Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 11-06-08, 21:14
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγω χτες κερδισα 10ΕΥΡΩ στο στοιχημα...δεν επαιξα καθολου παλι κουβα θα πηγαινε με την ελλαδιτσα μας.Δεν πειραζει δεν πρεπει να τους κρινουμε ημασταν λιγο ατυχοι.Πιστευω το προβλημα μας ειναι οτι δεν εχουμε καθολου κεντρο και αρα δεν υπαρχει αναπτυξη.
Παλιά 15-06-08, 00:49
Το avatar του χρήστη IVEHIN
IVEHIN Offline:

Μοντέλο: E-111 G6
Περιοχή: ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 307
IVEHIN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Κριμα,κριμα και παλι κριμα για την ελλαδα που σημερα επαιξε πραγματικα καλα και απο ενα λαθος του τερματοφυλακα εχασε το παιχνιδι τελικα.
Μπραβο στα παιδια που τα εδωσαν ολα.

Παμε για το 2010 τωρα.

Ο θανατος ερχεται απο τον Ranger απο ψηλα και απο τον ivehin στα κρυφα!!!

DIONYSOUS KING
Any challenge?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-06-08, 01:16
Το avatar του χρήστη wastegate
wastegate Offline:
Moderator

Μοντέλο: ΕΕ101turbo..
Περιοχή: ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 845
wastegate είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βγηκε λες και θα πηγαινει να πιασει πεταλουδα..

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-06-08, 01:33
IVEHIN Offline:

Ενταξει αυτα τα εχει το ποδοσφαιρο.
Σημασια εχει οτι σημερα επαιξαν καλα και οχι οπως στο προηγουμενο.

DIONYSOUS KING
Any challenge?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-06-08, 01:46
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Και η αναλύτικη τακτική ανάλυση που ξέρω ότι περιμένατε...

Τακτική ανάλυση πρώτου ημιχρόνου που έγραψα κατα τη διαρκεια του ημιχρόνου:

Η ομάδα παρατάχτηκε για να παίξει 4-3-3 το οποίο να μπορεί να μεταλλάσεται σε 4-5-1 όταν αμυνόμαστε. Ξεκινήσε με πολυ όρεξη και πιεση ψηλά απο τους Αμανατίδη, Λυμπεροπουλο και Χαριστεά. Πιστεύω οτι η ταχύτητα σου Σαλπιγγίδη ή του Γκέκα θα ταίριαζε περισσοτερο σε αυτό το στιλ πιεσης ψηλά. Τα μπάκ σήμερα είναι αισθητα πιο δραστήρια. Ο Σεϊταριδης έκανε 2-3 επελάσεις παρότι οι Ρώσοι ανεβαίναν απο αριστερα που αυξάνει τις αμυντικές του υποχρεώσεις. Πολύ καλες συνεργασιες με Πάτσα και με Χαριστεά. Η δεξιά πλευρά μας ήταν αισθητα πιο δραστήρια. Δυστυχώς ο τραυματισμος και η εξοδός του Γιούρκα έκοψε την ορμη που είχαμε απο δεξια. Απο την αριστερή πλευρά δεν έχουμε τα ίδια αποτελεσματα παρότι ο Τοροσίδης προσπαθει. Μεγάλο μειωνέκτημα είναι ότι δεν είναι αριστεροποδαρος. Τον έχουν πάρει χαμπάρι και δεν φοβούνται τις σέντρες του με το αριστερο, απλά φροντίζουν να μην του δίνουν το χόρο να αλλάξει ποδι και έτσι τον έχουν περιορίσει.
Πιστεύω όμως οτι με την αναγκαστική αλλαγή του Σεϊταρίδη έπρεπε να φέρει τον Τορο δεξια και να βάλει τον Σπυρόπουλο αριστερα (μπορεί να μην έχει εμπειρια, εχει όμως καλά στοιχεία και το βασικότερο ΑΡΙΣΤΕΡΟ πόδι!!!). Η είσοδος του καραγκούνη μονο κακο μπορει να κάνει. Θα προσπαθήσει να πείσει οτι μπορει να παιξει καλα, θα πάρει πρωτοβουλιες και φοβάμαι οτι θα κάνει βλακειες. Ότι στημένη μπάλα εκτέλεσε ήταν κακη και φοβάμαι ότι έτσι θα είναι και στο 2ο ημίχρονο. Ας αφήνει τον Μπασινα που είναι τουλάχιτον φιλότιμος.
Τέλος ας πω κάτι και για τη φάση του γκόλ. Φταίει κατα 70% ο Νικοπολίδης για την έξοδο που έκανε, και 30% τα 2 στόπερ μας (Κυριάκος και Δέλλας) που δεν ήταν κανενας εκει να καλύψει. Γενικά η ομάδα και ειδικά πριν φάμε το γκόλ ήταν πολύ καλή. Έγιναν προσπάθειες να παιξουμε πιο στρωτό ποδοσφαιρο, αλλά οι μακρίνες μπαλίες και όποιος τη βρει δεν έλλειψαν. Η πίεση μας αμυντικά ήταν ικανοποιητικη. Δεν φάνηκε ιδιαίτερα ο Δέλλας (είναι αργός ρε γαμώτο), ο Κατσουράνης και ο Μπασινάς είναι μέτριοι, ενώ ο Τοροσίδης είναι περιορισμένος στα αριστερα επειδή δεν είναι η φυσική του θέση....

