Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
06-04-08, 00:29
|
|
|
Περιοχή:
πισω απο το τιμονι μου
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από akis308
Εγώ πάλι το έχω σαν ιεροτελεστία.
Θα μπω μέσα, θα στρίψω το τσιγαράκι μου και μετά θα βάλω μπροστά...
Όταν κάνει πολύ κρύο άντε να βάλω πρώτα μπροστά και μετά να το στρίψω, για να ζεστένεται και ο κινητήρας....
|
αυτο ακριβως κανω κι εγω!!και στο πρωτο φαναρι που θα με πιασει στριβω κι αλλο ενα!!Σιγα που θα κοψουμε και τα παθη μας(καπνισμα) για το παθος μας(corolla)! και τα δυο μαζι και ειναι τρελα!
|
06-04-08, 01:28
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Τελευταία προσπαθώ να το ελατωσω το κωλ...γαρο
Παλιά το τασάκι δε μου έφτανε, και έφτιαχνα κι ένα από μπουκαλάκι νερού, γιατι δεν ήθελα να κάνω στάσεις να το αδειάζω, ειδικά στα μακρυνά ταξίδια.
Εννοείται ότι καπνίζουν και οι συνεπιβάτες.
Δεν μ' αρέσει να καταπιέζω τους συνανθρώπους μου
|
31-10-08, 13:48
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Εγώ δεν καπνίζω και δεν επιτρέπω ούτε στους συνεπιβάτες μου να καπνίσουν.
Είμαι ικανός να πιαστώ και στα χέρια αν κάποιος κάνει το λάθος!
|
31-10-08, 14:50
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Κάπνισμα και αυτοκίνητο -το δικό μου τουλάχιστον- δεν συμβαδίζουν σε καμία περίπτωση.
Ακόμα και την εποχή που κάπνιζα, δεν κάπνιζα ΠΟΤΕ μέσα στο αυτοκίνητο, αφού πρώτα είχα καταντήσει δύο αυτοκίνητα βόθρους, λόγω της βρώμας του τσιγάρου...
Μετά από 18 χρόνια καπνίσματος (την τελευταία 5ετία, μάλιστα, καπνίζοντας καθημερινά 2-3 πακέτα) και έχοντας τέσσερα χρόνια καθαρός, δεν μπορώ να ανεχτώ καπνό μέσα στο αυτοκίνητό μου!
Στις 28/10 που πήγα για κυνήγι με ένα φίλο μου και οδήγησα εγώ το αυτοκίνητό του, κόντεψα να τον βρίσω που σε διαδρομή 150km μέσα στη νύχτα, πρόλαβε και κάπνισε 6 (!!!!!) τσιγάρα!!!!
Ανυπομονώ να έρθει η μέρα της πλήρους απαγόρευσης του καπνίσματος σε δημόσιους χώρους, να γλιτώσουμε!!!
Πάνος.
|
31-10-08, 15:35
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Αν καποιος καπιζει πιπα ρε παιδια τι μπορει να γινει για να μη μυριζει το αυτοκινητο?? Κατι anti-tobacco που υπαρχουν στο εμποριο δεν κανουν και πολυ δουλεια. Παντως περα απο την μυρωδια που μπορει να εχει το αυτοκινητο ενος καπνιστη, το χειροτερο ειναι οταν βαζεις σκουπα επειδη ο καπνος εχει παει παντου. Για να μην αναφερθω στα (τυχον) καψιματα που εχουν τα καθισματα απο τις σταχτες!!!!
|
|
|
|
31-10-08, 19:22
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παιδια, ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ! Μια φορα πεταξα ενα τσιγαρο απο το αυτοκινητο και γυρισε ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ..
Ειχα ακουσει οτι μπορει να συμβει και το ειχα παρατηρησει οτι απο τον αερα ερχοντουσαν κοντα στο παραθυρο και τα πεταγα με δυναμη αλλα καπως μου εφθγε απο το χερι.
Δεν ημουν 100% σιγουρος αλλα μου ειχε μεινει η ιδεα οτι επεσε μεσα.Εντωμεταξυ, πανω που εβγαινα απο Πατρα για ταξιδι εθνικη..
Σταματαω στην ακρη (δεν προλαβαν να περασουν 15'') και το βλεπω μισοσβησμενο αναμεσα σε πλαστικο και καθισμα σφηνωμενο...
Εχω ακουσει οτι αν το αφησεις υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να βουτηξει ολο το καθισμα..
