Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
25-03-08, 15:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
να και το μελον για τους λατρες του cabrio οπως εμενα πχ
http://www.youtube.com/watch?v=XFW9MDC5mdQ
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 25-03-08 στις 15:56.
|
|
|
|
25-03-08, 17:00
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Ολοι τα ίδια λέτε τελικά. Κανείς δεν λέει οτι η πολιτική της ΤΟΥΟΤΑ δεν φέρνει τα αποτελέσματα που εκείνη θέλει! Αυτά θέλει να κάνει και τα καταφέρνει πολύ καλά!
Αυτό όμως φίλε ΚΟΜΙ δεν σημαίνει ότι εμείς δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη σχετικά με την πολιτική της! Αλλο το ένα, άλλο το άλλο. Γιατί εσύ βάλεις εναντίον όσων καταφέρονται ενάντια στην -πολύ πετυχημενη είναι αλήθεια- πολιτική της! Επίσης είναι απόλυτα σαφές ότι θα θέλαμε να έχουμε πολύ περισσότερες ΕΠΙΛΟΓΕΣ απο την ΤΟΥΟΤΑ, άσχετα αν θα είναι υβριδική λύση η όχι. Αυτό είναι που εσυ δεν καταλαβαίνεις!
Δεν λέμε ότι είναι λάθος.... λέμε ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ απο την ΤΟΥΟΤΑ! Για αυτό μην λές ότι εάν δεν είχανε σκεφτεί όσα λέμε εμείς θα γινόμασταν στελέχη εμείς! Σαφώς και τα έχουνε σκεφτεί, με την λογική τις κερδοφορίας. Εμείς όμως σαν καταναλωτές λέμε τι θα θέλαμε να έχουμε απο μια εταιρεία που θεωρούμε κορυφαία!
Οπότε μην βιάζεσαι να γίνεις αρχιθιασώτης των υποστηρικτών της ΤΟΥΟΤΑ, γιατί όλοι μας ΤΟΥΟΤΑκηδες είμαστε. Απλά όχι με παρωπίδες! Και εάν διάβασες όλα τα πόστ, θα είδες ότι όλοι το ίδιο λένε... Απλά θέλουμε μια ΤΟΥΟΤΑ πολλαπλών επιλογών, και όχι μια ΤΟΥΟΤΑ που αφορά μόνο την οικογένεια, και πλέον μόνο τους κατοίκους μεγαλουπόλεων (γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την ύπαρξη 3, ούτε 1 ούτε 2, μικρών στην γκάμα της.... ΥARIS - AYGO, και πλέον και το IQ!!!!), ενώ έχει απορίψει τελείως πλέον τα σχετικός αγωνιστκά εώς καθαρά αγωνιστικά μοντέλα, και τα έχει ρίξει στην πυρά!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
|
|
|
25-03-08, 17:14
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Ολοι τα ίδια λέτε τελικά. Κανείς δεν λέει οτι η πολιτική της ΤΟΥΟΤΑ δεν φέρνει τα αποτελέσματα που εκείνη θέλει! Αυτά θέλει να κάνει και τα καταφέρνει πολύ καλά!
Αυτό όμως φίλε ΚΟΜΙ δεν σημαίνει ότι εμείς δεν μπορούμε να εκφέρουμε άποψη σχετικά με την πολιτική της! Αλλο το ένα, άλλο το άλλο. Γιατί εσύ βάλεις εναντίον όσων καταφέρονται ενάντια στην -πολύ πετυχημενη είναι αλήθεια- πολιτική της! Επίσης είναι απόλυτα σαφές ότι θα θέλαμε να έχουμε πολύ περισσότερες ΕΠΙΛΟΓΕΣ απο την ΤΟΥΟΤΑ, άσχετα αν θα είναι υβριδική λύση η όχι. Αυτό είναι που εσυ δεν καταλαβαίνεις!