τακτική ανάλυση δευτέρου ημιχρόνου.
προφητική μου φαίνεται η φράση που έγραψα στο ημίχρονο "Η είσοδος του καραγκούνη μονο κακο μπορει να κάνει". Ξέρω ότι πολλοι θα έχετε αντιθετη άποψη με μένα, αλλά αν παρατηρήσετε τακτικά το παιχνίδι της εθνικής θα δείτε ότι ο Κάρα δεν προσέθεσε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως σε αυτό. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ο Καραγκούνης φερνει μερικά καλα αλλα και άλλα τόσα κακα στο παιχνίδι της εθνικής, αλλά δυστυχώς τα καλά είναι μόνο επιφανειακά.
Τα καλα
Φέρνει πάθος, ορμή, γεμίζει τους χώρους, μαρκάρει, κάνει κινήσεις, σουτάρει, εκτελει φάουλ και κορνερ κτλ κτλ
Τα κακά
Τακτικά η ομάδα με την είσοδο του Κάρα παίζει ΑΝΑΡΧΑ. Δεν υπάρχει σύστημα, δεν υπάρχει ορθόδοξος τρόπος αναπτυξης. Βάζει το κεφάλι κάτω και τρέχει, σουτάρει όπως και όποτε του έρθει ενω θα μπορούσε να πασάρει με καλύτερες προοπτικες. Κάνει τούμπες και καραγκιοζιλίκια για να πάρει φάουλ και να πάρουν κάρτες οι αντίπαλοι, βιάζεται απο το 50ο λεπτό και γενικά ΑΓΧΩΝΕΙ την ομάδα, ενω δεν πρέπει. Χαρακτιριστικό παράδειγμα είναι ότι δεν εκμεταλλευτίκαμε καθόλου την είσοδο του Γκέκα γιατι σταματήσαμε να παίζουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο (που ο Λυμπερόπουλος ήταν αργός και έκανε συνέχεια ηλίθια φάουλ).
Βέβαια αν μου πείτε οτι είναι το καλύτερο χάφ που έχουμε στον πάγκο ίσως να έχετε δικιο. Άρα που καταλήγουμε, αυτόν έχουμε, αυτά που παθαίνουμε μας αξίζουν.

Τακτικά δεν μπορώ να πω πολλά για το δεύτερο ημίχρονο γιατι η ομάδα αγχώθηκε πολυ νωρις, οι παίχτες βιάζονταν και δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν σωστα καμια επιθετική προσπάθεια. Μετά το 75 η κούραση ήταν καταλυτική, αν και περιμενα να δω το Γιαννακόπουλο να παίρνει τη μπάλα και να κάνει καμια κούρσα.

