Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
31-03-08, 15:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Firebone ο προπονητης θα φανει με τον καιρο.
Εγω δεν ειμαι ευχαριστημενος οταν παιζουμε μπαλα μονο απο το 70 και μετα.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
31-03-08, 15:59
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
αν το κριτηριο του πρωταθληματος ηταν να το παιρνει η ομαδα που παιζει καλυτερη μπαλα ε τοτε πρωταθλητης θα ηταν ενας απο τους αρης,ξανθη,λαρισα,πανιωνιος,αστερας τριπολης!
31-03-08, 16:03
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από firebone
Το καλο φετος με το ελληνικο πρωταθλημα ειναι οτι εχει καποιο ενδιαφερον αφου τελειωνει και εχει μια αγωνια,οχι σαν αλλες χρονιες που ειχε κριθει πολυ πριν! Αληθεια ποιος βαζελος θα χαρει αν φετος το σηκωσει ο παναθηναικος? εγω σαν βαζελος δεν ειμαι καθολου ικανοποιημενος με την φετινη αποδοση του παο και ειδικα με αυτον τον προπονητη....
|
Εχεις δικιο σ'αυτο αφου κι εγω βαζελος ειμαι αλλα ποιος απο ΑΕΚ ή Ολυμπιακο αξιζει το πρωταθλημα?Κανεις!Οποτε αν το παρει ο Παναθηναικος δεν θα στενοχωρηθω κιολας!
Για μενα φετος μονο ο Αρης το αξιζε...
|
|
|
|
31-03-08, 16:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από NyO
[...] Οσο για την χρονια του Ολυμπιακου φετος... ηταν επιτυχημενη κι ας μην εχει τελειωσει ακομα! Εριξε 4αρα στον Βαζελο οποτε κομπλε! Ετσι στηνεται η ομαδα καθε χρονο, με αυτο το σκεπτικο! Γι αυτο και παει μπροστα!!
|
Χρήστο, κοίτα να δεις τι έχει γίνει στο συγκεκριμένο topic: Έχουν συμπληρωθεί μέσα σε μία ημέρα τέσσερις-πέντε σελίδες posts από δημοσιεύσεις των φίλων του Παναθηναϊκού για την νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού...!!! Αντί να κοιτάτε τα χάλια της ομάδας σας...
Και για να μην θεωρηθώ ως κάφρος γαύρος (γιατί μόνο τέτοιον δεν θεωρώ τον εαυτό μου) να πω και εγώ με την σειρά μου ότι ο γαύρος εχθές ήταν ανύπαρκτος. Ούτε μία πάσα στα 5 μέτρα δεν μπορούσαν να αλλάξουν. Για την άμυνα να μην αναφερθώ καλύτερα... Από την άλλη, έπιασε απόδοση ακόμα και ο Μπούρμπος... Ο Γεωργέας έκανε πάρτι με τον Τοροσίδη, ο Ριβάλντο έπαιξε μπάλα μετά από ένα χρόνο και ο Καφές σκόραρε μετά από... (πόσα χρόνια ρε παιδιά) Αλλά όταν έχεις αντίπαλο έναν τόσο κακό Ολυμπιακό, κάνεις ότι θέλεις. Γιατί μην μου πει κανείς ότι αυτή είναι η πραγματική διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, έτσι; Γιατί εάν το σκορ ήταν ανάποδα όλα θα μας φαίνονταν φυσιολογικά...
31-03-08, 16:05
|
|
|
|
Περιοχή:
athenz city
|
|
Κυριακο, ολη τη σεζον εδειξε πολλα ο προπονητης,πολλες λαθος επιλογες......... ακομα και χθες, ειχε τον simao στο κεντρο και εξω ivansich(καπως ετσι γραφεται.. τεσπα). και μη θημηθω κι αλλα περι νινη και μανουτσο γιατι θα συνχιστω...
31-03-08, 16:23
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Η αλήθεια είναι αυτή. Βέβαια στην αναβάθμιση του πρωταθλήματος έχει συμβάλει η είσοδος των ομάδων στο στοίχημα απο πέρυσι. Πως θα μπορούσε να στοιχηματίζει ο κόσμος αν πάντα ήταν νικητής ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός ή Αεκ. Ενώ με την σκόπιμη ενδυνάμωση των μικροτέρων αυξάνονται και τα κέρδη των μπούκ.
