Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
25-03-08, 15:49
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
στο καπακι?τι να σου αλάξε εκει?αν θα αλαξε κατι θα το εκανε στο μπλοκ.για ρωτα τον τον μαστορα τι σου εκανε...
|
25-03-08, 15:53
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλια
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla arta
εγω αλλαξα και στροφαλο μαζι με το μοτερ και κατι αλλο μου αλλαξαν στο καπακι.μαλιστα ο μαστορας με πειραζει και ολη την ωρα με ρωταει.παει καλυτερα???? επειδη το μετρησα με gps τα ακριβη χλμ και με χρονομετρο πολλες φορες μετρησεις μονιμα ειμαι κατω απο τα 10 δευτερα για τα 100 με καλυτερο ενα βραδυ το 9.5.μου εκανε πολυ εντυπωση.χθες ενα yaris 1.3 ηταν πισω ενα αυτοκινητο και ανοιγα την διαφορα.το yaris εχει 12 για τα 100.ετσι?
|
το δικο μου το εχω μετρηση απειρες φορες 0-100 και μου βγαζει ξερο 10sec και μερικες φορες εχω δει και 9.8 sec.μιλαω απο 0 μεχρι 100 ΚΟΝΤΕΡΙΣΙΑ τωρα ποσο κλεβει σε αυτα τα χιλιομετρα το κοντερ για να δω τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ 100 σε ποσο αντιστοιχουν στο κοντερ μου δεν το γνωριζω. εχω και παρα πολλα βιντεακια τραβιγμενα στο 0-100 αλλα δεν ξερω πως να τα ανεβασω για να το δειτε!
|
25-03-08, 16:42
|
|
|
|
Περιοχή:
Kavala
|
|
Χαλαρωστε λιγο ρε παιδια..τι 9,8 και 10 δευτερολεπτα λετε για 1400αρι ?
|
25-03-08, 16:54
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Συγνώμη κιόλας, αλλά κάτι κάνεις λάθος στην ιστορία... 1,4 εσύ και TSi αυτός; Και τα πόδια σου έξω να έβγαζες σαν τους Flinstones δεν τον φτάνεις με την καμία... Μιλάμε για 140 ονομαστικά άλογα (150+ πραγματικά) για το TSi, τούρμπο, κομπρέσσορες και τα συναφή... Μήπως ήταν FSI και μπερδεύτηκες;
|
xaxaxaxaxaxaxaxa +1000000
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DaveMustaine13
Το tsi το 1.4 με τα 122 νομιζω οτι εχει διαφορετικες ζαντες απο τα υπολοιπα..τωρα αν ειναι η πιο απλη εκδοση και εχει τασια δεν ξερω πως ξεχωριζει απο το 1.4 με 140 αλογα..
|
δεν ξεχοριζουν
|
|
|
|
25-03-08, 16:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla arta
καλως σας βρηκα ολους. παιδια μαλλον με τα 122 πρεπει να ηταν .λογικα.γιατι το 1.4 με τα 140 αλογα εχει γυρω στο 8.5 αρα μου κερναει τσαι.απο εκκινηση παντως αυτα εχουν 9.8 δευτερα για τα 100 και το leon 10.4.ναι αλλαξα κινητηρα απο την εγγυηση αλλα αυτος που εχω παιρνει 4.5 λιτρα λαδι ενω ο παλιος 4 λιτρα.δεν ξερω αν ειναι ο ιδιος θα σας γελασω.το αυτοκινητο παει πολυυυυυυυυυυυυυ καλυτερα με τον καινουριο παντως.οσον αφορα στις κοντρες το golf και το leon λογω ηλεκτρονικων συστηματων προσφυσης και μιας ασχημης αλλαγης πεταγεσαι μπροστα.αλλο που μετα σε μαζευει λογω τουρμπινας.δεν ξερω εγω λεω τι μου ετυχε και ηθελα να το μοιραστω μαζι σας.μηπως γνωριζεται ποσα αλογα βγαζει ο νεος κινητηρας και ποσο εχει 0-100??γιατι μου ειπαν οτι ειναι απο την καινουρια corolla το αμεσως επομενο μοντελο απο την δικια μου.
