Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ |
|
|
06-05-08, 00:15
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Πολυ ομορφες οι φωτογραφιες να την χαιρεσαι την καψουρα σου.
06-05-08, 09:49
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D
Μιχαλη?Γεμιστη πηγες ρε??κοντα στην δουλεια μου...!!!
|
Χρηστάρα απο την Γεμιστή είναι η μητέρα μου, οπότε καταλαβαίνεις ότι για εμάς είναι καθημερινό φαινόμενο.Ψάρεμα στο ποτάμι και βόλτες....
|
06-05-08, 23:34
|
|
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Μπράβο ρε Μιχάλη, πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου και όλες με ωραίο φόντο. Έκανες καλή δουλειά. Βλέπω και ο δικό σου πατέρας Carina Ε έχει, σωστοοοοοοοος!!!
Όσο για το αυτοκόλλητο το "Alex|Poli", πιστεύω πως είναι ωραίο, και είναι κάτι το διαφορετικό που σε αντιπροσωπεύει.
τότε μην το πατήσεις!!!
|
06-05-08, 23:52
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
07-05-08, 00:21
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
γεια σου ρε μιχαλη τι γινετε πως παει?
πολυ καλες οι φωτο αν και την εχω δει κ απο κοντα την corolla σου.
οσο για τα συνορα και τα καγκελα ΒΑΦΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΣΠΡΑ ΜΠΛΕ!!!!!!!!
και αστουσ να ψαχνονται!!!
καλα να περνας φιλε!
|
|
|
07-05-08, 18:41
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Lynx
Μπράβο ρε Μιχάλη, πολύ ωραίες οι φωτογραφίες σου και όλες με ωραίο φόντο. Έκανες καλή δουλειά. Βλέπω και ο δικό σου πατέρας Carina Ε έχει, σωστοοοοοοοος!!!
Όσο για το αυτοκόλλητο το "Alex|Poli", πιστεύω πως είναι ωραίο, και είναι κάτι το διαφορετικό που σε αντιπροσωπεύει.
|
Σε ευχαρηστώ πολύ φίλε. Carina και corolla μαζί, αγάπες μεγάλες και τα 2. Το Alex-poli πολυ σωστά το έθεσες με αντιπροσωπεύει 100%, αγαπάω την πόλη μου, και το corolla μου. Είμαι περήφανός και για την καταγωγή μου και θεωρώ ότι είναι πολύ όμορφο και κάνει και το αμάξι ξεχωριστό.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13
|
Καλά εσύ δεν πέζεσαι με τίποτα. Θα βάλω και στο δικό σου ένα και θα γράφει επιπλέον forza ΠΑΕ Θράκη
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SteliosT
γεια σου ρε μιχαλη τι γινετε πως παει?
πολυ καλες οι φωτο αν και την εχω δει κ απο κοντα την corolla σου.
οσο για τα συνορα και τα καγκελα ΒΑΦΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΑΣΠΡΑ ΜΠΛΕ!!!!!!!!
και αστουσ να ψαχνονται!!!
καλα να περνας φιλε!
|
Στελάρα σε ευχαρηστώ πολύ, και μακάρι να γίνουν όλα μπλέ και λευκά μέχρι την Κωνσταντινούπολη
|
12-05-08, 21:28
|
|
Moderator
|
|
|
|
Χρόνια πολλά και καλά στην καψούρα μου, το ασημένιο μου βέλος, που σήμερα κλείνω μαζί του 2 χρόνια. Σαν σήμερα το 2006 επιτέλους απέκτησα την αγάπη μου. 2 χρόνια μετά είμαι ακόμα ευτηχησμένος και χαρούμενος. Χωρίς κανένα πρόβλημα συνεχίζω να καταπίνω τα χιλιόμετρα, και μ'αρέσει που ανήκω στην πιο μεγάλη οικογένεια ''ΤΟΥΟΤΑ'' . Μόλις τελείωσα το 3ώρο μπανάκι του το κουκούλωσα και τα δώρα που θα του κάνω είναι ένα γέμισμα με βενζίνη 100άρα και είμαι και πολύ κοντά σε φίλτρο αέρος trd.
Αντε και στα δικά σας.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Alex-poli : 05-06-08 στις 19:03.
|
12-05-08, 23:18
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μιχάλη είναι τέλεια τα φώτα. Δωσε και κανενα κωδικο να ξέρουμε πως να τα ζητήσουμε εμείς που δεν έχουμε λεφτά για XENON
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
13-05-08, 01:52
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Τουρτα θα μας κερασεις? Μη μιλας για μπανακι γιατι μου τελειωσε το σαμπυαν της (το ιδιο εχουμε) και δεν το βρισκω απο κει που το παιρνω. Ξεχωρα απο τα αστεια, να το χαιρεσαι και να το καμαρωσεις οπως ονειρευεσαι!
|
|
|
|
13-05-08, 19:42
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10
Τουρτα θα μας κερασεις? Μη μιλας για μπανακι γιατι μου τελειωσε το σαμπυαν της (το ιδιο εχουμε) και δεν το βρισκω απο κει που το παιρνω. Ξεχωρα απο τα αστεια, να το χαιρεσαι και να το καμαρωσεις οπως ονειρευεσαι!
|
Να σαι καλά Δημήτρη ευχαρηστώ. Να κεράσω τούρτα ή ένα σαμπουάν σε όλους?? Καλύτερα τούρτα..
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
Μιχάλη είναι τέλεια τα φώτα. Δωσε και κανενα κωδικο να ξέρουμε πως να τα ζητήσουμε εμείς που δεν έχουμε λεφτά για XENON
|
Βαγγέλη γίγαντα για το οικονομικό δεν έβαλα και εγώ xenon. Είναι πολλα για εμάς. Δεν πειράζει όμως δεν μασάμε. Φίλε σε σχέση με τα μαμά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Καμία σχέση. Υπάρχουν σε λευκό (αυτά που έχω) και σε μπλεδάκι (ξέρεις...!!). Η τιμή 40 μαζί με εργατικά (μισή ώρα υπόθεση) και έχω και το κεφάλι μου ήσυχο. Θές να στα φέρω όταν βρεθούμε? Θές να σου δώσω τηλ? Ή θες όταν έρθεις να πάμε παρέα. Ότι γουστάρεις. Ρώτα μήπως τα έχουν στην Πάτρα
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17817211 seconds (79,02% PHP - 20,98% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|