Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E15

TOYOTA COROLLA E15 Το ομορφοτερο sedan μετα την 101

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 14-05-08, 16:28
corolla66 Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 205
corolla66 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ δεν προκαταβάλλω τόσα λεφτά για να πάρω ένα κουτι απο hong kong με το φοβο μη περάσει τελωνείο κτλ κτλ κτλ ,ίσως να μεγάλωσα και λίγο γιατι βλέπω εσεις ειστε αρκετά μικροί
Τηλεφωνησα σημερα στην www.car-gps.gr ,μου προτειναν 2 τυπους ένα με σταθερή οθονη ( w-711) και ενα με κινητη (w-717) διαθέσιμα και τα 2 άμεσα 800 και 850 αντιστοιχα με έκπτωση 10% ,όλα κομπλέ χαρτες ,κεραίες ,καρτες κτλ και ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ (ΛΑΜΙΑ) με εγγυηση μετ' επισκευής & αντικαταστασης εδώ
μόλις λήξει η απεργια ανεβαινω πάνω

Αυτά
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-05-08, 20:45
Το avatar του χρήστη tigraki
tigraki Offline:
Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 237
tigraki είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Από τον Tradesolution τελικά το πήρες; Να του πεις να σου το στείλει με EMS για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να αποφύγεις το τελωνείο. Πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά είσαι πιο σίγουρος. Εγώ με EMS το έφερα και δεν πλήρωσα τίποτα στο τελωνείο... Επίσης να αναγράψει ως τιμή ένα ελάχιστο ποσό και την ένδειξη "Gift" (δώρο) επάνω στο πακέτο.
Του το είπα και μου είπε ΟΚ...

Thnx Man...

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγώ δεν προκαταβάλλω τόσα λεφτά για να πάρω ένα κουτι απο hong kong με το φοβο μη περάσει τελωνείο κτλ κτλ κτλ ,ίσως να μεγάλωσα και λίγο γιατι βλέπω εσεις ειστε αρκετά μικροί
Τηλεφωνησα σημερα στην www.car-gps.gr ,μου προτειναν 2 τυπους ένα με σταθερή οθονη ( w-711) και ενα με κινητη (w-717) διαθέσιμα και τα 2 άμεσα 800 και 850 αντιστοιχα με έκπτωση 10% ,όλα κομπλέ χαρτες ,κεραίες ,καρτες κτλ και ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ (ΛΑΜΙΑ) με εγγυηση μετ' επισκευής & αντικαταστασης εδώ
μόλις λήξει η απεργια ανεβαινω πάνω

Αυτά
Σέβομαι φίλε μου την άποψή σου αλλά ... ψωνίζω αρκετά πράγματα από Internet 10 χρόνια τώρα...
Από το πιο φθηνό πράγμα μέχρι και το πιο ακριβό (To laptop μου 1550 € πριν 3 χρόνια).
Και ξέρω να αγοράζω προϊόντα, πότε (διαφορά € / $), πως (πάντα με PAYPAL) και από ποιόν (ψάχνοντας και ρωτώντας προηγούμενους αγοραστές). Λες να μην το έχω ψάξει το θέμα εδώ και 3 μήνες?
Δεν είμαι κορόιδο να δώσω χρήματα στους Έλληνες που εκμεταλλεύονται το ψώνιο μας.
Και από την στιγμή που πιάνουν τα χέρια μου και μπορώ να πειραματιστώ στο δικό μου αυτοκίνητο βοηθώντας με μικρότερο κόστος εργασίας έναν φίλο, γιατί να μην το κάνω....
Χάρτες τους έχω έτσι κι αλλιώς, κάρτες τις φέρνω στο μαγαζί σε ότι καλύτερο μπορώ να κάνω λόγω ότι έχω Computer Shop.