Δεν λέμε ότι είναι λάθος.... λέμε ΤΙ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ απο την ΤΟΥΟΤΑ! Για αυτό μην λές ότι εάν δεν είχανε σκεφτεί όσα λέμε εμείς θα γινόμασταν στελέχη εμείς! Σαφώς και τα έχουνε σκεφτεί, με την λογική τις κερδοφορίας. Εμείς όμως σαν καταναλωτές λέμε τι θα θέλαμε να έχουμε απο μια εταιρεία που θεωρούμε κορυφαία!
Οπότε μην βιάζεσαι να γίνεις αρχιθιασώτης των υποστηρικτών της ΤΟΥΟΤΑ, γιατί όλοι μας ΤΟΥΟΤΑκηδες είμαστε. Απλά όχι με παρωπίδες! Και εάν διάβασες όλα τα πόστ, θα είδες ότι όλοι το ίδιο λένε... Απλά θέλουμε μια ΤΟΥΟΤΑ πολλαπλών επιλογών, και όχι μια ΤΟΥΟΤΑ που αφορά μόνο την οικογένεια, και πλέον μόνο τους κατοίκους μεγαλουπόλεων (γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς την ύπαρξη 3, ούτε 1 ούτε 2, μικρών στην γκάμα της.... ΥARIS - AYGO, και πλέον και το IQ!!!!), ενώ έχει απορίψει τελείως πλέον τα σχετικός αγωνιστκά εώς καθαρά αγωνιστικά μοντέλα, και τα έχει ρίξει στην πυρά!
|
πεστα ρε μεγαλε
|
25-03-08, 17:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
|
|
Ναι ρε παιδια και πιστευω καλυτερα να το ληξουμε το θεμα αφου αν το διαβασετε ολο απο την αρχη θα δειτε οτι ολο τα ιδια και τα ιδια λεμε.
|
25-03-08, 20:20
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
δεν βγαζουμε ακρη παιδες,απο εμενα τελειωνει εδω το θεμα.οτι ειχα να πω για την επιλογη της toyota το εχω γραψει παρακατω.μονο κατι τελευταιο να προσθεσω.εχουμε μπερδεψη λιγο το θεμα "υβριδικο αυτοκινητο" με το θεμα "πολλων επιλογων"εγω μιλησα για ποιο λογο η εταιρια εβγαλε το prius και οχι απλα ενα υβριδικο κινητηρα και να τον τοποθετηση στα ιδη υπαρχοντα μοντελα της.γραφω παρακατω τον λογο που το εκανε αυτο και δεν σου δινει το δικαιωμα οπως λες να επιλεξεις αναμεσα σε πολλα μοντελα.δεν εχω να προσθεσω τιπποτα αλλο σ αυτο,τελεια και παυλα.......
|
|
26-03-08, 15:10
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
|
Παιδία έχω διαβάσει απο την αρχή όλα τα πόστ και το μόνο που καταλαβαίνω ειναι ότι στην αρχή και μέχρι την σελίδα τέσσερα τα χώνουμε στις νέες εταιρίες που βγάζουν νέα προϊόντα έχουμε μια αρνητική προδιάθεση για άλλες εταιρίες όπως Η WV και μετά η συζητήσει πάει στο prius και το αν είναι όμορφο.
