Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 511
Φίλε Λευτέρη έτσι είναι αυτά. Ρίξαμε σήμερα 3 τεμάχια για πλάκα και λίγα ήταν. ¶ντε ρε ομαδαρά γερά.Σε χάλασε ε !!!!!! Και εμένα με χαλάει που θα πάτε Β εθνική και δεν θα σας έχουμε του χρόνου να σας μπιπ μπιπ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Οπότε λογικά βγαίνει πρωτος ο ΠΑΟ στα playoff και μετά για champions league...
Εκτός αν καταφέρει η ΑΕΚ να κερδίσει τον ΠΑΟ στον επομενο μεταξυ τους αγωνα με σκορ καλύτερο του 4-1.
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO
Δύναμη Σεβασμού: 324
Καλα ρε Αεκακια τι γινεται με σας?? ριχνεται 4 στον Ολυμπιακο και μετα απο αυτο λες και πεσαν ολες οι καταρες πανω σας τρωτε 4 απο ΠΑΟ και 4 απο τον Αρη τι γινεται τελικα??
Δύναμη Σεβασμού: 511
Μπορεί το πρωτάθλημα της ¶ εθνικής να έχει τελειώσει εδώ και μέρες αλλά σήμερά τελείωσε ένα πιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα, αυτό της Β εθνικής. Συγχαρητήρια σε Πανσερραικό, Θρασύβουλο και φυσικά (άν και τοπικά είμαστε αντίπαλοι) συγχαρητήρια στον γείτονα Πανθρακικό που αν και τον καμπανιάσανε η ομάδα της Κομοτηνής τα κατάφερε. Μπράβο σε όλους και μ'αρέσει που 2 επαρχιακές ομάδες θα είναι του χρόνου στην Α.
Και για να πώ και για την δικιά μου ομάδα που βρίσκεται Γ εθνική στον Βόρειο όμιλο και να πειράξω τον φίλο μου τον Λευτέρη τον Καβαλιώτη, θα του πώ το σημερινό αποτέλεσμα άν δε το ξέρει Ένωση Αλεξανδρούπολης - Καβάλα: 2-0.....
Λευτέρη τι έγινε τα λεφτά του Ψωμιάδη δεν πιάνουν ????Που είναι η πρωταθλήτρια Καβάλα φίλε μου. Χ μέσα στην Καβάλα, σας χαλάσαμε το σερί και τώρα 2 μπαλάκια.
Τέλος πάντων απλά το χάρηκα και σε πειράζω... μη μου κρατάς μούτρα....