Εσύ νομίζεις ότι πληρώνεις 800 ή 850 € ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ? Ίσως εσύ δεν έχεις καταλάβει και νομίζεις ότι δεν είναι μέσα στο κέρδος τους και η εργασία τους. Βάλε και τις βενζίνες σου πέρα δώθε... Για βάλτα κάτω τώρα ποιος είναι ο χαμένος και ποιος ο κερδισμένος τώρα?

ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΠΕΘΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Οπότε το σχόλιό σου για το ποιος είναι μικρός ή όχι πιστεύω να κατάλαβες ότι δεν ήταν σωστό και να προσέχεις τις εκφράσεις σου γιατί ο καθένας είναι ξεχωριστός και πράττει σύμφωνα με το τι θεωρεί ο ίδιος σωστό ανάλογα με την εμπειρία του και όχι με την απειρία του.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-05-08, 22:10
corolla66 Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tigraki Εμφάνιση μηνυμάτων
Οπότε το σχόλιό σου για το ποιος είναι μικρός ή όχι πιστεύω να κατάλαβες ότι δεν ήταν σωστό και να προσέχεις τις εκφράσεις σου γιατί ο καθένας είναι ξεχωριστός και πράττει σύμφωνα με το τι θεωρεί ο ίδιος σωστό ανάλογα με την εμπειρία του και όχι με την απειρία του.
Δεν ξέρω γιατί το παρεξήγησες αυτό ( το να εισαι μικρός ) ,εγώ μάλλον σαν κομπλιμέντο θα το παιρνα πάντως , όχι ότι δεν είσαι μικρός ηλικιακά σε σχέση με μένα .. βάλε τωρα και 10 χρόνια που σου ριχνω σε εμπειρία ζωής ,2-3 παιδιά παραπάνω και θα με καταλάβεις γιατι δεν θα το πάρω απο ebay ( χωρια το κακό προηγούμενο )..

Φυσικά και θα πάω να το βάλω στη Λαμία και μάλιστα το νέο μοντέλο W2-711 ΜΕ 750 ΕΥΡΩ ΚΟΜΠΛΕ ! με τη σταθερή οθόνη ,ήδη έκλεισα ραντεβού για Σάββατο πρωι ( εληξε και η απεργια των βυτιοφόρων )

Αυτά
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 14-05-08, 22:34
tigraki Offline:
Μέλος

Είπαμε ... ο καθένας πράττει σύμφωνα με τα δικά του δεδομένα...

Πληροφοριακά αυτό που παράγγειλα με 500 € είναι το W2-717.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 15-05-08, 10:49
Το avatar του χρήστη GreekBoy
GreekBoy Offline:
Μέλος

Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 230
GreekBoy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Όπως και να έχει, καλορίζικα και στους 2 σας.

Πάντως και εγώ, αν το αγοράσω, θα προτιμήσω από εδώ για λόγους εγγύησης και... απόστασης.

Φίλε Corolla66 και εγώ αυτό με τη σταθερή οθόνη έχω βάλει στο μάτι, το άλλο φοβάμαι ότι ο μηχανισμός μετά από πολύ καιρό μπορεί να δυσλειτουργήσει.

Θα έχει και tv-tuner επάνω;

Επίσης, πές μας ποιά έκδοση Corolla έχεις και τί extra του έχεις βάλει επάνω!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-05-08, 09:32
corolla66 Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GreekBoy Εμφάνιση μηνυμάτων
Όπως και να έχει, καλορίζικα και στους 2 σας.

Πάντως και εγώ, αν το αγοράσω, θα προτιμήσω από εδώ για λόγους εγγύησης και... απόστασης.

Φίλε Corolla66 και εγώ αυτό με τη σταθερή οθόνη έχω βάλει στο μάτι, το άλλο φοβάμαι ότι ο μηχανισμός μετά από πολύ καιρό μπορεί να δυσλειτουργήσει.