Έτσι λοιπόν να αρχίσω να λέω και γώ την άποψη μου μπράβο στην WV που έκανε την προσπάθεια και έκανε το υβριδικό Golf προσοχή όμως με κινητήρα Diesel TDI Hybrid!!! Και η Toyota θα μπορούσε να του βάλει τον D-4D και να πετάει και χαμηλή κατανάλωση αλλά και οικονομία. εν το έκανε όμως το γιατί μπορούμε να την ρωτήσουμε επίσης θα ήθελα κάποια θέματα που έχουν σχέση με πωλήσεις και πελάτες σχήματα και θελήματα να τα αναφέρουμε στην Toyota σαν αλληλογραφία σαν δεν ξέρω να κάνει ένα φόρουμ ίσως που να ακούει θελήματα και λοιπά. σχετικά με το Prius που λέτε είναι ακριβό είναι σχετικά όμορφο (δεν είναι και τόσο άσχημο θα το αιτιολογήσω παρακάτω.) είναι καλό αυτοκίνητο έχει 8 χρόνια εγγύηση αντί για 6 .Μπορείς να κάνεις πολλά χιλιόμετρα με ένα ρεζερβουάρ. Από κει και πέρα το σχήμα του είναι τέτοιο για να έχει αεροδυναμικό συντελεστή μόλις 0.26 όλα τα άλλα έχουν 0.30 0.29 δεν πέφτουν κάτω από 0.27 έτσι μπορεί να δικαιολογηθεί το σχήμα του από κει και πέρα έχει μια τεχνολογία που κανένα δεν έχει είναι πρωτοπόρο και δεν έχει ανταγωνισμό αφού το ΙΜΑ είναι μια καλή προσπάθεια αλλά το σύστημα περιορίζεται στο start stop (φανάρια) .Επίσης υπάρχει και το BMW 1.20 με το σύστημα αυτό αλλά δεν μπορούν να ανταγωνιστούν το Prius.To Drive Μαρτίου είχε ένα συγκριτικό που λεγόταν eco ball 2008 και έλεγε ωραία πραγματάκια μέσα. Σίγουρα όλοι εμείς εδώ αγαπάμε την Toyota δεν θα σταματήσουμε να την στηρίζουμε με ότι και αν κάνει όμως θα μπορούσε να μας ακούσει πιστεύω να διαβάσει τις απόψεις μας. Όλοι θα θέλαμε να έχουμε στην οικογένεια Toyota tsi και δεν ξέρω και τι άλλο το ότι αυτήν η Εταιρία είναι παίζει ανάμεσα στην Πρώτη θέση και την δεύτερη θέση σε πωλήσεις δεν είναι λίγο (είμαστε δεύτεροι ή πρώτοι ??? άσχετο).Έχω επανειλημμένα πει να κάνουμε μια κίνηση και να πούμε τις απόψεις μας στην Toyota είτε Ελλάς είτε στην Toyota Europe αλλά δεν εισακούστηκα. Μου αρέσουν και άλλες μάρκες η μάλλον καλύτερα αρχίζουν να μου αρέσουν αλλά δεν σκέφτεστε το εξής το ότι όλες αυτές οι πελώριες μάρκες με τα V12 τους αν δεν μειώσουν τις εκπομπές ρύπων θα έχουν πρόστιμα κατά μονάδα εκπεμπόμενου διοξειδίου του άνθρακα .όσο το διοξείδιο θα είναι περισσότερο από το αυτοκίνητο τόσο η εταιρία θα παίρνει μεγαλύτερο πρόστιμο. Ήθελα ακόμα να εκδηλώσω την πικρία μου προς την Toyota αφού δεν βλέπω να κάνει κινήσεις προς το μέλλον προς την εξέλιξη είτε αυτό λέγεται LED φώτα στα πίσω φανάρια είτε ξένον Φώτα είτε πολλά ακόμα που λείπουν από μοντέλα Toyota όπως είναι το yaris 04 από το κλείσιμο της πόρτας μέχρι και που δεν υπάρχει χρόνο-καθυστέρηση στην πλαφονιέρα .Θα ήθελα να έχω πολλά τεχνολογικά γκάτζετ διαθέσιμα στον χρόνο τους όπως κάνει ή WV και πολλές άλλες μάρκες. Είμαι ένας ιδιοκτήτης Corolla που το αγόρασα για την εγγύηση του και για το ότι ήταν πολύ καλό για τον καιρό του εννοώντας εξοπλισμό ποιότητα κύλισης αλλά ακριβό any way είμαι πολύ ευχαριστημένος ελπίζω να δω σύντομα μοντέλα που θα αγαπήσουμε .Πικρία λοιπόν και για το ότι δεν έχει εξελίξει ένα σύστημα σαν το DSG Της wv που θα το βάλει στο Golf με τα 122ιππους και είναι νέα τεχνολογίας με επτάρι σασμάν παρακαλώ για μειωμένη κατανάλωση. Όμως δεν την αλλάζω κόλλησα …
|
|
|
|
26-03-08, 15:46
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη
|
|
Ολα αυτά που λές, είναι όμοεφα και ωραία...... αλλά θα τολμουσα να πώ, ότι είναι και ουτοπικά εώς υπερβολικά ρομαντικά! Καμία ΤΟΥΟΤΑ δεν θα κάτσει να ακούσει εμένα, εσένα, αλλά και μια χιλιάδα Ελληνες που ασχολούνται με την τρέλλα τους!
