Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
|
|
11-06-08, 12:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Κοσμά το ότι ο corollaPatra είναι υπευθυνος της Πάτρας δεν σημαίνει ότι όταν βλέπει αυτή τη συμπεριφορά θα κάτσει με σταυρωμενα χέρια.
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
δεν έχει να κάνει ρε Κοσμα οτι ο Αντρέας είναι Πατρινός Mod. αφού αυτός είδε πρώτος οτι το θέμα πήγε να παρεκτραπεί, έκανε τις διορθωτικές κινήσεις (διαγραφες ) για να μην χαθεί η μπάλα...
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Δεν το κατάλαβα Κοσμά αυτό... Από που έπρεπε να είμαι δηλαδή για να διαγράφω Post και να διασφαλίζω την ορθή λειτουργία του forum; Για εξήγησέ μου σε παρακαλώ...
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από IVEHIN
Δηλαδη το πρεπει να γινεται ρε φιλε Κοσμα να το εκανε καποιος αλλος και οχι καποιος πατρινος.
Δεν το καταλαβαινω.
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Απο την Ιαπωνία Αντρέα
|
Έλα για να χαλαρώσουμε λιγάκι που πέσαμε όλοι με τα μούτρα...
Δώθηκε απάντηση στο θέμα απο ενα εντεταλμένο όργανο της διοικησης (δλδ εμένα.... όποιος δεν πιστεύες ας διαβάσει και την υπογραφή μου) και το θέμα ΤΕΛΕΙΩΣΕ...
αντε γιατι τις τελευταιες 2 σελιδες λέμε όλο λακακίες σε αυτο το τοπικ και ειμαστε όλοι OFF TOPIK...
ή πειτε για κανενα ανοιγματακι (φιλικό ή εχθρικο) ή μην γράφετε τιποτα!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
11-06-08, 12:17
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παλιοτερα που ειχαμε μια συζητηση με τον Fani ειχε πει (και συγκεκριμενα στο Δημητρη) πως οι mod εκτος Αθηνων μπορουν να διαχειριζονται μονο τα topics τα δικα τους και πως γινονται mod μονο για την πολη τους γιατι δεν μπορουν τα παιδια στην Αθηνα να ασχολουνται με τα παντα (λογικο). Τωρα τι εχει αλλαξει δεν ξερω, δεν εχω εμπαθεια με κανενα, απλα μου φαινεται καπως το να σβηνει ο corollapatra post του Wastegate. Ταπινη αποψη μου.
11-06-08, 12:23
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Κοσμά, κάθε Mod και Admin έχει ένα κομμάτι του forum που έχει την ευθύνη να το παρακολουθεί, να το ελέγχει και να το διαχειρίζεται σαν πρώτη προτεραιότητα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν ελέγχει και άλλα σημεία του forum και ότι εάν δει κάτι κάπου αλλού που χρήζει παρέμβασης δεν θα το κάνει. Δεν έχει σημασία εάν αυτό είναι σε θέμα άλλης αρμοδιότητας ή δημοσίευση μέλους από άλλη περιοχή από αυτή που κατάγεται ο mod-admin... Αυτά...
11-06-08, 13:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Νομίζω ότι το θέμα ξεκαθάρισε και ότι δεν χρειάζεται άλλο να το βασανίζουμε.....
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
|
|
|
11-06-08, 20:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
O pwpwpali τα καταφερε και χαζογελαει που μαλωνετε τωρα εδω...Ολα τα αμαξια καλα ειναι...τι θελει ο καθενας,τωρα ο πωπωπαλης π.χ τι να επαιρνε με 150 αλογα??? καλη επιλογη και τιμιο στα λεφτα του. Εγω ειμαι τρελαμενος τογιοτακιας,εγινα δηλαδη,και αν παρω κατι θα παρω τογιοτα παλι και θα το φτιαξω!!!! οσο για τους μοντ...ΘΑΝΑΤΟΣ!καντε με εμενα να σας διαγραψω ΟΛΟΥΣ!!! χαχαχα Βαγγελη ασχετο αλλα μου διεγραψες ενα για τους ξενυχτηδες που το εγραψα στισ 5:58 θυμησε μου να μαλωσουμε οταν σε δω!!!
Τωρα στο θεμα μας. επειδι δεν εχω αμαξι κυκλοφορω με την ρανερια μου 125cc 4χρονο!! πηγαινα εγω χαλαρα με 40χλμ στις ροπες δηλαδη... και ερχεται ενας καγκουρας με ενα 50αρακι και με περναει σαν σιφουνας μεσα στην πολη...νευριασα,φουντωσα! κανω μια σφηβα θανατου αναμεσα απο φορτηγο και αμαξι σε αντιθετο ρευμα και τον αφηνω πολλα μηχανακια πισω...χεχεχεχεχε!!!οταν εχω λεφτα θα παρω καρμπυρατερ απο 200αρη βαριαντορ μαλοσι και ρυθμιζα τα ζιγκλερ,θελω να ριξω φολα σε εναν φιλο που εχει ενα σουζουκακι fx!!!
|
11-06-08, 21:46
|
|
|
|
|
συμφονω κ εγω πως ο καθενας μας εχει τα δικα του κριτηρια κ γουστα για το τι αμαξι που θα παρει κ ειναι προβλειμα του..αλλα θεωρω πολυ χαζο να εισαι μελος στο corolla club κ να κατηγορεις τα corolla κ να διλονεις φανατικος saxakias πχ.τι κανεις τοτε εδω ρε φιλε?τεσπα επειδη το γ@μισ@με το τοπικ ας επανελθουμε στο θεμα μας..