Θα έχει και tv-tuner επάνω;

Επίσης, πές μας ποιά έκδοση Corolla έχεις και τί extra του έχεις βάλει επάνω!
Ελα φίλε μου ίδιο με το δικό σου έχω αμάξι ,1.6 sol ασημί ,η συσκευή τα έχει όλα επανω και συνοδευεται και με κεραιες κτλ. τη συγκεκριμένη με σταθερή οθόνη τη δινει φθηνότερα γι' αυτο το προτίμησα εγω..επειδή προέκυψε προβλημα για το Σαββατο ( οικογενεια βλέπεις...) ίσως μου το στειλει αντικαταβολή να το περάσω σε φίλο μου ηλεκτρολόγο αφου έτσι κι αλλιώς δεν χρειάζεται κατι ιδιαιτερο..
αυτα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-05-08, 01:42
tigraki Offline:
Μέλος

Άντε με το καλό...
Η οικογένεια πάνω απ' όλα...

Παιδιά εκτός από MLS Navigator μπορούμε να βάλουμε και άλλο software μέσα, ή μας βλέπω να πειραματιζόμαστε?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-05-08, 11:02
corolla66 Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tigraki Εμφάνιση μηνυμάτων
Άντε με το καλό...
Η οικογένεια πάνω απ' όλα...

Παιδιά εκτός από MLS Navigator μπορούμε να βάλουμε και άλλο software μέσα, ή μας βλέπω να πειραματιζόμαστε?
Οταν ειχα παει στο μαγαζί τους πριν καιρό ειδα ότι ετρεχε και IGO με ελληνικούς χαρτες άψογα μη σου πω ,,καλύτερα ..εγω τους ειπα να μου τη φουλάρουν τη καρτα οταν το στειλουν,θα δουμε...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-05-08, 14:26
tigraki Offline:
Μέλος

Ευτηχώς έχω στο Laptop Card Reader kαι θα είμαι συνέχεια γράψε δοκίμασε σβίσε ξαναγράψε ξαναδοκίμασε...

Πάντος προτείνω να μαζευτούμε να ανταλάξουμε προγράμματα
Και έτσι όποιο μας αρέσει και μας βολεύει το κρατάμε ο καθένας.
Και στο τέλος κάνουμε ένα αναλυτικό REVIEW στο forum για τα προγράμματα GPS.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-05-08, 01:18
tigraki Offline:
Μέλος

Παιδιά μου ήρθε.
Το έβαλα μέσα σε μια ωρίτσα.
Η TV είναι απίστευτη στις χαμηλές ταχύτητες μετά όμως τα 30 κάνει κοψίματα.
Έχει 2 Card Readers καλώδιο το οποίο βάζεις USB συσκευή αποθήκευσης, καλώδιο RCA Audio L/R και Video όπου μπορείς να βάλεις οποιαδήποτε συσκευή θες για να δεις μέσα στην οθόνη, συνδέεται με CD ή DVD Changer,
συνδέεις πίσω οθώνη/ες αν θες.
Το Bluetooth δουλεύει άψογα με το κινητό.
Γενικά έχεις ένα ΠΛΗΡΕΣ Multimedia Station.

Το GPS θα το δω τις επόμενες μέρες που θα μου έρθουν στο μαγαζί τα SD Flash Memory το οποίο παίρνει 1 ή 2 Gb maximum.

Φωτογραφίες τις επόμενες μέρες παιδιά.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E15

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
new Corolla - Auris 2018 Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 6 11-05-18 10:56
Corolla ή Auris kostass Θελω βοηθεια 15 03-07-12 20:43
Απο Corolla σε Auris christos67 TOYOTA AURIS 6 03-04-11 22:10
TRD COROLLA - AURIS ARC Adelaide Janakas ΓΕΝΙΚΑ 13 12-03-08 09:05
Corolla 2008 η Auris ???? Fanis ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 231 06-05-07 12:48

Page generated in 0,17919898 seconds (81,13% PHP - 18,87% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:28.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com