Πέρα απο αυτό το σχόλιο λοιπόν, να πώ ότι στην τελική, και εσύ τα ίδια με εμένα είπες, όπως και άλλοι τόσοι εδώ μέσα! ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ!!!! Ολες οι υπόλοιπες εταιρείες σου δίνουνε αν μη τι άλλο επιλογές! Οσο αφορά συγκεκριμένα το θέμα μας..... αν και το ανέλυσα και παραπάνω.... είναι απαράδκετη πολιτική να με υποχρεώνεις να παίρνω ενα συγκεκριμένο μοντέλο, εφόσον θέλω να πάρω ενα υβριδικό. Γιατί, με την επιλογή της υβριδικής λύσης και σε αλλα μοντέλα, αν και χωρίς το στυλ αυτοκινήτου που θέλω, θα παρέμενα στην ΤΟΥΟΤΑ (Οπως λ.χ. στα LEXUS!!!! τα οποία όμως δεν απευθύνονται στον καθένα μας!!! Το ξέχασα αυτό, άσχετα να η ίδια η ΤΟΥΟΤΑ αποδεικνύει με την τιμή του Prius ότι μπορεί άνετα να έχει και άλλα μοντέλα σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές!!!) . Τώρα έχωντας μόνο σαν λύση το Prius, δεν μένω. Και πρίν πείτε πάλι πέρι υποκειμενικότητας, ναι είναι υποκειμενικό, αλλά όμως και υπαρκτό ανάμεσα σε πολλούς ΤΟΥΟΤΑκηδες θέμα.
Εν κατακλείδι, εάν η ΤΟΥΟΤΑ δεν προσφέρει την υβριδική λύση και σε άλλα μοντέλα, μάλλον θα χάσει την μάχη του υβριδικού. Οσο καλά και εάν πουλάει τώρα το Prius, μιας και τώρα παίζει χωρίς αντίπαλο! Οταν θα υπάρχουνε κι άλλοι αντίπαλοι -σοβαροί- στο παιχνίδι, τι θα κάνει? Θέλω να πιστεύω ότι θα πράξει τα δέοντα!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|
26-03-08, 18:43
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
και κατι ακόμα για τα σπόρ που έχεται πει μοντέλα θελω να σας πώ οτι ουτε οι αντιπροσοποίες δεν τα ήθελαν αφού τα κρατάγανε και δεν μπορούσαν να τα πουλήσουν ευκολά.Γιατί ενα τετοιο αυτοκίνητο σαν το Celica ειναι λιγο ακριβό ειναι για ένα Target group πολλύ μικρό και δεν αξιζε να το κρατάς σε μια αντιπρόσοπόια ασχέτος αν ειναι το αγαπιμένο μας και θα γίνει και συλεκτικό αφού δεν θα βγεί πια
|
26-03-08, 18:47
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Το σιγουρο ειναι οτι αν πουλαγανε τα σπορ μοντελα περισσοτερο θα εβγαζε η ΤΟΥΟΤΑ σπορ μοντελο,οποτε στοχευει σε κατηγοριες που εχουνε μεγαλυτερα μεριδια πωλησεις.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18676805 seconds (83,67% PHP - 16,33% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:39. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|