Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από xrhstos1989
φιλε wastegate αν δεν ειμαι λαθος εχεις κανει εγγραφη στο coltclub..πιστεψε με τα czt με εξατμιση και εισαγωγη blitz οι περισσοτεροι απο 150 μαμα τα πανε γυρω στα 200..και τσαγιαζουνε αυτοκινητα που δεν το πιστευεις..μερικους απο τα παιδια που ξερω ειναι ο κωσταςX ο οποιος παιζει γυρω στα 220 αλογα τροχο και στροφαλο γυρω στα 240 και ο kostadas που το χει το κολτακι του αρκετα αλογα πιο πολλα απο του κωστα
φιλικα παντα!
επισης θελω να πω οτι και το παλιο κολτ βγαζει ενα μοτερ 1600 175 αλογα και πραγματικα σκοτωνει..το φοραει ενα μελος στο κλαμπ και πραγματικα το αυτοκινητο παει πολυ καλα..φιλε wastegate μολις με το καλο το παρεις βαλε επανω ενα τετοιο μοτερ και εισαι αρχηγος
|
Χρηστο ναι εχω κανει εγγραφη!
Κοιτα εχω ανοιξει με czt με bonalume kit και ηταν μετρημενο 200 στο μοτερ..
Και μενα με 160(το πολυ μοτερ).Δεν καθομαι να τα γραψω πουθενα γιατι ουτε να αρπαχτω με κανεναν θελω,ουτε τιποτα..
Ο Κωστας εχει ριξει πολυ χρημα στο αμαξι και το ξερεις!
Εμενα το κορολα απλα εχει ενα μοτερ τουρμπο μαμα απο σταρλετ και εχω τσιμπησει πιεση...
Απο ρολ 1 που πηγαμε μεχρι τα 140 ημουν μιση μουρη μπροστα και μετα απο εκει και πανω μου ανοιγε..
Ατμοσφαιρα δεν θα βαλω,εδω τωρα εχω αρρωστησει με τα ποδια πηγαινω το αμαξι το εχω για να πηγαινω καπου μακρυα.. τεσπα ειμαι και ανωμαλος!
Υ.Γ.
Ηρακλη στα 4000Ε τι αμαξι να επαιρνα που να μου αρεσει και να ειναι με αρκετα εξτρα και μοντελο 99??
Ασε που μου αρεσουν τα πρεξηγημενα αμαξια που ολοι τα υποτιμουν..
Εδω κλαψανε αρκετοι που τους περναγε σενταν αμαξι,τωρα αυτο που θα το κανω οτι εγω θελω θα δεις τι εχει να γινει..