Γενικά για τον αγώνα έχω να πω τα εξής:
Σιγουρα η όμάδα έπαιξε με πάθος και παρουσιάστικε αισθητά καλύτερη απο το πρώτο παιχνιδι. Σε αυτο συνετέλεσε η αλλαγή του συστήματος και το ότι ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, χρειαζομασταν έστω την ισοπαλία. Την καλύτερη μπάλα την παίξαμε μέχρι το 30. Μετά φάγαμε το γκόλ, έπεσε η ψυχολογία μας, βρήκε ο Σεϊταρίδης που ήταν πραγματικα πολύ καλος και επαιζε πολυ καλα με Πάτσα και Χαριστεά, μπήκε ο Κάρα και όλα τα συστήματα καταργήθηκαν μπροστά στην ποδοσφαιρική του βλακεία.

Συνολικά μου άρεσε πάρα πολυ ο Τοροσίδης. Σε ρηχά νερά ήταν πάλι ο Κατσουράνης και ο Μπασινάς. Η άμυνα γενικά καλή, αν και περασε κάποιες πολύ δυσκολες στιγμές που γλυτώσαμε απο τύχη. ο Δέλλας είναι αργος, ενώ ο Κυριάκος θα κάνει 1-2 λαθάκια σε κάθε αγώνα που απλά παρακαλας να είναι ή μικρά ή να μην είναι μοιραία. Ο Λύμπε δε μου άρεσε. έπαιζε πολύ με πλάτη (όπως κάνει πάντα), τραβολογιόταν με του αμυντικούς (όπως κάνει πάντα) και χρεώθηκε με πολλά φάουλ (όπως παθαίνει πάντα), με αποτελεσμα να περνάνε αναξιοποίητες οι ευκαιρίες μας. Δυστυχώς το λάθος του Νικοπολίδη ήταν μοιραίο γιατι επηρέασε γενικά την απόδοση την ομάδας...

Τουλαχιστόν σήμερα δικαιολογήσαμε εν μέρη τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης... ΕΛΛΑΔΑΡΑ μαζί σου στα καλά, μα πολύ περισσότερο μαζί σου και στα δύσκολα!!!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ranger : 15-06-08 στις 01:52.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-06-08, 02:55
IVEHIN Offline:

Ετσι ετσι μαζι και στις χαρες και στις λυπες.

Η αναλυση ειμαι σιγουρος οτι ειναι καλη αλλα δεν την διαβασα γιατι βατιομουν.

DIONYSOUS KING
Any challenge?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-08, 15:57
Το avatar του χρήστη nolis
nolis Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Celica TS
Περιοχή: AΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 252
nolis είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σημερα παντος βλεπω να πεφτουν βροχη τα γκολ με Ισπανια.....

http://www.celicaclub.gr
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 18-06-08, 16:46
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
Και η αναλύτικη τακτική ανάλυση που ξέρω ότι περιμένατε...

Τακτική ανάλυση πρώτου ημιχρόνου που έγραψα κατα τη διαρκεια του ημιχρόνου:

