν ότι αυτη ειναι ζημιά που έχεις κάνει εσυ;
4. όταν πάμε για service πρώτα μιλάμε με καποιο μάστορα που μας ρωτάει αν πιστεύουμε ότι πρέπει να ελεγχθει κάτι (κάτι που πιθανως έχει πέσει στην αντίλυψή μας) και συμπληρώνει ενα έντυπο που το παίρνει ο μηχανικός που κοιτάει το αμάξι μας. Δεν μπορεί, εκεί πρέπει να υπάρχει κάποια αναφορά γιατο ρελαντί. Πιστεύω οτι χωρίς αυτό δε μπορείς να αποδείξεις οτι το μοτέρ είχε προβλημα απο την αρχή και άντε μετά να τους πείσεις ότι δεν το πήγαινες κοφτες... Είναι ο λόγος σου, κόντρα στον δικο τους και άκρη δε βγαίνει...
5. νομίζω οτι το όριο για απώλεια λαδιου είναι τα 500ml

αυτό το νομίζω δε μου αρέσει και πολυ. κοίτα, για να κοινηθείς νομικά, αλλα να μην εκτεθούμε και εμεις που μιλάμε σε γνωστούς και φίλους θα πρέπει να έχουμε τη βεβαιότητα ότι το αυτοκίνητο δεν έχει σκιστεί, γιατι αλλιώς θα γίνουμε όλοι ρόμπα.

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχασες καμια κατεβασια;;
Χέρετε φίλε ranger!
Στίς πρώτες συζητήσεις με τον τεχνικό απο μόνος του μου ανέφερε για παραγγελλία καινούριου μπλόκ...νομίζω πως μου έδωσε να καταλάβω οτι σημαίνει αλλαγή μηχανής, ίσως και να μην κατάλαβα καλά μίας και δεν είμαι ο καλύτερος με τις μηχανές!
1) Ήμουν κοζάνη και πήγα στην Toyota Γιαραμάζης!
2)λάδια έχουν αλλαχθεί σύμφωνα με αυτά που με συμβούλευαν στα service κάθε 15.000χλμ και η καλή ποιότητα συνθετικών λαδίων (για να αντέχουν 15.000 απότι μου είπαν!)
3) Η βαλβίδα που παίζει διαπιστώθηκε αφού ανοίχθηκε η μηχανή μετά το πρόβλημα! Θεωρούν ότι όλοι η ζημία έγινε (αναφορά στο αρχικό Post) απο εμένα! Για την βαλβίδα δεν τα ρείχνουν σε εμένα!
4) Ξέρεις κάτι μέχρι και τώρα πίστευα ότι δεν υπήρχε κάτι για να αποδειχθεί για το ρελαντί...τώρα που το αναφέρεις έτσι παραστατικά κάτι μου έρχεται στο μυαλό ότι ίσως να είχε γραφτεί κάτι σε παρατηρήσεις της εντολής στα 15.000χλμ θα το ρωτήσω! (πωπω τι φλασία ήταν αυτο τώρα...μα τόσο κόλλημα!!!)
5) Δεν γνωρίζω κάτι...

Το νομίζω το λέω σε σχέση με ένα Hundai Accent που έχω για την δουλεία όπου πραγματικά ύστερα απο 160.000 μπορώ να διαβεβαιώσω τους πάντες οτι το αμάξι το έχω σκίσει, και δεν καίει ούτε γραμμάριο ακόμη και σήμερα που έχει να κάνει service και αλλαγή λαδίων ίσως και 55.000χλμ! Το corolla μου έχει κάνει ξεκούραστα χιλίομετρα και μπορώ να πώ ότι απο τα 45.000χλμ τα 37.000 είναι σε εθνικές οδούς με ένα μέσο όρο ταχήτητασ τα 130-140χλμ/ω. Όχι το αμάξι δεν είναι σκισμένο!

Όχι δεν έγινε καμία λάθος κατεβασία απο εμένα! Αν είχε γίνει πως θα μιλούσα για νομικές κινήσεις (αν και πάλι το ακούω λίγο άσχετο εγώ αυτό περί κατεβασίας, και μόλις μου το είπαν πίστεψα ότι πάνε να τα ρείξουν επίτηδες σε εμένα, για να μην πληρώσουν τίποτα, παρόλλα αυτα το άκουσα απο πολλούς το θέμα οπότε αρχίζω να πιστεύω ότι όντος συμβαίνει...αλλά όχι στην δικία μου περίπτωση!!!)

