Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι!

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-04-08, 22:34
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 409
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Δεν έχω χάσει παιχνίδι φίλε μου τα τελευταία ...20 χρόνια!!!!
Τι πόσο καιρό έχω να δω μου λες? Σου άρεσε αυτός ο Ολυμπιακός? Που τον "έπαιζε" η Λάρισα άνετα και αν δεν ήταν ο Νικοπολίδης πάλι θα τρέχαμε και δε θα φτάναμε? Χάλι μαύρο ήταν...Πόσες ευκαιρίες έχασε η λάρισα? Μην τα βλέπουμε μόνο όπως θέλουμε...Και εγώ χάρηκα που κερδίσαμε στο τέλος, αλλά μην ενθουσιαζόμαστε...

Εδώ από όλο το γήπεδο έφαγαν ΤΗ γιούχα....
Ένας γείτονας από δίπλα όπως και εγώ κ ο πατέρας μου δίναμε μάχη για το ποιός θα τους βρίσει περισσότερο κ εσύ μου λες πως παίξαμε μπάλα?

Τόσο κλωτσοσκούφι δν παλεύεται πια...Από όταν έφυγε ο Λεμονής (πολύ κακώς κατ'εμέ στη συγκεκριμένη περίοδο) οι παίκτες είναι σαν να μη θέλουν να παίξουν ή να μην μπορούν!

Μπάλα για Β' Εθνική παίξαμε και πολύ μας είναι....
Παλιά 06-04-08, 22:44
Το avatar του χρήστη Alex-poli
Alex-poli Offline:
Moderator

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 511
Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός
Δεν έχεις άδικο αλλά αυτό που λέω είναι ότι σε σχέση με τελευταία 2 παιχνίδια παίξαν μπάλα. Σαφώς και σήμερα δεν έπαιξε ΤΗΝ μπάλα και ούτε είναι ο Ολυμπιακός που θέλω. Απλώς με την ξεφτύλα της ΑΕΚ και του κυπέλου έδειξε καλύτερα στοιχεία. Έστω και έτσι ας το πάρουν φέτος και του χρόνου να δεις τι απαιτήσεις θα έχουμε όλοι. Προσωπικά για του χρόνου αν πάρουν το πρωτάθλημα και φέρουν έστω και μιά ισσοπαλία εγώ δε θα είμαι ευχαρηστημένος. Μόνο νίκες του χρόνου. Ποιος θα πάει κόντρα το ΚΑΠΗ η αεκ? Και μην πείτε η αεκτζήδες ότι το ΚΑΠΗ μας έριξε 4, να δώ του χρόνου τι θα κάνει με μέσο όρο ηληκίας τα 40. Τον βάζελο ούτε που τον μετράω δεν ασχολούμε καθόλου..
Παλιά 07-04-08, 00:40
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ο ολυμπιακος ειναι και θα ειναι μια κωλοφαρδη ομαδα που κερδιζει παντα στα τελευταια 5 λεπτα ειδικα φετος...η κωλοφαρδια δεν εχει οριο...ακομα και χαλια που παιζουν κερδιζουν(δεν λεω μονο για σημερα).Αν η αεκ ειχε λιγο τυχη θα το ειχε καθαρισει το πρωταθλημα,δεν το αξιζει ο ολυμπιακος που κανονικα δεν ειναι πρωτος,εγω αν ημουν ολυμπιακος δεν θα το ηθελα καν τετοιο πρωταθλημα με διαιτητες και αγωνες στα χαρτια.μαλωνα με ενα γαυρο και μου ελεγε ο μπελουτσι εχει 7 εκ,και του λεω ενταξει εχει και τον εκανε ρεζιλι ο γεωργεας και ο μπουρμπος φαγανε τεσσερα και ηταν λιγα.Αντικειμενικα ο ολυμπιακος εχει τους καλυτερους παικτες αλλα πρωταθλημα δεν αξιζει γιατι σερνονται και δεν παιζουν μπαλα.Για το μπασκετ ειναι αμαρτια να μιλησω επειδη καναμε μια νικη επι του παναθηναικου.
Παλιά 07-04-08, 06:22
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Οσο για τον Παναθηναικο να πω πως η ομαδα με εχει απογοητευσει παρα πολυ.Πιστευα οτι μας εκανε και το δωρο η ΑΕΚ και θα παιζαν μπαλα τα τελευταια παιχνιδια μπας και παρουμε τον τιτλο.Τελικα δεν αξιζουμε να τον παρουμε.Δεν γινεται να τρώμε τεσσαρα απο το ''παραρτημα'' μας οπως αποκαλουναι πολλοι τον ΟΦΗ.Για τον Ολυμπιακο να πω πως στο τελος καταφερε να παρει τους 3 βαθμους αν και δεν επαιξε μπαλα.Για μενα αν και δεν ειναι τιμη μου να το λεω σας βαζελος το πρωταθλημα πρεπει να παει στην ΑΕΚ φετος.Ειναι η μονη ομαδα που παιζει σωστα και χωρις ιδιαιτερα σκαμπανεβασματα μπαλα.

