Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 216
Άζωτο Αντί Για Αέρα?
Φιλοι μου,μπορει να με πληροφορισει κανεις σχετικα με το αζωτο που βαζουμε στα ελαστικα αντι του αερα;Υπαρχει καποιο πλεονεκτιμα ή ειναι να'χαμε να λεγαμε;
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 324
Εγω φιλε μου μια φορα που εβαλα αζωτο ειδα τρομερη διαφορα στα λαστιχα απ οτι με τον απλο αερα αλλα το θεμα ειναι οτι το αζωτο για να το βαλεις θελει και λεφτα στο λαστιχα γιατι κοστιζει...Βαλε και θα με θυμιθεις!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
Το θεμα εχει αναλυθει και στο παρελθον.
Το αζωτο εχει καλυτερη συμπεριφορα απο το μειγμα αεριων το οποιο περιεχεται στον ατμοσφαιρικο αερα.
Και διατηρει ετσι τα χαρακτηριστικα του (πιεση) σε ολο το φασμα θερμοκρασιων που αναπτυσονται σε ενα λαστιχο.
Τωρα η διαφορα που θα αισθανθει ενας μεσος χρηστης δεν ξερω αν ειναι τοσο μεγαλη που να δικαιολγει τα περιπου 20 ευρω που θα πρεπει να ξοδεψει.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
Μην ακουτε τον Κυριακο. Διαβαστε τα σχολια του Leon74 στο λινκ που εδωσε ο ayrton και θα καταλαβετε οτι δεν εχει ΚΑΜΙΑ διαφορα να βαλεις αζωτο.
Ο Leon74 ξέρει, και όποιος πιστευει ότι τα ξέρει καλύτερα από το Leon74 ας το πει...
__________________ COROLLA CLUB Διοικητικό μέλος
Corolless but still a Renegade... OlllllllO