Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από (@)WizZk1d(@)
Αλλά μου είπανε κιόλας ότι τα πίσω είναι πιό φαγωμένα απ΄τα μπροστά και με ρωτήσανε αν τραβάω χειρόφρενα και τους λέω ουτε 1 δεν έχω τραβήξει.
|
Από εκεί φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλα...
Η Ε12 μπορεί να εχει δισκόφρενα πίσω αλλα το χειρόφρενο πιάνει στο ταμπούρο! Τα πισω τακάκια ειναι μονο για το ποδόφρενο.
Άρα αυτο που σου είπανε απλά δεν στέκει...
Όταν πηγα εγω για το σερβις των 15.000χιλ, μου ειπανε να αλλαξουνε τακακια μπρος-πισω. Τους ειπα λοιπον, οτι δεν γινεται να εχουν φαγωθει μαζι τα μπρος με τα πισω λαμβανοντας υπόψη ότι το πάτημα ειναι 70%-30%.
Δυστυχως δεν ημουν μπροστα και όταν μου ειπαν πως πρεπει να αλλαχτουνε γιατι εχουν φαγωθει, τους ειπα οκ...
Οταν μου τα δωσανε πισω (μιας και σου επιστρεφουν τα ανταλλακτικά που αλλαξανε) τα τακακια τα πισω ηταν σαν καινούρια! Εκανα μια φασαρια αλλα ειχα ηδη πληρωσει... Μου ειπανε και κατι δικαιολογίες πως αυτοι πιστευανε πως δεν θα με βγαζανε μεχρι το αλλο σερβις κτλπ...
Το θεμα ειναι πως για τακακια δεν ξαναπαω σε αντιπροσωπία. Την τελευταια φορα που ηθελαν αλλαγη, παροτι με ειδοποιησανε απο το σερβις τους ειπα να μην τα πειραξουν και πηγα και τα αλλαξα μονος μου σε δικο μου μηχανικο και εβαλα τα Ferodo premier, απο τα οποία ειμαι και πολυ ευχαριστημένος.