Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Ποιον προορισμό προτιμάτε για την εκδρομή μελών Πελοπονήσου?
|
Καλάβρυτα
|
|
10 |
50,00% |
Ξυλόκαστρο-Κιάτο
|
|
10 |
50,00% |
Κάπου αλλού
|
|
0 |
0% |
|
|
15-03-08, 22:28
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Τις λεπτομέριες για το σημείο συναντησης τις εχω δώσει και στο Φάνη, αλλά ας τις γράψω και εδώ:
Όσοι έρχονται απο Αθήνα:
Στον κόμβο εξόδου προς ξυλοκαστρο με το που θα στρίψετε δεξιά και θα βγείτε απο την εθνική στα 50 μέτρα υπάρχουν κάτι παλία διόδια και μετα μια αριστερή στροφή. Το δικό σας σημείο είναι εκει (στα παλία διόδια). Εκει θα ερθώ εγω να σας παραλάβω, γιατι οι πατρινοι θα περιμένουν λίγακι πιο κάτω, αλλα σε σημείο που εσείς δε χωράτε!!!
Αυτα... τα λεμε αυριο απο κοντά και μπορει αργοτερα on line για τις τελευταιες λεπτομέριες..!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 16-03-08 στις 01:47.
|
16-03-08, 00:31
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Οι Αθηναιοι τι ωρα θα ξεκινησουν? Εγω θα τους περιμενω στην Β' εξοδο για Κορινθο πανω στην εθνικη
|
|
|
|
16-03-08, 01:12
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ
Όταν τα πράγματα ζορίζουν κάποιος πρέπει να πάρει μια απόφαση για να συνεχίσουν να ρολάρουν τα πράγματα. Έτσι και αφού μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί ΚΑΝΕΝΑΣ να οργανώσει τα παιδία που θέλουν να συμμετάσχουν από την Αθήνα έχω αν πώ τα εξής:
Ξέρω πόσο βλάκεια ακούγεται, αλλά όποιος θέλει να έρθει ας έρθει μόνος του. Το ραντεβού όπως έχω γράψει και σε προηγούμενο Post είναι περίπου στις 11:00 στον κόμβό εξόδου της εθνικής προς Ξυλοκαστρο. Για όσους έρθουν μπορώ να εγγυηθώ οτι θα έχουν παρέα τουλάχιστον στην επιστροφή, γιατι θα ανέβω Αθήνα μετά την εκδρομη.
Στον κόμβο εξόδου προς ξυλοκαστρο με το που θα στρίψετε δεξιά και θα βγείτε απο την εθνική στα 50 μέτρα υπάρχουν κάτι παλία διόδια και μετα μια αριστερή στροφή. Μπορείτε να σταθμεύσετε στην ακρη του δρόμου στα παλία διόδια. Εκει θα ερθώ εγω να σας παραλάβω.
Σημειώστε το κινητό μου Βαγγέλης (6972666256) και του Αντρέα (6977257769) σε περίπτωση που χρειαστεί να υπάρξει επικοινωνία με κάποιους από εσάς.
Για τα παιδία που είναι απο την Κόρινθο ίσως είναι πιο εύκολο να έρθουν, δεν είναι πολύ μακρία. Για να παιδια απο την Αθήνα αναγνωρίζω ότι είναι βλάκεια να κάνουν τόσο δρόμο μόνοι τους (χωρίς το παρεάκι της οργανωμένης πορείας που θα έπρεπε να έχει οργανωθεί).
Ζητάω συγνώμη απο τη μερία μου, για το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί... Μακάρι να σας δω αύριο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 16-03-08 στις 01:46.
|
|
|
|
16-03-08, 06:35
|
|
|
|
|
Λοιπον επειδη τα κανονισα τελευταια στιγμη θα ειμαι και εγω στην συναντηση.Μαλλον θα κατσω μονο για καφεδακι γιατι εχει δουλεια μετα αλλα θα δουμε αναλλογα με την ωρα και την αυπνια.Επειδη δεν ειδα κανεναν να αναφερει για αναχωριση απο Αθηνα οσοι Αθηναιοι θελουν να κατεβουν με παρεα εγω θα ειμαι αμεσως μετα τα διοδια της Ελευσινας δεξια στις 9:30.Κατα τις 9:45 θα φυγω για να προλλαβω τα παιδια απο την Πατρα στο Ξυλοκαστρο.Οποιος θελει να ερθει ας ειναι την ωρα που ανεφερα στα διοδια η ας με παρει τηλεφωνο στο 6942------
Βαγγελη sorry ρε φιλε που το αποφασισα τελευταια στιγμη να ερθω χωρις να ενημερωσω.Γραψε το τηλεφωνο μου αν θελεις να με ειδοποιησεις για κατι.Κατα τις 11 θα ειμαι(ειμαστε) στο σημειο που ανεφερες εξω απο το Ξυλοκαστρο.Αν αλλαξει κατι να εχετε το νου σας και εσυ και ο Αντρεας στα κινητα.
