Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
09-05-08, 10:42
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Ξέρει κάποιο καλό παιδί να μου πει χαρακτηριστικά και διαστάσεις (διαμέτρους κτλπ) από τις δισκόπλακες για Ε12 1.400 μπρος και πίσω??
Θενξξξξξξξξ!
|
09-05-08, 13:12
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Μαλλον θα σε βοηθησει. Ψαξε για ε12 και εχει διαστασεις αναλυτικα. Μπροστα http://www.brembo.com/ENG/catalogo_AM/2007/index.html
|
09-05-08, 13:40
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Βασικά αυτο που μου έδωσες λεει ποιες ειναι οι διαστασεις οι μαμα στους δίσκους ή τί διαστασεις σου προτείνει η Bembo να βαλεις για καλυτερο φρεναρισμα?
Βασικά εγω θελω τα μαμα.
Δλδ βρηκα στο σάιτ, μονο τα μπροστα, διάμετρο 255mm και πάχος 25mm. Αυτα ειναι τα μαμα?
Διαστασεις για τα πισω πού θα βρω?
|
09-05-08, 14:17
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
επειδη παρειγγηλα προχθες δισκους εχω ψαξει σχεδον ο,τι aftermarket υπαρχει και ολοι δινουν τις ιδιες διαστασεις(255-25), αρα εγω θεωρω οτι ειναι οι μαμισιες. Οποτε μπες σε κανενα αλλο site για τις πισω(black diamond, ebc κτλ).
Παντως αν ενδιαφερεσε για αγορα, ρωτα ο,τι θες γιατι εψαξα τα παντα και εχω εικονα του τι υπαρχει για ε12
|
09-05-08, 14:49
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Μου εχουν πει για Nippon (και θελω Nippon μονο και μονο που ειναι Ιαπωνικες) τρυπητες/χαρακτες και σκεφτομαι να αλλαξω. Αλλα αν το κανω θελω να αλλαξω μπρος-πισω...
Ξερεις τιμες, αγορα-τοποθετηση κτλπ?
Θενξ
|
|
|
|
09-05-08, 15:17
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
αυτο που μου φανηκε περιεργο με τις nippon ειναι πως αμα ψαξεις στο google δεν σου βγαζει τιποτα, μονο ενα site ονοματι nipponpower που εμπορευεται δισκους αλλης μαρκας οι οποιοι ειναι για αμερικανικο πενταμπουλωνο corolla. Γιαυτο και δεν ασχοληθηκα παραπανω. Παντως απο οτι εχω διαβασει στο φορουμ τις εχουν βαλει καποια παιδια που θα μπορουν να σε κατατοπισουν.
Να ξερεις οτι χαρακτες ή/και τρυπητες για e12 λιγοι βγαζουν, τα κλασσικα ονοματα tarox, brembo, ebc δινουν μονο απλες. Οποτε πας για.
1. zimmermann μονο τρυπητες με τιμη παραπλησια με τισ μαμα, τις φοραει ο oxygen
2. black diamond χαρακτες τρυπητες, επισης τις φορανε καναδυο παιδια και η μιση Αγγλια, περιπου 250ευρω με αποστολη απο fensport.(η egonsport που τις φερνει ενιοτε δεν μου τηλ)
3. nitrac χαρακτες τρυπητες+βαθια καταψυξη για 5 μερες, 290ευρω με αποστολη,καλα λογια απο το εγγλεζικο corolla forum, τις περιμενω και θα σου πω εντυπωσεις οταν τις βαλω και οταν κρυωσει η τσεπη μου.
Ολα αυτα μονο για μπροστινες. Τοποθετηση, αμα ο Φλαμιατος θελει 30ευρω(με τακακια) καπου εκει θα ειναι και η τιμη σε ανεξαρτητους
|
|
|
|
18-05-08, 22:47
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Θέλω τη γνώμη σας, όσοι ξέρετε ή σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο...
