Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
26-04-08, 16:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
[...] αλλα δεν το καταλαβα αυτο 6κυλιδρο κ 8κυλινδρο...
σε τρωει το ποδαρακι σου?αν ναι ανοιγεις οτι κ να ναι...τι φοβασαι μην χασεισ το στοιχημα που δεν εβαλες?η θα ανοιγεις μονο με οσους ξερεις οτι περνας για να νομιζεις πως εισαι γρηγορος εσυ κ αυτος που ναι διπλα σου?
|
Τι πάει να πει ανοίγεις ότι και να είναι; Δεν το κατάλαβα αυτό. Δηλαδή εάν σε τρώει γενικά το ποδαράκι σου ανοίγεις και με Porsche? Τι να λέει; Να κάψεις περισσότερη βενζίνη; Εγώ ξέρω ότι κατά βάση ανοίγεις με αυτούς που λίγο-πολύ θεωρείς ότι είσαι στα ίδια. Όχι γρηγορότερος, αλλά τουλάχιστον να ξεκινάς από κοινές βάσεις. Έτσι έχουν τα πράγματα. Εσύ δηλαδή δεν έχεις διαφορετική συμπεριφορά όταν είσαι με την Corolla σε σχέση με το GT;
26-04-08, 17:12
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
|
|
η bmw παντα ηταν η αγαπημενες μου...κ ανοιγα με οποια να ναι...ειδικα σε στροφες...εκει που διχνει ποσο λεκες ειναι ο αλλος περνας με το 1.3 ακομα κ 325...η εστω τον πας προφυλακτηρα....αλλα κ πορσε να ναι στο φαναρι θα τον τσιγκλουσα για να δω πωσ ανοιγει η πορσε πως ακουγετε κτλ. με ενο κτλ. εκει δεν ανοιγεις για να πας κοντρα ανοιγεις για να τον κανεις να σου δειξει πως παει...εγω χαιρομαι να βλεπω να ανοιγουν τετοια εργαλεια.
με το corolla παντα κυνηγουσα τα civic και με το gt τα golf
σημερα ανοιξα κ με ενα rx8 τι να του πω οχι?ετσι κ αλλιως εγω σε καθε φαναρι τρεμα φευγω αν εχω χωρο... ποια βενζινη μου λες?
κ αλλωστε οταν ερχετε διπλα σου κατι κ δεν ξερεις τι ειναι τι φοραει κτλ ανοιγεις για να δεις....
|
26-04-08, 17:38
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Με όλα τ' ανοίγουμε το corollaki μας !
Πρίν κάμποσα χρόνια, είμαι με έναν ξάδερφο που είχε ένα golf 1050 ρημάδι, με την εξάτμιση σπασμένη και βούιζε σαν αεροπλάνο.
Σε ένα φανάρι στη βουλιαγμένης είναι μπροστά μας μια porsche 911.
Σκάει 2 γκαζιές ο ξάδερφος και μόλις ανάβει το φανάρι το 911 άφησε τα λάστιχα κάτω, ξεκίνησε πύραυλος!!!
Μάλλον δεν έβλεπε από τον καθρέφτη τι ήταν πίσω
|
26-04-08, 17:46
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Σχετικά με τα ανοίγματα έχω να πω το εξής. Πριν την TS είχα ένα corolla Ε111 1.4. Στο δρόμο άνοιγα με οτιδήποτε έκανε ότι ανοίγει. Τώρα με την TS δεν ανοίγω με ότι κάνει ότι ανοίγει αλλά μόνο με αμάξια που είναι στις ίδιες επιδόσεις. Δεν είναι θέμα σνομπισμού, απλά επειδή το αμάξι το προσέχω δεν θέλω να μπαίνω συχνά στο λιφτ παρά μόνο όταν χρειάζεται. Επίσης έχω δει πόσο καίει εκεί ψηλά και δεν λέει να ανοίγεις με ότι υπάρχει δίπλα σου.
