Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Από τον Tradesolution τελικά το πήρες; Να του πεις να σου το στείλει με EMS για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να αποφύγεις το τελωνείο. Πληρώνεις κάτι παραπάνω αλλά είσαι πιο σίγουρος. Εγώ με EMS το έφερα και δεν πλήρωσα τίποτα στο τελωνείο... Επίσης να αναγράψει ως τιμή ένα ελάχιστο ποσό και την ένδειξη "Gift" (δώρο) επάνω στο πακέτο.
|
Του το είπα και μου είπε ΟΚ...
Thnx Man...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla66
Εγώ δεν προκαταβάλλω τόσα λεφτά για να πάρω ένα κουτι απο hong kong με το φοβο μη περάσει τελωνείο κτλ κτλ κτλ ,ίσως να μεγάλωσα και λίγο γιατι βλέπω εσεις ειστε αρκετά μικροί
Τηλεφωνησα σημερα στην www.car-gps.gr ,μου προτειναν 2 τυπους ένα με σταθερή οθονη ( w-711) και ενα με κινητη (w-717) διαθέσιμα και τα 2 άμεσα 800 και 850 αντιστοιχα με έκπτωση 10% ,όλα κομπλέ χαρτες ,κεραίες ,καρτες κτλ και ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ (ΛΑΜΙΑ) με εγγυηση μετ' επισκευής & αντικαταστασης εδώ
μόλις λήξει η απεργια ανεβαινω πάνω
Αυτά
|
Σέβομαι φίλε μου την άποψή σου αλλά ... ψωνίζω αρκετά πράγματα από Internet 10 χρόνια τώρα...
Από το πιο φθηνό πράγμα μέχρι και το πιο ακριβό (To laptop μου 1550 € πριν 3 χρόνια).
Και ξέρω να αγοράζω προϊόντα, πότε (διαφορά € / $), πως (πάντα με PAYPAL) και από ποιόν (ψάχνοντας και ρωτώντας προηγούμενους αγοραστές). Λες να μην το έχω ψάξει το θέμα εδώ και 3 μήνες?
Δεν είμαι κορόιδο να δώσω χρήματα στους Έλληνες που εκμεταλλεύονται το ψώνιο μας.
Και από την στιγμή που πιάνουν τα χέρια μου και μπορώ να πειραματιστώ στο δικό μου αυτοκίνητο βοηθώντας με μικρότερο κόστος εργασίας έναν φίλο, γιατί να μην το κάνω....
Χάρτες τους έχω έτσι κι αλλιώς, κάρτες τις φέρνω στο μαγαζί σε ότι καλύτερο μπορώ να κάνω λόγω ότι έχω Computer Shop.
Εσύ νομίζεις ότι πληρώνεις 800 ή 850 € ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ? Ίσως εσύ δεν έχεις καταλάβει και νομίζεις ότι δεν είναι μέσα στο κέρδος τους και η εργασία τους. Βάλε και τις βενζίνες σου πέρα δώθε... Για βάλτα κάτω τώρα ποιος είναι ο χαμένος και ποιος ο κερδισμένος τώρα?
ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΠΕΘΑΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
Οπότε το σχόλιό σου για το ποιος είναι μικρός ή όχι πιστεύω να κατάλαβες ότι δεν ήταν σωστό και να προσέχεις τις εκφράσεις σου γιατί ο καθένας είναι ξεχωριστός και πράττει σύμφωνα με το τι θεωρεί ο ίδιος σωστό ανάλογα με την εμπειρία του και όχι με την απειρία του.