Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Φοράτε ζώνη ασφαλείας???
|
Πάντα, ακόμα και όταν κάθομαι πίσω
|
|
43 |
31,39% |
Μόνο όταν κάθομαι μπροστά
|
|
79 |
57,66% |
Μόνο στις εθνικές οδούς
|
|
7 |
5,11% |
Αναγαστικά, γιατί χτυπάει η ειδοποίηση
|
|
1 |
0,73% |
Όταν το θυμάμαι
|
|
5 |
3,65% |
Όταν με ειδοποιούν για μπλόκο της τροχαίας
|
|
2 |
1,46% |
Μπααα... δεν ταιριάζει με τα ρούχα μου (όχι)
|
|
0 |
0% |
|
|
11-04-08, 21:15
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kst_tms
Με όλο το σεβασμό, το θεωρώ ΜΕΓΑ λάθος να φοράμε την ζώνη μόνο κ μόνο για το πρόστιμο! Αυτή την νοοτροπία πρέπει να την αποβάλλουμε κάποια στιγμή!
|
είπα εγώ οτι είμαι σωστός;
απλά στα εύκολα (απότομη αλλαγή πορείας, απότομο φρενάρισμα), κρατιέσαι γιατί εσύ οδηγείς, εσύ το πας, ενώ ο συνοδηγός δεν είναι υποψιασμένος και μπορεί να φύγει.
στο μπαμ μόνο ζώνη σώζει.
|
11-04-08, 21:40
|
|
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Πάντα βάζω ζώνη, και κάποιες φορές την φοράω ακόμα και όταν κάθομαι πίσω. Όχι λόγο προστίματος ή φόβου, αλλά επειδή έτσι έχω μάθει από μικρός. Την φορούσα και σε ένα μικρό ατύχημα που είχε ο πατέρας μου ενώ εγώ ήμουν συνοδηγός (πήγαινα δημοτικό τότε), και πλέον την φοράω πάντα. Το έγραψα και στο άρθρο, πως αν δεν φορούσα ζώνη στο ντελαπάρισμα, μπορεί και να μην σας έγραφα τώρα. Πλέον, αν δεν την φορέσω, νιώθω ανασφάλεια.
|
11-04-08, 22:21
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Το γκαλοπάκι δεν είναι ορθό, γιατί εγώ φοράω ζώνη μπροστά πάντοτε συν το ότι μου τη σπάει και το μπιπππππ αλλά και το τσουχτερό πρόστιμο...παρακαλώ να τεθεί και μία επιλογή combo
Αλλά μου αρέσει το ότι κανείς δεν δήλωσε ότι δεν φοράει ζώνη...άρα όλοι φοράμε...άρα ποιος πεθαίνει επειδή δεν φοράει ζώνη; Κανείς...άτοπονννν!!!
12-04-08, 15:10
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
|
|
nuntius
και να φορας ζωνη με μια μετωπικη με 160 χιλοιμετρα μονο ο θεος σε σωζει... επισης αν μας τσουζει το προστιμο για να βαλουμε ζωνη.. οκ τι να πεις..
12-04-08, 15:33
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Εμένα μου την σπάει που δε γράφουν για τις πίσω ζώνες...χθες πέρναγα από Μπουρνάζι, είχαν αράξει δυο περιπολικά και γράφανε για εξατμίσεις και φιμέ...και κατά τα άλλα πέρναγαν όλοι με τους πίσω επιβάτες ή και συνοδηγούς άδετους, μη μιλήσω για τα κινητά ανα χείρας και εμπροσθίως του αυτιού...
Είμαστε εμείς αλλά είναι και οι τροχαίοι...
13-04-08, 17:27
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Εμένα μου την σπάει που δε γράφουν για τις πίσω ζώνες...χθες πέρναγα από Μπουρνάζι, είχαν αράξει δυο περιπολικά και γράφανε για εξατμίσεις και φιμέ...και κατά τα άλλα πέρναγαν όλοι με τους πίσω επιβάτες ή και συνοδηγούς άδετους, μη μιλήσω για τα κινητά ανα χείρας και εμπροσθίως του αυτιού...
Είμαστε εμείς αλλά είναι και οι τροχαίοι...
|
Δεν καταλαβαίνω προς τι η απορία σου. Είναι γνωστό ότι κάθε άρθρο του ΚΟΚ συνοδεύεται από έναν αριθμό από το 1-100, όπου:
1: Γράφουμε για ζώνη
2: Γράφουμε για φιμέ
...
Στην αρχή κάθε μήνα η Διεύθυνση Τροχαίας βγάζει ένα έγγραφο όπου ανά περιοχή, μέρα & ώρα αντιστοιχεί 1-2 από τους παραπάνω αριθμούς. Καμία άλλη παράβαση δεν υφίσταται στα συγκεκριμένα σημεία και χρονικά διαστήματα!
13-04-08, 20:49
|
|
Moderator
|
|
|
|
Εγώ πάλι δεν φόρεσα και ούτε πρόκειται ποτέ να φορέσω ζώνη μες στην πόλη παρα μόνο στα ταξίδια που αναπτύσω ταχύτητα ανω των 60-70 χλμ/ωρα δηλαδή στις εθνικές που πάμε όλοι καμμιά 120άρα τουλάχιστον! Θεωρώ μεγάλη μ@λ@κία να αναγκάζομαι να φορώ τη ζώνη μες την πόλη γιατι το πρόστιμο πονάει αλλά ετσι όπως τα κατάφερε το κράτος που μόνο για να τα αρπάζει είναι, αν δώ κανα μπλόκο μπροστά μου και προλαβαίνω τη φοράω αναγκαστικά!
|
13-04-08, 23:51
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
athens
|
|
ευτυχως για μενα εμαθα να οδηγω με ζωνη κ οταν δεν την φοραω για καποια μικρη αποσταση δεν μπορω να οδηγησω κ νιωθω οτι φευγω απο το καθισμα σε καθε φρεναρισμα
14-04-08, 00:59
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Και εγω δεν μπορω χωρις ζωνη..αλλα μονο οταν καθομαι μπροστα
|
14-04-08, 01:35
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αγ.αναργυροι-Μεσολογγι
|
|
πιο παλια φοραγα ζωνη εθνικη οδο μονο.τωρα που γραφουν φοραω και μεσα στην πολη
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17879295 seconds (82,17% PHP - 17,83% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:08. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|