ρε γιαννη τι να καβαλησω απο το σουζουκι σου? να πληρωνω σασμαν μετα? πολλα σουζουκια ΔΕΝ βγαζουν νεκρα στο φαναρι λεμε. χωνεψε το...
πολλα και μαλιστα τετρακυλινδρα αεροελαιοψυκτα εν σειρα....
αφου τα ειχε η παρεα μου....
οταν εμπαινε νεκρα στο φαναρι το στοιχημα εδινε 25.00 αποδοση....
και εγω ο φουκαρας ενα σουζουκι πηρα στη ζωη μου εγινα ξεφτιλα στο μισο πασαλιμανι....
σταματαω στο περιπτερο να παρω τσιγαρα. η μηχανη δουλευε ρελαντι. ξαφνικα ακουστηκε θορυβος σαν να βγαινει γιαπωνεζικος δρακος και να μασαει μεταλλα
η μηχανη επεσε κατω.... ξερεις τι εγινε ωρε συντεκνε?
εβαλε μονη της πρωτη ταχυτητα και επεσε κατω ....
ακομα γελανε...
οταν εγερνε απο αριστερα μετα απο 20sec εμπαινε πρωτη απο μονη της...
οταν εγερνε δεξια ολα οκ. οταν ηταν στην μεση ολα οκ....
ασε ρε που μιλας και για σουζουκια...
και που υποστιρηζω την ιαπωνια ανεβαινουν και τα τζουτζουκια ψηλα σε επιπεδο....
τα καβα και τα τζουτζουκια ειναι η ντροπη της ιαπωνιας...
κατι σαν το nissan δλδ....
τα ντουκατι ναι στριβουν πατανε φρεναρουν αλλα αμα τα ακουσεις στο φαναρι ρελαντι ζεστα κοντευεις να παθεις α βαθμου εγκεφαλικο....
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΦΡΥΔΙΑ ΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙ 10 SEC ΣΤΟΝ ΚΟΦΤΗ.....
ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ?
θα τον κυνηγανε οι εκκεντροφοροι και απο πισω σβαρνα τα εμβολα....
τα εβλεπα και στους αγωνες τα τζουτζουκια οταν ετρεχα....
σκορπουσαν μες το δασος...
ολο βιδες και ανταλακτικα απο σουζουκι εβρισκα μεσα στα ποταμια....
αντε και κανα λεβιε ταχυτητων απο ΚΤΜ....
καθε 8 ωρες το RM ηθελε τσιμουχα αντλιας νερου γιατι μπερδευε το λαδι με το νερο.... ασε ρε....
τον αδαμο πρασσο στον τελευταιο αγωνα μας πρωταθληματος τον εσωσε ο λαλακας ο αδερφος μου
που του εδωσε νερο και λαδια γιατι εσπαγε η αντλια νερου εκει στην τσιμουχα....
καταφερε και τερματισε και πηρε το πρωταθλημα απο μενα...
αλλα αμα το παιρνα εγω και χαλουσε το μηχανακι του αλλου δε θα ηταν με το σπαθι μου οποτε ετσι οπως κατεληξα δευτερος καλυτερα ηταν τοτε....
ΑΥΤΑ!!!!
θελεις κ αλλα γιαννη?
τελικα αναρωσες ρε?