Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
30-03-08, 18:34
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bill
Οχι ρε συ.Σε 111 ειναι ευκολη η αλλαγη.Απλα ξεβιδωνεις τις 3 βιδες που κρατανε καθε φαναρι και σε 5' τις εχεις αλλαξει.
Που να δειτε ενας φιλος με Corsa που επρεπε για να αλλαξει ψειρακια να ξεβιδωσει και τον μπροστα προφυλακτηρα.
|
Βασιλη στο κορσα ενος ξαδερφου μου βαλαμε xenon στη μεσαια σκαλα μεσα σε 1 ωρα και δεν ειχαμε ξαναβαλει. Αν το καναμε τωρα για δευτερη φορα θα μας επερνε κανα τεταρτακι. Ενω για το corollaki και ενα Polo που τα κοιταγαμε θελει δουλιτσα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vavvas : 30-03-08 στις 19:09.
|
30-03-08, 23:33
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Larissa
|
|
Παιδια πριν παρω το corollaki ειχα το astra f και μετα το astra g(ασχετο... με εκανε γνωστο σε ολα τα συνεργεια μεχρι 100,000 χιλ δυο ανοιγματα μοτερ και το στροφομερο ποτε πανω απο 40000)τις λαμπες τις εκεγε τακτικα αλλα αλλαζαν ΕΥΚΟΛΑ.
Και τωρα θα σας πω το καλυτερο για το corollaki, αφου εβγαλα την μπαταρια και εβαλα led στην ψειρα ,τα led εχουν πολικοτητα (το ξεχασα) εβαλα την μπαταρια και μαντεψτε τη εκανα μετα..........
|
30-03-08, 23:47
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Βαγγο ξαναδοκιμασες την τυχη σου να δεις αν θα κανεις καλυτερο χρονο??
30-03-08, 23:53
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Χαχαχαχα....πάντως εξασκήθηκες άλλη μία φορά...
|
31-03-08, 00:17
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
|
31-03-08, 01:23
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Άλλαξα τις λαμπες προχθες στην Ε111(δεν εχω ξαναλλαξει λαμπες σε αμαξι) και απλα μου εσπασαν τα νευρα! Δεν ειχα ουτε καν τα απαρετητα εργαλεια & αναγκαστικα να κανω πατεντες,με αποτελεσμα να δυσκολεψει πολυ το πραμα!Αντε βγαλε τα φαναρια,βγαλε τα φλασακια,ξαναβιδωσετα και αποτελεσμα ποιο;Οι λαμπες Η4 που πηρα για μπλε αποχρωση(narva blue) μου βγηκαν πιο κιτρινες κι απο κινεζο!!!!Και το απολυτο ξενερωμα ηρθε την επομενη μερα,οταν αλλαξα λαμπες σε skoda (2000 μοντελο) και η υποθεση δεν κρατησε πανω απο 2 λεπτα(και πολυ λεω)!
|
31-03-08, 02:09
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
salonika
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από VAGOS33
Παιδια πριν παρω το corollaki ειχα το astra f και μετα το astra g(ασχετο... με εκανε γνωστο σε ολα τα συνεργεια μεχρι 100,000 χιλ δυο ανοιγματα μοτερ και το στροφομερο ποτε πανω απο 40000)τις λαμπες τις εκεγε τακτικα αλλα αλλαζαν ΕΥΚΟΛΑ.
Και τωρα θα σας πω το καλυτερο για το corollaki, αφου εβγαλα την μπαταρια και εβαλα led στην ψειρα ,τα led εχουν πολικοτητα (το ξεχασα) εβαλα την μπαταρια και μαντεψτε τη εκανα μετα..........
|
καλα βρε βαγγο μεχρι 40000 στροφες μονο?????
παντως το astra του πατερα μου (μοντελο 99) εχει 325000 χλμ και δεν εχει βγαλει το παραμικρο προβλημα στη μηχανη και οταν το οδηγαω εγω το σχιζω συνεχεια!!μονο στη μηχανη ομως δεν εχει βγαλει προβλημα,σε ολα ολα ταλλα(ηλεκτρικα,πορτες,αξονες,φρενα,κτλπ) βγαζει συνεχεια
|
31-03-08, 16:33
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Larissa
|
|
|
31-03-08, 21:57
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Βαγγέλη, σε πειράζω καλοπροαίρετα... Δεν με παρεξηγείς, έτσι;
Παρεμπιπτόντως, όταν συνειδητοποίησα τι μανίκι είναι η αλλαγή λάμπας στα φανάρια της Corolla, αλλά επιπρόσθετα αντιλήφθηκαα ότι η προσπάθεια πραγματοποίησης της αλλαγής αυτής προϋπέθετε την κατοχή χεριών "μεγέθους Ιάπωνα", αποφάσισα να περιμένω να καεί μία, ώστε να τις αλλάξω όλες μαζί και να μην ξανασχοληθώ μαζί τους για χρόνια...
Πάνος.
ΥΓ: Πειράζω και λίγο τα Opel...
|
31-03-08, 23:13
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Larissa
|
|
Δεν παρεξηγήθηκα βέβαια (ούτε πως γράφετε δεν ξέρω) εδώ μια παρέα ήμαστε
Απλώς παραξενεύτηκα
Έγραψα αυτό το θεματακι ξέροντας ότι το corolla που έχω εδώ και ενάμιση χρόνο δεν είναι το υπέρ αυτοκίνητο. Αλλά όταν είσαι Toyota και πουλάς 3000€ ακριβότερα από το ceed (παραδειγμα) με 7 χρόνια εγγύηση πρέπει και να το δείχνεις.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17494893 seconds (82,83% PHP - 17,17% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 03:25. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|