Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
03-06-08, 18:15
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Ποιος Κώστας??? Ηλίας λέμε...
|
σορρυ Ηλια!!!!!εχω χασει την μπαλα!
|
|
|
|
03-06-08, 19:18
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
|
|
οκ σε υπερευχαριστω..θελω να μου πεις ομως πως θα τις ζητεισω γιατι αν παω κ τους πω θελω τις βιδες του λιφτ θα μου πουν..μουρλο εισαι παιδακι μου,τι ειναι αυτο?γιατι ως γνωστον ειναι πολυ γνωστες επι του θεματος!!και να μου πεις αν θα χρειαστω τιποτα ακομα!θα παω αυριο να τα παραγκειλω κ με την πρωτη ευκαιρια θα τις βαλω..τον αισθητηρα τον καθαρισα με αυτο το σπρει γιατι ετσι μου ειπε αυτος ο καρναβαλος στο συναιργειο που λεγαμε,θα το ξσανακανω ομως κ με οινοπνευμα και αν και παλι εχω προβλειμα τοτε θα το αφεισω μεχρι να ξεπσιχησει κ μετα θα το αλλαξω!ο φιλος μου ειναι μαυρο το χιουνται που εχει κ ειναι ψηλοχρεπι εξοτερικα.το μοτερ του ομως,μαμαει!!οσο για τον γιαννη μου ειχε πει πριν καιρο οτι ειχε πατησει μια μαυρη ts με φιλτρο,εξατμιση κ παραλιλο!δεν μου ειπε αν ηταν απο δευτερες η ρολαριστοι,απλα οτι απο την γεφυρα του οαεδ μεχρι τον τσιορη ητν μπροστα!σημερα μου επιβεβαιωσε οτι ησουν εσυ κ για να πω την αληθεια δεν τον πιστευα οτι σου εριξε γιατι αρεα κ που λεει κανα ψεματακι..
|
03-06-08, 19:57
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Με τον κωδικό που γράφει πάνω στο σακουλάκι της φωτογραφίας...
|
03-06-08, 22:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Χαλκίδα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Ούτε οι δικοί μου ήξεραν τι είναι οι βίδες του LI(έτσι τις λένε στα κεντρικά ,στην Ελευσίνα).Και όταν είδα να το λύνουν στην Ελευσίνα και είδα ότι παρόλο που είχε αλλαχτεί το μοτέρ οι βίδες ήταν ίδιες και φαγωμένες βγήκα από τα ρούχα μου.Και ξαναπήγα εκει και τους έκανα ιδιαίτερα μαθήματα.Μου ζητησαν να τους δείξω που είναι και να τις βρω στον υπολογιστή τους για να τις παραγγείλουν.Τους είπα ότι εκτός από ιδιαίτερα στα μαθηματικά λέω να κάνω και στους κινητήρες.Αν ενδιαφέρονται να μου πουν αλλιώς ας ρίξουν λίγο διάβασμα γιατί μέσα στο δίκτυο που τους δίνουν από τα κεντρικά υπάρχουν τα πάντα.Αν μου το έδιναν εμένα αυτό το πρόγραμμα θα έκανα βίδες τον VVTL-I και θα τον έλυνα 3 φορές σε μια μέρα.
|
|
|
|
03-06-08, 23:07
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
...θελω να μου πεις ομως πως θα τις ζητεισω γιατι αν παω κ τους πω θελω τις βιδες του λιφτ θα μου πουν..μουρλο εισαι παιδακι μου,τι ειναι αυτο?γιατι ως γνωστον ειναι πολυ γνωστες επι του θεματος!!και να μου πεις αν θα χρειαστω τιποτα ακομα!θα παω αυριο να τα παραγκειλω κ με την πρωτη ευκαιρια θα τις βαλω...
|
Όπως λέει και ο Ηλίας, ο κωδικός είναι πάνω στο σακουλάκι. Έχω όμως κάπου στο αυτοκίνητο -μάλλον μέσα στο τασάκι- το σακουλάκι που μου ήρθε από την Toyota με τον κωδικό (λογικά είναι ο ίδιος). Κάποια στιγμή το Σαββατοκύριακο που θα πάρω το αυτοκίνητο -διότι δεν το κυκλοφορώ μέσα στην εβδομάδα- θα το κοιτάξω και θα το γράψω (ελπίζω να το θυμηθώ μέχρι τότε).
Και δεν θυμάμαι να χρειάστηκε τίποτε άλλο, νομίζω ούτε και η φλάτζα του καπακιού (ψευτοκάπακο). Δεν είμαι, όμως, σίγουρος για το τελευταίο...
