Επιτέλους αεροτομή!
Μετά από πολύ καιρό και προσπάθεια χτες τοποθετήθηκε η αεροτομούλα στο αγαπημενο μου κορολλάκι.
Εψαχνα για πάρα πολύ καιρό να βρω την απλή της ΤΟΥΟΤΑ, αλλα δυστυχως η αυθεντική ήταν πολύ ακριβή, ενω δεν υπήρχε πουθενα μαϊμού.
Τη λύση μου την έδωσαν τα παιδιά από το παράρτημα Πάτρας όπου, με την συνεργασία που εχουν κάνει με τοπικό μαγαζί, μου βρήκαν την look TTE σε πολύ καλή τιμή. Την παραγγείλανε, μου τη φέρανε στο πιάτο και μετά κανόνισα εγω με τη βοήθεια άλλου μέλους του παραρτήματος Αθηνών να βαφτεί και να τοποθετηθεί.
Το αποτέλεσμα το επισυνάπτω στις παρακάτω φώτος. Δυστυχώς έβρεξε χτες και έχει γίνει λίγο χάλια το κορολλα αν και το είχα πλύνει πριν την τοποθέτηση... Θα ανεβάσω και άλλες μόλις το ξαναπλύνω...
Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω special thanks στους ακόλουθους:
1) Στο παράρτημα Πατρών για την συνεργασία που έχει κάνει με την TRIM.
2) Στον Αντρεα (corollapatra) και τον Βαγγέλη (Ranger) που ασχολήθηκαν και παραγείλανε την αεροτομή.
3) Στον Βαγγέλη (Ranger) που μου την έφερε από Πάτρα και την πρόσεχε στο σπίτι του σα νεογέννητο μωρό.
4) Στον Κυριάκο (Enduras_KE30) που ασχολήθηκε και μου βρήκε βαφέα και φανοποιό για την βαφή και την τοποθέτηση της.
5) Στο Θωμά (τον φανοποιό) που έκανε τόσο καλή δουλειά.
6) Στη Μαρία (Maria) και στον Κυριάκο (Enduras_KE30) που με πεθάναν στο δούλεμα...
7) Στον Μιχάλη (Madvinegar) που έχει τόσο όμορφο αμάξι για να συνοδεύσει την αεροτομή.
Γενικά ήταν μια πανδαισία συνεργασίας των μελών του κλαμπ μας.
Thanks to all
Madvinegar
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 24-03-08 στις 12:29.
|