Εγώ βρήκα έναν γνωστό μου απο Βέλγιο και μου είπε ότι οτιδήποτε τέτοιο ακόμα και αν το πρόβλημα προκλήθηκε απο οδιγική συμπεριφορά η διαδικασίες αλλαγής μηχανής έπρεπε να είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα χωρίς να έχουμε φτάσει μέχρι εδώ (εννοώ για τον έναν μήνα τώρα που τραβιέμαι)! Και μου είπε πως Δευτέρα Τρίτη που θα επιστρέψει στο Βέλγιο θα το δεί το θέμα! Γιαυτό λέω περιμέντε πριν κάνετε και απο την μερία σας το οτιδήποτε, όπου σας ευχαριστώ πολύ και αισθάνομαι υποχρέωση για το ενδιαφέρον σας ακόμη και εαν δεν σας γνωρίζω!!!

Επίσης να προσθέσω ότι απο την μέρα παραλλαβής του αυτοκινήτου απο την αντιπροσωπία δεν έχει προστεθεί απο εμένα στον κινητήρα του ούτε μία βίδα αυτό για τα περί βελτίωσεις..και για να μην χάσω την εγγύηση....αχαχαχαχα

@@@@@

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
βαγγελη και να εχει σκιστει τι να λεει ρε συ??δεν εχει ανοχες το μοτερ να δουλευει μεχρι τους κοφτες?αν ηταν ετσι να μου βαζαν κοφτη στις 4500στροφες. δηλαδη το τς θα ειναι ατοπημα να το πηγαινεις στο λιφτ?? δεν καταλαβαινω.απο την στιγμη που υπαρχει εγγυηση και τα σερβις γιναν σε αντιπροσωπεια πρεπει να το καλυψουν.ασε που αυτη η ζημια δεν βγαινει απο την μια μερα στην αλλη,δεν το πηραν γραμμη?δεν ακουγαν το μοτερ?

Με τα λιγα αν και δεν ξερω τι παιζει ακριβως και αν ο φιλος ειναι σωστος και καθαρος σε σερβις και λοιπα πρεπει να φτιαχτει το αμαξι του.Γι αυτο οπως λεμε ολοι εχουμε τογιοτα και οχι VW,για να εχουμε και στην στραβη το κεφαλι μας υσηχο.
Όλα τα service έχουν γίνει στα σωστά χλμ δηλαδή των 15.000 να έγινε στα 15.150χλμ και αντίστηχα των 30.000χλμ να έγινε στα 30.200 το πολύ! και τα 2 service έγιναν στην toyota Πλέστης (είναι κοντά μου βλέπετε...)

Κάπως έτσι το σκέυτομαι και εγώ φίλε Roy-D, επίσης θα ήθελα να προσθαίσω ότι επηδεί η Toyota είναι για εμένα απο της καλύτερες εταιρίες και το επόμενο αυτοκίνητο μου θα είνια Toyota αλλά αν το πλαίσιο του δεν ξεκινάει απο J τους το έφερα όλο στο κεφάλι, ξυγιμένα πράγματα...άκου Αγγλία!!!! Πληρώνω Ιάπωνα, θέλω Ιάπωνα τέλος!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη realpoisom : 13-06-08 στις 04:00.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-06-08, 05:47
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Δύναμη Σεβασμού: 587
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καλα αυτο δεν εχει και τοση σημασια γιατι και μενα απο Αγγλια ειναι και δεν εχει κανει(το μοτερ του) κιχ...(ολο το αλλο εκανα ΑΑχχχ απο τις μπαριερες!!!)
ειναι τελικα να μην σου τυχει και αν σου τυχει εγγυηση και τελος!!!!Να φανταστεις εγω εχω αλαξει μεχρι και λεβιεδακι ταχυτητων μεσα στην εγγυηση επειδι ειχε ξεφτυσει λιγο το δερμα!!!
Παλιά 13-06-08, 16:25
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
λοιπόν η κατάσταση σχετικά με την εγγύηση έχει ώς έξης...
Για το αυτοκίνητο μας δικαιολόγείται απώλεια λαδιού ενός λίτρου (δλδ 1000 ml) απο service σε service. Αυτό σημαίνει οτι τα 700 ml που λείπανε όταν το μέτρησες στη Θεσσαλονίκη θεωρείται φυσιολογικο. Βέβαια αφου υπήρχε αυτή η έλλειψη προφανως σου είπαν να έχεις το νου σου για να παρατηρηθεί το φαινομενο και να δουν ποσα παραπάνω θα χάσει μέχρι το επομενο σερβις.
ερώτηση:
στο συνεργείο στη θεσσαλονίκη είχες 42.000 και βρήκαν οτι έλειπαν 700ml λάδι. ήρθες Αθήνα και πήγες την επόμενη στο συνεργείο (δλδ με περίπου 42.600 χιλιόμετρα).
Σου ξαναμέτρησαν το λάδι, γράφτηκε κάποια τεχνική αναφορά του συμβάντος;
Σου είπαν να τους το ξαναπάς στα 45.000 χιλιόμετρα, αλλά στα 43.800 αναψε λαμπάκι μηχανης. Μέχρι τα 43.800 ξανατσέκαρες τα λάδια σου;
Όταν πήγες με αναμένο λαμπάκι, πριν ανοίξουν τη μηχανή μετρήσανε τα λάδια;;;
Θέλω να καταλήξω αν χάθηκαν 300 ml λάδι σε αυτα τα χιλιόμετρα για να δικαιολογεί "στέγνωμα" του μοτέρ και πρόκλιση βλάβης.
Επισης είπες οτι ο πραγματογνώμονας απο τα κεντρικά (προφανώς εννοείς TOYOTA HELLAS), απεφάνθη οτι η ζημιά προκλιθηκε απο κακή χρήση. Φοβάμαι ότι αν ήταν τέτοιο το πόρισμα του, είναι πολύ δύσκολο να περάσεις τη βλάβη στην εγγύηση (αυτο μου το είπε φίλος που δουλεύει στο τμήμα εγγυήσεων σε αντιπροσωπεια της TOYOTA).