Τελικά αυτό που διαπιστώνω είναι με την TS κινούμε πιο αργά από ότι με το παλιό...
|
26-04-08, 17:52
|
|
|
|
Περιοχή:
Ν. ΜΑΚΡΗ
|
|
στις στροφες ολοι απο τις ιδιες βασεις ξεκιναμε.τελος παντων παιδες, προσοχη στους δρομους γιατι δεν ειναι πιστες.
Ροπή είναι το πόσο μακριά θα πάρουμε σβάρνα τον τοίχο μαζί μας..
|
26-04-08, 23:15
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
τωρα μην μου λες για corsa βγαζω σπυρια
|
Παντως το corsa opc , σε εχει με πολυ ανεση......
|
26-04-08, 23:50
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro
Παντως το corsa opc , σε εχει με πολυ ανεση......
|
οπου opc να βλεπεις και 207 rc ειναι ιδια τα λεφτα..το opc ετσι οπως το καναν θα ταν καλο αν ηταν 300 αλογα παντως
εγω παω στο gsi σαν gt αλλα κ τα 2 φερτα σε στριψιμο...
τι να λεμε τωρα με χει κ δεν με χει εδω punto gt με χει περασει σαν σταματημενο δεν ειναι λιγα αυτα που ναι 250 κ 300 αλογα κ ειναι κουβαδες πισω δεκαετιας...δεν γινεσαι γρηγορος με ενα gt rc gsi opc ενα συνολο περνεις γενικο κ καλο σε ολα...αλλιως περνεις 1-2 uno κ τα κανεις πυραλους
με πολυ μικροτερο κοστος.....
|
|
|
|
27-04-08, 09:49
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
|
|
Με έναν φίλο μου είχα την προηγούμενη βδομάδα μία σχετική συζήτηση. Η VW με τα τουρμπάκια που έχει βγάλει έχει κάνει γρήγορο ακόμη και τον πιο αδαή. Σκεφτόταν να πάρει το GT ή το TSI και του έφυγε από το μυαλό γιατί ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. Όπου και να γυρίσω παντού TSI και μια γιαγιά από πίσω. Και δεν είναι το θέμα η VW, αυτή έκανε την αρχή και ακολουθήσαν άλλοι, ΦΙΑΤ, ΟΠΕΛ, PEUGEOT, RENAULT...
Που θέλω να καταλήξω...
Κοντεύω τα 30, αλλά όσο Θυμάμαι παλιά λίγα ήταν τα γρήγορα αμάξια στο δρόμο. Δηλαδή σκέφτομαι να είχα την TS πριν από 5-6 χρόνια. Θα έψαχνα αμάξι να ανοίξω, rally, vts, punto, crx, gti, αυτά. Τώρα που την έχω τρέμω μην πατήσει η γιαγιά με το TSI διπλά από ροπές και με ξεφτιλίσει!!! Και δεν το λέω από πλευράς εγωισμού, μου έχουν φύγει αυτά αν και δεν θυμάμαι να το είχα ποτέ. Έχει γεμίσει ο τόπος με αμάξια που μπορείς να κινήσεις πολύ εύκολα γρήγορα.
Ένα θέμα που θίξατε είναι το θέμα των βελτιώσεων. Εγώ θα ήθελα να πω ότι το αμάξι πέρα από μέσο διασκέδασης είναι και εργαλείο, οπότε πρέπει να έχει κάποια βασικά χαρακτηριστικά, σχετική άνεση, σχετική αξιοπιστία και σχετικά χαμηλό κόστος συντήρισης. Τί να το κάνω το ραλί που με έσκισε αν θέλει 1 τεπόζιτο στο γέμισμα ή αν για πάει ταξίδι πάει δεξιά με 80 γιατί η 5η του βγάζει 100 με 5000 στροφές... Για αυτό είμαι κατά των βελτιώσεων εκτός αν αυτές αποσκοπούν να κάνουν το αμάξι πιο ασφαλές ή πιο γρήγορο χωρίς όμως μεγάλο ρίσκο σε αυτά που ανέφερα παραπάνω. Εκτός αν έχετε 1 αμάξι για 2ο και το κατεβάζεται μόνο για κόντρες...