Κατά την εκκίνηση του αυτοκινήτου με 1η (στο 90% των περιπτώσεων) και στα απότομα πατήματα γκαζιού με 2α και λίγες στροφές (έως 2000) ακούγεται ένας θόρυβος (σαν να ακουμπάει κάτι με κάτι άλλο, σαν τακ να το πω...κάπως έτσι). Σε όλες τις άλλες ταχύτητες δεν ακούγεται τίποτα.
Πήγα σε επίσημο συνεργείο ΤΟΥΟΤΑ και ενώ έφτασα εκεί με την εντύπωση πως θα είναι 100% το γνωστό πρόβλημα σασμάν, η διάγνωση ήταν κρεμαγιέρα...σε πολύ μικρό βαθμό υπάρχει το πρόβλημα από ό,τι μου είπαν...Σήκωσαν το αμάξι κ δεξιά το σημείο ακριβώς στην ένωση με τον τροχό έκανε διαφορετικό θόρυβο από αριστερά.
Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως :
α) ο θόρυβος δεν εντοπίζεται δεξιά όπως τον ακούω από μέσα αλλά κυρίως από αριστερά (χωρίς να μπορώ πάντα 100% να προσδιορίσω αν είναι μπροστά ή πίσω),
β) Το θόρυβο αυτό παίζει να τον έχω έδώ και τουλάχιστον 30000 κμ χωρίς να έχει αλλάξει κάτι στη συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Από αμέλεια και θεωρώντας πως είναι το σασμάν δεν πήγα νωρίτερα.
γ) Και άλλο Ε12 που μπήκα με μόλις 30000 κμ έχει τον ίδιο θόρυβο, με τη διαφορά πως ακούγεται λίγο λιγότερο.
Είχε κανείς άλλος πρόβλημα στην κρεμαγιέρα? Οι περισσότερο γνώστες των μηχανικών τι λένε? Είναι δυνατόν να ακούγεται η κρεμαγιέρα κατά την εκκίνηση και το απότομο γκάζι με 2α και λίγες στροφές? Να διευκρινίσω πως όταν στρίβω το τιμόνι δεν ακούγεται απολύτως τίποτα...
|
18-05-08, 23:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
|
|
τσεκαρε τα τοπ μαουντ.ανοιξε το καπο και πατησε τα αν νιωσεις πως εχουν καποιο κενο τοτε απο εκει ερχαιτε ο θορυβος.
|
18-05-08, 23:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Θα το είχα δει το πρόβλημα αν ήταν από εκεί μιας κ ανοίγω καπώ συχνά και ρυθμίζω την ανάρτηση από εκεί. Επίσης, λογικά αν ήταν από top mount θα ακουγόταν και στις λακούβες και γενικά κατά τη λειτουργία της ανάρτησης...
Παρόλα αυτά θα το ξανατσεκάρω μήπως και δεν το πρόσεξα...
|
19-05-08, 12:06
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Χαϊδάρι
|
|
με την κρεμαργιερα ειχε προβλημα ενα παλικαρι που ειχα πιασει την κουβεντα στον πασπαλιαρη οσο περιμενα για το σερβις και θα την αλλαζαν. Και εκεινος θόρυβο είχε αλλά δε θυμαμαι λεπτομερειες.
Είχα και εγώ κάτι αντίστοιχο (όλα μου έχουν τυχει εμένα ) αλλά ακουγόταν στις λακούβες και σε πολύ απότομες εκκινήσεις και τελικά ήταν η δεξιά βάση μηχανής η οποία και αλλάχτηκε.
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Forum |
george1973 |
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ |
0 |
31-08-10 13:44 |
Νέο forum |
george1973 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
0 |
17-07-10 13:50 |
Ke 30 Forum -3- |
GEORGIOS_XYNOS |
TOYOTA COROLLA KE30 |
550 |
14-04-10 23:14 |
Ke 30 Forum -2- |
DjBac |
TOYOTA COROLLA KE30 |
1211 |
09-01-07 16:47 |
TS FORUM 2 |
DjBac |
TOYOTA COROLLA T-SPORT |
372 |
23-05-05 12:45 |
Page generated in 0,18627691 seconds (77,20% PHP - 22,80% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:39. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|