Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tigraki
1,2,3 : Ακριβώς ίδια με το μαμά RadioCD.
4 : Δεν πρόσεξα σημαντική καθυστέρηση.
5 : Πήρα μία μαγνητική για έξω και να την βάζω όποτε θέλω, κοντή (θα βγάλω αύριο φωτογραφία) και περιμένω και μια εσωτερική (όταν έρθει θα δω που θα την βάλω.)
|
Λοιπόν παίδες το έβαλα και γω ( όχι ακριβώς εγω ..τρομαρα μου ) ΑΨΟΓΟΝ & ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΝ ,έπαιξε αμέσως ταιριαξε μια χαρα ,βεβαια εγω δεν έχω αυτό που ποσταρε ο τιγρης ,αλλά αυτό που εχει σταθερή οθόνη το w-711 απότι ειδα τωρα ειναι και σε άλλα διαφορετικό ,έχει άλλο μενού γραφικών κυκλικό με εικονίδια ,άλλες λειτουργίες ?? ,όλα ήταν μέσα όλα σεταρισμένα το destinator 7.588.37 sed καρτα 2gb ,igo my way ¨ολα επαιξαν με τη μια σεταρισμένα (απο τον Θωμά βέβαια όχι απο μενα ) με skins σωστα ,ελληνικά φοντς κτλ...( μη μου ζητησει κανεις να το δωσω ..θα τον βαρεσω... ) και manual destinator 7 gr mesa για εμας τους ασχετους
Το to dvd παιζει ταινίες,divx,mp3 ktl ,ό ηχος πολύ καλός ,tv pianei ok σταματημένος όμως ,εβαλα εσωτερική κεραια ,αυτη που ειχε με ενισχυτάκο ,η μαγνητική εξωτερική τι είναι ???
Αξίζει τα λεφτα του ,συστήνεται ..
Υ.Γ μην περιμενετε φωτο ,δε ξερω πως να τη βαλω εδώ,...κοιταξτε τη σελίδα της εταιριας που το πήρα ειναι το w-711
αυτά
Ρε τιγρη να σε ρωτησω τα φωτάκια ανάβουν στη συσκευή όταν αναβεις τα φωτα του ιχ ή όταν ανοιγεις το ραδιο ακόμη και τη μερα ?