Παράθεση:
...τον αισθητηρα τον καθαρισα με αυτο το σπρει γιατι ετσι μου ειπε αυτος ο καρναβαλος στο συναιργειο που λεγαμε,θα το ξσανακανω ομως κ με οινοπνευμα και αν και παλι εχω προβλειμα τοτε θα το αφεισω μεχρι να ξεπσιχησει κ μετα θα το αλλαξω!...
|
Αν δεν δουλεύει σωστά το AFM, απλά δεν δουλεύει, ήτοι, έχει ήδη ξεψυχήσει. Αλλά, πρόσεχέ το, μην έχεις άλλα ...
Παράθεση:
...οσο για τον γιαννη μου ειχε πει πριν καιρο οτι ειχε πατησει μια μαυρη ts με φιλτρο,εξατμιση κ παραλιλο!δεν μου ειπε αν ηταν απο δευτερες η ρολαριστοι,απλα οτι απο την γεφυρα του οαεδ μεχρι τον τσιορη ητν μπροστα!σημερα μου επιβεβαιωσε οτι ησουν εσυ κ για να πω την αληθεια δεν τον πιστευα οτι σου εριξε γιατι αρεα κ που λεει κανα ψεματακι...
|
Το ψεματάκι είναι ο παράλληλος που έχει το αυτοκίνητό μου, όπως και το ότι δεν είπε ότι πάτησε πρώτος. Αλλά δεν πειράζει. Αυτά είναι λεπτομέρειες. Στην ευθεία, όλα πάνε. Στις στροφές να δούμε. Βέβαια, θα ήθελα να ξανακάνω το άνοιγμα και εγώ να παίζω με 1η ρολαριστή κοντά στο lift. Για να είμαστε και δίκαιοι, έτσι;
Πάνος.
|
04-06-08, 23:54
|
|
|
|
|
|
Ρε παιδια να ρωτησω κατι , μαις και το αναφερατε? Το AFM το καθορισζω με οινοπνευμα , με μια μπαντονεται οταν καθαριζω και το φιλτρο μου. Χρειαζεται κατι αλλο? Επισης οταν εχει θελει αλλαγμα , υοαρχουν καποια συμπτωματα? Εαν ναι ποια ειναι αυτα?
|
05-06-08, 00:08
|
|
|
|
Περιοχή:
Ρέθυμνο
|
|
Πηγα και εγω στην toyota σημερα για αυτες τις βιδες γιατι εχω 70.000 χιλ και
ψιλοφοβαμαι μην παθει κανενα εντερικο προβλιμα.
Το λεω στον (αρχημιχανικο) και μου λεει τι ειναι αυτες οι βιδες πρωτη φορα το ακουω...
δεν μπορουσε να καταλαβει τι και πως και για οτι προκιψει περνουν σημα απο τα κεντρικα
πηγα ληπον σπιτι εκτυπωσα τον κωδικο και τις φοτογραφιες και τις πηγα
θα ρωτισει και θα παρει τηλ να με ενοιμερωσει
ελπιζω να εχω καλα νεα.
παντως ηταν συνενοησημος
|
05-06-08, 02:41
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Ρε παιδια να ρωτησω κατι , μαις και το αναφερατε? Το AFM το καθορισζω με οινοπνευμα , με μια μπαντονεται οταν καθαριζω και το φιλτρο μου. Χρειαζεται κατι αλλο? Επισης οταν εχει θελει αλλαγμα , υοαρχουν καποια συμπτωματα? Εαν ναι ποια ειναι αυτα?
|
εμενα απλα μου αναβει το τσεκ χωρις το αυτοκηνιτο να εχει καποιο αλλο προβλειμα,σε επειδοσεις πχ..σε ενα φιλαρακι μου με μια celica ts δεν του αναψε το τσεκ αλλα αρχισε το αυτοκηνιτο να μην πηγαινει καθολου..οταν τον αλλαξε,ολα οκ!!
|
06-06-08, 00:30
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
εμενα απλα μου αναβει το τσεκ χωρις το αυτοκηνιτο να εχει καποιο αλλο προβλειμα,σε επειδοσεις πχ..σε ενα φιλαρακι μου με μια celica ts δεν του αναψε το τσεκ αλλα αρχισε το αυτοκηνιτο να μην πηγαινει καθολου..οταν τον αλλαξε,ολα οκ!!
|
Γι αυτο ρωτησα...Ουτε εμενα μου αναβει κατι , αλλα το αμαξι κατι φορες δεν τραβαει καθολου μα καθολου.... Να παταω τερμα γκαζι και να πηγαινει αισχος..... Ισως ειναι και η βενζινη ομως.... Θα το κοιταξω!
|
07-06-08, 16:44
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
εμενα πεταγε ακαυτες....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17214704 seconds (82,08% PHP - 17,92% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 19:09. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|