Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pavlosTS
Την Πέμπτη κατάλαβα πόσο "άτιμοι" είναι οι τουρμπάτοι...
Πέμπτη βράδυ και ανεβαίνω Καρέα. Η κίνηση χαλαρή. Είμαι έξω απο το Υπουργείο δημοσίας τάξεως και περιμένω στο φανάρι. Έρχεται δίπλα golf gti το προηγούμενο (το 4). Ανοίγει πράσινο και φεύγει κομμάτια. Φεύγω και εγώ από πίσω του, δεν ανοίγω 1η αλλά 2α και 3η (στο λιφτ άρχισα να τον μαζεύω αλλά είχε φύγει αρκετά ήδη) και φτάνουμε στο επόμενο φανάρι, αυτός μπροστά και εγώ από πίσω του. Εννοείται ότι ο τύπος κατάλαβε τι παίζει.
Ανάβει πράσινο και φεύγει χαλαρά (είχε αμάξι μπροστά), κάποια στιγμή ανοίγει τρύπα για αλλαγή λωρίδας για να φύγουμε από την κίνηση και εδώ αρχίζουν τα περίεργα...
Αντί να επιταχύνει και να αλλάξει λωρίδα μειώνει ταχύτητα και μόλις πέφτουν λίγο τα χιλιόμετρα του δίνει και φεύγει, λες και το έκανε επίτηδες να ρίξει τις στροφές μου...
Λέω τυχαίο είναι, και φτάνουμε στο τελευταίο φανάρι που αρχίζει η μεγάλη ευθεία του Καρέα. Πάλι αυτός μπροστά και εγώ πίσω και πάλι αυτός έχει αμάξι μπροστά. Ανάβει πράσινο και φεύγουμε πάλι χαλαρά. Ο αθεόφοβος κάνει πάλι το ίδιο. Ενώ έχει ανοίξει τρυπάρα να αλλάξει λωρίδα και να φύγουμε μόνοι μας μπροστά δεν το κάνει. Κάποια στιγμή κάνει να φύγει αλλά βλέπει ότι τον ακολουθώ και πατάει φρένο...
Αφού ρίξει και άλλο τα χιλιόμετρα κάνει μια δοκιμή να δει αν μου ξεκολάει και αφού βλέπει ότι είναι σε στροφές που μου ανοίγει πατάει και μου φεύγει...
Πραγματικά οι τουρμπάτοι ξέρουν να παίζουν καλά το παιχνίδι τους...
|
το vw gti iv ειναι πιο αργο και απο περιπτερο.
2 εκδοχες υπαρχουν κι ας σε επαιζε στις στροφες.... ή ηταν βελτιωμενο ή δεν εχεις μαθει να δουλευεις καλα το δικο σου, γιατι λες κατι δικαιολογιες σαν του Νεοκλη.... οχι δεν το ζοριζω, οχι δεν βαζω την πρωτη στο lift, oxi δεν αλλαζω κοφτες (που ειναι σιγουρο αυτο). Γενικα δεν φαινεσαι ο τυπος του κοντρακια και ετσι δεν μπορεις να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα για κανενα ανοιγμα. Αυτα στα λεω γιατι η διαφορα σας επρεπε να ειναι χαοτικη.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
ναι για να δεις πρεπει να μπορεις να τους φτασεις.....
180χλμ κ 200 κ 220
δεν ειναι τερμα γκαζι σε αμαξια που πηγαινουν 250
|
Χαλαρωσε το κορμι σου και ασε να μιλησει κανενας γρηγορος.
Υπαρχουν και vwclub , seatclub που μπορεις να γραφεις.
Μην μα πριζεις τον ερωτα συνεχεια με τα φιλογερμανικα σου συναισθηματα.
Οποιος μιλησει για γερμανικο αυτοκινητο κατευθειαν να του την πεις......................................ελεος!!! !!!!