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΙΑ.. ειναι κριμα να τρεχουμε για μια βλακεια..
Το ελαττωσα κατα πολυ στο αυτοκινητο και καπνιζα με προσοχη..τωρα το εκοψα εδω και εναμιση μηνα γενικα και ευχομαι να τα καταφερω..
|
|
|
31-10-08, 19:31
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Καλλονή Λέσβου
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janakasgr
Παιδια, ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ! Μια φορα πεταξα ενα τσιγαρο απο το αυτοκινητο και γυρισε ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ..
Ειχα ακουσει οτι μπορει να συμβει και το ειχα παρατηρησει οτι απο τον αερα ερχοντουσαν κοντα στο παραθυρο και τα πεταγα με δυναμη αλλα καπως μου εφθγε απο το χερι.
Δεν ημουν 100% σιγουρος αλλα μου ειχε μεινει η ιδεα οτι επεσε μεσα.Εντωμεταξυ, πανω που εβγαινα απο Πατρα για ταξιδι εθνικη..
Σταματαω στην ακρη (δεν προλαβαν να περασουν 15'') και το βλεπω μισοσβησμενο αναμεσα σε πλαστικο και καθισμα σφηνωμενο...
Εχω ακουσει οτι αν το αφησεις υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να βουτηξει ολο το καθισμα..
Το ελαττωσα κατα πολυ στο αυτοκινητο και καπνιζα με προσοχη..τωρα το εκοψα εδω και εναμιση μηνα γενικα και ευχομαι να τα καταφερω..
|
Γι' αυτό μία είναι η λύση...μην καπνίζετε στο αμάξι!
Να κόψεις το τσιγάρο μόνο θέληση χρειάζετε.
|
|
|
|
31-10-08, 20:00
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janakasgr
|
Γιατι τασακι δεν εχει το αυτοκινητο σου?
Κακια συνηθεια το να πετατε εξω το τσιγαρο.
και κυριως το κανουν αυτοι που μενουν σε μεγαλες πολεις αλλα το συνηθιζουν και οταν πηγαινουν στην εξοχη. Μονο που εκει το εδαφος κλπ δεν αποτελειται απο τσιμεντο αλλα απο χλωριδα και πανιδα.
Σπανια καπνιζω στο αυτοκινητο. Κυριως με μακρινα ταξιδια.
Μικρος εχω καπνιζει (παθητικα) κατα πολυ αφιλτρο του πατερα μου μες το αυτοκινητο.
|
31-10-08, 20:12
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Γιατι τασακι δεν εχει το αυτοκινητο σου?
Κακια συνηθεια το να πετατε εξω το τσιγαρο.
και κυριως το κανουν αυτοι που μενουν σε μεγαλες πολεις αλλα το συνηθιζουν και οταν πηγαινουν στην εξοχη. Μονο που εκει το εδαφος κλπ δεν αποτελειται απο τσιμεντο αλλα απο χλωριδα και πανιδα.
|
Τολη, πιστευω οτι λιγο πολυ ολοι το κανουμε.. δεν ξερω.
Στην εξοχη παντως 99% τασακι το τσιγαρο, στην πολη να λεει τι, να μην καψω την ασφαλτο??? Οχι οτι εχεις αδικο, ετσι, αλλα τοσα και τοσα σκουπιδια υπαρχουν σε πολυ μεγαλυτερα μεγεθη απο τσιγαρο.
31-10-08, 21:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ρεεε τα βαλατε με τους καπνιστες μου φαινεται....ουτε στο αμαξι μας να μην καπνιζουμε???Εγω παντως μπορει ολη μερα να μην εχω καπνισει...οταν μπω στο αμαξι να παω βολτα πριν ξεκινησω στριβω το τσιγαρακι μου κ κανω ενα...5χρονια καπνιζω μεσα στο αμαξι αλλα δεν εχει μυρισει το παραμικρο γιατι παντα εχω ανοιχτα παραθυρα με αναμενο τσιγαρο...οποιος εχει μπει με ρωταει αν αφηνω να αναψει τσιγαρο γιατι παραξενευονται που δε μυριζει καθολου.
Τελευταια ειχαμε την τρελη ιδεα με ενα φιλο να παραλλαξουμε ενα μινι ναργιλε κ να τον βαλουμε στο αμαξι κιολας χαχαχα...εστω κ για πλακα λεω να το κανω
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17821503 seconds (82,73% PHP - 17,27% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:40. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|