Η ομάδα παρατάχτηκε για να παίξει 4-3-3 το οποίο να μπορεί να μεταλλάσεται σε 4-5-1 όταν αμυνόμαστε. Ξεκινήσε με πολυ όρεξη και πιεση ψηλά απο τους Αμανατίδη, Λυμπεροπουλο και Χαριστεά. Πιστεύω οτι η ταχύτητα σου Σαλπιγγίδη ή του Γκέκα θα ταίριαζε περισσοτερο σε αυτό το στιλ πιεσης ψηλά. Τα μπάκ σήμερα είναι αισθητα πιο δραστήρια. Ο Σεϊταριδης έκανε 2-3 επελάσεις παρότι οι Ρώσοι ανεβαίναν απο αριστερα που αυξάνει τις αμυντικές του υποχρεώσεις. Πολύ καλες συνεργασιες με Πάτσα και με Χαριστεά. Η δεξιά πλευρά μας ήταν αισθητα πιο δραστήρια. Δυστυχώς ο τραυματισμος και η εξοδός του Γιούρκα έκοψε την ορμη που είχαμε απο δεξια. Απο την αριστερή πλευρά δεν έχουμε τα ίδια αποτελεσματα παρότι ο Τοροσίδης προσπαθει. Μεγάλο μειωνέκτημα είναι ότι δεν είναι αριστεροποδαρος. Τον έχουν πάρει χαμπάρι και δεν φοβούνται τις σέντρες του με το αριστερο, απλά φροντίζουν να μην του δίνουν το χόρο να αλλάξει ποδι και έτσι τον έχουν περιορίσει.
Πιστεύω όμως οτι με την αναγκαστική αλλαγή του Σεϊταρίδη έπρεπε να φέρει τον Τορο δεξια και να βάλει τον Σπυρόπουλο αριστερα (μπορεί να μην έχει εμπειρια, εχει όμως καλά στοιχεία και το βασικότερο ΑΡΙΣΤΕΡΟ πόδι!!!). Η είσοδος του καραγκούνη μονο κακο μπορει να κάνει. Θα προσπαθήσει να πείσει οτι μπορει να παιξει καλα, θα πάρει πρωτοβουλιες και φοβάμαι οτι θα κάνει βλακειες. Ότι στημένη μπάλα εκτέλεσε ήταν κακη και φοβάμαι ότι έτσι θα είναι και στο 2ο ημίχρονο. Ας αφήνει τον Μπασινα που είναι τουλάχιτον φιλότιμος.
Τέλος ας πω κάτι και για τη φάση του γκόλ. Φταίει κατα 70% ο Νικοπολίδης για την έξοδο που έκανε, και 30% τα 2 στόπερ μας (Κυριάκος και Δέλλας) που δεν ήταν κανενας εκει να καλύψει. Γενικά η ομάδα και ειδικά πριν φάμε το γκόλ ήταν πολύ καλή. Έγιναν προσπάθειες να παιξουμε πιο στρωτό ποδοσφαιρο, αλλά οι μακρίνες μπαλίες και όποιος τη βρει δεν έλλειψαν. Η πίεση μας αμυντικά ήταν ικανοποιητικη. Δεν φάνηκε ιδιαίτερα ο Δέλλας (είναι αργός ρε γαμώτο), ο Κατσουράνης και ο Μπασινάς είναι μέτριοι, ενώ ο Τοροσίδης είναι περιορισμένος στα αριστερα επειδή δεν είναι η φυσική του θέση....

τακτική ανάλυση δευτέρου ημιχρόνου.
προφητική μου φαίνεται η φράση που έγραψα στο ημίχρονο "Η είσοδος του καραγκούνη μονο κακο μπορει να κάνει". Ξέρω ότι πολλοι θα έχετε αντιθετη άποψη με μένα, αλλά αν παρατηρήσετε τακτικά το παιχνίδι της εθνικής θα δείτε ότι ο Κάρα δεν προσέθεσε ΤΙΠΟΤΑ απολύτως σε αυτό. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ο Καραγκούνης φερνει μερικά καλα αλλα και άλλα τόσα κακα στο παιχνίδι της εθνικής, αλλά δυστυχώς τα καλά είναι μόνο επιφανειακά.
Τα καλα
Φέρνει πάθος, ορμή, γεμίζει τους χώρους, μαρκάρει, κάνει κινήσεις, σουτάρει, εκτελει φάουλ και κορνερ κτλ κτλ
Τα κακά
Τακτικά η ομάδα με την είσοδο του Κάρα παίζει ΑΝΑΡΧΑ. Δεν υπάρχει σύστημα, δεν υπάρχει ορθόδοξος τρόπος αναπτυξης. Βάζει το κεφάλι κάτω και τρέχει, σουτάρει όπως και όποτε του έρθει ενω θα μπορούσε να πασάρει με καλύτερες προοπτικες. Κάνει τούμπες και καραγκιοζιλίκια για να πάρει φάουλ και να πάρουν κάρτες οι αντίπαλοι, βιάζεται απο το 50ο λεπτό και γενικά ΑΓΧΩΝΕΙ την ομάδα, ενω δεν πρέπει. Χαρακτιριστικό παράδειγμα είναι ότι δεν εκμεταλλευτίκαμε καθόλου την είσοδο του Γκέκα γιατι σταματήσαμε να παίζουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο (που ο Λυμπερόπουλος ήταν αργός και έκανε συνέχεια ηλίθια φάουλ).
Βέβαια αν μου πείτε οτι είναι το καλύτερο χάφ που έχουμε στον πάγκο ίσως να έχετε δικιο. Άρα που καταλήγουμε, αυτόν έχουμε, αυτά που παθαίνουμε μας αξίζουν.