φιλε roy-d μην κανεις ονειρα για το fx γιατι θες πολλα καρβελια για να το φτασεις..εγω εχω ενα παπι yamaha f1 με πλανισμα θυριδομα κ εξατμιση παταγα 180 gilera δυχρονο..καλα φια σενα δεν το συζειταω
ΥΓ.σε προκαλω
|
12-06-08, 01:11
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
|
|
Eγώ έχω ένα yamaha z 200αρη υδρόψυχτο και σας προκαλώ και τους δύο χεχεχεχε....
|
|
|
|
12-06-08, 02:26
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
salonika
|
|
το σαββατο το βραδυ διπλα μου στο φαναρι ερχεται ενα mercedes c 180 kompressor το κουπε ομως.σκεφτομαι να τον ανοιξω εγω απτην αρχη να δω ποσο πολυ θα με περασει!!ξεκιναμε στο φαναρι,τον εφαγα αρκετα στην εκκινηση και κοβουμε και οι 2 γιατι ειχε κιαλλο φαναρι,παλι το ιδιο φευγω καλυτερα στην εκκινηση και συνεχιζω στη δευτερα αλλα μολις ειμαι ετοιμος να βαλω 3η με περναει και η διαφορα ανοιγε αρκετα!!!!!βασικα πρεπει ναταν αυτοματο.
και λιγο off topic
ενα βραδυ την προηγουμενη βδομαδα ειμαι με του Father το αμαξι και σταματαω στο περιφερειακο στο φαναρι που στριβεις για ευκαρπια(ειχαν και μπλοκο ακριβως απεναντι),διπλα μου ενα porsche cayenne gt η gts εγραφε πισω(ενος πιτσιρικα 17 χρονων!!!!!γνωστου μου ο οποιος δε το σπαει γιατι το στρωνει)και διπλα ερχεται ενα mercedes cls αρκετα πειραγμενο!!!που παω εγω ο καραμητρος με το 316 εε?????ξαφνικα γεμιζει ο καθρεπτης μου με φως και χωνεται μπροστα στο φαναρι ενα cbr 900 2002 νομιζω η πιο παλιο.ο μερσεντακιας μαρσαρει απειλητικα,ο μηχανοβιος ψυχραιμος,ω ρε μανα μου λεω τωρα θα δουμε καλη κοντρα και μπροστα στους μπατσους!!!ξεκιναει το μερσεντεσ πολυ δυνατα και φευγει πολυ καλα(εγω απο παρα πολυ πισω μυριζα το λαστιχο που αφηνε κατω!!)η μηχανη πρωτη παει κυριλλε και μολις βαζεις δευτερα το σπαει και ριχνει ποολυ πραγμα στο cls!!!!!μετα απλως εξαφανιστηκαν απτα ματια μου,αλλα ο νεοπλουτος δε του φτανει που το περασε μια μηχανη που κοστιζει οσο το 1/20στο του αμαξιου του,ξυνοταν να πιει το τσαγακι!!πω πω ηθελα ναβλεπα τα μουτρα του οταν το περασε!!!
εγω σας προκαλω και τους 3(για το ζ οχι με σιγουρια.....)
με το δικο μου το runner 200 4χρονο αλλα εχω τωρα και για λιγες μερες ενα 180 διχρονο με κυλινδροπιστονο malossi και καρμπυρατερ!!!!!!!παει μαμιωντας αλλα θελει τακακια μπρος πισω και ειναι λιγο διαλυμενο
|
12-06-08, 02:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από salonikios
εγω σας προκαλω και τους 3(για το ζ οχι με σιγουρια.....)
με το δικο μου το runner 200 4χρονο αλλα εχω τωρα και για λιγες μερες ενα 180 διχρονο με κυλινδροπιστονο malossi και καρμπυρατερ!!!!!!!παει μαμιωντας αλλα θελει τακακια μπρος πισω και ειναι λιγο διαλυμενο
|
Εμένα κανένα ανοιγματάκι δε μου έχει κάτσει αλλά σας προκαλώ και τους τέσσερις. Εγώ θα είμαι με το νέο μου ποδήλατο. Η κόντρα θα είναι να κατέβουμε 30 σκαλία!!! Θα φάτε καρότσες... και πολλές τούμπες!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
12-06-08, 05:10
|
|
Administrator
|
|
|
|
Μπα μην το λες Βαγγελη! Α, και σε παω χαλαρα κοντρα σκαλια με ποδηλατο! Και κοντρα σε κολιδι!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19725299 seconds (75,80% PHP - 24,20% MySQL) with 46 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:38. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|