Που θέλω να καταλήξω για 2η φορά? Μη σπαζόμαστε αν ο τύπος δίπλα με τον κουβά 15ετιας μας έσκισε. Στο δρόμο δεν είμαστε οι πιο γρήγοροι ούτε θα γίνουμε ποτέ. Ούτε να σεληνιαζόμαστε και να τρέχουμε σαν τρελοί για να τον πετύχουμε στο επόμενο φανάρι. Έχουμε όλοι σαν χόμπυ το αυτοκίνητο αλλά πάνω απο όλα είναι να το διασκεδάζουμε. Ούτε να κινδυνεύουμε ούτε να στεναχωριόμαστε
|
|
|
|
27-04-08, 11:52
|
|
|
|
|
εγω συμφονω απολυτα με τον paylos ts κ επισης εχω να πω οτι εγω ταξιδια δεν κανω με το ts το εχω μονο για γυρω γυρω στην πολη οποτε ο μονος τροπος για να χαιρομαι το γκαζι τοθ ειναι να το σκιζω καθε μερα κ ετσι κανω!το αυτοκηνιτο μου το σεβομαι κ το αγαπαω αλλα το αιμα θα του το πινω καθε μερα κ αν παθει κατι δεν θα φταιω εγω γιτι ειναι τουοτα,ατμοσφαιρα αρα κ αξιοπιστο κ στην τελικη φιαυτο δεν πηρα τουρμπο με τα λεφτα που εδοσα για το κορολλα θα μπορουσα ανετα να ειχα παρει ενα λεον κουπρα που οπου τα βλεπω το παιζω αδιαφορος γαι να μην με γεφτηλεισουν!με παριγορει ομος οτι εγω εχω ιαπονα κ αυτος κολογεμανο,εγω τουοτα κ αυτος σεατ.εγω ατμοσφαιρα κ αυτος τουρμπο!οποτε αν θα βγαλει προβλειμα(που δεν το πιστευω)θα του δοσω τα παπουτσια στο χαιρι κ θα τοθ κοθνισω το μαντηλι..επισηης εχω να πω οτι εδω στον πυργο ειπαρχουν αντε αλλα 2 τς κ αυτα σε χωρια οποτε σπανια θα τα πετυχεις κ γιαυτο ειναι ελαχιστοι αυτοι που γνςριζουν οτι υπαρχει κ η γρηγορη εκδοση του κορολλα κ ετσι ερχεται κ μου κολαει οτι ναναι..κ εγω ομως δεν χανω ευκαιρια κ οταν ξαιρω οτι αυτοκηνιτο μου κολαει το εχω χαλαρα.ξεκιναω,κανω αλλαγη πρωτη δευτερα χαλαρα. ο τυπος χερεται γιτι νομιζει οτι με προσπερναει χωρης να ξαιρει οτι μετα τισ 6 ερχεται η απογιοση!(το καταλαυαινει μετα)αυτα τα κανω καθε μερα γιατι εχει πολυ πλακα!συγκεκριμενα πρην καμια εβδομαδα μου κολεισαν 2 golf 2 gtiειμασταν στο φαναρι κσεκειναμε,εγω χαλαρα,οταν αρχιζει ο ενας να πετιεται μπροστα τοτε κ εμενα το στροφομετρο μου περασε τις 6 οποτε εκσαφανηστικα κ στο επομενο φαναρι ερχεται ο τυπος διπλα μου κ μου λεει,καλα ρε φιλε ποσο ειναι?εκει να δεις χαρα εγω!αυτα απο μενα.καλη συνεχεια σε ολους
|
27-04-08, 13:56
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΜΠΡΑΧΑΜΕΣ
|
|
πηγα βολτα με type r φουλ 1ο σταδιο κ πραγματικα το αμαξι ραβει!! ατμοσφαιρα κ τα μυαλα στα καγκελα!Βρηκαμε ενα αλλο type r κ παιξαμε κ φανηκε αμεσως η διαφορα.μηπως αντι για 20β να βαλω τν 3sge????
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19082904 seconds (74,14% PHP - 25,86% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:04. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|