Τακτικά δεν μπορώ να πω πολλά για το δεύτερο ημίχρονο γιατι η ομάδα αγχώθηκε πολυ νωρις, οι παίχτες βιάζονταν και δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν σωστα καμια επιθετική προσπάθεια. Μετά το 75 η κούραση ήταν καταλυτική, αν και περιμενα να δω το Γιαννακόπουλο να παίρνει τη μπάλα και να κάνει καμια κούρσα.

Γενικά για τον αγώνα έχω να πω τα εξής:
Σιγουρα η όμάδα έπαιξε με πάθος και παρουσιάστικε αισθητά καλύτερη απο το πρώτο παιχνιδι. Σε αυτο συνετέλεσε η αλλαγή του συστήματος και το ότι ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, χρειαζομασταν έστω την ισοπαλία. Την καλύτερη μπάλα την παίξαμε μέχρι το 30. Μετά φάγαμε το γκόλ, έπεσε η ψυχολογία μας, βρήκε ο Σεϊταρίδης που ήταν πραγματικα πολύ καλος και επαιζε πολυ καλα με Πάτσα και Χαριστεά, μπήκε ο Κάρα και όλα τα συστήματα καταργήθηκαν μπροστά στην ποδοσφαιρική του βλακεία.

Συνολικά μου άρεσε πάρα πολυ ο Τοροσίδης. Σε ρηχά νερά ήταν πάλι ο Κατσουράνης και ο Μπασινάς. Η άμυνα γενικά καλή, αν και περασε κάποιες πολύ δυσκολες στιγμές που γλυτώσαμε απο τύχη. ο Δέλλας είναι αργος, ενώ ο Κυριάκος θα κάνει 1-2 λαθάκια σε κάθε αγώνα που απλά παρακαλας να είναι ή μικρά ή να μην είναι μοιραία. Ο Λύμπε δε μου άρεσε. έπαιζε πολύ με πλάτη (όπως κάνει πάντα), τραβολογιόταν με του αμυντικούς (όπως κάνει πάντα) και χρεώθηκε με πολλά φάουλ (όπως παθαίνει πάντα), με αποτελεσμα να περνάνε αναξιοποίητες οι ευκαιρίες μας. Δυστυχώς το λάθος του Νικοπολίδη ήταν μοιραίο γιατι επηρέασε γενικά την απόδοση την ομάδας...

Τουλαχιστόν σήμερα δικαιολογήσαμε εν μέρη τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης... ΕΛΛΑΔΑΡΑ μαζί σου στα καλά, μα πολύ περισσότερο μαζί σου και στα δύσκολα!!!
Καθισα και διαβασα ολη την αναλυση και λεω να γινεις αθλητικος δημοσιογραφος...τα ειπες πολυ καλα και αναλυτικα.Συμφωνω και πιστευω οτι το προβλημα μας ειναι το κεντρο δεν εχουμε καθολου παικτες κα ιδεν εχουμε εναν παικτη να βγαλει μια καλη σεντρα και για αυτο δεν εχουμε πετυχει ακομα γκολ.Σημερα πιστευω θα μας διαλυσει η ισπανια(οσα προγνωστικα λεω βγαινουν αντιθετα).Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι στην Ελλαδιτσα μας ολοι ξεχνανε γρηγορα και αμεσως κατηγορουν ολα και ολους...κριμα.Εγω την στηριζω και θα την στηριζω παντα ακομα και οταν χασαμε απο τους μπ@στ@ρδους στο καραισκακι την στηριζα.Καποιοι απλα νομιζουν οτι ειναι προπονητες και τα ξερουν καλυτερα απο ολους.
Παλιά 19-06-08, 02:25
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Online:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 589
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Μπορεί να πικραθήκαμε με την εθνική αλλά με αυτό το βιντεάκι ας γελάσουμε και λίγο.....

