Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
|
|
|
27-05-08, 14:06
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gaspas
κατα πάσα πιθανότητα το ράδιο CD χαμηλώνει το φως της οθόνης λόγο της καταπόνησης του ηλεκτρικού κυκλώματος από τα φώτα του αυτοκινήτου, για να το διαπιστώσεις καλήτερα βάλτο τέρμα και δες τι γίνετε αν πέζει η οθόνη πιο πολύ τοτε σιγουρα είναι αυτο που λέω.
|
Αυτό που λες δεν ισχύει γιατί τι καταπόνηση να έχει το κύκλωμα μόνο με τα φώτα θέσης (μικρά) αναμμένα? Οσο δυνατά και να το βάλω, είτε να δουλεύει η μηχανή, είτε σβησμένη το ίδιο γίνεται. Είναι καθαρά τέτοιο το σύστημα για να μην σε τυφλώνει όταν οδηγάς το βράδυ. Αυτό το πρόβλημα έιχα στην προηγούμενη οθόνη που δεν το είχε το σύστημα αυτό αλλά είχε κουμπί που απενεργοποιούσε την οθόνη και άφηνε το ράδιο να παίζει κανονικά.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos
Eδεσσαίε για πες για κείνο το αυτ/το TRD που βάζεις το σήμα Τελών κυκλοφορίας ...
|
Τίποτα το σπουδαίο Γιώργο, αγορασμένο από το ebay 3 ή 4 ευρώ,δεν θυμάμαι ακριβώς. Δεν είναι αυτοκόλλητο μιας χρήσεως αλλά κολλάει με το που το ακουμπήσεις στο τζάμι. Το βάζεις το βγάζεις ότι ώρα θες και δεν χαλάει.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 27-05-08 στις 14:19.
Αιτία: Συγχώνευση δημοσιεύσεων...
|
27-05-08, 14:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από exs
Αντρέα για αναλογικά κανάλια βάζουμε δίπολες κεραίες, ο δέκτης ο δικός σου είναι για ψηφιακά;
|
Εάν κατάλαβα καλά από τα συμφραζόμενα Χάρη, μάλλον για ψηφιακά είναι, αλλά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τα αναλογικά... Δες τι γράφει στην περιγραφή του προϊόντος ο πωλητής: Car or home digital DVB-T Freeview aerial - 20 dbi Gain Power - Suitable for all Freeview digital boxes
31-05-08, 20:26
|
|
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ανδρεα και Πετρο θα ηθελα να σας αγκαρεψω για κατι. Θα ηθελα να μου μετρησετε το μηκος και το πλατο του συστηματος σας απο το σημειο που εφαπτεται με τους αεραγωγους , για να δω το ανοιγμα. Δηλαδη στον αεραγωγο που πηρατε ποσο ειναι το ανοιγμα στην μεση για να μπει το συστημα.Ελπιζω να εγινα κατανοητος , εαν οχι θα το εξηγησω καλυτερα!
|
31-05-08, 21:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Ανδρεα και Πετρο θα ηθελα να σας αγκαρεψω για κατι. Θα ηθελα να μου μετρησετε το μηκος και το πλατο του συστηματος σας απο το σημειο που εφαπτεται με τους αεραγωγους , για να δω το ανοιγμα. Δηλαδη στον αεραγωγο που πηρατε ποσο ειναι το ανοιγμα στην μεση για να μπει το συστημα.Ελπιζω να εγινα κατανοητος , εαν οχι θα το εξηγησω καλυτερα!
|
Εάν κατάλαβα καλά, θες να μετρήσουμε το άνοιγμα (ύψος x μήκος) που αφήνουν οι αεραγωγοί που αγοράσαμε εγώ και ο Πέτρος για να τοποθετηθεί η οθόνη, έτσι; Πάντως, εάν θες να την συγκρίνεις με το κενό που αφήνει η κλασική 2DIN θήκη που πήρες εσύ, είναι μεγαλύτερο το άνοιγμα στους δικούς μας αεραγωγούς... Πες μου εάν είναι αυτό που θέλεις για να μετρήσω...
01-06-08, 02:11
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Εάν κατάλαβα καλά, θες να μετρήσουμε το άνοιγμα (ύψος x μήκος) που αφήνουν οι αεραγωγοί που αγοράσαμε εγώ και ο Πέτρος για να τοποθετηθεί η οθόνη, έτσι; Πάντως, εάν θες να την συγκρίνεις με το κενό που αφήνει η κλασική 2DIN θήκη που πήρες εσύ, είναι μεγαλύτερο το άνοιγμα στους δικούς μας αεραγωγούς... Πες μου εάν είναι αυτό που θέλεις για να μετρήσω...
|
Ακριβως! Θελω το ανοιγμα που εχει η τρυπα της παρακατω φωτο
http://img372.imageshack.us/my.php?i...mgp0918nx6.jpg
Φανταζομαι οτι θα ειναι ποιο μεγαλη , αλλα θελω να μου φυγει η περιεργεια...
Αν μπορεις ρε συνονοματε , θα σου ημουν ευγνωμων!!!!
|
01-06-08, 15:53
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Είναι πιο μεγάλη από την τρύπα που αφήνει η πρόσοψη 2din και στο λέω εγγυημένα γιατί τις είχα συγκρίνει και τις δύο
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
28-08-08, 14:28
|
|
|
|
|
|
Παιδια να ρωτησω κατι. Το πλαινο κολωνακι στο παρμπριζ πως βγαινει , γιατι θελω να αλλαξω κατι στο μηχανημα μου.
|
28-08-08, 15:56
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
το πλαστικο?το τραβας...με κουμπωματα ειναι!
|
28-08-08, 23:33
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
το πλαστικο?το τραβας...με κουμπωματα ειναι!
|
Ναι Χρηστο , αυτο που ειναι σαν επενδυση. Το τραβας προς τα εξω και μετα προς τα πανω?
|
29-08-08, 02:42
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
νομιζω...αν θυμαμαι καλα πρωτα το τραβας απο το κατω μερος γιατι πανω εχει την εσοχη που δενει με τον "ουρανο"! ελπιζω να βοηθησα!!!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18317699 seconds (81,90% PHP - 18,10% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:42. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|