|
φιλε καλοσ ηρθες αλα και 9,8 που κανει το 122hp poy στιν πραγματικοτιτα εχω δει λιγοτερα και 228 τελικη απο 209 που λενε μη την ψαχνεις με 1.4 δεν το παιζεις + οτι το 6αρι κιβοτιο του δινει ρεστα
|
25-03-08, 17:09
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
παιδες ακουστε λιγοπολοι απο εδω μεσα εχουν αλαξει μοτερ και εχουν ασχοληθει με τουρμπατα ι και 1.8 με λιγα λογια πονταρουν και ασχολουντε με κατι που εχει + περιθορια βελτιωσης με λιγα λογια πατανε καπου . τορα για να μη λεμε φιfes ποιοσ μαστορασ σοστος μαστορας σασ εχει προτινει βελτιοση σε ενα ιπαρχον απλο 1.4 δεν αξιζει προτον χρηματικα οσο και να το ξερεισ... καλιτερα να παιξει καποιοσ με ενα ετοιμο παντοσ να μασ τουσ γνωρισετε αυτα τα μαστορια να παμε και οι υπολοιποι και να πο και κατι αλο αμα δειτε να κανετε 0-100 σε 8 μη τρελαθητε απλοσ ειχε βρεγμενο οδοστρομα ερε τρελαθικαν οι βελονεσ μερικων
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 25-03-08 στις 17:24.
|
25-03-08, 17:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Φιλε alex-q μπορεις να εξηγησεις λιγο καλυτερα τι γραφεις γιατι ειλικρινα τα μισα καταλαβα.Εννοεις οτι δεν εχουμε τους καταλληλους μαστορες για να φτιαξουν ενα μοτερ κι οτι υποσχονται λαγους με πετραχειλια?
|
25-03-08, 17:23
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Φιλε alex-q μπορεις να εξηγησεις λιγο καλυτερα τι γραφεις γιατι ειλικρινα τα μισα καταλαβα.Εννοεις οτι δεν εχουμε τους καταλληλους μαστορες για να φτιαξουν ενα μοτερ κι οτι υποσχονται λαγους με πετραχειλια?
|
ρε παιδια τι δεν καταλαβενετε ακριβος αυτο ενοω ποσο να παει ενα 1.4 και με προγραματα τα ατμοσφερικα μοτερακια δεν δινουν αποδοσεις που θα ιποσχεθουν
|
25-03-08, 17:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Ναι σιγουρα μονο με φιλτρο ,προγραμμα ,εξατμιση δεν θα γινει 200 αλογα αλλα αν αυτος που θα τα βαλει γνωριζει τι κανει τοτε μια διαφορα θα την δεις.Υπαρχει βεβαια κι ο κινδυνος να μεινει το ιδιο ή να γινει και χειροτερο αν ο μαστορας ειναι "καστορας" !Αλλα ενα 1.4αρι μπορει να γινει πολυ δυνατο με μια εναν καλο υπερκιβυσμο ή με μια καλη τουρμπινα.Συνυθως εδω παει το : "οτι πληρωνεις παιρνεις" χωρις ομως να ειναι και νομος.Αν ο μαστορας ειναι καλος και τα προιοντα επωνυμα τοτε ακομα και ενα 1.4 μπορει να γινει "θηριακι" και να ντροπιαζει πολυ κοσμο!!
|
25-03-08, 17:45
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Ναι σιγουρα μονο με φιλτρο ,προγραμμα ,εξατμιση δεν θα γινει 200 αλογα αλλα αν αυτος που θα τα βαλει γνωριζει τι κανει τοτε μια διαφορα θα την δεις.Υπαρχει βεβαια κι ο κινδυνος να μεινει το ιδιο ή να γινει και χειροτερο αν ο μαστορας ειναι "καστορας" !Αλλα ενα 1.4αρι μπορει να γινει πολυ δυνατο με μια εναν καλο υπερκιβυσμο ή με μια καλη τουρμπινα.Συνυθως εδω παει το : "οτι πληρωνεις παιρνεις" χωρις ομως να ειναι και νομος.Αν ο μαστορας ειναι καλος και τα προιοντα επωνυμα τοτε ακομα και ενα 1.4 μπορει να γινει "θηριακι" και να ντροπιαζει πολυ κοσμο!!
|
δεν αντιλεγω αλα σινιθος σε βαζουν στο τριπακι να βαλεισ ενα μοτερακι πχ απο gt και να ασχοληθεις με αυτο που μπορεισ να το πηραξεισ ποιο ευκολα και με λιγοτρα χρηματα!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19095802 seconds (74,45% PHP - 25,55% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:18. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|