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-06-08, 17:04
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 846
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Τι λες ρε αμα ειχε στεγνωσει ο κινητηρας απο λαδια θα λαμπαδιαζοταν ολα απο πανω μεχρι κατω...
Δεν λαμπαδιαζει πρωτα η κεφαλη και μετα το μοτερ απο κατω..
Δυστηχως η ευτυχως το λαμπακι στα ΤΟΥΟΤΑ οσο αναφορα τα παλια(για τα καινουργια δεν αλλαξε τιποτα απο οσο γνωριζω μπορω να κανω και λαθος)
αναβει οταν το μοτερ δεν εχει ιχνος λαδιου...
Υ.Γ.
Φιλε επειδη δεν βλεπω να βγαζεις ακρη ξεκινα να φωναζεις γιατι οσο πας με το αγιο προκοπη δεν βγαζεις...

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-06-08, 18:18
realpoisom Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Βέβαια αφου υπήρχε αυτή η έλλειψη προφανως σου είπαν να έχεις το νου σου για να παρατηρηθεί το φαινομενο και να δουν ποσα παραπάνω θα χάσει μέχρι το επομενο σερβις.
ερώτηση:
στο συνεργείο στη θεσσαλονίκη είχες 42.000 και βρήκαν οτι έλειπαν 700ml λάδι. ήρθες Αθήνα και πήγες την επόμενη στο συνεργείο (δλδ με περίπου 42.600 χιλιόμετρα).
Ήμουν στην Κοζάνη και όταν διαπίστωσαν για την απώλεια λαδιού λόγο του μεγάλου ταξιδιού προστέθηκαν τα λάδια και ήρθαν στα κανονικά επίπεδα!

Παράθεση:
Σου ξαναμέτρησαν το λάδι, γράφτηκε κάποια τεχνική αναφορά του συμβάντος;
Ναι μου μέτρησαν τα λάδια πάλι μετά το ταξίδι αλλα ήταν στα σωστά επίπεδα δεν είχε απώλειες! "γιαυτο" μου είπαν να πάω να τα ελέγξουμε στο service των 45.000 αλλα δυστυχώς δεν καταφέραμε να φτάσουμε έως εκεί και έγινε ζημια!

Παράθεση:
Σου είπαν να τους το ξαναπάς στα 45.000 χιλιόμετρα, αλλά στα 43.800 αναψε λαμπάκι μηχανης. Μέχρι τα 43.800 ξανατσέκαρες τα λάδια σου;
Όχι δεν τα κοίταξα καθόλου μιας και είχα κάνει σχεδόν 1.000xlm
Παράθεση:
Όταν πήγες με αναμένο λαμπάκι, πριν ανοίξουν τη μηχανή μετρήσανε τα λάδια;;;
ναι τα κοίταξαν και εάν θυμάμαι καλά ήταν ok και τότε!

Παράθεση:
Θέλω να καταλήξω αν χάθηκαν 300 ml λάδι σε αυτα τα χιλιόμετρα για να δικαιολογεί "στέγνωμα" του μοτέρ και πρόκλιση βλάβης.
όπως προείπα η απώλεια συμπληρώθηκε όταν εντοπίστηκε!