Θα τα πουμε Ξυλοκαστρο.........
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Hlektrologos : 20-02-14 στις 22:06.
|
16-03-08, 08:48
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Βασίλη, θα σε περιμένουμε και εσένα στην έξοδο του Ξυλοκάστρου. Ελπίζω να έρθουν και τα υπόλοιπα παιδιά από την Αθήνα.
Επαναλαμβάνω, σημείο συνάντησης με όλους, στις 11:00 στο εξής σημείο: "Στον κόμβο εξόδου προς Ξυλόκαστρο με το που θα στρίψετε δεξιά και θα βγείτε απο την εθνική στα 50 μέτρα υπάρχουν κάτι παλία διόδια και μετα μια αριστερή στροφή. Μπορείτε να σταθμεύσετε στην ακρη του δρόμου στα παλία διόδια"
16-03-08, 09:25
|
|
|
|
|
Οκ Αντρεα.Ετοιμαζομαι σε λιγο να φυγω.Θα τα πουμε σε λιγες ωρες..........
|
16-03-08, 09:37
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
|
16-03-08, 11:33
|
|
Moderator
|
|
|
|
Θέλω να ευχαρηστήσω το Βαγγέλη (κατα κύριο λόγο) για όλη την προσπάθεια και την βοήθεια καθώς ήταν ο μόνος που ασχολήθηκε και δούλεψε να σώσει την εκδρομή. Λυπάμαι που δεν πήγα και ελπίζω να είμαι ο μόνος που δεν πήγα. Κρίμα που τέτοια ωραία μέρα δεν μπόρεσα να πάω να βολτάρω και να γνωρίσω και κάποια απο τα παιδιά. Λυπάμαι για ότι έγινε και ελπίζω να μην ξαναγίνει. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.......
Ελπίζω και είμαι σίγουρος οτι αυτοί που πήγαν θα περάσουν καλά γιατι σαν κορολλακηδες ξέρουμε να περνάμε καλά.
|
16-03-08, 16:42
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
|
|
Δυστυχώς δεν ήσουν ο μόνος που δεν πήγες. Ούτε εγώ πήγα τελικά ενώ μπορούσα να πάω αλλά δεν γνώριζα λεπτομέρειες για το πού και το πότε θα βρισκόμασταν.
Τό όλο σκινηκό επιβάρυνε και η πτώση του Φόρουμ (τουλάχιστον εγώ που προσπάθησα να μπώ την παρασκευή και εχθές το μεσημέρι δεν μπορούσα...)
Και συν τοις άλλοις δεν είχα και το τηλέφωνο κανενός πλην του κυριάκου ο οποίος με ενημέρωσε κατα τις 12 το βράδυ οπότε και δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα για να μπορέσω να έρθω...
Δεν πειράζει υγεία να υπάρχει οι εκδρομές δεν τελειώνουν...
16-03-08, 18:49
|
|
Moderator
|
|
|
|
Άσε και εγώ χαλάστηκα πάρα πολύ. Απο την Παρασκευή να είμαι στο ιντερνετ φρίκαρα, να είμαι φτιαγμένος και να τρώς τέτοια ξενέρα? Έφαγα 2 μέρες για μια κωλοανακοίνωση περιμένοντας να μάθω που και πότε.Το σύστημα ήταν οφ και μετά που δεν ήταν τι έγινε?. Δεν θέλω να το σκέφτομαι άλλο τα παίρνω. Ευτηχώς και είχα το τηλ του Βαγγέλη και του ζάλισα τα ........δια. Τι να κάνει το παληκάρι!! Κρίμα πάντως τα κάναμε σκατά μόνοι μας
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18819499 seconds (83,23% PHP - 16,77% MySQL) with 46 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:19. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|