Οσο για το μπασκετ δεν το σχολιαζω καν.Και ελπιζω να μην σχολιασει κανενας φιλος της ΑΕΚ γιατι μπορει να κερδισαν αλλα η διαφορα στις 2 ομαδες ειναι τεραστια.

Υ.Γ Ελπιζω καποια στιγμη να ξαναζησω μεγαλες στιγμες σε Ελλαδα και Ευρωπη με τον Παναθηναικο.Αλλα απ΄οτι βλεπω παμε απο το κακο στο χειροτερο.Και να δειτε που για ολα θα την πληρωσει παλι ο προπονητης.......
Παλιά 07-04-08, 09:48
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Εγω σήμερα είχα έρθει με τρελή όρεξη να πεθάνω στο δούλεμα τους Βάζελους για το κραξιμο που ειχαν ρίξει σε εμας για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Ειδικά κάτι Σπύρους και κάτι Κυριάκους όσον αφορά ό,τι είχαν πει για βιασμούς, για τα 4 δαχτυλα κτλπ...

Λοιπόν... δεν θα πω τίποτα γιατι το ξανασκέφτηκα και πραγματικά λυπάμαι τους οπαδούς του ΠΑΟ...
Ειλικρινά η ομάδα είναι για λύπηση και δεν φταίνε και σε τίποτα οι οπαδοί να τρωνε κορόιδεμα...
Καλό κουράγιο παιδιά...
Παλιά 07-04-08, 10:00
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Τι να πω ρε Μιχαλη? Να πω οτι εχεις δικιο?
Δεν ξερω, το μονο που ξερω ειναι οτι εχουμε αγανακτησει πλεον.
Καλυτερα που χασαμε, δεν παει να εχουμε 100 χρονια τι σημαινει αυτο.
Απλα δεν παει αλλο αυτη η κατασταση, κατι πρεπει να αλλαξει.
Καποιος πρεπει να ενδιαφερθει λιγο για αυτη την ομαδα.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Παλιά 07-04-08, 11:27
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 883
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
[...] Ειδικά κάτι Σπύρους και κάτι Κυριάκους όσον αφορά ό,τι είχαν πει για βιασμούς, για τα 4 δαχτυλα κτλπ [...]
Αυτό ήθελα να πω και εγώ... Ρε παιδιά, να δαγκώνουμε την γλώσσα μας πριν κάνουμε καζούρα... Έχει ο καιρός (και οι 4άρες) γυρίσματα...
Παλιά 07-04-08, 11:32
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
χαχαχαχαχαχαχα........

Τι να πώ.... έχετε δίκιο........ εγώ που χαιρετάω πλέον και τους μεν και τουσ δε με 4 δάχτυλα .... τι να πώ???

Πάντως είναι γεγονός..... ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει ένα πρωτάθλημα που δεν το αξίζει!!!

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Παλιά 07-04-08, 11:41
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
ΑΕΚ εισαι Γιάννη? Αν ναι, τότε μονο εμας θα χαιρετάς με 4 δαχτυλα. Τους βάζελους μονο εμεις εχουμε το προνόμιο!
Παλιά 07-04-08, 18:41
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Συμφωνω με καποιον που ειπε οτι ειναι ντροπη εμεις η αεκτζηδες να μιλησουμε για μπασκετ χτες οτι βαραγαν εμπαινε εκανε η αεκ σερι 29-5 τα εβλεπε και δεν τα πιστευα...Παντως εγω λεω φετος να γινουν δυο απονομες...μια στον ολυμπιακο και μια στην αεκ.Της αεκ θα ειναι για τα αποτελεσματα στο γηπεδο ενω του ολυμπιακου στα χαρτια...

Επιστροφή   CorollaClub Forums > ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ ΘΕΜΑΤΑ > OFF TOPIC

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Περι μοτερ Corollakias G6 Corollaclub On Line Store. 2 18-02-15 17:33
Περι ομαδων και γηπεδων Volume 2. endurasKE-30 OFF TOPIC 222 23-11-10 14:10
Περι λιπάνσεως madvinegar Γνωσιακή Βάση Δεδομένων 0 18-10-07 19:21
Χαλκιδα & περιχωρα sharp ΕΔΩ ΕΠΑΡΧΙΑ 2 15-06-07 11:51
Περι Ηλεκτρισμου.... thanos0300 SUPPORT 20 11-05-06 23:06

Page generated in 0,19449401 seconds (77,40% PHP - 22,60% MySQL) with 45 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:04.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com