http://www.youtube.com/watch?v=8R0LzxqbYtE

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-06-08, 03:37
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 658
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti Εμφάνιση μηνυμάτων
Καθισα και διαβασα ολη την αναλυση και λεω να γινεις αθλητικος δημοσιογραφος...τα ειπες πολυ καλα και αναλυτικα.Συμφωνω και πιστευω οτι το προβλημα μας ειναι το κεντρο δεν εχουμε καθολου παικτες κα ιδεν εχουμε εναν παικτη να βγαλει μια καλη σεντρα και για αυτο δεν εχουμε πετυχει ακομα γκολ.Σημερα πιστευω θα μας διαλυσει η ισπανια(οσα προγνωστικα λεω βγαινουν αντιθετα).Το μονο που με στεναχωρει ειναι οτι στην Ελλαδιτσα μας ολοι ξεχνανε γρηγορα και αμεσως κατηγορουν ολα και ολους...κριμα.Εγω την στηριζω και θα την στηριζω παντα ακομα και οταν χασαμε απο τους μπ@στ@ρδους στο καραισκακι την στηριζα.Καποιοι απλα νομιζουν οτι ειναι προπονητες και τα ξερουν καλυτερα απο ολους.
Σε ευχαριστώ πολύ, αλλά με την προπονητική και συγκεκριμένα με την τακτική και τα συστήματα ασχολούμαι ερασιτεχνικά (για να μπορώ να παρακολουθώ και να καταλαβαίνω περισσοτερα στην ποδοσφαιρική σκακιέρα όταν βλέπω εναν αγώνα).
Και εγώ την εθνική την στηριζα και θα την στηρίζω ακόμα πιο πολύ στα δύσκολα. Έκανα κριτική αλλά δεν ήμουν αφοριστικος (ίσως ήμουν λίγο με τον Καραγκούνη, αλλα νευριάζω όταν ακούω κόσμο να λέει οτι ήταν καλος, και δε βλέπει τα κακά που προκαλεί στην ομάδα το στίλ του). Τέλος πάντων το EURO τελείωσε για εθνική μας και μόνο ενας σωστός απολογισμός θα μας διδάξει αυτά που κάναμε λάθος. Αν ο Νίνης είχε παίζει φέτος (άααα ρε κερατα Πεσέϊρο) θα είχε θέση σε αυτή την ομάδα και τα πράγματα ίσως ήταν διαφορετικά.
Για το σημερινό αγώνα δεν έχω πολλά να πω. Βλέπαμε το παιχνίδι μαζί με κοπέλες σε σπίτι και δεν μπορούσα να δώσω την πλήρη προσοχή μου (ήθελα να δω πως θα τα παει ο Σπυρόπουλος, νομίζω καλά στάθηκε, αλλά δεν έχω ολοκληρωμένη εικόνα).

Δεν πειράζε ρε Ελλαδάρα, πάμε για προκριματικά του Μουντιάλ!!!!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
1NR-FE Euro 5 vs Euro 6 sphinxgr SUPPORT 0 23-04-18 13:13
KATALUNYA 2008 MARMEL MOTO GP 35 10-06-08 22:21
Mugello 2008 ranger MOTO GP 12 05-06-08 15:39
Car of the Year 2008 tigraki WEB LINKS 63 19-11-07 21:34
Euro 2004 TAKAROS ΓΕΝΙΚΑ 6 07-07-04 15:58

Page generated in 0,19556594 seconds (83,74% PHP - 16,26% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 20:03.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com