Παράθεση:
Επισης είπες οτι ο πραγματογνώμονας απο τα κεντρικά (προφανώς εννοείς TOYOTA HELLAS), απεφάνθη οτι η ζημιά προκλιθηκε απο κακή χρήση. Φοβάμαι ότι αν ήταν τέτοιο το πόρισμα του, είναι πολύ δύσκολο να περάσεις τη βλάβη στην εγγύηση (αυτο μου το είπε φίλος που δουλεύει στο τμήμα εγγυήσεων σε αντιπροσωπεια της TOYOTA).
αυτό μου είπαν και από το συνεργείο...δύσκολο πολύ! αλλα περιμένουμε μέχρι δευτερα-τρίτη που θα μιλήσω με Βέλγιο!!

Παράθεση:
Για το αυτοκίνητο μας δικαιολόγείται απώλεια λαδιού ενός λίτρου (δλδ 1000 ml) απο service σε service.
δεν μπορώ να χωνέψω ότι δικαιολογεί η toyota απώλεια λαδιού 1λίτρου...πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα! Αν είναι έτσι να το πουλήσω και να πάρω Χουντάι Accent 8.900e και άμα λάχει του ρίχνω και μια σπρωξιά στον γκρεμό άμα το βαρεθώ και δεν με νοιάζει και τίποτα! Έως τώρα είχαμε στην οικογένεια αλλα 3 toyota, 1 starlet(πίτα "φτιαγμενο"), 1 carina Η 1.8 και ένα φορτηγάκι Hiace κανένα δεν έκαιγε ίχνος λαδιού ποτε τον ποτων!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 13-06-08 στις 23:42. Αιτία: Greeklish converter by Corollapatra!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-06-08, 23:54
ranger Offline:
Administrator

ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από realpoisom Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν μπορώ να χωνέψω ότι δικαιολογεί η toyota απώλεια λαδιού 1λίτρου...πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα!!
και εμένα μου φάνηκε πολύ περίεργο, αλλά τι να πεις, αυτοί θέτουν τους κανόνες του παιχνιδιού.
Οπότε αναμένουμε απο δευτέρα τρίτη τις εξελίξεις... ελπίζω να σε βοηθήσαμε, εύχομαι να βγάλεις άκρη.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-06-08, 23:45
realpoisom Offline:
Νεότατος

Κατόπιν συνεχούς ομιλίας μου με τον γνωστό μου στο Βέλγιο, δόθηκε εντολή για επανεξέταση της υπόθεσης μου και σήμερα Πέμτη στάλθηκε άλλος εμπιρογνώμονας να δεί το αμάξι! Αποτέλεσμα είναι ότι απο την αντιπροσωπία που είναι τώρα το αμάξι μάλλον δεν στάλθηκαν όλα τα συμπτώματα-προβλήματα στον φάκελο που ανοίχθηκε για την υπόθεση του Corolla μου με αποτέλεσμα να μην γνώριζαν για το "τζόγο" που είχε ο 3ος κύλινδρος...οπότε αναμένουμε πάλι...

Αυτό που πίστευα απο την αρχή είναι ότι δεν έδειξαν 100% ενδιαφέρον για να με εξυπηρετησουν και άφησαν λίγο το θέμα στο φλού απο την αντιπροσωπία...δεν μετέφεραν ακριβώς το πρόβλημα μου στα κεντρικα και στον εμπιρογνώμονα της Toyota Hellas όταν ήρθε να δεί το αμάξι!

Με την ομιλία που είχα με τον γνωστό μου στο Βέλγιο έιπε πώς αυτά μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν...και πως θα έπρεπε να είχαν προβεί σε αντικατάσταση του κινητήρα ακόμη και εαν το φταίξιμο ήταν 100% δικό μου!

Ελπίζω να ξεμπερδεύω σιγά σιγά ιατί θέλω να έρθω σε συνάντηση του club με το Corollaki μου και εγώ :-)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-06-08, 02:41
ranger Offline:
Administrator

αυτή η εξέλιξη είναι πάρα πολύ ενθαρρυντική και μάλλον αρχίζει να φαίνεται φως στο τουνελ. Μακάρι τελικά να τελειώσουν τα προβλήματα σου και να σε δούμε σε κάποια συνάντηση με νέο μοτερακι...!

Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > SUPPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Toyota Yaris 2006-2014 Bilstein b8 + eibach springs jimmys22 Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά 0 08-11-18 14:33
Κλειδιά για Corolla 2006 tasosmos TOYOTA COROLLA E 12 9 18-03-16 21:12
cruise control για corolla D4D 2/2006 kostas kyr Corollaclub On Line Store. 2 08-06-14 00:07
Νέο Toyota Avensis Facelift 2006 pagalo CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 10 25-02-07 14:49
Terra ή privilege? Χρώμα μπορντώ σε 5D ? testos TOYOTA COROLLA E 12 7 29-08-06 23:57

Page generated in 0,20131803 seconds (84,91% PHP - 15,09% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:59.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com