31-03-08, 16:58
|
|
Moderator
|
|
|
|
Είχα 3 μέρες να μπώ στο φόρουμ και ο λόγος επειδή ήρθε ένας φίλος απο Αλεξανδρούπολη και βολτάραμε όλο το ΣΚ. Μια απο τις βόλτες ήταν το ότι αν και Ολυμπιακός ΄(ο φίλος αεκ) πήγα χθες στο οακα. Ντρέπομαι για τον θρύλο τα μουλάρια σεγκούρα μαγκούρα και μακακίες. Άντε να δούμε τώρα....
|
|
|
|
31-03-08, 19:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Χρήστο, κοίτα να δεις τι έχει γίνει στο συγκεκριμένο topic: Έχουν συμπληρωθεί μέσα σε μία ημέρα τέσσερις-πέντε σελίδες posts από δημοσιεύσεις των φίλων του Παναθηναϊκού για την νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού...!!! Αντί να κοιτάτε τα χάλια της ομάδας σας...
Και για να μην θεωρηθώ ως κάφρος γαύρος (γιατί μόνο τέτοιον δεν θεωρώ τον εαυτό μου) να πω και εγώ με την σειρά μου ότι ο γαύρος εχθές ήταν ανύπαρκτος. Ούτε μία πάσα στα 5 μέτρα δεν μπορούσαν να αλλάξουν. Για την άμυνα να μην αναφερθώ καλύτερα... Από την άλλη, έπιασε απόδοση ακόμα και ο Μπούρμπος... Ο Γεωργέας έκανε πάρτι με τον Τοροσίδη, ο Ριβάλντο έπαιξε μπάλα μετά από ένα χρόνο και ο Καφές σκόραρε μετά από... (πόσα χρόνια ρε παιδιά) Αλλά όταν έχεις αντίπαλο έναν τόσο κακό Ολυμπιακό, κάνεις ότι θέλεις. Γιατί μην μου πει κανείς ότι αυτή είναι η πραγματική διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, έτσι; Γιατί εάν το σκορ ήταν ανάποδα όλα θα μας φαίνονταν φυσιολογικά...
|
γιατι θα ηταν φυσιολογικο το 4-0 αναποδα???Οπως εσυ δεν θεωρεις φυσιολογικο το 4-0 υπερ της αεκ ετσι και εγω δεν θα θεωρουσα φυσιολογικο το 4-0 υπερ της ομαδας σου.Φετος ειναι και οι τρεις χαλια...αλλα δεν πιστευω με την καμια οτι η αεκ ειναι χειροτερη απο τους αλλους δυο...δεν ειναι σωστη δικαιολογια αλλα αν δεν χαναμε απο ηρακλή πανιωνιο μες την εδρα μας η εστω αν δεν το τρωγαμε στο τελος απο τον αρη ολα θα ηταν διαφορετικα απλα η αεκ δεν ειναι καθολου τυχερη σε αντιθεση με τους αλλους δυο.Ο παναθηναικος και ολυμπιακος ολα στο τελευταιο δεκαλεπτο τα παιρνουνε και αυτο φαινεται απο τα γκολ.
Α.Ε.Κ 56-16
ΠΑΟ 39-13
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 49-20
Οποιος παιζει μπαλα βαζει γκολ αυτα ξερω εγω και ο παναθηναικος ειναι πανω απο την αεκ και εχει βαλει σχεδον 20 γκολ λιγοτερα...17 για την ακριβια.
31-03-08, 19:34
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
31-03-08, 19:53
|
|
Moderator
|
|
|
|
Πάντως ακόμα και έτσι που ήρθαν τα πράγματα πάλι στο χέρι του θρύλου είναι. Άς τα κάνει μπάχαλο άμα θέλει, να πάει πλέι οφ να του σηκωθεί η τρίχα του Κόκαλη και να τα κάνει πουτ...να. Άντε ρε θρύλε συγκεντρώσου που σηκώσαν όλοι κεφάλι......
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,21670604 seconds (68,74% PHP - 31,26% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:06. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|